ديشب خواب ديدم اونم چه خوابي... حالا گوش کن تا تعريف کنم خواب ديدم مرديم و داريم ميريم بهشت... توي راه تو خسته شدي و من کولت کردم... سر پل صراط که رسيديم من خسته شدم و تو منو کول کردي... دم در بهشت که رسيديم نگهبان گفت خرت رو ببند دم در و بيا داخل
Printable View
ديشب خواب ديدم اونم چه خوابي... حالا گوش کن تا تعريف کنم خواب ديدم مرديم و داريم ميريم بهشت... توي راه تو خسته شدي و من کولت کردم... سر پل صراط که رسيديم من خسته شدم و تو منو کول کردي... دم در بهشت که رسيديم نگهبان گفت خرت رو ببند دم در و بيا داخل
يه تركه اسم بچش رو مي زاره اس ام اس
ميگن چرا؟
تركه ميگه از پيام كه با كلاس تر
تهرانیه میره خواستگاری پدر دختره میپرسه خونه داری؟ میگه نه .ماشین داری؟ میگه نه . کار داری؟ نه .پدر دختر شاکی می شه می گه پس چی داری ؟ تهرونیه می گه: پشت مو رو داشته باش
اگه فکر کردی بری قید چشاتو می زنم
اگه فکر کردی بری ازت به اسونی دل می کنم
.
.
.
.
.
افرین یه بار تو عمرت درست فکر کردی
به ترکه می گن ساندویچ خوردی؟ می گه اره اخرش مزه کاغذ می ده
بسیجیه عاشق می شه می ره سی دی خام گوش می کنه
يكي همت كنه بي موردهاشو يه كتاب كنه كلي پول گيرش مياد فقط نامردي نكنه نسخه الكتروني و اي بوكش را بذاره براي بر و بچ.
با عرض سلام و خسته نباشيد
لطفاً در صورت امكان نحوه پيش فروش اتومبيل ال 90 را برايم بفرستيد متشكرم
با عرض سلامي مجدد
لطف كرده و توضيح دهيد چگونگي ارسال عكس از گوشيهاي موبايل به طريق مسيج به گوشيهاي ديگر
hasafk جان شما هم لطف كرده سوال خود را در تايپيك مربوطه مطرح كنيد
اين سه عيد بزرگ رو به همه دوستان تبريك مي گم
التماس دعا
نگران نباشید شما هم تا دوهفته ی دیگر میتوانید برقصید !!! آلبوم جدیدی اندی با نام مونگولا باید برقصن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی فرق تو با ریش چیه؟؟؟ ریش اصلاح میشه ولی تو اصلاح نمیشی!!!!
میدونی فرق من با خون چیه؟؟؟ خون میره توی قلب و از اون ورش در میاد ولی من میرم تو قلب همونجا میمونم!!!
چشمات مثل دریا میمونه میذاری جورابمو توش بشورم؟
سوال کنکور 85 از کدام طرف کفتر میایه؟؟
1. این طرف 2. اون طرف 3. کفتر نمیایه
سوال کنکور 84 ........ بی تو سردمه!!
1. پتو 2. بخاری 3. آرش
برو پایین
.
.
.
.
.
. برو پایین تر
.
.
.
.
. نترس برو
.
.
.
.
.
.
.
خوب بسه حالا برو بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مرده تو رستوران غذاش و مي زاره روي ميز و مي ره دستشويي براي اينكه كسي به غذاش دست نزنه يه يادداشت مي زاره كنارش كه كسي به غذاي من دست نزنه زيرش هم امضا مي كنه قهرمان بوكس. بعد مياد مي بينه غذاش نيست و جاش يه يادداشته كه نوشته: من غذات و بردم. قهرمان دو !
ارو داشته تو اتوبان کرج با سرعت میرفته , یه دفعه رادیو پیام میگه : "رانندگان عزیز که در لاین تهران به کرج در تردد هستند مواظب باشن یه اتوموبیل در لاین مخالف در حرکت است" یارو همینجور که داشته فرمونو اینور اونور میکرده میگه : لامصبا یکی دوتام نیستن ...
یارو می خواسته زير بارون خيس نشه ، هی جاخالی مي داده .
يه كبوتره مست ميكنه بجای نامه ايميل ميده
بد ترین درد این نیست که عشقت بمیره.....بدترین درد این نیست که به اونی که دوستش داری نرسی.....بدترین درد این نیست که عشقت بهت نارو بزنه..........بدترین درد این نیست که عشقت ندونه دوستش داری.......بدترین درد اینه که دستشویی داشته باشی اما دستشویی اون ورا نباشه
نفرین جدید : الهی عقل بچت به میرزاپور بره . قدش به کعبی
دماغش به عنایتی . موهاش به چلنگر . بی خاصیتیش به دائی !!!
خانوم معلم به شاگردش میگه پسرم اگه با سنگ یکی از 3 گنجشک روی سیم برق و بزنیم چند تا می مونه؟ پسره می گه هیچی..........معلم می گه نه پسرم 2 تا می مونه پسر می گه: نه اونها هم می ترسن می پرن . خانوم معلم می گه با اینکه درست نگفتی ولی از طرز فکرت خوشم اومد........پسره می گه : حالا خانوم معلم 3تا دختره هستن دارن بستنی می خورن یکی لیس می زنه . یکی می مکه. یکی گاز می زنه کدوم ازدواج کردن؟ خانوم معلم می گه: اون که لیس می زنه. پسره می گه نه اون که حلقه دستشه اما با اینکه درست نگفتی از طرز فکرت خوشم اومد!!!!!!!
يك نفرين ديگه: الهي بري قزوين بند كفشت باز بشه
هر زمان که احساس تنهایی کردی دستهایت را باز کن سرت را بالا بگیر یک نفس عمیق بکش چشمهایت را باز کن و رو به اسمان نگاه کن و ببین (از اون بالا کفتر می آیه /یک دانه دختر می آیه)
دستهايمرو دور كمرت حلقه مي كنم لبهايم رو روي لبهايت قرار مي دهم و با تمام وجود مي گويم دوستت دارم پپسي كولا
يك روز بچه ميموني به مادرش مي گه چرا اين قدر من زشتم مادرش مي گه خدا رو شكر كن كه از اون كسي كه اين پيغام و مي خونه خوشكل تري
شما خیلی....
تکراری اما ممنونم :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط deer
سلام سعيد جان مومن خدا...تايپكتو بستن نامردي بود خدايي حيف بود تايپك عالي بود...بگذريم اومدي بازم بتركوني... :laughing: :)
به ترکه می گن اخرین باری که بهت گفتن اقا کی بوده؟ می گه همین امروز صبح توالت بودم یکی پشت در هی می گفت ان اقا بیا بیرون
ترکه زنگ می زنه دوست دخترش دختره می گه:اه چقدر لهجه داری می گه:قطع کن دوباره می گیرم
قزوینیه 3تا بچه افریقایی سیاه رو می دزده می یاره خونه .می گن واسه چی اینارو می خوای ؟ می گه اگه خدا قبول کنه واسه عاشورا تاسوعا می خوام
سه تا زن دارن بستنی می خورن : یکی لیس می زنه .یکی هم گاز می زنه .یکی هم می مکه .کدومشون شوهر دارن؟ نه بی ادب اونی که حلقه دستشه!!!
يه نفر تو دستشويي غش مي كنه تا كه به هوش مياد ميگه من كييم ؟ اين جا كجاست؟ كي منو ر ي د ه ؟؟
navare maghze maamoli
_\_\_\_\_\_\_\_\_\
navare maghze esfahani
-$-$-$-$-$-$-$-$-
navare maghze ghazvini
(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)
navare magze lorha
میگه 251هزار و 561متر مکعب
بهش میگن گاگول متر مربع برای مساحت استفاده می شه؟!؟!؟!
یارو می گه از وقتی که فلا ني رئيس جمهور شد(گلاب به روتون) به ارتفاع يك متر ر يده شده توش :biggrin:
[SIZE=3](از فلاني منظور خاصي ندارم فقط محض خنده بود خدايي نكرده سو تفاهم نشه)
ghanoon avale zakaria razi:Aghl,mesle alkol
mimoone ,age ashegh beshy,mippare