داره ولی می خوای چی کار لطفش به اینه که خودت کشف کنی که باس چیکار کنینقل قول:
Printable View
داره ولی می خوای چی کار لطفش به اینه که خودت کشف کنی که باس چیکار کنینقل قول:
تو مرحله رقص ماشینها گیر کردم....دکمه هایی که میگه رو هم میزنم ولی بازم ماموریت رو fail میشم:41:نقل قول:
دکمه های رقص ماشین با دکمه های جهت دار معمولی فرق میکنه.نقل قول:
جدی میگی؟؟؟؟نقل قول:
کدومه دکمه هاش خوب؟؟؟؟
مگه
W
A
S
D
نیست دکمه هاش؟
ویرایش شد:
دکمه هارو پیدا کردم:دی
فقط نمیدونم چقدر باید امتیاز این قسمتش بدست بیارم تا قبول کنه ازم 830 تا گیر اوردم بازم قبول نکرد ازم
برای راحت تر رد کردن این مرحله تنظیمات گرافیکی رو موقتا بیار پایین,اینطوری بهتر میشه ردش کرد.نقل قول:
باید امتیازت از حریفت بیشتر باشه چند بار سعی کن میتونی راحته
این بازی چرا اینقدر خسیسه؟
اینهمه ماوریت رو طی کردیم مجموع پول هام هنوز به 500 تا نرسیده.....
دمه gta iv گرم که اگه یه نفر رو میرسوندیم دمه خونشون 2000-3000 دلار بهمون پول میداد....
چطوری پول جمع کنیم؟؟
بیلیارد+قمار+شرط بندی رو اسب ها+تاکسی+امبولانس+....:8:نقل قول:
استغفرلله و اتوب الیه...:دینقل قول:
بیلیارد+قمار+شرط بندی رو اسب ها+تاکسی+امبولانس+.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینا جاش کجاس؟؟؟؟ روی نقشه چطور نشون داده میشه؟؟؟:دی
:31: کازینو که تو las venturas هست. اما شرط بندی غرب glen park (همون میدونی که بیضی شکله):21:نقل قول:
چيز جديد در مورد اين بازي وجود دارد يا نه كد تقلب ويا ترينر جديد من هر روز 1ساعت جي تي اي را بازي مي كنم
بچه ها,criminal rank هاتون چنده شما؟تا چه درجه ای پیش رفتین؟
[آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اولنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296
این مرحله ای که با og باید دنبال یک قطار بریم که بالای اون 4 نفر هستن....میگه خودتو به قطار نزدیک کن تا og اون 4 نفر بالای قطار رو بکشه..
من بهش نزدیک میشم ولی این OG اصلا نیمتونه اونارو بکشه....
چه کار باید کنم؟
اونجا که با smoke میری رو میگی؟؟نقل قول:
یکی از مراحل سخت بازی هست
بیشتر سعیت رو بزار رو تنظیم فاصله جوری که تیرهاش به هدف بخوره
البته میتونی خودت هم شلیک کنی ولی با تمرین زیاد دستت میاد کجا با چه فاصله و سرعتی بری که بتونه هدف گیری کنه
اول از جلویی شروع کن اولی رو که کشت بیا عقب تر تا دومی رو بکشه به همین ترتیب تا آخری مواظب باش به قطار نخوری
همونطوری که dark angel گفتن فاصله رو یک متر کنار قطار بگیر یک کم عقب تر از کسی که smoke داره بهش تیراندازی میکنه
نقل قول:بهترین راه اینه که یه خورده جلوتر(نه خیلی زیاد) جلوتر از قطار با موتور حرکت کنی,نزدیک تونل که شدی فاصلتو با قطار زیاد کنی و با موتور بری بالای تونل,از موتور پیاده بشی و به محض اینکه قطار رسید پیاده بپری بالاش,با مسلسل همشونو بکشی و برگردی با smoke بری خونه.نقل قول:
هرکاری میکنم نمیتونم این ماموریت رو بگذرونم....
100 بار بازی کردم نشد... کارهایی که گفتین رو هم انجام دادم نشد
چه کنم؟
سیو خودت رو بزار تا اون مرحله رو رد کنم بعد برات آپلود کنم
آهان فهمیدم یحتمل بازیت از این ادیت شده ها هست که ادیتور های خوش ذوق سرعت موتور ها رو کم و زیاد کردن منم یه بار یه دونه خریدم اسمش رو هم گذاشته بودن سان آندریاس 2 نمی دونم اسم گروهی که ویرایش کرده بود چی بود. برداشته بود سرعت سانچز رو تا می تونست کم کرده بود حدس می زنم سرعت موتورت اونقدر پایینه که اصلا نمی توی به قطار برسی البته من سوار یه موتور دیگه شدم و اون مرحله رو رد کردم اما توی مرحله Green Sabre هنگ می کرد و می اومد بیرون.نقل قول:
مرسی اقا اینم هم سیو بازی از دو تاسرورنقل قول:
کد:http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_CO--/GTA_San_Andreas_User_Files.rar
کد:http://rapidshare.com/files/328496827/GTA_San_Andreas_User_Files.rar
نه نه...از این ادیت شده ها نیستنقل قول:
کاملا خودم از اینترنت دانلودش کردم.....:5:
ببخشید دوست من ولی نسخه من فارسی واین سیو رو نمیاره یعنی سیو خودم رو میاره اما وقتی رو سیو شما کلیک میکنم از بازی میپره بیرون ار دوستانی که نسخه مشابه شما رو دارن کمک بگیرید
یکی از دوستان زحمت رد کردن این ماموریت رو میکشه؟نقل قول:
خیلیا دیگه بازی GTA SA رو روی سیستمشون نصب ندارن ولی نگران نباش الان نصب می کنم برات رد می کنمش:46:
اقا نصب نشد؟؟؟ :31:نقل قول:
عزیز یا سیو هات خراب هستن که فکر نکنم این طور باشه و یا اینکه ورژن بازی من با شما یکی نیست مال من 2 زبانه English Spanish هست مال شما کدوم زبان ها رو داره؟نقل قول:
انگلیسنقل قول:
فرانسه
اسپانیا
ایتالیایی
احتمال اینکه این اشکال از متفاوت بودن سیو های مثلا نسخه اروپایی و امریکایی بازی باشه خیلی خیلی کمه. هر چی نسخه از بازی که تو ایران هست اروپاییه. مال شما هم همینطور. تنها یه مورد داشتیم که سیو ها فرق میکرد که اونم مربوط به Tomb Raider بود. بازی من هم بعد از لود عین بقیه دوستان میپره بیرون. (نسخه من هم زبان های انگلیسی و آلمانی و اسپانیایی و ایتالیایی رو ساپورت میکنه.)نقل قول:
قبلا یه نفر دیگه همین قسمت از بازی مثل شما مشکل داشت. البته اشکالش اینه که از رمز زیاد استفاده کرده. شاید به دردتون خورد:
ولی رد کردن این قسمت از بازی واقعا اسونه. فاصله رو طوری حفظ کنین که تیرها به هدف بخوره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4374502&postcount=4842
نه اتفاقا هومان توی همین ایران اونواع و اقسام GTA SA داریم این دوستمون که از نت دانلود کرده اینی که من دارم بازی می کنم از روی DVD اورجینال بازی و بدون دستکاری کپی شده. من فکر می کنم اشکال از مچ نشدن ورژن ها باشه.
خودت نصب داری الان تو هم یه امتحانی بکن هومان.
البته به قول هومان این مرحله در مقایسه با سایر مراحل واقعا هیچ هست. مراحل سخت تر از این هست توی بازی.
منم علاوه بر توضیح دوستان این رو بگم:
شما اصلا و ابدا نیاز نیست که شلیک کنید وظیفه شما اینه که طوری موتور رو هدایت کنید که به در و دیوار نخورید باید به قدری بدون ریپ و روان در کنار قطار برید که بیگ اسموک بتونه اون افراد رو بزنهطوری سرعتتون رو تنظیم کنید که از اون افراد عقب نمونید و از اونها جلو نزنید در این صورت مثل آب خوردن می تونید اون مرحله رو به اتمام برسونید
سلام دوستان
ببخشید بعد از مرحله LOS DESPERADOS اینجا وقتی میخوام وارد مرحله بشم اینو میگه !؟!
مناطق گروه های دیگه رو تصرف کننقل قول:
(اونایی که با رنگ دیگه هستند روسبز کن )
برای اینکار هم به منطقه زیر نظر هر گروه برو و افرادشون رو هدف بگیر بعدش جنگ میشه و اگه پیروز شدی اون منطقه متعلق به شما میشه (بهتره چند نفر هم از گروه خودت کمکی ببری)
اقا من هرکاری میکنم نمیتونم این ماموریت رو رد کنم....
کسی نیست بتونه برام ردش کنه؟؟؟؟
خیلی سخته....کنترل موتورش هم که داغووونه.....از اون ور هم که این بیگ اسموک هم بلد نیست عین آدم شلیک کنه اصلا نمیتونه اونارو بکشه......
اگه کسی نیست کمکم کنه من این بازی رو کلا بی خیال بشم....(ولی خیلی حیفه خدایی)
نقل قول:
همینه دیگه :دی تو هر بازی یه ماموریت هست که بدجوری رو اعصابه ولی آخر که ردش کردی خودت خندت میگیره !! :دی (حال میده ردش کنی بعد که بری سیو کنی بازی خارج شه :27:)
پیشنهاد تکنیکی دیگه ای نمونده فقط پیشنهاد معنوی !!!!
اینکه زیاد با اعصاب بد انجام نده وقتی فکرت راحته مدله بیخیالی بازی کن :31:
یه مدت که زیاد اعصابتو روش نزاری یه دفعه در عین بی تفاوتی همون بار اولی که خواستی بری میبینی مثه آب خوردن ردش کردی
اقا این مرحله که خوراکه:31:موقعی که میخای سوار موتور شی رمز مسلسل سبک رو بزن (همون که uzi داره) بعد رمز rocketman رو بزن و بدون اسموک برو دنبالشون خودت تک تکشونو بکش بعدم برگرد پیش اسموک به همین راحتی:27:نقل قول:
وای یادش بخیر من اندازه هیچ مرحله ای سر این داغون نشدم اعصابم حسابی داغون شد کلا سر بعضی از مراحل این و بازی پپسی من تو پلی 1 که سر اون 20 سال پیر شدم حتی یه سی دی هم شکوندم ... بگذریم :دی .....
هیچ وقت تصمیم نگیر که میخوام این مرحله رو حتما ردش کنی چون نتونی داغون میشی به قول دوستمون همینجوری دست گرمی برو ولی نه اینکه دقت نکنی بالاخره میتونی ردش کنی :دی !!!
موفق باشی
به نظر من این مرحله جزو آسون ترین مراحل بازی هست و مهدی جون اگه میخوای بازی رو با رمز تموم کنی کاری که xare32 گفتن انجام بده عملی
اقا من با رمز هم رفتم...
فکر کنم مشکل فراتر از این حرفاست...چون نزدیکشون شدم هرچی بهشون شلیک کردم هیچکدومشون کشته نشدن:18:
یه جورایی اینگاری ضد ضربه شدن همشون.......:18:
قبلا که از رمزهای دیگه استفاده نکردی ؟
نه من اصلا به استفاده از رمز اعتقاد ندارم....
اینجا هم مجبور شدم که رمز بزنم