har kari ke gofti anjam dadam bazam nemishe be khoda asabam khta khati shode .ahhhhh:19:
Printable View
har kari ke gofti anjam dadam bazam nemishe be khoda asabam khta khati shode .ahhhhh:19:
میاد این 3 تا خط ولی داخله بازی میرم کیک میشم . عصابم خورد شدهنقل قول:
:19:
man har kari mikonam nemishe
عکس error رو بذار شاید یه کاری تونستم بکنم.نقل قول:
بهتر نیست بریم تو کار هک های کانتر 1.6 آنلاین مثل aim bot یا wall ---- , ...
sxe رو از اینجا دانلود کننقل قول:
کد:http://www.sxe-anticheat.com/downloads/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلت حل نشد به من پی ام بده morteza_m2n
agha salam eede hame bacheha mobarak sharmande bara font alan malaysiam agha ye ke az bachehay maram meshe bazi countero ba patcha linke mostaghem na az raped baram bezare bande ham age khoda bekhad dareem meyaim to to kar counter online mamnon az lotfeton
برای شما (اگه صفحه قبل رو نگا میکردی بود:20:):نقل قول:
نقل قول:
سلام به همه بروبچ کانتر باز. عید همتون مبارک.
من یه بازیه کانتر از دوستم گرفتم ولی اجرا نمیشه میگه احتیاج به آپدیت داره. حالا من چه جوری و از کجا این فایلهای آپدیت رو گیر بیارم؟
روش آپدیت رو هم بهم بگید. این همه صفحه رو مرور کردن هم وقت می خواد هم 2 چشم تیز بین:31:
ممنون
نقل قول:
حداقل بگو کدوم ورژن رو گرفتی؟! والا من تا حالا ندیدم و نشنیدم که بگن کانتر آپدیت میخواد:13: عکس اون پیغامی که میده رو بذار.
عزیزان من Counter Source رو دارم نمیدونم ورژن چنده فقط میدونم بالای 300 تا مپ داره و کامل هست اما تو اینترنت نمیتونم آنلاین بازی کنم و لیست سرور ها رو نمیاره برام اما Condition Zero رو راحت میاره و Connect میشه ، اشکال از بازی هست ؟؟
سرعت اینترنت من خوبه ADSL2+ 512 هست و Latency تو Condition Zero بین 200-300 هست ...
اولش می نویسه Source دیگه نمی دونم چه ورژنیه. موقع نصب هم تو صفحه اصلیش نوشته 2005 . 07 Julyنقل قول:
بابا هم بنده خدارو خلاص کن هم خودتو چندتا عکس از درون بازی بگیر و اپلود کن تا ببینیم چه ورژنیه؟نقل قول:
مگه از تو بازی میشه فهمید چه ورژنیه؟نقل قول:
در ضمن من می گم اجرا نمیشه شما میگی از بازی عکس بذار؟:31:
ممنون مهدی جان. باورت میشه اینو با Dial up دانلود کردم؟ :18: 2 روز طول کشید.نقل قول:
بهترین پچ هم برای مسابقات فکر کنم 1.23 باشه درسته؟
:11:
قبلا هم اینجا خیلی بحث شده. برای این که بتونی سورس رو آنلاین بازی کنی، باید پچ نصب کنی.نقل قول:
موفق باشی:10:
خواهش میکنم:40: به نظرت میرفتی کافی نت بهتر نبود:20: در مورد پچ هم میگن 1.23 بهترهنقل قول:
عکس اون پیغامو نمیذاری؟!نقل قول:
آقا ممنون مشکلم حل شد.:11:نقل قول:
نه کافی نت فایده نداشت. آخه 10 تا سیستم همزمان سرعت میشه دقیقا مثل Dial up من تست کردم.نقل قول:
تو خونه دانلود کردم به صرفه تر بود. :20:
ضمنا امروز این کانتر رو یه کم سیخ زدم همچینم بدون مشکل نبود. به هر حال ممنون. :11:
مشکل داشت؟! چی؟! کجاشو سیخ زدی:31:نقل قول:
salam agha megam meshe ye linke mostagheem bezary az patchay counter hajme download mohem nest mamnon
با سلام
من دنبال یک هک برای کانتر ستریک 1.6 (هک که نه یک تیکی نرم افزاری ) می گردم که فکر کنم بهش ammo mod میگن مطمئن نیستم
با این میشه بدونه این که خشاب کرد تیر زد یعنی می شه با یک دیزنت 10000000000000000000 تا تیر زد و خشاب هم نکرد خیلی حال میده فقط پیداش کنین خودم هم از اینا تو بازی خیلی زاد دیدم ولی هرچی گفتم email کنن کسی محل نداد فقط پیداش کنین
با تشکر از همه ی دوستا
با سلام
من دنبال یک هک برای کانتر ستریک 1.6 (هک که نه یک تیکی نرم افزاری ) می گردم که فکر کنم بهش ammo mod میگن مطمئن نیستم
با این میشه بدونه این که خشاب کرد تیر زد یعنی می شه با یک دیزنت 10000000000000000000 تا تیر زد و خشاب هم نکرد خیلی حال میده فقط پیداش کنین خودم هم از اینا تو بازی خیلی زاد دیدم ولی هرچی گفتم email کنن کسی محل نداد فقط پیداش کنین
با تشکر از همه ی دوستا
:5::5::5::5::5::5: منتظرم :5::5::5::5::5::5:
برو صفحه قبل لینکش هستنقل قول:
ببین این به دردت میخوره:نقل قول:
موفق باشی:10:کد:https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=72574
سلام دوستان
من حدودا 5 سال پیش، زمانی که دانشجو بودیم، این کانتر رو با رفقا ترکوندیم
الان به لطف تعطیلات نشستم CD بازی رو پیدا کردم
Counter-Strike Source
ولی هرچی گشتم و فکر کردم نتوانستم اون دستوراتی که یار و دشمن وارد میکنیم رو پیدا کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم
ببین اینا کار میکنه:نقل قول:
موفق باشی:10:کد:bot_add_ct
bot_add_t
salam agha mehdi megam meshe in patch hay countero to rapid up kony inja ke up kardy soraat sitesh kame man ba 10 mg don mekonam hamecheo in 8 k hast fajeas age lotf kony mamnonet mesham
اینا که لینک مستقیم هستن. من خودم با سرعت بالا دان می کنم. در مورد رپیدشیر هم امکانش نیس وگرنه برات آپ میکردم.نقل قول:
faghat ino megam baghearo 3 sote gereftamکد:http://files.csource.ru/cs/cs16full_v7.exe
خوب اینم جزو اونایی که گفتمه دیگه. شرمنده امکانش نیست واست آپ کنم. می تونی همین کانترو از طریق تورنت هم دانلود کنی. اینم فایل تورنتش:نقل قول:
موفق باشی:10:کد:http://www.fileden.com/files/2009/1/13/2265202/cs16full_v7_exe.torrent
سلام
من با کامپیوتر بازی میکنم
یه کد بود که میشد autobalance رو از بین برد ! الان یادم رفته !؟ چی بود ؟
من میخوام 1 با 10 بازی کنم !
autoteambalance 0نقل قول:
نقل قول:دومی برای اینه که اختلاف تعداد پلیرهای 2 تیم بتونه بیشتر از 2 تا باشه.کد:mp_autobalance 0
mp_limitteams 0
سلام
من وقتی میخواهم بازی کنم هم تیمی ها و دشمن مثل دیوار فقط همدیگر را نگاه میکنند و هیچ تحرکی ندارند؟!!!!!!!
آقا يكي مي شه اين ip ها رو به من بده دوباره ويندوز ريختم همش پريده هر چي مي گردم پيدا نمي كنم
غير از mastergame.ir (aftab)I
من اینارو دارم:نقل قول:
موفق باشی:10:کد:No.1 217.218.60.90:27015
MasterGame 82.115.23.10:27015
Friend 217.218.60.93:27015
Equal 85.9.77.142:27000
Ana 78.157.60.85:27015
Pro Gamers 78.157.60.87:27015
سلام دوستان
آقا کسی میتونه به ما بگه چطوری آنلاین بازی کنیم که کیک نشیم؟
من میخوام آنلاین بازی کنم ولی وقتی که روی یه سرور میرم که برم داخل همین که میرم داخل کیک میکنن:37:
سلام دوستان من میخوام آنلاین بازی کنم کانترو ولی نمیتونم
یعنی هروقت روی یه سرور کلیک میکنم و منتظر میمونم تا بره داخل و میره ولی چند سانیه هم نمیشه که کیک میکنن لطفا به من بگویید چگونه آنلاین بازی کنم .
دوستان من عاشق بازی کانترم پس هرکس میدونه کمک کنه .
ممنون