سلام. امکان داره که پروتکل pptp وL2TP رو از داخل مودم Gp2101 فعال کنم؟ تنظیماتش را دیدم ولی نمیدونم اکانت یکساله بکیرم بعد فعال نشه؟
Printable View
سلام. امکان داره که پروتکل pptp وL2TP رو از داخل مودم Gp2101 فعال کنم؟ تنظیماتش را دیدم ولی نمیدونم اکانت یکساله بکیرم بعد فعال نشه؟
سلام دوستان. من مودم Gp2101 دارم داخل تنظیمات مودم قسمت vpn سه تا پروتکل L2TP و PPTP داره. میخوام قبل از اینکه اکانت بگیرم بدونم آیا میشه از داخل مودم فعالش کنم و از تغییر ای پی استفاده کنم
بله میشهنقل قول:
اما فکر کنم فقط یکیش درست عمل می کنه.. حالا pptp یا ال 2
بله میشه جواب میده ولی من یک ماه پیش که همین عمل رو انجام دادم بیشتر از 1 مگابیت بهم نمیداد برای (pptp) البته روی مودم اینطور بود و روی pc همون وی پی رو کانکت میکردم همون سرعت مودم رو میداد مثلا 20 مگابیت ولی روی مودم که ست میکردم سرعتش بین 512 تا 1 مگابیت بیشتر نمیشد هم برای وبگردی هم دانلود ، روی مودم ADSL هم همینطور بود و فقط هم روی مودم ها اینطور بود و با pc هیچ مشکلی نداشت شما سعی کن از l2tp استفاده کنی و حتما قبل خرید تست کن .نقل قول:
سلام دوستان میخوام یک مودم ایرانسل بگیرم فقط دوتا سوال دارم
بین مودم gp2102 و tk2510 نمیدونم کدوم بهتره چون هرکس یه چیز میگه
و سوال دومم آیا این مودم بعد از ثبت نام به جز سیم کارت tdlte خودش سیم کارت معمولی میخوره بسته شبانه باهاش خرید؟
اگر میشه لطفا بگید کدوم مدل مودم رو دارید و یا ممنون میشم تست کنید
دوستان یه کانال تلگرام در رابطه ب همین تایپیک بود ممنون میشم لینک یا شاره ادمین رو بدید
سپاس
دوستان یه کانال تلگرام در رابطه ب همین تایپیک بود ممنون میشم لینک یا شاره ادمین رو بدید
سپاس
کسی از دوستان نیست جواب به سوالات من بده؟نقل قول:
اولینقل قول:
اره
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من 2510 دارم توی توضیحاتش نوشته VPN ساپورت میکنه ولی نتونستم پیدا کنم از کدوم قسمت باید اطلاعات رو وارد کنم... شما میتونید یه راهنمایی کنید؟نقل قول:
سلام من این دوتا رو ندارمنقل قول:
b51... رو دارم و اوکیه
شبانه معمولی هم میشه اما در کل سرعت تی دی از گوشی کمتره و من خودم ۲ مگ سرعت دانلودمه در حالی که با گوشی ۳.۵ تا ۴
پوریا جان من این سه مدل رو داشتمنقل قول:
z6000
5142
2101
و باید بگم 2101 واقعا از همه لحاظ سر هست
آنتن دهی
پوشش وای فای
مزخرف ترینشون هم z6000 هست و مدل 5142 هم معمولی رو به خوب. ولی 2101 محشر هست خصوصا برد وایفایش و انتن دهیش با اینکه آنتنشداخلی هست. اندازه اش هم جمع و جور و از بقیه کوچیکتر هست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ممنونم منم 2101 سفارش دادم الان تا عصر هم میگیرمش ببینم چطور هستنقل قول:
با فورجی گوشی که سرعت دانلودم به 18 مگ هم میرسه شبا اینو باید تست کنم
ولی اصلا در مورد 2510 توضیحات و نظر خاصی نیست به جز دیجیکالا که همه مشکل داشتند
مبارکت باشهنقل قول:
نتیجه تست هات رو هم به همراه محل تست با ما هم بگو
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
؟ من همین الان مودم خریدمنقل قول:
:n03:
میتونم پس بدم اینو بگیرم؟
سهیل خان، این زده نسل ۴.۵ ثابت، در صورتی که سرعت دانلود رو بجای ۲۲۰، همون ۱۲۰ زده.نقل قول:
داداش سهیل این مودم و کجا داره؟
اینم 100گیگ میدن روش؟
دوستان gp2101 با dt350 فرق داره؟
دوستان این مشکل نیم بها حساب نشدن دانلود از سایتهای داخلی رو چجوری میشه پیگیری کرد ؟
بله فرق دارن، ولی هر دو ساخت گرینپکتان.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
ازلحاظ کیفیت کدوم و بگیرم بهتره؟نقل قول:
سلام دوست عزیز. من با هر دو مدل کار کردم. به نظرم 2101 بهتره
حدودا دو هفته است که وضع TD-LTE تو اهواز افتضاحه. سرعت دانلود و آپلود و پینگ فاجعه است و مرتب هم قطعی داره شبکه! در کل همه حرفهایی که قبلا در مورد کیفیت سرویس زدم رو پس میگیرم:n34: مودم TK2510 هم معجزه ای نکرد هر چند واقعا شبکه مشکل داره و با هر تماسی هم که با ایرانسل گرفتم اوضاع بدتر شده
باید از کاهش پینگ استفاده کنی اگه نمی دونی جایی رو من بهت معرفی می کنم و اکانت رایگان تست هم داره.برا من که تاثیر داره.کلا اینا نمی خوان یه چیزی حتی به سادگی یه گیم به خوشی از گلوی کسی پایین بره . نمی دونم چرا!نقل قول:
سلامنقل قول:
فرمایش شما رو تایید میکنم
ساکن اهوازم روزهای اول سرعت عالی بود الان چرت شده
شده دایال آپ سابق
برای من پ خ کن . مرسینقل قول:
لطفاً برای منم بفرست .نقل قول:
لطفا پی وی منم بفرستین .ممنون.
- - - Updated - - -
لطفا پی وی منم بفرستین و اینکه میشه روی td ایرانسل استفاده کرد؟ .ممنون.
میشه واسه منم تلگرام بفرستید ؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنوننقل قول:
دوستان من سعی کردم روی 2510 وی پــی ان ست کنم ولی کار نمیکنه ... حتی وقتی روی این حالت هستش خیلی از سایت ها باز نمیشه !
لطفا راهنمایی کنید... اینم تنظیمات مودم روی هر دو حالت PPTP و L2TP تست کردم فایده نداشت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ به شدت بالا رفته تو سرورای رینبو حدود200بود شده390 معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن
پینگ با سرور ایرانسلم شده ۳۰۰. والا بجا اینکه هرروز بهتر کنن هر روز بدتر میکنن اونم با پررویی و منت انگار دارن تو جهنم آب یخ میدن به ادم.نقل قول:
۸سال بدبختیو فیلترینگ و جنگ اعصاب داشتیم، حالا باز دارن بگیر ببند شروع میکنن.
برای منم همینطور. تِر در تِر!
تقدیم به شما:نقل قول:
چی ؟ چیزی نمایش داده نمیشه ؟نقل قول:
یه تست با نیویورک بزار ببینیم چند مرده حلاجینقل قول: