کجای قم این تست رو گرفتید؟نقل قول:
آیا واقعاً توی پوشش 4 جی قم تغییراتی داده
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Printable View
کجای قم این تست رو گرفتید؟نقل قول:
آیا واقعاً توی پوشش 4 جی قم تغییراتی داده
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اطراف حرمنقل قول:
خیر پوشش تغییری نداشته.
سلام
من الان کد ستاره 1000 مربع زدم بعد رفتم واسه اینترنت نامحدود
صبح از ساعت 1 الی 11 صبح 3 هزار تومان زده
صبح از ساعت 2 تا 7 صبح زده 1000 تومان
الان خرید کنم یعنی فعال میشه و من در منطقه طرح نامحدود هستم؟
محدودیت حجمی دانلود در ساعت 1 الی 11 صبح و 2 الی 7 صبح چقدر هست؟
منطقه نداره كه!نقل قول:
هر كسي ميتونه خريد كنه
الان خريد كني شب برات فعال ميشه
١ تا ١١ محدوديتش ٢٠ گيگ هست البته مجموع دانلود و اپلود
اون يكي هم ٣٠ گيگ
میشه چند بار بسته رو بخرم؟ مثل ایرانسل
مثلا 4 تا بسته 3 هزار تومانی بخرم
هر سیم کارت فقط یک بار در طول شبانه روز مجاز به خرید بسته شبانه استنقل قول:
محدودیت بسته 1000 تومانی 20 گیگابایت
محدودیت بسته 3000 تومانی 30 گیگابایت
سلام, همزمان میشه بسته شبانه خرید همراه با بسته یک ماه استفاده کرد؟
یک بسته 4+4 یک ماه خرید کردم 4 گیگ شبانش مصرف کردم.
تا امروز 230 میگ روزانه را بیشتر از بستم کثر کرده
نمی شه بسته روزانه رو با شبانه مخلوطی استفاده کنیدنقل قول:
در صورت اتمام حجم بسته شبانه از حجم بسته روزانه شما کم می شود
ترجیحا از سیم کارت دوم استفاده کنید
سلام دوستان
دوستان مازندرانم شهر بابل
از كجا بفهمم 4g جواب ميده اينجا يا نه؟
سلامنقل قول:
setting>>mobile networks>>network operators
صبر کنید تا جستجو تموم بشه بعد تمام شبکه های موجود در اطراف شما نمایش داده میشه
دوستان یک خانمی امروز باگوشی من تماس گرفتند با این شماره9909231235 وگفتندازمخابرات هستند سیمکارتهای همراه اول داره تعویض میشه و یک سیمکارت با پیش شماره فلان وهمین شماره خودتون براتون ارسال میشه بقیمت 300هزارتومن اگر نخوایین ماه اینده باید بیشتر بدید تعویض کنید تاکیدم داشت تو اخبار گفته ...
میخوام بدونم جریان چیه در هر صورت من گفتم نمیخوام
انقدر ساده نباشید.نقل قول:
این یه جریانی هست که قبلا خیلی بر پا شده بود
برای مثال شما خطی دارید با شماره 091212345678 . با شما تماس میگیرن میگن اگه بخواین ما شماره خطتون رو برای ایرانسل بهتون میدیم فلان تومان. به شماره 093512345678. به این صورت.
اینا همه اش کلاه برداری هست. هیچ دلیلی نداره کسی شماره اش عوض بشه. هزینه تغیر نسل سیم کارت از نسل سوم به چهارم هم 7 هزارتومان هست همه جا که روی قبض میاد.
تو اخبار چیزی گفته نشده.
این هم که شما میگید برای مثال شما خطتون شماره اش 091212345678 هست. میگن شما میتونی شماره 091012345678 هم داشته باشید که پیش شماره جدید همراه اول هست ولی این کاملا اختیاری هست . هیچ اجباری وجود نداره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکین تلفن همراه که سیم کارت آنها قدیمی می باشد می توانند جهت انجام تعویض سیم کارت بدون هزینه به یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (درتهران) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سایراستانها) مراجعه نمایند
من بندرعباسم خطم917 گفت این سیمکاراتا منقضی میشه تا یک ماه دیگه!!!نقل قول:
جالبه گفت من کارمند شرکت مخابراتم اسمم و مشخصاتشو هم گفت خانمه
گفت الان دقیقه ای 80 تومن با اون سیمکارته میشه دقیقه ای 20 تومن
کلیم گفت شما برنده شدید وخوش حساب بودیدوووووو
کلاهبرداری در روز تاریک ...نقل قول:
شماره تماس همراه اول یا 9990 است یا 09129999000 می باشد و تمام این شماره های متفرقه شرکتهای سود جو هستند که متاسفانه تو مملکت ما زیادند و هیچ ارگانی هم جوابگو نیست جالب انقدر وقیح شده اند چون میدانند هیچگروهی کاری بهشون نداره خودشون را جای کارکنان شرکت مخابرات معرفی میکنند . شما برای اطمینان به این دو شماره ای که گفتم تماس بگیرید و از قسمت پشتیبانی سوال کنید تا مطمئن شوید .
همش الکیه همشهری عزیز .نقل قول:
من سيم کارت فور جی گرفتم ولی حتی رو تری جی هم رجيستر نميشه! شماره 990 ها در حاليکه 919 خودم راحت رو تری جی رجيستر ميشه. ايراد از بيخود بودن سيم کارتاس يا شماره؟
باید دیتای خططون رو فعال کنید پیشفرض غیر فعال هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تشکر فراوان....با پيامک فعال شد...خوب شد راهنمايی کردی ميخواستم برم دوباره سيم رو عوض کنم!نقل قول:
متاسفانه اپراتورا خیلی راحت اطلاعات مشترکین رو میفروشن.نقل قول:
واس همین اسم و اطلاعات شمارو داشته. با من هم در ماه خیلی تماس تبلیغاتی میگیرن. از کارت امداد خودرو و بیمه خونه گرفته تا سیم کارت. توجه نکنین.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نقل قول:
يه ايرانسلم دارم رو فورجی وصل ميشه رو تری جی نه! و جديداً اينطور شده اينم ميتونی راهنمايی کنی؟
نه این یکی رو نمیدونم از خود اپراتور ایرانسل سوال کردی؟نقل قول:
باهاشون آنلاين چت کردم گيج ميزنه هی ميگه بزار تو يه دستگاه ديگه!نقل قول:
گذاشتی تو یه دستگاه دیگه؟نقل قول:
نقل قول:
من مودم دارم موبايل اونجوری ندارم امتحان کنم البته در حين جا به جايی ها يک لحظه اومد آنتن سه و پريد رفت..
اگر کسی تو این فروم از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنه اگه ممکنه سرعتشو بگه
واسه خودم هر روز متغییره
یه بار 20 یه بار 10 ؟
سرعت ثابت کسی میگیره ؟
من دیشب گرفتم (البته با گوشی و نه مودم )از ساعت دو که شروع شد روی 200 کیلو بایت برثانیه بود و تا ساعت هفت به دو مگابایت برثانیه هم رسید.نقل قول:
منطقه ما شلوغه البته جاهای دیگه شاید ثابت باشه
فرق ميکنه شانسيه...من بيشتر از 1.5 نگرفتم کمتر از 200 هم نه ميانگين 500 و 700 اينا
این 3g همراه اول سرعت روی چند هست؟؟
متاسفانه اطلاعات تماس دست افراد سودجو وفرصت طلب می افته برای اعمال نیازهای خودشون!نقل قول:
قبلا هم یادم هست که یکی با من تماس گرفت که شما برنده نمیدونم چی شدین میتونین با 40 درصد تخفیف از 4 روز اقامت در شهرستان محمود آباد در بهترین هتل بهرمند بشید.
اسم و مشخصاتم رو هم گفت. جالبه که اسم شرکت هم نگفت من گفتم ببخشید شما اسم منو از کجا میدونی ؟ من تو هیچ سایت و شرکتی ثبتنام نکرمد. من از شما شکایت میکنم و از اون شخصی که اطلاعات منو به شما داده. بعد هم طرف ترسید قطع کرد.
اطلاعات تماس مشترکین متاسفانه فروخته میشه. حتی اگه کسی نام و نام خانوادگی شما رو گفت هم قبول نکنید. این موارد متاسفانه وجود داره. یک مورد روش تبلیغاتی هستش !
سلام
به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد. ( ۳۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۱ بامداد تا ۱۱ صبح، ۲۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۲ تا ۷ بامداد )
این جمله که همراه اول تو سایت زده منظورش چیه؟منظورش اینه که هر شبی که بسته نامحدود گرفتیم بشتر از 20 یا 30 گیگابایت دانلود کنیم محدود میشیم؟
این محدودیتش به چه صورته؟یعنی بعد از 20 یا 30 گیگابایت سرعت محدود میشه یا دیگه بسته نامحدود نمیتونیم بگیریم؟
بعد از 20 یا 30گیگ تعرفه ازاد براتون حساب میشهنقل قول:
یعنی هر شب تا 20 گیگ میتونم دانلود کنم درسته؟نقل قول:
پریشب من تست کردم سرعت دانلود 600کیلوبایت بود ولی تک کانکشن خیلی بد بود 20-30کیلوبایت بود
بله هر شب 20 گیگ میتونی دانلود کنی البته اپلودم جزو همین 20 گیگ حساب میشه...سرعت همراه اول مربوط به ترافیک دکلی میشه که بهش وصلی و کاملا متغیر هستشنقل قول:
دیروزم دامادمون میگفت مادرشو گول زدند و مادرس قبول کرده وسینکارت براش اومده 30هزار گرفته ازش پستچی بعدم زنگ زدند بهمون شماره گفتند شکایت میکنیم قطع کردند عجب حکایتی شدهنقل قول:
سلام
نسل 4 همراه اول ، از چه باندهایی و چه فرکانس هایی استفاده می کنه ؟
فقط فرکانس 2600نقل قول:
همراه اول خیلی خصیصه
من دو روز در میون دانلود میکردم هر بار 20 گیگ اوکی بود
یه شب خواستم از 1 تا 11 دانلود کنم تا 6 صبح 30 گیگ زده بودم که یهو نت قطع شد..
دیدم سه چار تا پیامک اومد که بسته شما حذف شد به خاطر مصرف منصفانه!!؟
هیچی دیگه حیف اون 3 تومن کوفتت بشه :|