دیشب سرعت خوب شده بود اما دیگه نمیشه مثل سابق بالای 11 ,12 گرفت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب سرعت خوب شده بود اما دیگه نمیشه مثل سابق بالای 11 ,12 گرفت :
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه بگید کدوم قسمت بندرعباس هستین؟
بله 6 سایتنقل قول:
سلام . ارومیه و تبریزو اردبیل و زنجان تحت نظر اینجانب بودند . پیشرفت کار در ارومیه از خود تبریز خوب است .به غیر از اطراف بازار و اطراف بند و جاده سرو و کمی از اطراف پارک ساحلی غدیر . تعداد سایتها 4g 11 عدد هست.نقل قول:
سلام . افت سرعت به دلیل پهنای باند است که روز به روز افت میکند . ایرانسل درخواست 40 گیگا بیتی به زیر ساخت داده که قراره به زودی در اختیار شرکت قرار بگیره. با اضافه شدن سایتها تعداد کاربران هم زیاد میشود در حالی که پهنا ثابت است. همراه اول از یک شبکه یکپارچه برای اینترنت ثابت و سیار استفاده کرده به خاطر ان سرعت بالایی داردو زیر ساخت پهنای باند خوبی در اختیار شرکت قرار داده است. الان به غیر از 3 استان اینترنت مخابرات فلت است و کیفیت تقزیبا یکی است.نقل قول:
با سلام . اطراف شاهچراغ/خیابان ولیعصر/ خیابان کریم خان زند/باغ ارم/ستارخان/پشت ارامگاه حافظ/شیشه گرینقل قول:
تقریبا پهنا را بالا بردیم ولی این امر مو قتی است . از سوییچ زاهدان استفاده کردیم.نقل قول:
جناب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بگی وضعیت 4G در قم به چه صورت است؟:n16:
فقط اطراف حرم 4G راه اندازی شده؟
بقیه نقاط شهر قرار نیست 4G راه اندازی بشه؟(در کل چند سایت 4G در قم راه اندازی میشه؟)
مشهد به زودی سرعتش و پوشش بالا خواهد رفت. 6 سایت تا 5 ابان اضافه خواهد شد به جز طبرسی و فلکه اب و پارک ابینقل قول:
قایم شهر در حال تست است. بابل و نوشهر به زودی وارد فاز بهره برداری میشود. پاشا کلا هم در حال تست نهایی است.نقل قول:
اگه خدا بخواهد اذر شهر/ خسرو شهر / سردرود/ سهند اسکو/ گوگان / بناب تا اول دی به بهره برداری میرسد.نقل قول:
واقعااا؟ یعنی چند روز دیگه دوباره افت میکنه؟نقل قول:
من دیدم خوب شده رفتم بسته خریدم
معلوم نیست کی سرعت درست بشه؟تکلیف چی میشه آخر؟
بله . متاسفانه تجهیز نشده . منتظر سایت پارک انا است اگر زیر ساخت لینک بدهد تا 2 هفته سالاری و امیرکبیر تجهیز میشوند.انا تست شده منتظر لینک هستش.نقل قول:
کردستان و کرمان و کرمان شاه و همدان پوشش ضعیفی دارند . البته برای همدان دارند کارهایی میکنند.نقل قول:
نه دوست عزیز انشااله این مشکل تا 10 روز دیگر حل میشود . شرکت پیشگامان وعده اضافه کردن پهنا را تا 10 ابان داده است.نقل قول:
شرمنده . 8 سایت تجهیز شده اطراف حرم/بزرگراه عمار یاسر/شهرک امام خمینی/شهرک مهدیه/7 تیر/انقلاب/کارگر /فاطمینقل قول:
با سلام .صبح بخیر . دیشب تا ساعت 12 به صوفیان و شبستر سر زدیم تا پیشرفت کار را ببینیم که تقریبا به غیر از دو سایت هیچ کار خاصی نشده است . ساعت یک شب به بستان اباد رفتیم تا از وضعیت سایتها باخبرشویم سایت بستان اباد الان دوستان کار تجهیزرا شروع کردن به علت سردی هوا و مه شدید نتوانستیم به شهر سراب برویم مجبورا در راه تبریز هستیم تا به مرند و جلفا سری بزنیم . تا پست بعدی که بعد از ظهر هست خداحافظ.
سلامنقل قول:
شما اطلاع دارید حدودا از چه زمانی سیم کارت ۴جی تجاری میشه ??
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام، با سپاس از وقتی که برای پاسخگویی میزارین، من دو روز پیش سبزوار بودم هیچ خبری نبود، از پایین شهر تا مرکز شهر که اصلا سیگنال نسل سه پیدا نمیشه، اینجوری هم که معلومه ایرانسل حالا حالا هم به خلیل آباد نمیرسه، و اگه زمانی به کاشمر برسه شاید از پشت بوم سیگنال گرفتیم، اینطور پیش بره فکر کنم رایتل زودتر پوشش بده، چون الان اکثر شهرهای پرجمعیت خراسان رضوی زیر پوشش هست، و فقط شهرهای جنوبی استان مونده مثل کاشمر، گناباد، خواف، بردسکن و خلیل آباد، رایتل معمولا وقتی وارد شهری میشه همزمان بخش ها و جاده های اطراف رو هم پوشش میده، چون بخش ششتمد سبزوار که رفتم پوشش داشت با اینکه ۳۰ کیلومتر از سبزوار فاصله داشتنقل قول:
بنظرتون کدوم یکی از سه اپراتور زودتر به کاشمر و خلیل آباد میرسند؟
Sent from my PAP5500DUO
میشه بگید نسل4مشهد کجاها افتتاح شده؟
سلام reza rain88
پست منم جا انداختین
با سلام خدمت جنابreza rain88 وتشكر از وقتي كه ميزاريد براي پاسخگويي الان در بعضي از شهرهاي لرستان بيش از 2 ماهه كه تجهيزات رو روي bts ها نصب كردن ولي خبري از راه اندازي نيست دليلش چي ميتونه باشه وكي فعال ميشن متشكر ميشم جواب بدين
سلام درباره اینترنت همراه شرکت ایرانسل و همراه اول و رایتل ایلام چه خبرهایی دارید؟ به شدت اینترنت ایرانسل قطعی داره حتی بیشتر وقتا فقط با پر.وک.سی وصل میشم تا سایتارو بیاره بالا. در بهترین حالتم سرعت دانلود رو ۹۰ هست! افتضاااااحنقل قول:
طبیعیه... همیشه آخر کار به فکر غرب کشور هم هستن!نقل قول:
اگر امکانش هست در مورد کرمانشاه بیشتر توضیح بدین... 3G , 4 G
اطراف فردوسی - کسری - آزادگان
با تشکر
با سلام خدمت جناب rezarain88 وتشكر از وقتي كه ميزاريد براي پاسخگويي .من دو هفتس بعضی اوقات توی جستجو نسل سوم اسم ایرانسل را مشاهده میکنم اما وصل نمیشه بهش ، لطفا یکم اطلاعات از اصفهان بدین کجاها 4جی هست و کجاها 3جی؟
سه راه ملک شهر ، کاوه، رباط دوم؟ اینجاها خبری نیست؟
جناب reza rain 88 ممنون از زحماتتون در پاسخگویی.:n16: میشه بگین وضعیت رشت در حال حاضر چطوریاس ؟ قطع و وصلی زیاد داره 3g خیلی جاها اصلا تو شهر ،تحت پوشش نیس و فک نکنم اصلا 4g راه اندازی شده باشه اینجا.سرعت حداکثر تا 1 مگابیت بر ثانیه بالا میره و خیلی اوقات مثل gprs هست. آیا شرکت برنامه ی خاصی داره برای رشت ؟
مرسی
واقعا اینکه با حوصله جواب میدید جای تشکر دارهنقل قول:
Sent from my HTC One
شهرستانهای استان تهران کی تجهیز می شه؟! الان همراه اول پوشش خودشو در شهرهایی مثل ورامین و دماند و لواسان شروع کرده ولی هیچ خبری از اینکه ایرانسل شهرهای استان تهران پوشش بده نیست!نقل قول:
زمان شروع به کار مشخص هست؟
دوستان کرجی لطفا کسانی که طرح ایرانسل دارن لطف کنن با اسپید تست تست بگیرن و اسکرین شات شو بزارن
ممنون[emoji120] [emoji106]
rezarain88
سلام دوست عزیز میتونید بگید استان هرمزگان بندرجاسک خبری هست یا نه؟ با این حرفایی که زدید واقعا نا امید شدم فکر کنم تا اخر سالم خبری نشه[emoji24]
فعلا خبری نیست . اگر همراه اول ورایتل هستش فعلا اولویتتان ان شبکه ها باشد.نقل قول:
rezarain88 عزیز سلام خبری از مرند دارید؟
همین الان رسیدیم. مرند دو سایت یکی اطراف ترمینال تبریز و دیگری خیا بان فرهنگیان تجهیز شده اند. امروز انتن ماکرویو را اضافه کردیم. شب اگر همکاران اجازه بدهند یه تست کوچک میگیریم. ساعت 10 به بعد کمی اختلال در شبکه خواهیم داشت ولی دوباره به حالت عادی بر میگردد. بچه ها در حال کار در مرکز سوییچ جلفا هستند و اگر لینک بدهند تا چند روز دیگه شبکه وارد فاز اجرایی میشود.نقل قول:
سلامنقل قول:
خسته نباشید
عزیز،سیمکارت ۴جی اطلاع دارید چه زمانی وارد بازار میشه??
Sent from my HTC One using Tapatalk
Reza rain عزیز با تشکر. از وقتی که مبيزارين واسه پاسخگويي.
از خمینی شهر خبری دارین?
این امر به سرعت عمل اپراتور بستگی دارد ولی همراه اول خیلی خوب عمل کرده است. شهرهایی که نام بردید در اولویت شرکت نیست.نقل قول:
هیچکدام از اپراتورها نداریمنقل قول:
البته اسم رایتل توی سرچ نتوورک میاد اما رجیستر نمیشه
یعنی واقعا امیدی نیس تا سال دیگه؟
اواخر سال شاید اگر تجهیزات بدهند که بعید میدونم . پیمانکار هم کم داریم . اکثرشان نمییاند.نقل قول:
دو سایت تجهیز شده یکی ماژول نداره دومی لینک ندارد. تا یک ماه زمان مبیرد. شاید کمی زودتر هم جواب داد.نقل قول: