نقل قول:
دیشب یه سر به بازار کامپیوتر زدم و سه مدل هدفن جدید توجه منو جلب کرد
سلام بچه ها.
من راجع به اون 3 تا هدفونی که بچه ها تو پایتخت دیدن یه کم سرچ کردم و به نظرم t – jays از همشون معقول تر بود و یه قسمتایی از ریویوشو با ترجمش میذارم (این ریویو توی تاپیک Multi-IEM Review - 207 IEMs compared توی سایت head-fi بود )
قیمتش جهانیش هم حدود دلار 70 بود (اگه آمازون رو با اون قیمت های فوق العادش استثنا در نظ بگیریم )
The t-JAYS are slightly dark and a bit warm, with good low-end extension and big, hard-hitting bass. Happily, the t-JAYS don’t suffer from a lack of clarity and easily outpace the j-JAYS in overall sound quality from the get-go. The large drivers provide deep and plentiful bass without a loss in clarity. Though the bass tends towards ‘boomy’ rather than ‘punchy’ on certain tracks.
The midrange of the t-JAYS is warmed up slightly by the bass but remains in focus at all times, which is always a pleasant surprise for a bass-heavy earphone.
The treble itself is crisp, clear, and in good balance with the midrange and low end. It is a bit hyped-up and can sometimes make already-sibilant tracks more sibilant, though it won’t add any artifacts to well-mastered recordings.
The soundstage is moderately wide and seems a bit tubular in nature – nothing out of character for mid-range dynamic
صدای ایرفون t-jays نسبتا سنگین و و تا حدی گرمه . بیس کوبنده و محکمی داره .خوشبختانه این ایرفون صدای شفافی داره و صدای اون ( با در نظر گرفتن همه جوانب ) به راحتی هدفون دیگه این برند یعنی j-jays پشت سر میداره .
درایورهای بزرگ این ایرفون بیس فراوانی رو بدون از دست رفتن وضوح (clarity) فراهم میکنند . با این وجود بیس اون توی بعضی از آهنگ های خاص بیشتر به boomi بودن تمایل داره ( به نطرم منظورش میشه مثه هدفونای کریتیو :31: ) تا punchi بودن (مثه m 50)
مید این ایرفون به خاطر بیس تا حدی گرم شده ولی همیشه دقیق و درسته که برای یه ایرفون با باس زیاد و سنگین یه سورپرایز خوشاینده .(تا حدی روی مید تاکید شده )
Treble خشک و شفافه و توازن خوبی با مید و low end داره (واقعا دیگه نمیدونستم low end رو چی ترجمه کنم که مسخره نشه )
Soundstage هم نسبتا وسیع و تا حدی لوله ای به نظر میرسد که جز ماهیت و ذات ایرفونهای داینامیک با قیمت متوسط هست .
نمراتی هم که بهش داده :
Accessories (4.5/5
Build Quality (4/5
Isolation (3/5
Microphonics (3.5/5
Comfort
(3.5/5
Sound
(6.6/10