دوستان تهرانی شبکه « تماشا » دریافت میکنند؟ سراسری که نشده؟
Printable View
دوستان تهرانی شبکه « تماشا » دریافت میکنند؟ سراسری که نشده؟
:n01:بچه ها کسی میدونه چجوری میشه از خروجی گیرنده دیجیتال به تلوزیون دیگه خودمون خروجی بگیرم . من فیش ماده خریدم و وصلش کردم ولی چیزی نشون نداد :n19::n19:
آخرين خبر: پخش آزمايشي شبكه "تماشا" در فرستنده سوم ديجيتال تهران (فركانس 578، كانال 34) آغاز شد...نقل قول:
هنوز سریع که سراسری نمیشه دوست من.
اول تهران بعدها بقیه استانها! :n02:
همش تهرانیا کیف میکنن چیکار کنیم دیگه! دی
ای بابا این شلوغی تهران مگه جایی واس کیف کردن هم میذاره ... همش اعصاب خوردی ... :n15:نقل قول:
پس واسه اینکه اعصابتون خورد نشه اول واسه شماها ارسال میکنن! دی :n09: (شوخی)نقل قول:
دوستان ما دستگاه دیجیتال خریدیم و انتن (خفاشی) هم به نظر تنظیمه (هر کار کردیم کیفیت سیگنال بیشتر از 60 درصد نشد) ولی شبکه 1-2-3-4-5 و اموزش و خبر و ... رو میگیره ولی شبکه ورزش و بقیه که به نظر روی یه فرکانس دیگه هستند رو نمیگیره کسی میدونه دلیلش چیه؟ (ما تو مازندران هستیم)
مشکل می تونه از آنتن یا جهت آنتن یا اتصالات و سیم و محدوده فرکانسی منطقه زندگی شما باشه.نقل قول:
اون خروجی RF گیرنده های دیجیتال، آنالوگ است. ( یعنی همان سیم آنتن ورودی، کنارش یه خروجی است)برای اینکه به تلویزیون دیگر هم وصل کنی، میتوانی از کابل AV یا HDMI اش استفاده کنینقل قول:
گیرنده دیجیتال ساخت کارخانجات پارس الکتریک وارد بازار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من يک گيرنده ديجيتال براي يکي از دوستانم مي خواهم بخرم و خيلي براش مهمه که هارد اکسترنال ( يو اس بي خور ) البته بدون تغذيه خارجي رو بتونه بهش وصل کنه . کسي مارک خاصي رو پيشنهاد مي کنه ؟ آخه ايکس ويژن بايد منبع تغذيه جداگانه داشته باشه و مارک ديگه اي هم به چشمم نخود . ممنون .
فکر کنم همین پارس که بالا زدم این قابلیت داشته باشه - برو داخل سایتش و دفترچه راهنماشو دانلود کن داخلش نوشته که هاردهای مختلف ساپورت میکنهنقل قول:
این هم یک کپی دیگه(البته با کمی تفاوت در دیزاین) از گیرنده های دیجیتال سما یا الکومکس یا icen که همه از چین وارد می شوند و با نام ها و مارکاژهای مختلف دستگاه ارائه می شوند!نقل قول:
این عکس ها رو هم نگاه کنید:
البته امکان داره مثل بسیاری از دستگاه ها، به صورت CKD وارد ایران شه و در وطن یه مونتاژ کوچولو بشه!!!!
آخه مگه چقدر داره تولید میکنه که همه قطعاتش خودش بزنه .پارس الکتریک امسال اکثر قطعاتشو از شرکتهای داخلی تهیه کرده و بیشتر برای شرکتای دیگه تولید کرده - حالا تا عید دیدی LED پارس شبیه مارک دیگه ای تعجب نکن:n02:نقل قول:
البته سروش جان بحث، سر تامین قطعات نیست بحث سر اینه که به کل یه چیزی چینی باشه و به صورت CKD مونتاژ بشه و با افتخـــــــــــــــــار مارک وطنی بخوره!نقل قول:
به هر حال! بی خیال داداش
شما امضات برای همون تبلته؟؟
آره داداش تقریبا همونه!نقل قول:
سلام
لطفاً کسی که از گیرنده دیجیتال کامپیوتر استفاده میکنه و از فرکانس 490 اونجا شبکه های جدید رو دریافت میکنه ممنون میشم از نرم افزاری که استفاده میکنه لیست کانال ها رو بده. چون نمیدونم چرا سیگنال پیدا میکنه ولی لیست کانال ها نمیاد. تو نرم افزار the blaze tv و dvbviewer امتحان کردیم رو اون سیگنال میمونه ولی فک کنم به خاطر ضعیف بودن سیگنال اسم کانال ها نمیاد! نمیدونم چرا مال تلویزیون راحت میاد اگه سیگنال خیلی ضعیف هم باشه!!
شما اگه نرم افزار دیگه ای دارید مثل totalmedia هم میتونید لیست فرکانس 490 رو ذخیره کنید اگه از همین فرکانس میگیرید. شاید اینجوری بشه یه کاری کرد.
من که موندم چرا گیرنده کامپیوتر اینجوری میکنه!
ممنون
ویرایش:
حل شد!
اگه آنتنتون اتوبوسی هست. و یه سری از کانال ها رو می گیره، بوستر (اون دستگاه سفید کوچولوی داخل منزل) رو قطع کنید و سیم پشت بام رو مستقیم به گیرنده دیجیتال وصل کنید.نقل قول:
بعد گزینه قدرت آنتن رو روشن کنید و مجددا جستجو کنید کانال ها رو
شاید جواب گرفتید
با سلام
یه آنتن هست که عکسشو هم میزارم ازش سوال دارم.
تو عکس زیر اون سه تای پشتی که به رنگ قرمز هست رو میشه به دو طرف گذاشت. هم به طرف جلو و هم به طرف پشت. حالا میخواستم بدونم هر جوری بزاریم اشکالی نداره؟ اگه کسی میدونه بگه.
تو عکس زیر هم دو تا سیم که تو کابل آنتن هست یکی رو به سمت راستی یکی به سمت چپی باید وصل کرد نه؟ با فلش نشون دادم تو عکس معلومه کدومو میگم.
سلام .نقل قول:
با توجه به حالت آنتن اون سمتی که قرمز هست رو به طرف جلو قرار بده.
در مورد تصویر آخر بله قسمت رشته ایه سیم به هر دو طرف باید وصل بشه و مغزی هم به وسط.
شبکه ورزش یکم ضعیف تره و با کیفیت 50 درصد نمی گیرهنقل قول:
باز برای اطمینان تو وبلاگ بپرس
دم شما گرمنقل قول:
این جواب بود یا یه چیز دیگه؟!!!!! :n02:نقل قول:
منظورتونو که نفهمیدیم. من که سوال کردم! :n02:
تو عکس زیر به سمت جلو هست یعنی اینجوری بزارم؟ الان اون سه تا رو اینجوری گذاشتم:نقل قول:
به طرف خودم هم همینطوری:
یعنی اینجوری باشه؟ به نظرتون چه فرقی تو، به سمت جلو و عقب گذاشتن هست؟!
و اون فیش هم گفتید وسط مغزش رو بزارید. وسط چیزی نیست. یعنی وسط جایی که اون دو شاخه سمت راستی و چپیش هست به آنتن وصل میشه. یعنی دقیق تر بگم پیچ هست اون وسطی.
حالا چی؟ به نظرم مغزش به یه سمت و رشته ای اش به یه سمتی وصل کنم بس باشه.
درود
من از گیرنده دیجیتال داخلی خود تلویزیون برای دریافت شبکه های دیجیتال استفاده می کنم اما مدتی هست که تصاویر دچار فریز می شوند و برای چند لحظه کوتاه صدا و تصویر قطع می شود... تو گزینه های تلویزیون که نگاه می کنم Signal Quality رو زده 100 درصد و Signal Strenght رو زده 94 درصد ولی گاهی برای یه لحظه کوتاه Signal Quality به 10 یا حتی صفر می رسه و همین باعث خرابی تصویر می شه.... نمی دونم مشکل از کجاست!!! در ضمن از آنتن هوایی استفاده می کنم... دوستان کسی تجربه مشابه داره؟
بله عزیز، بله!!نقل قول:
شرایط نامساعد جوی، فرستنده ضعیف سیگنال از طرف صدا و سیما!!! و قص علی هذا
بله با توجه به عکس اول همونطوری قرار بدید.اینکه جلوش کدوم وری باشه معمولا بستگی به طراحی آنتن داره و مهمه.من با توجه به مجل قرار گیری جعبه تقسیمش گقتم چون جعبه تقسیم رو عقب آنتن کار میذارن.نقل قول:
در مورد اتصالات معمولا رشته ها به دو طرف وصل میشن و مغزی به وسط حالا شما امتحان کن.رشته ای رو به یک طرف و مغزیش هم به طرف دیگه بزن ببین سیگنالت چجوریه.
دوست عزیز آخه چرا یهو اینجوری شده؟ قبلا همچین مشکلی نداشتم!!! میشه توضیح بدی دقیقا مشکل شما تو دریافت شبکه های دیجیتال چیه و از چه زمانی شروع شده؟
راستش تو فکر این بودم که کابل آنتن رو عوض کنم و از این صادراتی های کرمان بخرم... نه اینکه نمی دونم مشکل از کجاست واسه همین مجبوریم از راه آزمون و خطا مشکل رو حل کنیم...!
اگه نشه باز باید یه دکل بزنیم آنتن رو بفرستیم اون بالا...!
من با سایت صدا و سیما که ظاهرا مرتبط با همین مشکل هست مکاتبه کردم جالبه که جواب دادن گفتن آقا این مشکل رو فقط شما دارید... همه مردم بدون مشکل دارن شبکه ها رو می گیرن... حالا این فقط مشکل منه و یا دیگران هم هستند؟؟
اینجا می تونید سوالتون رو مطرح کنید و کد رهگیری بهتون می دن و می تونید جواب رو پیگیری کنید.
[HTML] http://www.pririb.ir/persian/ModulesPage.aspx?modulename=UsualQuestion[/HTML]
دوستان عزیز تجربیاتشون رو در مورد مشکل مشابه و در صورت امکان راه حل اون بیان کنننننننننننننننننند!
سلام.نقل قول:
مشکل مال شماست ظاهرا چون نه من دارم و نه اطرافیانم.
احیانا کسی مقابل آنتنتون در حال ساختمون سازی نیست؟
بهرحال عوامل مختلفی هست.ممکنه با گذر زمان و باد و بارون سیم شما از بالا شل شده باشه.نقش کابل هم که خیلی مهمه.
والا ساختمان سازی می تونه تاثیر گذار باشه چون ماشالله هر روز یه ساختمون دور و بر ما سبز می شه!نقل قول:
فعلا که مچینگ آنتن خریدم ولی فکر کنم به قول شما سیم رو هم عوض کنم فکر بدی نباشه... فقط می خوام سیمی باشه که کمترین نویز رو بگیره...تو بازار پر سیم های 75 اهم چینی هست که می گن تمام مس هست ولی به نظرم خیلی مرغوب نیومدند... کابل صادراتی کرمان هم هست که فکر کنم خریدش منطقی تر باشه.... قدیم یه سیم های ژاپنی دیده بودم که هم مغزیش شیلد بود و هم دو لایه روکش مسی هم زیر و روی سیم بود ولی حیف که الان پیدا نمی شه....
برای خرید سیم یا کرمان بگیر و یا ماهان.نقل قول:
من هم کرج این مشکل را داشتم. آنتن هم از این بوستردارها بود. تصویر فریز میشد و برفکی و بعد درست میشد. اول سیم را عوض کردم فایده نداشت. بعد رفتم از این آنتنهای معمولی شاخه ای کوچک به قیمت 5 هزار تومان خریدم و مشکلم حل شد! شما آنتنت چیه؟
آنتن من از این آنتن بزرگ ها که روی بام نصب می شن هست و کلی پره داره.... توی ارتفاع زیاد هم نصب شده.... ممنون از راهنماییت آنتن کوچک رو امتحان می کنم نتیجه رو می گم...نقل قول:
فقط یه سوال اونم اینکه این مشکل رو از بدو تهیه گیرنده دیجیتال داشتید و یا پس از مدتی بوجود اومد چون برای من تازگی و ناگهانی این اتفاق افتاده...!
دانلودمجله تلویزیون دیجیتال
شماره-8
no: 8
جدید
دانلود از طریق سرور 1
دانلود ازطریق سرور 2
دانلود از طریق سرور 3
حجم فایل:855 کیلوبایت
سلامنقل قول:
صدا و سیمای کرج یه سری تغییرات ایجاد کرده که دچار مشکل در گیرنده ها شده. باید از شرکت سازنده گیرندت بخوای که آپدیتی بسازه که مشکل را رفع کنه
الان ایکس ویژن این آپدیت را داده، بقیه را نمی دانم.
از وبلاگ مادیران ببینید
دوست عزیز توضیح بیشتری درباره این تغییرات میدی؟ صدا و سیما چه تغییراتی رو اعمال کرده و از چه زمانی؟ آیا همین موضوع باعث فریز شدن تصاویر هست؟ این تغییرات تو شهر تهران هم اعمال شده؟نقل قول:
ما 333 داریم که ظاهرا آپدیتی برایش نیامده. ( آپدیتهای قبلی را گرفتم)نقل قول:
بعد اشکال صدا هم نداشتم. فقط تصویر فریز میشد که با عوض کردن آنتن، مشکل حل شد.
سلام
خانواده داشتند تلویزیون می دیدند امروز یهو تو تلویزیون با پیغام no signal مواجه شدند؛ همین الان!
یه لحظه تصویر میاد یه لحظه می ره و می نویسه no signal!
چرا و چه باید کرد؟
(ست تاپ باکس هم نداریم، تی وی خودش گیرنده داخلی داره)
ممنون
چاره اینه که باید ایستگاهایه فرستنده ی دیگه ای رو امتحان کنید!نقل قول:
دوست عزیز این مشکلی هست که متاسفانه من هم دچارش شدم تا همین تازگی ها تلویزیون (تی وی من گیرنده داخلی دیجیتال داره) خیلی راحت شبکه ها رو می گرفت ولی اخیرا هر چند لحظه یکبار تصاویر شطرنجی می شه و گاهی هم میزنه No Signal!نقل قول:
اصولا از اونجایی که اطلاعاتی در این باره نیست راه حل درستی هم وجود نداره... ولی با بررسی که من کردم ظاهرا این مشکل تو شهر مشهد، گلستان و در آخر تهران که خودم دارم تجربه می کنم بوجود اومده.... اینکه در چه سطحی هست و یا علتش چیه نمی دونم ولی تنها راه ممکن فعلا ایناست که می خوام انجام بدم :
1- باید کابل آنتن رو عوض کنم چون یکی و دو جا وصله شده که خریدمش ولی وقت نکردم برم سراغ عوض کردن.... ظاهرا کیفیت کابل روی تصویر تاثیر گذاره.... پیشنهاد می شه از از کابل صادراتی کرمان که قیمت 1200 تومن متری هست استفاده کنید و وسط راه هم وصله نکنید سیم رو (هرچند فکر نکنم تنها علت خرابی تصویر این باشه چون قبلا با همین کابل عالی کار می کرد)
2- تعویض و جابجایی آنتن (دوستان تجربه کردن که آنتن های تک پر ولی در ارتفاع و جای خوب احتمالا این مشکل رو حل می کنه (هنوز امتحان نکردم)
چندتا احتمال دیگه هم هست اونم اینکه یه منبع نویز و پارازیت دور برتون باشه که روی سیگنال های دریافتی تاثیر منفی می گذاره و یا اینکه سیستم های مخابره امواج از طرف فرستنده یه تغییری و یا مشکلی داره که روی بعضی تی وی ها نشون می ده!!!
و بدترین احتمال ممکن اینه که مسئولین امر هوس کرده باشن که استانداردهای فعلی رو با استاندارد جدیدی در مخابره امواج دیجیتال عوض کنن و از شانس بد ما این استاندارد جدید رو تی وی های ما سازگار نباشه!!!! (مثل زمانی که تازه Caller ID اومده بود که یه سری از تلفن های آلمانی آن زمان این سیستم رو پشتیبانی می کردند ولی یهو استاندارد مخابرات عوض شد و کالر آی دی تلفن های آلمانی هم بی استفاده شدن!)
من با سایت سازنده تلویزیون مکاتبه کردم ببینم اونا نظرشون چیه ولی اینقدر این مشکل محال بود که اصلا باور نمی کردن و جواب دادند که باید با کمپانی ارسال کننده امواج و یا همان صداوسیمای خودمان تماس بگیرم و ازشون بخوام که تکنسین بفرستند و شدت و کیفیت سیگنال رو در منطقه مورد نظر بررسی کنند! (چه دلخوشی) از آنجایی که این مورد امکان پذیر نیست بهتره دوستان از طریق آزمون و خطا راه حل برطرف کردن این مشکل رو پیدا کنند و البته راه حل رو اطلاع رسانی کنند.
تلویزیون شما گزینه ای مبنی بر اندازه گیری شدت و کیفیت سیگنال داره؟ تی وی من شدت امواج خوبی داره و کیفیت سیگنال رو 100 درصد هست ولی گاهی برای چند لحظه Signal Quality و یا همان کیفیت سیگنال نزدیک به عدد صفر می شه و مشکل ساز!
موفق باشید:n16:
*اگر در تهران ساکنید* ظاهرا فرستنده امواج دیجیتال در تهران یکی هست اونم دکل مخابراتی مستقر در محدوده جماران و مطمئن نیستم شاید یک پست تقویت هم تو ایستگاه الوند باشه...دکل های آنالوگ تعداد بیشتری قدیم داشتند ولی دکل های دیجیتال ظاهرا از تعدادشون کم شده (دقیق مطمئن نیستم)نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون از توضیحات مبسوط شما:n16:
حقیقتش من فکر نمی کنم که مشکل از آنتن و کابل باشه. چطور این همه مدت درست کار کرده؛ بعد یهو دیروز اون جوری شده؟
آخه خودشم درست شد (همون دیروز)
حس خوبی ندارم! (حسی که بهم می گه مشکل از فرستنده است، به گیرنده های خود دست نزنید!):n15:
-----
نمی دونم کجا کیفیت سیگنالو نشون می ده (باید بگردم تو setting و menu پیداش کنم) ؛ شما می دونید؟(مدلش sony 40ex650 هست).
ممنون