من دقیقا نمیدونم بانیان چه سیاستی داره ولی معمولا اجناس کره ای داخل ایران مونتاژ میشن برای همین گمرکی واردات قطعات رو پرداخت میکنن که نسبتا پائین هست ولی برندهای ژاپنی چون اجناس رو به صورت مونتاژ شده وارد میکنن گمرکی بالایی میدن.
Printable View
من دقیقا نمیدونم بانیان چه سیاستی داره ولی معمولا اجناس کره ای داخل ایران مونتاژ میشن برای همین گمرکی واردات قطعات رو پرداخت میکنن که نسبتا پائین هست ولی برندهای ژاپنی چون اجناس رو به صورت مونتاژ شده وارد میکنن گمرکی بالایی میدن.
من پاناسونیک رو نمی دونم ولی سونی و شارپ که به اصطلاح ژاپنی هستند الان تو ایران مونتاژ می شن.نقل قول:
با گارانتی چه شرکتی ؟ بانیان ؟ ut50 ? :18:
من اصفهانم میشه ادرس یا شماره را پ.خ کنی
منم از شرکت بانیان دفاع نمیکنم ولی بخاطر همینه که رو پاکت و بدنه سونی ننوشته ساخت کدوم کشور نوشته محصول سونی ولی پاناسونیک دقیقا زده ساخت ژاپن یا تایلند.
قیمت جهانی تمامی مدلها و تلفن فروش همراه با 5 سال ضمانت و کاهش قیمت مدلهای 2011.
کد:http://www.tps.uk.com/tps/home.html
کد:http://www.tps.uk.com/tps/home.html?choice_id=149&tab_id=52
داشتم تو نت چرخ میزدم دیدم بعضی سایتهای آمریکایی الان 50 اینچ ST30 رو تا 980 دلار هم میفروشن!! که با همین دلار 1800 تومن تقریبا نصف ایران قیمت داره البته با کلی امکانات اضافی.
البته 55 اینچ رو هم میتونید 1000 دلار بخرید. 60 اینچ هم 1400 دلار.نقل قول:
چی بگه ادم. حالا یه سری هم مالیات رو بعدا اضافه میکنند یه سری با مالیات هست. یه سری حمل رایگان تو کل امریکای شمالی. ادم میمونه قیمت ها رو با اینجا مقایسه میکنه.
دوستان عزيز سلام من پلاسما 50vt30 دارم حدود 1200 ساعت از عمرش مي گذره زماني كه 120 ساعت از عمرش گذشته بود حدود يكي دو ساعت روي شبكه فارسي وان بود كه از اون موقع تا الان كه 1200 ساعت از عمرش گذشته ارم سبكه فارسي وان گوشه سمت راست تلويزيون مونده اگر راهي سراغ داريد كه از بين بره به من بگيد ممنون ميشم
سلام دوستان میشه لطف کنید لینک آپدیت فریمور st30 m رو بزارید؟ ممنون میشم
نقل قول:من آپدیت کردم تغییری ندیدمکد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/down_aamo2.html
اون زمانیکه خواستم بخرم هم قیمت همین بود(اواخر دی ماه) و قیمت 50st30 در بازار حدود 2350 بود.نقل قول:
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
گزینه گرداننده پیکسل ها رو در تنظیمات حرفه ای روشن کن تا این حالت کمتر پیش بیاد.نقل قول:
به سفارش یکی از اساتید میتونی بمدت 1 تا 2 ساعت هم رو حالت برفک بذاری احتمال زیاد درست میشه.
نقل قول:نقل قول:
الان تماس گرفتم از دوستم پرسیدم، گفت با گارانتی بانیان بوده. شماره مغازه را نداشت، گفتی نمایندگی پاناسونیک توی شمس آبادی بوده.
البته در نظر داشته باشید که عینک را جدا باید بخریدا!
منم با یه شبکه دیگه دچار این مشکل شدم. تا اونجایی که من تجربه کردم مؤثرترین روش ثابت گذاشتن یه تصویر دیگه روی قسمت جا انداخته هست. مثلاً اون قسمتی که برای من جا انداخته بود برای مدتی آرم شبکه 3 و تعدادی شبکه دیگه روی نصفیش موند و رفع شد. البته یه قسمت کوچیکش که چیزی روش ثابت نمونده هنوز جا انداته که باید به صورت کنترل شده یه تصویر روش ثابت بذارم تا اونم محو بشه. من برفک مرفک هم تست کردم ولی به نظرم بهترین روش همینه. البته باید مراقبش باشید و مثلاً هر نیم ساعت تصویر رو عوض کنید برای چند دقیقه که قوز بالا قوز نشه!نقل قول:
اونوقت من ميگم سوختگي تصوير دارن اينا دوستان قبول نميکنننقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من یه مدته که می خوام یه تلویزیون بخرمنقل قول:
اول می خواستم پلاسما vt30 بگیرم ولی سر همین مشکل پشیمون شدم
دوستان این مشکل خیلی حاده ؟ یعنی همه اش باید حواسمون باشه شبکه رو عوض کنیم تا تصویر جا نندازه ؟
این جوری که ادم اعصابش خراب میشه و لذتی از دیدن برنامه نمی بره !!!
اون تصاویری که جاشون به صورت یک هاله کم رنگ میمونه IR یا اثر موقتی تصویر هستن و برطرف میشن باید یک تصویر خاکستری ثابت رو برای مدت طولانی بزارین روی پنل نمایش داده بشه (تا زمانیکه هاله تصویر جامونده کم بشه) میتونید به جای تصویر خاکستری از همون تصاویر Break in یا حتی یک کانال برفکی هم استفاده کنید ... ولی اگر پیکسلهای اون ناحیه سبز یا بنفش یا هر رنگ دیگه ای به خودشون گرفتن و دیگه تغییر رنگ نمیدن پنل دچارBurn in شده پلاسماها معمولا IR دارن ولی اکثر مواقع خوب به خود بر طرف میشه و بعد از 1000 ساعت اول هر چی از عمر پنل بگذره کمتر دچار IR میشن برای خود من بارها پیش اومده که پنلم دچار IR شده مخصوصا تو ویدئو گیم ولی چون حساس نیستم بعد از مدتی بر طرف میشه ولی معمولا هر یکی دو ماه یک مرتبه یک تصویر خاکستری رو برای مدت 3-4 ساعت روی پنل نمایش میدم تا پنل کاملا تمیز بشه.
استاد Alucard لطف می کنید تصویر خاکستری رو که استفاده می کنید برامون آپلود کنید.
شاید بعداً نیاز شد.
با تشکرنقل قول:
من فکر می کنم فرق دارند. والا من هر چی فیلم ساید بای ساید نگاه کردم خیلی بیرون زدگی تصویر نداشت. فقط عمق داخل دارند. شاید هم منبع فیلمهام مناسب نبوده! چون من بلو-ری ندارم.
از دوستانی که تجربه 3D رو با پاناسونیک VT30 داشتند لطفن نظرشون رو اعلام کنند. :5:
درودنقل قول:
من st30 دارم شبکه ی sky 3d رو که نگاه می کنم اکثر صحنه هاش بیرون تی وی هست
بیرون بودن یا عمق داشتن بستگی به نوع فیلم داره نه تی وی
نه دیگه اونطور نیست که همش حواستون باشه. مثلاً شبکه 3 یکی از بدترین آرم ها رو برای پلاسما ها داره و تو ایام نوروز آخر شب 3 ساعتی یه بند برنامه های شبکه 3 میدیدم ولی اتفاقی نیافتاد یا این حال یه بار چند روز خانواده از روی ناآگاهی کانال رو عوض نکرده بودن آرم مــن _و _you جا انداخته بود و هنوز هم یه اثر کوچیک ازش مونده که یه تصویر سبز یه دست بذارم خودش رو نشون میده ولی درحال رفع شدن هست. قبول دارم زیاد طول کشید تا رفع بشه ولی یه جورایی تقصیر خودمون بوده. میخوام بگم حتی دیدن 2-3 برنامه پشت سر هم در یک شبکه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی عقل حکم میکنه مثلاً هر یکی دو ساعت که شبکه رو دیدین چند دقیقه تصویر رو عوض کنید. البته شبکه های صدا سیما بین برنامه ها اینقدر تبلیغ بانک میده که هرچی IR اینا باشه رفع میشه. مــن _و _you متأسفانه دیگه تبلیغ نداره استراحت های بین برنامه هاش 1 دقیقه بیشتر طول نمیکشه وگرنه اونم فکر نکنم مشکلی ایجاد میکرد.نقل قول:
3-4 ساعت یکسره فقط تصویر خاکستری باشه خودش مشکل ایجاد نمیکنه؟ چون تصاویر break-in هم هر 30 ثانیه عوض میشه ولی این یه کم ترسنامه برام 3-4 ساعت فقط تصویر خاکستری :31:نقل قول:
كسي تا حالا از آمازون خريد كرده؟ از ايران ميشه اينكارو كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد چون رنگ خاکستری همه ساب پیکسلهارو تقریبا به یک اندازه فعال میکنه (بین سفید که همه ساب پیکسلها روی پیک هستن و مشکی که همه خاموش هستن) بر عکس رنگهای دیگه که دلیل اصلی IR هم همین مسئله هست که بعضی ساب پیکسلها فعالتر از بقیه میمونن و رنگ خاکستری مصرف برق کمی هم داره.نقل قول:
من فک می کردم این IR ها خیلی کم شده، یکم دودل دارم میشم تو خرید پلاسما:20:
نور خونمون وحشتناک نجومیه، 3d ایش هم تو اغلب سایتا نوشته Crosstalk زیاد داره اونم مدلای 2012، IR هم که هنوز هست، بازی هم که کسی نمیکنه.
از یه طرف حرفاب بچه ها درباره شبکه SKY 3d هم دلمو آب انداخته که پسیو بگیرم.
حداقل واسه من یکم مشکل ساز میشه اگه بگیرم، با این حال صبر میکنم د لار بیشتر بیاد پایین، 2012 ها هم بیاد ایرانو 2نفر بخرنو نظر بدن ببینیم چجوری شدن:13:
مرسی از دوستانی که تا الان کمکم کردن.
ممنون.
واسه من که 4ماهه دارم استفاده میکنم پیش نیومده البته از روز نخست همه تنظیمات لازم واسه عدم بجاماندن لوگوی شبکه ها رو انجام دادم:11:نقل قول:
کلا پشیمون شدم از خرید این تلویزیوننقل قول:
من اعصاب این جور مشکلات رو ندارم.
با سلامجناب Alucard ویا دوستان دیگه میشه در مورد Scrolling Bar یه توضیحی بفرمائید واینکه کارکردهاش چی هستند .
با تشکر
کارش اینه که ir یا همون جای تصویرو از بین میبره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخت ، چون بعد از 15 دقیقه استفاده از Scrolling Bar به صورت محسوسی کیفیت تصویر بهتر میشه ولی یه جا خوندم که استفاده بیش از حد باعث افت کیفیت تصویر میشه ، میخواستم ببینم که این نکته تا چه حد صحت داره .نقل قول:
با تشکر
فکر نکنم همچین چیزی باشه که کیفیت تصویر بعد از یه مدت استفاده از اسکرولینگ بار افت کنه حالا بازم بیشتر تحقیق کن.
ايبابا ادم اين تاپيك رو ميخونه ميفهمه پلاسما چقدر دنگ و فنگ داره. بايد با سلام و صلوات ازش استفاده كرد!!!
نه عزیز شما درست قسمتی از تاپیک رو خوندید که بحث IR شروع شده. اونجوری هم که بعضی از دوستان رو ترس برداشته نیست. پست صفحه قبل منو بخونید بی طرفانه توضیح دادم در چه حد باید مراقب و نگران IR بود. برای صدا سیمای ایران که زیاد نگران IR نباشید چون همون طور که گفتم همون چند دقیقه پیام بازگانی ای که میده کافیه.نقل قول:
یه سوال فنی: من خودم ال ای دی دارم و برای تصاویر شبکه های داخلی aspect ratio رو روی 4:3 می ذارم. اگر همین کارو برای مدت مثلا یک سال با پلاسما بکنیم، اون دو تا نوار سیاه رنگ کنار تصویر جا می ندازه؟ یا مثلا خود تلویزیون برای نوار سیاه بغل صفحه برنامه ای داره که مثلا رنگشو عوض کنه. می خواستم بپرسم توی این مورد پلاسما چجویه؟نقل قول:
خود پلاسمایی که من دارم (50VT30) برای پنل کناری تصاویر 4:3 چند رنگ از حاموش (مشکی) تا زیاد (خاکستری) رو در نظر گرفته که قابل تنظیمه و خودش پیشنهاد کرده که روی زیاد بذارید که از ابقاء تصویر جلوگیری کنه. ولی من اولاش دیدم که به این راحتی جا نمیدازه از روی نادونی جوگیر شدم و گذاشتم روی خاموش و مدتی جا انداخته بود رو تصویر :31: ولی اینکه یک سال فقط از تصاویر 4:3 استفاده کنید فکر کنم burn-in هم رد کنه چه برسه به IR . اگر فقط برای 4:3 میخواهید پلاسما نگیرید.نقل قول:
دوستان مثل اینکه به خاطر کاهش فروش 3ماهه اول سال پلاسما پاناسونیک قصد بستن خط تولید برای جلوگیری از زیان داره و این خبر صحت داره و اگر این اتفاق بیوفته... اگر خبرهای کاملی دارید مارو در جریان بزارید
رفقا به نظرتون St50 رو کی می تونیم تو بازار ایران داشته باشیم ؟
اصلاً الان موجود هست (حالا بانه یا هر جای دیگه)
بعضی سایت ها 42 اینچش رو هم معرفی کردن !
میشه امیدوار بود 42 هم برای اسیا داره ؟
پاناسونیک چندین خط تولید پلاسما و LCD داره که بعضیهاشون رو داره تعطیل میکنه دلیلش ضرر دهی این خطوط به دلیل بهره وری کم و سرمایه گذاری روی OLED هست.نقل قول:
سلام منم یه مدل v20 خریدم بخاطر امکاناتش ولی متاسفانه رو دست خوردم و برای مدل ایرانیش که با حرف r مشخص میشه تموم امکاناتش بسته است و شما فقط یه تلویزیون خشک و خالی ولی با کیفیت تصوصر خوب دارید.
نقل قول:
سلام من موقتا یه گیرنده دنای مدل STB327HD خریدم تا تابستون که تی ویمو عوض کنم خیلی راضیم ازش، 2 تا تصویر Full HD داره همزمان، یه کانالو همزمان Full HD ضبط میکنه یه کانال دیگرو هم همزمان Play،
امکانات و سرعتش واقعا آخرشه، من یه چیزی می گم یه چیزی میشنوین اصلا:20:
80 تومن از مشهد خریدم تقریبا 5 اردیبهشت.