من 26 گیگ دانلود کردم سرعت ........:(
Printable View
من 26 گیگ دانلود کردم سرعت ........:(
من حجمی ام 1 مگ 32 گیگ سرویس قدیمی هستم البته الان افسوس میخورم کاش یکساله ثبت میکردم چه سرویسی بوده... الان حجمی ها که هیچی نامحدود ها هم که بزودی زود محدودیت هاش اعمال میشه
نه مشکل چیز دیگست
پورت 80 بستن ،الان دارم با ------ فایر از سایت دانلود ها با 3 لینک 334 تا میکشم
نه خانومه که کلا چرت گفت ولی در کل معلوم نیست که چه برنامه ها واسه مون دارن :n03: بیچاره من که از هول 6 ماهه تمدید کردم !!!
دوستان الان سرعت شما چنده؟ 512 نامحدود؟
بین 20 تا 10 :n01:نقل قول:
اون خانمِ مسئول بیجا کرده که گفته نمیتونی همه اون 999 گیگ رو دانلود کنی :n05:
من توی 13 روز 156 گیگ دانلود کرده ام :n10::n09:
مطمئنی؟! :n04:نقل قول:
نقل قول:
بابا تورو خدا رحم کنین به حال بقیه بخصوص این سرویس محدودا !!!
من وقتی چیز مهمی واسه دانلود نداشته باشم چیزی واسه دانلود نمیذارم شما شدین مث اینا که از هول تموم شدن میخوان همه دیگ آشو داغ داغ سر بکشن :n02:
چی دانلود میکنین که اینهمه تو 13 روز .. خیلیه هاا :n09:
ولی درکل ما ایرانی ها شور خیلی چیزا رو در آوردیم قبول دارم .. اونور آب اصلا کسی جرات نداره فیلم و آهنگ دانلود کنه پیگرد قانونی داره ، اینور آب ما همه چیزای دارای حق کپی رایت چه داخلی چه خارجی رو مفتی مفتی میزنیم به جیب !
آره ... :n28:نقل قول:
البته من داشتم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت دانلود میکردم با ریست مودم هم وضع همین بود البته آخرش بیخیال دانلود شدم :n28:
تایید میشه!نقل قول:
بابا تورو خدا رحم کنین به حال بقیه بخصوص این سرویس محدودا !!!
من وقتی چیز مهمی واسه دانلود نداشته باشم چیزی واسه دانلود نمیذارم شما شدین مث اینا که از هول تموم شدن میخوان همه دیگ آشو داغ داغ سر بکشن :n02:
چی دانلود میکنین که اینهمه تو 13 روز .. خیلیه هاا :n09:
ولی درکل ما ایرانی ها شور خیلی چیزا رو در آوردیم قبول دارم .. اونور آب اصلا کسی جرات نداره فیلم و آهنگ دانلود کنه پیگرد قانونی داره ، اینور آب ما همه چیزای دارای حق کپی رایت چه داخلی چه خارجی رو مفتی مفتی میزنیم به جیب !
واقعا بی وجدانتر از اون آدمی که میگه تو 13 روز 156 گیگ دانلود کردم وجود نداره.....
اونی که این کار میکنه به این فکر نمیکنه که این پهنای باند داره از جیب خودش میره
ما ایرانی ها کلا آدمای جالبی هستیم فرهنگ استفاده از هیچی رو نداریم
منم نامحدود دارم ولی چیزی که لازم ندارمو دانلود نمیکنم... توروخدا یکم مراعات کنید و انقدر حریص نباشید
depositfiles باید اکانت پریمیوم داشته باشی تا سرعت دانلودت خوب باشه... نداشته باشی فایده ندارهنقل قول:
من هر کی دیدم 512 نامحدود داره بالای 7 - 8 گیگ دانلود میکنه
گندشو درآوردن بضیا...
1 مگ نامحدود فرقش چیه با 512 ؟
عزیزانی که 100 گیگ تو 13 روز دانلود کردن اصلا کاری به بی فرهنگی اینا ندارم مگه هاردشون چند گیگه من 3-4 ماهه مخابرات دارم هاردم داره پر میشه 500
چی دانلود میکنین خدایی :n13:
دوست عزیزنقل قول:
نمیشه فقط با در دست داشتن یه فاکتور ایران و اروپا رو با هم مقایسه کرد
خوبه یه مقایسه کلی به ارزش انسان بودن و حق زندگی کردن تو دو جامعه بشه
لطفا به هم توهین نکنیدنقل قول:
هر کسی شرایط سنی و محیطی زندگی خودشو داره
درود
دوستانی که 512 نامحدود دارند سرعت دانلودشون عموما روی چند هست ؟! فرقی بین سرعت 512 و 1 مگ نامحدود هست ؟!
دوستان يكم هم به فكر ما محدود ها و طرح قديما باشن . كمي هم اجازه نفس كشيدن هم به ما بدن هم به پورت هاي مخابرات
فعلا این روز ها هیچ فرقی نیستنقل قول:
قبلا سرعت رو 180 بود
آقا یه سوال من وقتی میدونم اینا سرعت کم میکنن یا کلا قضیه این نامحدود رو تخته میکنن چرا دانلود نکنم؟خوب من یه مدت بود که دانلود شبانه نداشتم این مخابرات لعنتی هم جواب نمیداد وقتی این نامحدود رو گرفتم باید عقدمو خالی کنم نکنم یکی دیگه میکنه!
به خاطر این دانلودهای الکی بعضی از کاربرا که طرز فکر شمارو دارن و استفاده از اینترنت نامحدود رو بلد نیستن و باعث میشن پهنا باند مخابرات تموم بشه می خوان نامحدود رو بردارننقل قول:
دوست عزیز تا حالا به این فکر کردی چرا مخابرات سرعتو کم میکنه ؟ چرا نامحدود رو میخواد بگیره؟چرا کلا هر دفه از پایه نوع سرویس دهی و تعرفه هاشو عوض میکنه ؟
به خاطر اینه که پهنای باند موجودش تموم میشه و این قضیه به ضررش تموم میشه و نمیخواد اینطور بشه
پهنای باند هم چطور تموم میشه؟با دانلود زیاد توسط بعضی از کاربرای ADSL
شما کاربره 512 نامحدود وقتی توی 10 روز 150 گیگ دانلود میکنی توی یک ماه 450 گیگ مصرف ترافیک داری که مساوی هست با 113 تا یوزر محدود ماهیانه 4 گیگ ( این انصافه مرد مؤمن ؟)
این کاربرا باعث کلیه مشکلاتی که برای اکثر کاربرا پیش میاد هستن
آخه مرد حسابی چی دانلود میکنی 24 ساعته پشت سیستم میشینی کل زندگی کردنت صرف این هست که فقط ببینی سرعت دانلود مناجرت افت نکنه ، این همه فیلم و سریال دانلود میکنه که چی؟ من مطمئنم خودشون فرصت نمیکنن چیزایی که دانلود میکنن رو ببینن ، فقط میندازن یه گوشه از هاردشون خاک بخوره ، واقعا ارزشش رو داره؟کل زندگیتو صرف این بکنی؟برو بیرون یه حرفه یاد بگیر فردا بدردت بخوره ، میشینی شیره ی پهنا باند مخابرات رو میکشی با دانلود فیلم وسریال بعد میریزی یه گوشه هاردت خاک بخوره که چی؟من تمام مشکلات ADSL مخابرات که برای عموم پیش میادو تقصیر این جور کاربرا میدونم. آقا میخوای فیلم نگاه کنی؟2 تا دانلود کن یکی رو نگاه کن ، دوباره یکی دیگه دانلود کن
مخابرات باید جلوی این یوزرهارو بگیره جریمه هم بکنه .
سلام ظاهرا درست شد تا دیروز 50 بود
د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نتیجه اعتراض من ..... ببینید چه جوابی دادن :n03:
512 نامحدود -نکا
چرا همه به جون هم افتادین این تایپیک جای این حرفاست؟
بیخیال
دنیا دو روزه بزارید هر کسی هرکاری که خواست بکنه یادتون نره اینجا ایرانه. دو روز دیگه سرعت های محدود میاد پایین دیگه به هم نمیپرین.:n16:
بس کنید دیگه این چه طرز برخورده با همدیگه ست ؟ ما یه جمله گفتیم همه انگیزه پیدا کردن هرچی دلشون میخواد نثار همدیگه کنن !
مقصر شما نیستین مقصر مخابراته ... وقتی مینویسه برای هر کاربر نامحدود999 گیگ باید بتونه اینقدر رو ساپورت کنه + میزان دیگه ای برای کاربرای محدود ، وقتی نمیتونه حق نداره ارائه بده ، یا حداقل بیاد حجمو از اون 999 کاهش بده به حدی که بتونه همه رو ساپورت کنه ! حالا اینکه کسی از این حجمی که بهش تعلق گرفته استفاده کنه یا نکنه با خودشه - بحث دانلود ایرادش از نظر من عدم رعایت حق کپی رایت هست و بس ( اونور آبم برین بهتون نمیگن چرا اینقدر دانلود میکنین مگه قانونو زیر پا گذاشته باشین ! ) پس اینقدر تو زندگی هم سرک نکشید که شما همه به یه میزان مقصرید حالا اینکه کی مصرفش بیشتره چیزی رو ثابت نمیکنه به خجالت باشه همه باید ...
الان شما اگه بخواین دانلود هم نکنین مث اروپایی ها برخورد کنین هم ... ! خب اونا میشینن آنلاین یه فیلمو میبینن ، یا همه ش تو یو توب هستن آهنگ هارو از اونجا گوش میدن پس شک نکنید مصرف اونا هم بالا هست منتهی به صورت ارسال و دریافت داده نه دانلود اما مگه فرقی هم میکنه تو مبحث مصرف حجم ؟
مشکل مخابراته که نمیتونه به چیزی که مثلا بهش تعهد داده عمل کنه و همه رو به بازی گرفته !
این شاتلی هم که ازش بدم میومد و اومدم بیرون یه اینقدر شعورو داشت که مخابرات نداره ! نامحدود میده میگه مثلا 512 تا 40گیگ دانلود کنی سرعتت روی 100 ئه بیشتر از 40 بشه سرعت طرف رو میارن بین 50 تا 30 . ولی مخابرات .... !
دوستان یه گزارش از وضعیت سرویس هاتون بدین ببینیم امروز وضعیت چجوریه
این وضعیت پینگه من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا تایم اوت نداره ولی سرعت حول و حوش 70 80 هست... (512 نامحدود)
واقعا متاسفم برا بعضی کاربران نمی دونم چرا سر هیچ و پوچ دارین به هم توهین می کنین :n15:
دوستان اینکه هرکس چه قدر دانلود می کنه به خودش مربوطه ولی خود ادم باید انصاف داشته باشه و به میزان نیازش دانلود کنه حالا می خواد یه گیگ باشه یا 100 گیگ :n03:
دوستان خواهشا کاری نکنید که مخابرات از کرده خودش پشیمون بشه و محدودیت های شدید تری اعمال کنه
اولا کار شما نادرسته میری یوزر مردمو -- میکنی میری تو پنل کاربریشون کی بهت همچین حقی داده؟؟ یوزر تو رو باید بدن مخابرات به عنوان تخلف!!!!!!!!!!! دوستان هم جوابتو دادن وقتی مخابرات داره حال میده چرا استفاده نکنیم!!!من کارم دانلوده و به اندازه مصرف خودم دانلود میکنک حتی شبا خاموش میکنم سیستممو من کار تخلفی نمیکنم دارم حقی که پولشو دادم استفاده میکنم شما ناراحتی میتونی بری مخابرات شکایت کنی نه بیای اینجا وقتتو تلف کنی!!نقل قول:
دوستان گرامی یه مساله ای هست
چرا وقتی اسپید تست میگیرم سرعت حدودا 320 هستش ولی سرعت واقعی که دارم از 80 بیشتر نمیره؟
اگه غلط نکنم یه فایروالی چیزی گذاشتن:worried:
دوستان سلام ی سوال دارم
سرعت باز کردن صفحه شما هم کمه و آیا چاره ای هم تا درست بشه ؟؟؟:n27:
دوستان این سایت وطن دانلود کلا لینکاش خرابه یا مشکل از پورت و ip منه ؟
یه فایل 7 مگی رو هم نمیتونم دانلود کنم اصلا بالا نمیاد تایم اوت میده ! فقطم با لینکای این سایت مشکل دارم
یکی امتحان کنه بگه مشکل از چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکش درسته؟ مطمئنینقل قول:
به لینکش نگاه بنداز انگاری به جای ادرس .............. گذاشته
من امتحان کردم دان نکرد
نقل قول:
اون 7مگی ئه بود که کپی پیست کردم دیگه نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنین جای اون نقطه ها به انگلیسی وطن دانلود بذارین نمیدونم چرا اینطوری میشه اینجا که میذارم سانسور میشه اسمش !! خودتون برین توش امتحان کنین یا اصلا هر لینک دیگه ای که تو این سایت واسه دانلود گذاشته شده رو همه شون تایم اوت میدن ! :n03:
واسه منم همین طوره به هر کی که میگی مخصوصا مسئول ای دی اس ال مخابرات میگه تعداد لینکهای تو ای دی امتو زیاد کن تا 300 400 میگیری. من موندم اگه بخوام یه لینک با حجم بالا و تک لینک دانلود کنم چرا باید سرعتم کم باشه من که تو اسیاتک بودم ازین بازیها نداشتم تک لینک میدادی سرعتت 300 بود ولی این مخابرات بدیش فکر کنم همین باشه و نمیدونم راه حلی داره یا نداره؟نقل قول:
بچه ها واسه این موضوع راه حلی ندارین؟
من یه فایلشو واست امتحان کردم دان نکرد انگاری سروراش مشکل داره درست میشهنقل قول:
این فایلو خواستم تست کنم که نشد
ولی لینکهایی که تو میدی انگاری مشکل داره که به جای ادرس سایت از ....... استفاده میکنه که من نمیدونم چرا واسه شما اینطوریه
اقا چرا فیسبوک اینقدر کند شده؟
الان برای شما هم اینطوری شد کلا مث اینکه رو اسمش حساسن سانسور میشه بطور خودکار ! عجیبهنقل قول:
انگاری سیستم این فروم این طوریه که کلا ادرس های سایتو میگیره حذف میکنه که فکر کنم واسه جلوگیری از تبلیغات باشهنقل قول:
به تعداد کانکشن ربطی ندارهنقل قول:
خودشون فلکه رو بستن نمیذارن :n24:
هنوز راه حلی واسه این مشکل پیدا نکردم... کسی از دوستان یا کارشناسان نظری نداره؟
خب دوست عزیز سرور وطن دانلود مشکل دارهنقل قول:
چه اسراری داری حالا؟ از یه سایت جایگزین استفاده کن
اصراری ندارم منتهی فایل هایی که من دنبالشم رو فقط اینجا آپلود میکنن !! :)نقل قول: