تا حالا دیگه این طوریشو ندیده بودم:n04:نکنه مودمتو هّک کردن!!!نقل قول:
Printable View
تا حالا دیگه این طوریشو ندیده بودم:n04:نکنه مودمتو هّک کردن!!!نقل قول:
جالبه میرم تو قسمت گزارش عملکرد هیچ ارسال و دریافتی ثبت نشده :n04:نقل قول:
دوست عزیز از شما هم قسمت گزارس عملکرد خالیه ؟؟؟
راستی HAK مودم فقط ماله مودم وایرلس هست ؟ یا مودم های معمولی هم HAK میشه ؟
1- با پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون سوال کنیدنقل قول:
2- هـک مودم هیچ ربطی به وایرلس و ... نداره، شما محض احتیاط پسورد اکانت، مودم و وایرلس (اگه مودمتون وایرلس هست) را عوض کنید
دوستان من سرعت دانلود شبانم خیلی پایینه ولی روز عالیه.
به طوری که دیشب 500 مگ دانلود شده همش.
کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟
من حجم سرویس فعلیم فقط 100 مگ مونده سرویسم هم 3 روز دیگه تموم میشه، اگه تمدید کنم میشه از الان استفاده کرد یا فقط همون موقع شروع میشه؟
سلام
برای منم بعضی موقعها اینطور میشه٬ که البته با یه ری استارت مودم درست میشه معمولا برام.نقل قول:
از زمانیکه سرویس رو تمدید کنین برای دوره جدید حساب میشه.نقل قول:
یعنی اگه الان تمدید کنین سه روزتون هییچی میشه و ماه دیگه در همین روز و ساعت تموم میشه سرویستون ( البته اگه ماهانه بگیرید )
سعی کنین ساعت آخر پایان سرویس تمدید کنین.
من همین چن روز پیش تمدید کردم مشکلی نداشت حتی حجم باقی مانده رو هم انتقال داد+اینکه مدت زمان تمدید رو هم از پایان قرارداد قبلی محاسبه کرد.:n09:نقل قول:
شانسه ما رو ببین خاستم از های وب برم مخابرات ولی متاسفانه مرکز مخابرات ما پورت خالی نداشت:n03:
چه شانسی داره های وب:n10:
نقل قول:بالاخره کدوم؟نقل قول:
کلا ربطی به های وب یا غیره نداره ، من خودم اسیا تکم ، دوستم های وب بود (خودمم هشت ساله اینترنت پر سرعت دارم)
اینترنت شیرش رو از جای دیگه بسته است . برو سایت اپارات ، همین که ویدیو کلیپ های مزخرف داخلی می زاره . سرعت دانلود به من 1.6 میده . منی که دو مگ اینترنتم هست . حالا برو یه اچ تی تی پی اس باز کن . عمرا باز بکنه (مگر اینکه مقصد بستتون گوگل یا سرور های شناخته شده باشه که فقط مال اونا رو گذاشتن سیستم ف ی ل تر ینگ اجازه عبور بده )
اینترنت شیرش از جای دیگه بسته است . متاسفانه دولت جدید هم نشون داد تو این صد روز که اینترنت زیاد براش مهم نیست .وگرنه می تونستن خیلی محکم تر برخورد بکنن و میدون رو برای بخش خصوصی باز بکنن
در کل یه نسلی هستیم که همینطوری بدنیا اومدیم ، دور همی داریم شکنجه می شم ، دور همی هم قراره بمیریم . نه هدفی نه مقصدی نه برنامه ای نه رفاهی
بله
من الان 1 ماهه که نمیتونم به سرور وی پی اس خودم وصل بشم چون پرونکل ها رو بستن و زیر بار هم نمیرن.
با 3 تا شرکت مختلف و مخابران هم چک کردم مشکل برای همه وجود داره.
فقط باید از این پیلتر بشکون های زپرتی استفاده کنیم که اونا هم برای کارای دانلود و خرید های اینترنتی خطرناک هستن.
به طور کلی باید از این مملکت رفت تا راحت زندگی کرد.
در فرم ثبت نام شاتل قید شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفم براشون!!
جهت حفظ امنیت شبکه!!!!
نقل قول:
دقیقا . یعنی اونجا آدم می خواد بگیره طرف رو کتک بزنه . بگه آخه احمق تو که درحد یه دبیرستانی سواد کامپیوتر نداری اینا چیه از خود میریزی بیرون .
من خودم برنامه نویسم ، باورتون نمی شه چند بار با چندتا شرکت دعوا کردم سر ضررهایی که بهم زده .
دیگه شمارش از دستم در رفته . احمقا فکر میکنن امنیت یعنی بستن .
برای راحت زندگی کردن دقیقا "باید از این خراب شده رفت"
دوستان من کمی تاپیک رو مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که به های وب نیام (من شهراد دارم)
مسئله ای که هست اینه که سیستم گنجینش که 8 مگ ادعا!:n04::n04: کرده کسی داره ؟ چون خیلی قیمت هاش از شهراد پایینتره تو سیستم 350 تومنیش که 1سال 96 گیگ در مقابل 2مگ یک ساله 120 گیگ شهراد که 560 تومنه:n24: خیلی به صرفه به نظر میاد و وسوسه کنندست !
کسی از سرویس گنجینش استفاده میکنه که تست سرعت بده و در مورد کیفیت هم توضیحاتی بده ؟ ممنون میشم:n16:
بچه ها این سرویس 1024 / 768 8 گیگ چه جوریه سرعتش ؟ تو اون 3 ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد ؟
من الان 256 8 گیگ پارس آنلاین دارم ماهی هم دارم 30 تومن میدم ولی شبانم داغون شده سرعتم از 25-30 بالاتر نمیره !
میخوام ببینم اگه خوبه بیام این سرویس رو بگیرم هم 1 مگ هم ترافیکش 8 گیگه و هم قیمتش مثل این سرویس پارس آنلاینم هست
ممنون
به نظرم یه ماهه بیشتر نگیر چون تو تهران فرازو فرود زیاد داره:n01:من که مشهدم اوضاع اینجا بدک نیس...نقل قول:
اینم تست روزانه سرویس من 512
اون طور که من اطلاع دارم سرویس512و1مگ روزانه 4مگو میده اما تایم رایگان 1مگ با دانلود منیجر250میده و512رو60فیکس میشه...بعضی از روز ها هم هر 2 سرویس تایم رایگان 4مگ سرعتو میده.نقل قول:
اوکی پس خوبه
یه سوال دیگه هم داشتم
من رفتم تو سایتشون اون قسمت شماره رو وارد کردم برای استعلام که ببینم فعال هست تو منطقه من یا نه ، حالا دیدم میگه شما ثبت نام شدین !
حالا من اصلا اون یوزر پسورد رو یادم رفته ! و میگه شماره شما قبلا ثبت شده !
باید چی کار کنم ؟
از این قسمت ثبت نام کردید؟ اگه نه باید از اینجا ثبت نام کنید.نقل قول:
اگه یوزر و پس رو نفرستاده براتون، تلفن کنید پشتیبانی. :n16:
شما از طریق لینک زیر میتونی ثبت نام کنینقل قول:
نه از این قسمت رفتم :نقل قول:
این قسمتی که الان لینک دادی فعاله برام
آنلاین هم میشه ثبت نام کنم ؟ ( چون الان از پارس آنلاین دارم بخوام بیام اینجا باید چی کار کنم ؟ )
ممنون
باید اول درخواست جمع آوری پارس رو بدی بعد که پارس انلاین رانژه رو برداشت از طریق همین لینکی که گفته شد ثبت نام میکنی و کمتر از72ساعت برات وصل میشه:n01:
نقل قول:همونطوری که دوستمون گفتن اول شما باید به پارس آنلاین درخواست جم آوری بدی بعد وارد اون لینکی که دادم بشید اطلاعات رو کامل کنید و ثبت نام کنید، بعد از ثبت نام وارد پنل بشید و سرویس مورد نظر رو ثبت و هزینه رو پرداخت کنید.نقل قول:
اگه وسط هفته ثبت نام کنید و صبح باشه ممکنه همون روز براتون وصل بشه ولی معمولا بیشتر از 48 ساعت زمان نمیبره.
پس با این حساب باید چند روزی اینترنتم قطع باشه ؟نقل قول:
در مورد سرعت های وب مشکلی نداره.
من با سرویس 8 مگ تا 850 کیلوبایت در ثانیه هم دریافت کردم .
اما کیفیت پایینه یعنی احتمال قطعی و پینگ و تایم اوت بالا رو نمیشه کاریش کرد.
برای بازی یا آپلود و دانلودهای معمولی مشکل داره.
واسه دانلود با برنامه های IDM و . . . خیلی عالیه
اره دیگهنقل قول:
اخرش تا 72 ساعت باید صبر کنی:n01:
دوستای عزیز
شما هیچکدامتون مشکل زودتر از موعد تمام شدن حجم ترافیک سرویستون رو ندارین ؟
یعنی با فقط وبگردی نیاز به خرید بسته اضافی پیدا میکنین ؟
من سرویس 1 مگ با 3 گیگ ترافیک را دارم کاربردم هم فقط وبگردیه ولی تا حالا نشده 3 گیگ تا آخر دوره بکشه و همیشه باید چند تا بسته اضافی بخرم :n03:
با پشتیبانی شماره 2954 تماس میگیرم فقط آهنگ پخش میکنه ...................
10 تا ایمیل زدم به بخش پشتیبانی از بخش تماس با ما هم همینطور ولی دریغ از 1 جواب ... :n15:
خوب به هرحال ممکنه مصرفتون بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید باشه.نقل قول:
شاید برنامه های دیگه دارن از اینترنت استفاده میکنن.
ممکنه تلفن همراه تون خود به خود داره با یه جا سینک میشه و هزاران مورد دیگه.
در وب گردی هم اگه ویدئو باز میکنید تقریبا به ازای هر 4 دقیقه با کیفیت 480p ، پنجاه - هفتاد مگ مصرف میشه.
:n16:
دقیقا مشکل حجم دزدی دارن .نقل قول:
ممکنه، ولی من به شخصه تاحالا مشکل حجم دزدی نداشتم، بنظرم درست حساب کتاب میکنه :دینقل قول:
نقل قول:
من نسبت به شرکت های دیگه که داشتم مقایسه می کنم بدجور حجم کم می کنن چه دانلود چه وب گردی........
در ضمن الان بدجور های وب ترکیده. پینگ بالا سرعت پایین .
از بس تو تلویزیون تبلیغ می کنن و جایزه اس ام اس برنامه نود هم که اسپانسرش شده های وب تو این دو هفته. معلومه مثل گاو دارن مشترک می گیرن و کمبود پهنای باند. فکرشو بکنید دیشب 2.5 میلیون شرکت کردن که اس ام اس تبلیغاتی 8 مگ های وب براشون رفته که اگر فقط 1000 نفر هم بخوان درخواست بدن از دیشب تا الان معلومه می ترکه.
جالبه با همون وارد کردن یه شماره برای اینکه ببینم منطقه مخابراتیم فعاله یا نه یکی 1 ساعت پیش زنگ زد خونه :n02:
من بهش گفتم هنوز 20 روز دیگه قراردادم مونده گفت باشه پس تو رزرو میزاریمت
حالا یه سوال برای تخلیه خط الانم حتما حضوری برم پارس آنلاین یا اگه برم پیش همینا هم برام اوکی میکنن ؟
به پارس آنلاین فشار بیارید بهتر جواب میده، چون اون باید در خواست جم آوری رو بفرسته به مخابرات. به پشتیبانی های وب هم بگید شاید تونستن باعث بشن کار سریعتر پیش بره.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان تبریز کسی های وب داره؟بگه برای بازی خوبه یا نه؟
از تو تنظیمات مودم نگاه کنیم 1 مگ این شرکت رو چند بسته شده ؟
4مگ بسته میشه.نقل قول:
من هر ماه حجم دقیقی رو که مصرف کردم حساب می کنم و با حجمی که ازم کم میشه 1 مگابایت هم اختلاف نداره.نقل قول:
شما حتما برنامه Du Meter رو نصب کن تا بتونی به صورت لحطه ای ببینی چقدر داری مصرف می کنی. گزارش ساعتی روزانه ماهانه هم میده.
باز خوبه .. شما مشکلتون 3 گیگ هستش بنده مشکلم اینه که در عرض 20 روز 20 گیگ کم میشه ... حالا من هم الان امتحان دارم غیر از چند تا ایمیل چک کردن و سایت ، کار دیگه ای ندارم و کارهامم روزانه مشخصه در چه وضعیه ... وایرلس هم برداشتم امنیتیش کردم که دیگه کلا کسی جرات نکنه وصل بشه ... آپدیت ویندوز و موبایل و آنتی ویروس و نرم افزارهای دیگه هم بیخیال شدم ... دانلود هم که مثلا فقط ساعت های رایگان مصرف می کنیم ... حالا یکی به من بگه چرا اینقدر زیاد کم میشه ... یک بار برای مشکل فنی زنگ زدم طرف ازم می پرسه چرا اینقدر زیاد مصرف می کنید ... حالت منو میگی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (بهتره چیزی از حالتم اون موقع نگم که اگه باز بشه دهنم دیگه شده )نقل قول:
دوستان پینگ داخلی 4.2.2.4 چنده واسه شما؟؟؟؟؟
ماله من 300 هست:n03:
پینگ داخلی؟؟؟؟نقل قول:
پینگ من که 120-140 هست. (های وب)