مظلوم ترین های جهان میل به دین دارند و احمق ها همه میل به زین ، بس هوا خواهان عالم حرف دین دارند و بر زین...
Iceman
Printable View
مظلوم ترین های جهان میل به دین دارند و احمق ها همه میل به زین ، بس هوا خواهان عالم حرف دین دارند و بر زین...
Iceman
وقتی عدم اعتماد شروع میشود ،
صمیمیت از بین میرود . . .
( الکساندر پوشکین )
آنکه در درون آسایش داردهمه دنیا را در آسایش می بیند!!
اگزو پری!!
آسایش وقتی طولانی وبی دلیل باشد، مبدل به تنبلی می شود!!
بتهون!!
انسان همچون رودخانه است ؛ هر چه عمیق تر باشد ، آرام تر و متواضع تر است
خدا را دوست بدارید
حداقلش این است که یکی را دوست دارید که روزی به او می رسید . . .
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
انسان عادت دارد
چیزی را که نمیفهمد مسخره کند.
گوته
آدم مشهور آن است که یک عمر برای بدست اوردن شهرت میکوشد
و وقتی به شهرت رسید عینک دودی میزند تا کسی او را نشناسد . . .
خموشی در برابر بدگویی از دوستان، گونه ای دشمنی است. ارد بزرگ
بدترین خطایی که مرتکب می شویم توجه به خطای دیگران است. (جبران خلیل جبران)
[CENTER] با مصلحت دیگران ازدواج کردن در جهنم زیستن است .
شوپنهاور
مردي كه فكر نو دارد مادام كه فكرش به ثمر نرسيده است آرام و قرار ندارد!!
هربرت اسپنسر!!
همه آرزوها قابل حصول نیست ولی این مسئله نباید جلوی تلاش وکوشش را بگیرد!!
موریس راول!!
روزی شاگرد یه راهب پیر هندو از او خواست که واسش یه درس بیاد موندنی بده . راهب به شاگردش گفت کیسه نمک رو بیاره پیشش ، بعد یه مشت از اون نمک رو داخل لیوان نیمه پری ریخت و ازش خواست اون آب رو سر بکشه .
شاگرد فقط تونست یه جرعه کوچک از آب داخل لیوان رو بخوره ، اونم بزحمت .
استاد پرسید : " مزه اش چطور بود ؟ "
شاگرد پاسخ داد : " بد جوری شور و تنده ، اصلا نمیشه خوردش "
پیرهندو از شاگردش خواست یه مشت نمک برداره و اونو همراهی کنه . رفتند تا رسیدند کنار دریاچه .
استاد از او خواست تا نمکها رو داخل دریاچه بریزه ، بعد یه لیوان آب از دریاچه برداشت و داد دست شاگرد و ازش خواست اونو بنوشه .
شاگرد براحتی تمام آب داخل لیوان رو سر کشید .
استاد اینبارهم از او مزه آب داخل لیوان رو پرسید. شاگرد پاسخ داد : " کاملا معمولی بود . "
پیرهندو گفت :
" رنجها و سختیهائی که انسان در طول زندگی با آنها روبرو میشه همچون یه مشت نمکه و اما این روح و قدرت پذیرش انسانه که هر چه بزرگتر و وسیعتر بشه ، میتونه بار اون همه رنج و اندوه رو براحتی تحمل کنه ، بنابراین سعی کن یه دریا باشی تا یه لیوان آب . "
تجربه نام مستعاری است که بر خطاهای خود میگذاریم . . .
صداقت در مقابل سیاست دیگران ، سادگی ست
و سیاست در مقابل صداقت دیگران ، خیانت . . .
دکتر علی شریعتی
خداوندا به مذهبی ها بفهمان که مذهب اگر پیش از مرگ به کار نیاید
پس از مرگ به هیچ کار نخواهد آمد
دکتر علی شریعتی
غریبه ای وجود ندارد,تنها دوستی است که تاکنون ملاقاتش نکرده ایم. (النایور روزولت)
تنها محدودیت های شما محدودیت هاییست که به آن اعتقاد دارید.(وین دایر)
میزان عشق شما به دیگران با میزان عشقی که به خود دارید نسبت مستقیم دارد.(امرسون)
کسی نمیتواند از پشت مردمک شما دنیا را مانند شما ببیند.(وین دایر)
کسی که از آینه به شما می نگرد کسی است که شما هرروز باید پاسخی برایش داشته باشید.(وین دایر)
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری,پیروزی آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(گاندی)
از گناه متنفر باش نه از گناهکار....(گاندی)
اگر ناخودآگاه فکر کنی که بردن حقت نیست,می بازی...(مارک فیشر)
انتخابات درست و سازنده ، ناجي کشور و ناديده گرفتن آن ، پگاه رستاخيزي هولناک است . ارد بزرگ
" از بین تمام چیزهایی که این روزها از دست داده ام، بیشتر از همه دلم برای ذهنم تنگ شده ست ... "
مارک تواین ..
بی پایبندی به نظم در گیتی ، ویژگی آدمهای گوشه گیر است که عشق و احساس را سپر دیدگاههای نادرست خود می کنند. ارد بزرگ
علمی که تو را اصلاح نکند گمراهی است و مالی که تو را سود ندهد وبال است . ضرب المثل چینی
می توانید یک کار بزرگ را مثل یک قالب پنیر در نظر بگیرید که می خواهید آن را بخورید . آن وقت یک تکه پنج دقیقه ای از آن را جدا کرده و بی درنگ آن را انجام دهید . برایان تریسی
هرگز در میان موجودات مخلوقی که برای کبوتر شدن افریده شده کرکس نمی شود این خصلت در میان هیچ یک از مخلوقات نیست جز ادمیان!!
ویکتور هوگو!!
تنها کسانی تحقیر میشوند که بگذارند تحقیرشان کنند!!
الکس هیل!!
از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می خواند نترس
از کسی بترس که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد....
ناشناس
قدرت هاى بزرگ از این چادرها - خیمه هاى عزادارى - مى ترسند. قدرت هاى بزرگ از این سازمانى که بدون اینکه دست واحدى در کار باشد که آنها را مجتمع کند. خود به خود ملّت را به هم جوشانده است در سراسر کشور، کشور پهناور، در ایام عاشورا و در دو ماه محرم و صفر و ماه مبارک، این مجالس است که مردم را دور هم جمع کرده است و اگر یک مطلبى بخواهد براى اسلام خدمتى بکند و شخصى بخواهد که مطلبى را بگوید. سرتاسر کشور به واسطه ى همین گویندگان و خطبا و ائمه ى جمعه و جماعت یک دفعه منتشر مى شود و اجتماع مردم در تحت این بیرق الهى، این بیرق حسینى، اسباب این مى شود که سازمان داده شده باشد!!شما انگیزه ى این گریه و این اجتماع در مجالس روضه را خیال نکنید که فقط این است که ما گریه کنیم براى سید الشهدا! نه سید الشهدا احتیاج به این گریه ها دارد و نه این گریه، خودش فى نفسه، یک کارى از آن بر مى آید؛ لیکن این مجلس ها مردم را همچو مجتمع مى کنند و یک وجهه مى دهند. سى میلیون و سى و پنج میلیون جمعیت در دو ماه محرم و خصوصاً دهه ى عاشورا یک وجهه، طرفِ یک راه مى روند. بیخود بعضى از ائمه ى ما نمى فرمایند که براى من در منابر روضه بخوانند... مسأله، مسأله گریه نیست... مسأله سیاسى است که ائمه ى ما با همان دید الهى که داشتند، مى خواستند که این ملّت ها را با هم بسیج کنند و یک پارچه کنند!!بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران.امام خمینی!!
«هراسناکترین چیز برای دین و انسان دین خواه، منطق و عقل سلیم است»
ولتر
عجب جمله زیبایی بود.نقل قول:
الان جستجو کردم دیدم نوشته کوبه است.
اگر میخواهی دوستیت پابرجا بماند، هیچگاه با دوستت شریک مشو. ارد بزرگ
--- سخنان كوتاه از بزرگان جهاننقل قول:
به نظرت این یکم کوتاه نبود ؟ :دی
سلامنقل قول:
به نظرت این یکم کوتاه نبود ؟ :دی
اتفاقا دیروز یه حسی بهم میگفت که یه نفر به این پست گیر میده البته گیر منطقی
میخواستم یه تاپیک با عنوان جملات بلند از بزرگان جهان بزنم ولی پشیمون شدم از این کارم
یه چیزم بگم اون متن 2 تا جملست که هر کاری کردم ویرایشش کنم که درست بشه نشد که نشد
بازم از دوستان معذرت میخوام به بزرگیتون بنده حقیر و گناهار رو ببخشید
دانشگاه تمام استعدادهاي افراد،ازجمله بي استعدادي آنهاراآشکارميکند!!
چخوف!!
از زشت رویی پرسیدند: آن روز که جمال پخش می کردند کجا بودی ؟ گفت : در صف کـــــمال .!!
درد من تنهایی نیست،
درد من
مرگ ملتی است که گدایی را قناعت , بی عرضه گی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند.
گاندی
پ.ن:واقعا که توش خیلی معنا هست.
باران هميشه از سقف هاي سست به داخل اتاق مي چكد و شهوت از مغز پوك
ما فلک زده ها در ماتحت دنیا واقعیم . لذت دنیا و امنیت را راه نبرده ایم . نه در دوره ی افتخار بودیم ، نه در عصر مدنیت و تربیت و عدالت.در دوره ی هرج و مرج واقع شده ایم . دلیران می میرند و حاصل به ترسوها می رسد که زنده اند .این ملت غیور به غرش دویست توپ از صدا و حرکت افتادند و دیگر نفس نمی کشند.چقدر عبرت در این عروسکهاست، و ما از عروسک کمتریم.آنها مرده بودند و زندگی می کردند ،ما زندگی میکنیم و مردهایم!
بهرام بیضائی
خداوند یار ما در سالهای گذشته ، امید ما در سالهای آینده ، پناه ما در حوادث سخت روزگار و ماء و من بدی ماست.
سپک وات - کشیش و نویسنده انگلیسی
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
خوشیهای کوچک خوشبختی بزرگ می سازد.
الفونس کاد
خداوند آزادی را آفريد و بشر بندگی را.
«آندره شينه»
بالاتر از همه چيز ايناستکه با خودمان صادق باشيم.
«ويليام شکسپير»
حتی ميمونها نيز گاهی از درخت میافتند.
«ضربالمثلژاپنی»
براي شناخت آدميان ، بجاي کنکاش در انديشه تک تک آنها ، بدنبال شناخت پيشواي انگاره و خرد آنها باشيد . ارد بزرگ
یش از آنکه دست های درخت به نور برسد ، پاهایش تاریکی را تجربه کرده
گاهی برای رسیدن به نور باید از تاریکی عبور کرد . . .
بگذار شیطنت عشق چشمان تو را بر عریانی خویش بگشاید، هرچند آنجا جز رنج و پریشانی نباشد اما کوری را به خاطر آرامش تحمل نکن. دکتر علی شریعتی
يک چيزهايي هست که نمي شود به ديگري فهماند، نمي شود گفت، آدم را مسخره مي کنند.
"صادق هدايت"
اگر بدنبال فرصت ها بگرديم چند برابر مي شوندو اگر آنها را ناديده بگيريم ، از ميان مي روند.!!
جان ویکر!!
چنان باش كه بتواني به هر كس بگوئي مثل من رفتار كن!!
کانت!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفنگ هاي پر براي شليک به مغز هاي پر ساخته شده اند
و مغز هاي خالي براي پر کردن اين تفنگ ها....
از کسانیکه از من مـتنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکنند
از کسانیکه مرا دوست دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند.
ازکسانیکه مرا ترک می کنند متشکرم،آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست
از کسانیکه با من مـــــی مانند سپاسگزارم، آنان به من معنای دوست واقعی را نشان می دهند ..
اگر کسی خوبیهای تورا فراموش کرد تو خوب بودن را فراموش نکن
کورش بزرگ
علاقه همه چیزرا شکوفا و تصاحب آنها را پژمرده می کند " . مارسل پروست
بهترین خوشبختی ها ، یاری به دیگران است. آلبرت
هوبار
قلب شما در سکوت و آرامش ، به اسرار روزها و شبها شناخت می یابد ولی گوشهایتان در حسرت و آرزویند که آوای چنین شناختی را که بر قلبهایتان فرود می آید ، بشنوند . جبران خلیل جبران
آنانیکه همیشه در آرامش هستند لاابالی ترین آدمهایند . ارد بزرگ
لحظه پیروزی برای من از آن جهت شیرین است که پیران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببینم . نادر شاه افشار
بجاست دوستی بخواهی که به روزهایت تلاش و به شبهایت آرامش بخشد. جبران خلیل جبران
ما باید طبیعت را به چشم مادرمان بنگریم و با آرامش خودمان را به او تسلیم کنیم تا بتوانیم خیلی راحت احساس کنیم که به جهان باز می گردیم همانطور که همه موجودات دیگر باز می گردند. همه ما در حقیقت جزء جدایی ناپذیر این کلیم. طغیان عبث است، ما باید خودمان را به این جریان بزرگ واگذاریم . هرمان هسه
آرامش اگر همیشگی باشد سستی و پلشتی در پی دارد . ارد بزرگ
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی. دیپاک چوپرا
ما در بین کسانی که با ما هم عقیده اند، احساس آرامش داریم، ولی وقتی بزرگ می شویم که بین کسانی باشیم که با ما هم عقیده نباشند. فرانک
تنها آرامش و سکوت سرچشمهی نیروی لایزال است. داستایوفسکی
اندیشه برتر در روزهای توفانی و آشوب و در همان حال خموشی و آرامش ، توانایی برتر خویش را از دست نمی دهد. ارد بزرگ
آرامش گهواره ای ست بر دامن خاک و سنگ پله هایی به جانب افلاک . جبران خلیل جبران
به زیبائی بیاندیش ، نه برای انگیزش ، که در جهت تعالی . زیبائی به هر جا آرامش می آورد ، چه دست ساز انسان چه طبیعی. پاول ویلسون
وقتی انسان آرامش را در خود نیابد ، جستجوی آن در جای دیگر کار بیهوده ای است.لارو شفوکو
آرامش،زن دلانگیزی است که در نزدیکی دانایی منزل دارد. اپیکارموس
جایی که شمشیر است آرامش نیست . ارد بزرگ
دانش امروز فر بسیاری در پی داشته ، اما نیروی جاری سازی آرامش به روان ما را ندارد . امنیت را بزرگان خردمند به ما می بخشند . ارد بزرگ
آرامش مدام نیز کسل کننده است. گاهی طوفان هم لازم است . فردریش نیچه
می گویند رسیدن به آرامش هدف است باید گفت آرامش تختگاه نوک کوه است آیا کوهنورد همیشه بر آن خواهد ماند ؟ بیشتر زمان زندگی او در پایه و دامنه کوه می گذرد به امید رسیدن به آرامشی اندک و دوباره نهیب دل و دلدادگی به فرازی دیگر . ارد بزرگ