واسه منم 2 3 روزه بد رو اعصابمه
سرعت باز کردن صفحات افتضاح
سرعت دانلودمم که بعضی اوقات عادیه
بیشتر اوقات میشه 16 یا 26
:n03:
Printable View
واسه منم 2 3 روزه بد رو اعصابمه
سرعت باز کردن صفحات افتضاح
سرعت دانلودمم که بعضی اوقات عادیه
بیشتر اوقات میشه 16 یا 26
:n03:
تایید میکنم ساعت 1 شب اینم نتیجه مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه تست مخابرات 1 مگ
ساعت 1:19 شب ببین وضعیت اینترنت ایران چه قدر وخیمه که زده از 63 درصد ایران سریع تر هستم
اینم تست با سرور ایران فقط ببینید چه طوری دارن ایپی رو واسه سرور های خارجی محدود میکنن عملا شده اینترا نتنقل قول:
بعد از ساعت 2 نصفه شب سرعت به حد نور رسیده دانلود هم از سرور داخلی هم خارجی با 60 انجام میشه واقعا واسه همه متاسفم رسما شیر فلکه مون رو باز و بسته می کنن!نقل قول:
دقیقا بعد از ساعت 2 سرعت از هر سروری ماکسیموم میشه
از طریق خود سایت امروز ارتقا دادم.
یه مدت میخوام تست کنم ببینم اوضاع چه جوریه! اگر درست شد که نگهش میدارم اگه نشد 256 مگیرم!
سرور ایران که 2زار نمی ارزه!:
انگلیس:
آمریکا:
گول ظاهر رو نخورید! این ساعت همیشه اوضاع خوبه ولی بعد از ظهر میشه در حد دایل آپ:n21:
ولی یوتوب رفتن چه حالی میده با این!:n02: با یک لینک 120 kb میگیره . سرعت اون خط طوسیه از خط قرمزه بیشتره!:n10:
با یک لینک یوتوب:
اینم برای همین الان!
512 مخابرات
راست میگه گول نخورید ساعت 3 بعد از ظهر تست بگیر به جا 120 کیلو بایت 20 کیلوبایتم بهت نمیده من 1 مگ دارم وقط از 2 شب تا 10 صبح درسته!نقل قول:
ساعت 1 ظهر به بعد بگیر اونم با سرور خارج تغییراتو احساس کننقل قول:
اینم یه تست عجیب همین الان با چیز وی ان :n04:
فندق شکن همیشه سرعت آپلودرو میبرد بالا چطور مال شما دانلود رفته بالانقل قول:
همه زنگ بزنیم 2020 از منطقه مخابراتی های مختلف بگیم سرعت از سرور خارجی افت داره شاید درستش کنن
با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست بگیرید ببینید اونجا چند میزنه ؟نقل قول:
احتمالش هست اختلال مال خود اسپیدنت باشه ....
یه با دانلود منیجر تست بگیر ببین سرعتت با این نتیجه تستی که گذاشتی باید ۶۰۰ ۷۰۰ باشه اگه بود یعنی تست درسته و پرتت رو ۷ مگ بستننقل قول:
پ- فایر و چی چی شکن رو مخابرات جدیدن خیلی کند شده البته به جز نصف شبا مال بقیه هم اینجوریه ؟ درست بعد از افت سرعت کندی اونا هم شروع میشه خیلی گفتن بسته های رمز نگاشته شده کند شده یعنی همون چیز شکن اینا رد بدل کل بسته های رمز دار با اختلال شدید رو به رو شده
ساعت 11:40 دیقه صبح کند سرعت شروع شد پینگ تایم رفت بالا و تایم اوت ها شروع شد حالا این داستان تا 2 شب ادامه داره دقیقا کل روز اینجوری میکنن کسی استفاده نکنه پس این همه پهنای باند کشور چی میشه کیا استفاده میکنن
اینم نتیجه تصویر 1 سرور خارج ( حالا تازه خوبه چون ساعت یه ربع به 12 رفته رفته میاد پایین تا جایی که اسپیت تست باز نمیشه ) :n21:
:n21:
و این هم سرور ایرانی که در هر ساعت از روز میکیری همین سرعته و به هیچ دردی هم نمیخوره 10 درصد کل اینترنت هم سرور ایران نیست اصلا کاربرد نداره واسه همین بالاست
http://www.speedtest.net/result/2449034416.png
تازه زنگ میزنی 2020 یا 2828 طلب کارن هستن میگن سرعت شما کاملا نرمال هست و تا 30 درصد تایم اوت طبیعی هست دارم حرس میخورم :n21:
سرعت با ای دی ام رو 200 هست و du meter 242 نشون میده تست با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تا حالا نگرفتم چجوری باید اینکارو کنم؟نقل قول:
شاید منظور دوستمون پینگ بوده نمیدونم ولی اگه سرور خیلی قوی میخوای واسه تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو اینجا یه فایل دانلود بزن ببین اسپید رو چنده !
دارم کف میکنم مخابرات هستی و سرعتت این قدر مشتیه
خوب امروز بعد از دقیقا 40 روز سرعت با تک کانکشن افتی نداره و نرمال شده البته پینگ کمی بالاست هنوز ولی از وضعیت وحشتناک روزهای قبل خبری نیست
برای بقیه دوستان هم نرمال شده ؟
ببین نرمال که بگی نه ولی درجه بهتر شده سرور ایران با تک کانکشن 130 ولی از سرور های خارجی با تک کانکشن 30 کیلوبایتنقل قول:
با چیز پی ان سرعت 150 تا 200 هست بدون چیز پی ان 100 تا 150 هستنقل قول:
یه سوال هم پرسیده بودی تو تاپیک اسپید تست من تو یکی از مناطق کرج هستم اما زیر نظر تهران هست مخابرات کرج بعد دلیل سرعتم اینه که اینجا بیشتریا از شرکت ها میگیرن مخصوصا شاتل و شبدیز برا همین سرعت مخابرات اینجا خوبه من چند ماهه اومدم کرج اون قبلا تهران بودم 256 داشتم از مخابرات سرعت تا 50 میرفت مخابرات توحید بودم
ظاهر و باطن خوب به نظر میاد :دی چقدر طول کشید ارتقا دادن؟نقل قول:
پس1 مگ همینطوری آزاد شده دیگه الان تا میتونن مشتری میگیرن کیفیت چطور بشه معلوم نیست! ...
سلام دوستان
سرویس ما هم دیروز وصل شد! (بعد از 2 ماه از درخواست):n15:
منطقه پیام نور
اگه میشه لطف کنید بگید اوضاعش چطوره؟
فقط اینم بگم خونه ما با مرکز خیلی فاصله داره
تا الان چند نفری که از البرز تست گذاشتن دقیقا بالا بوده افت نداشته مال تهران رو خراب کردننقل قول:
دیتا ریت بسیار پایین فاصله زیاد یه اسپید تست با سرور خارج بذار ببینیم وضعیتت چیهنقل قول:
اصلا گول 1 مگ مخابرات رو نخورید تهران اوضاش خرابه خیلی کم احتمال داره سرویس مثل مال ایشون عالی باشهنقل قول:
ظاهرش خوب به نظر میاد! ولی باطنش خیلی نامرده!نقل قول:
منکه گفتم گول ظاهر رو نخورید آخرشم گول خوردی!:n02:
دیروز ظهر از طریق اینترنت درخواست ارتقا دام.امروز 8:30 صبح زنگ زدن گفت قبضاتون رو پرداخت میکنید؟!:n29:
منم گفته آره این ماه آخری قبض نیومد ولی با 1818 پرداخت میکنم!
گفت باشه قطع کرد!:n02:
بعد کامپیوتر رو روشن کردن دیدم شده 1مگابیت.:n02:
الآن سرعتم با یک کانکشن به 30 هم نمیرسه!:n24: ولی با 16 تا کانکشن روی 125 قفله!
انگلیس:
هی خدا:n02:
روزی تقریبا 500-900 مگ بهمون ضرر ردن :دیکد:Date Incoming Outgoing Total
1/13/2013 2.9 GB 81.1 MB 3.0 GB
1/14/2013 5.1 GB 112.7 MB 5.2 GB
1/15/2013 4.9 GB 113.7 MB 5.0 GB
1/16/2013 4.6 GB 116.4 MB 4.7 GB
1/17/2013 4.3 GB 116.3 MB 4.4 GB
1/18/2013 4.4 GB 99.8 MB 4.5 GB
1/19/2013 4.2 GB 102.2 MB 4.3 GB
1/20/2013 2.7 GB 53.3 MB 2.8 GB
مخابرات باید پهنای باند چندین برابر برای تهران نسبت به شهرهای دیگه اختصاص بده که این کارو نمیکنه زورش میادنقل قول:
خداییش من جای مخابرات خجالت میکشم ، آخه این چه افتضاحیه!نقل قول:
اینترنت 1 مگ مسخره مخابرات فقط سرور ایرانش کار میکنه انگار اینترانته گذاشتم بچه ها بخندن یه کم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG]www.speedtest.net/result/2449114222.png[/IMG]
احساسمو درک کنید که چه قدر دارم از این سرویس لذت میبرم :n21:
داره پولش رو میگیره دیگه برای چی مایه بزارهنقل قول:
واقعا نمیدونم مخابرات چه فکری پیش خودش میکنهنقل قول:
خوب دونه دونه مشترکاشو از دست میده اینجوری که بیشتر ضرر میکنه ببین چند نفر الان کنسل کردن سرویسونقل قول:
نقل قول:
اصلا گول 1 مگ مخابرات رو نخورید تهران اوضاش خرابه خیلی کم احتمال داره سرویس مثل مال ایشون عالی باشه
امتحانش مجانیه :دی ماهی 38 دیگه اگه خیلی بد بود یه فکر میکنیم ...
نه دیگه دیر شده گول خوردم :biggrin:نقل قول:
سرعتت خوبه دیگه بگم بده :دی خیلی نزدیک مخابراتی یا بالاتر بسته شده یک عکس از مودمت هم بزار دیگه کامل بشه دارم درخواستو میفرستم همینطوری موافقت کنن بدن 1 مگ خوبه حالا 2-10 هم عالی باشه مثل همین 512 چه فرقی میکنه پینگ و تایم اوت چطوره یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بگیر بی زحمت
برو داریوش انقدر از سرویس خوب مخابرات بدگویی نکن پینگ 120 ساعتی 215 مگ فول دانلود خیلی غرغر میکنی :n02:نقل قول:
هی خدا
4 نفر قدیمی کنسل میکنن 40 نفر یوزر جدید میاد
چون ارزون میده طرفدار زیاد داره متاسفانه
همینم خرابش کرده ، البته باز خدا رو شکر همینطور هم باشه من راضیم
خراب تر نشه سرعت بشه دایال آپ فقط
منظور من از سرور های خارجی هستش ایرانی که بدرد نمی خوره اگه بزارن الان همه چیز نرمالهنقل قول:
اینم نتیجه تست من با یه سرور خیلی قوی انگلیس همین الان تست کردم کاش همین جوری بمونه تا ما بعد قرنی یه سر به depositefiles بزنیم
اینم از سرور داخل
اصلا سرعت سرورهای خارج رو محدود نکردنا!!!!!!!!!! یه وقت ذهن خودتون رو مغشوش این افکار پلید نکنیدا ملت همیشه روی صحنه!:n19: