جالبه که اين تاپيک همينطور داره نظر ميپذره
نياز به زاپاس و ميل لنگ و داشبورد هم نيست بچسب به tv وطني و لذت ببر گزارش ايراني رو
بلغورات عربها که شنيدن نداره : لذت ببر از گزارش بازي اگه جواد توپول باشه که ديگه خيلي روياييه گزارش بازي
Printable View
جالبه که اين تاپيک همينطور داره نظر ميپذره
نياز به زاپاس و ميل لنگ و داشبورد هم نيست بچسب به tv وطني و لذت ببر گزارش ايراني رو
بلغورات عربها که شنيدن نداره : لذت ببر از گزارش بازي اگه جواد توپول باشه که ديگه خيلي روياييه گزارش بازي
ایول فعلا 1 - 0 جلوییم
با اینکه زیاد فشار نیاوردیم ولی دمشون گرم که امارات رو فعلا بردن
اوه اوه عجب شوتی
کارلوسی زد و وحشتناک
تا حالا 2 - 0 زدیم و رفتیم فینال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــران چيکارش کرده : ســـــــــــــــــوراخ ســـــــــــــــــوراخش کرده
دمشون گرم اين گل سوم تهش بود
مقابل اين تيم وحشي چسبيد
تبريک
اتفاقا این خیابانی که گزارگشریش ابروریزیه
خیلی سوتی میده
+نقل قول:
یه طرفه گزارش میکنه :13:
چه شوتایی میزدن....
گل دوم عالی بود
پخش میشه
توی کانال 3 زیر نویس کرد
حق پخش 8 مسابقه مرحله مقدماتي جام جهاني خريداري شد
خبرگزاري فارس: مسئولان شبكه سه سيما براي پخش ديدارهاي مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 با نمايندگان Afc به توافق رسيدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امروز جلسه مديران صدا و سيما با مسئولان Afc و شركت حامي مالي و تبليغاتي پخش مسابقات تلويزيوني ديدارهاي مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 برگزار شد.
برحسب آخرين توافقات، صدا و سيماي ايران حق پخش 8 ديدار از بازيهاي مرحله مقدماتي را خريداري كرد.
با توجه به شرايط فعلي مسابقه تيمهاي ملي ايران و كره شمالي امروز از تلويزيون به صورت مستقيم پخش خواهد شد.
لحظاتي پيش پس از نهايي شدن اين توافق، تصويربرداران، گزارشگران و خبرنگاران صدا و سيما موفق شدند با تأخير Id حضور در ورزشگاه آزادي را دريافت كنند.
بازیه خوبی بود ولی نه در حد دربی. چون اصلا اسم دربی ادم رو به هیجان میاره.
بازیش خیلی توپ بود و خیلی حال کردم اون بازی رو دیدم به نظر من تو این 10 هفته بهترین بازی لیگ بود
راستی بین دو نیمه از خود بازیش قشنگتر بود چون من خودم بازی رو رفتم از ورزشگاه دیدم الان حالش نیست شبه ولی فردا کلیپی که با موبایل بین دو نیمه گرفتم براتون آپ میکنم میذارم
برو بابا كجاش قشنگ بود اون پژو 405 كه اصلا بلد نبود دستي بكشه اگر من با آرديم ميرفتم قشنگتر از اون كار ميكردم اون 2 تا سربازاي بي عرضه هم كه نتونستن از طناب برن بالا وسطش كم آوردن برگشتن.اصلانم قشنگ نبود:2:نقل قول:
به نظر من هر بازي كه توش پيروزي ببازه قشنگترين بازيه
اينو با دليل ميگم نه با تعصب
واقعن عالی بازی میکنن. شوتاشون فوق العادست. ایشالا جوانان که چند روز دیگه تو عربستان بازی دارن هم قهرمان شن.
:31:نقل قول:
دیگه از نیروی انتظامی چی توقع داری من به خاطر این صوتی هاشون بود که گفتم بذارم:31:
قهرماني تو آسيا مبارکشون باشه دمشون گرم
خبر گزاری پرسپولیس
خبر گزاری پرسپولیسکد:http://www.perspolisnews.net/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=15405&g2_serialNuhttp://www.perspolisnews.net/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=15405&g2_serialNumber=1mber=1
خبر گزاری فارسکد:http://www.perspolisnews.net/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=15431&g2_serialNumber=1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر گزاری ایسنا
قابل ذکر هست که من این عکس ها را از خبر گزاری های مختلف کپی کردم فک نکم مشکلی داشته باشن
باز اگه مشکلی بود این تاپیک را ببیندید
منظورت از تامل برانگيز چيست عزيز دل برادر...؟
از قرار معلوم یکی از جانبازان جنگ تحمیلی، سال ها پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام شده بود و در یکی از بیمارستان های شهر رم بستری شد. از قضا چند روزی بعد از بستری شدن این جانباز جنگ تحمیلی متوجه می شود خانم پرستاری که از او مراقبت می کند نام خانوادگی اش مالدینی است. جانباز قصه ما ابتدا تصور می کند تشابه اسمی است، اما در نهایت نمی تواند جلوی کنجکاوی اش را بگیرد و از خانم پرستار می پرسد: آیا با پائولو مالدینی ستاره شهر تیم آ.ث. میلان نسبتی دارد؟ و خانم پرستار در پاسخ می گوید: پائولو برادر من است! جانباز ایرانی در حالی که بسیار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش می کند که اگر ممکن است عکسی به یادگار بیاورد و خانم پرستار هم قول می دهد تا برایش تهیه کند، اما جالب ترین بخش داستان ما صبح روز بعد اتفاق می افتد.
هنگامی که جانباز هموطن ما از خواب بیدار می شود کنار تخت بیمارستان خود پائولو مالدینی بزرگ را می بیند که با یک دسته گل به انتظار بیدار شدن او نشسته است و ... باقی اش را دیگر حدس بزنید!
راستی هیچ می دانید پائولو مالدینی اسطوره میلان از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا، شهر رم واقع در مرکز کشور ایتالیا که فاصله ای حدود ششصد کیلومتری دارد آمده تا از یک جانباز جنگی ایرانی که خواستار عکس یادگاری اوست عیادت کند؟ آیا فوتبالیست ایرانی را سراغ دارید که چنین مسافتی را برای به دست آوردن دل یک جانباز، معلول، بچه یتیم، بیمار و ... بپیماید؟
نمی دانم، شاید من از دریچه نگاه بدبین یک ورزشی نویس ماجرا را تعریف می کنم. شاید من نمی توانم این فوتبال را سفید که نه حتی خاکستری ببینم و شاید توی خواننده نمونه ای ایرانی شبیه مالدینی سراغ داشته باشی و به من معرفی کنی چرا که این دل لاکردار بدجوری در حسرت ستاره ای انسان و ایرانی از جنس پائولو مالدینی به سر می برد ...
منبع: عصر ایران
پائولو جان
و دگر هیچ ...
آره من متن کامل این خبر تو روزنامه90 خوندم واقعا مالدینی از همه نظر الگو هستش
جالبه اینجا کسی حتی سراغ معلولین فوتبالی مثل سرباز احمدی و محمد پارسا هم نمیره
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
پائولوی کبیر پائولوی ... هیچی نمیتونم در وصفش بگم.
من نمی خواستم این اسم را بزارمنقل قول:
منظورت از تامل برانگيز چيست عزيز دل برادر...؟
می خواستم یه اسم دیگه بزارم ترسیدم بن کنن منو بخاطر همین این اسم را گذاشتم
در دومین جشنواره طنز گل آقا خداداد عزیزی به عنوان برترین چهره طنز ورزشی انتخاب شد و جایزه ویژه این جشنواره که " سینی شاه غلام نشان" بود را به خود اختصاص داد.
به نقل از مهر، جشن دومین جشنواره فیلم کمدی گل آقا سهشنبه 30 مهر با معرفی برگزیدگان رشتههای مختلف برگزار شد که از جمع ورزشی های خداداد عزیزی به عنوان چهره برتر طنز ورزشی شناخته شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
پس از آنکه در اولین جشنواره طنز گل آقا فیروز کریمی به عنوان چهره برتر طنز ورزشی انتخاب شد و جایزه ویژه این جشنواره را دریافت کرد، امسال نوبت به خداداد عزیزی رسید که این جایزه را از آن خود کند.
سلام,کسی فیلم آشتی کنان دایی و کریمی در بین دو نیمه بازی پرسپولیس و برق رو داره و یا لینکشو داره با فرمت کم حجم .ممنون میشم
ای بابا هنوز کسی نداده
بیا شبکه خبر گذاشته بود با حجم 76 مگ
خودم دان کردم کیفیتش عالیه و .....
کد:http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=58&nid=107704
زیادم آدم طنزی نیستش
این کجاش طنزه؟!!
همیشه که مشغول دعوا و جر و بحثه.حالا شاید وسط دعوا 2 تا تیکه بندازه و طرف رو تحقیر کنه.
به نظر من اصلا نباید انتخابش میکردند.
خب خوبه
مثل بعضي ها الکي لقب امپراطور و ژنرال و جنتلمن و.يک تريلي لقب ديگه به دنبالش نميکشه
اگر فحش هم ميده خودش هم اعتراف ميکنه
مسابقات جوانان کی هستنقل قول:
ایشالا جوانان که چند روز دیگه تو عربستان بازی دارن هم قهرمان شن.
ایشالا اونا هم قهرمان بشن
ولي بهتر بود که ملاک انتخاب رو بگن
مثلا همه با طنز بيانيه فيروزخان آشنان ولي خداداد !!
برنامه مسابقات تیم ملی جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شد.
ایران درگروه Aبا تیمهای ژاپن،عربستان سعودی و یمن هم گروه است.
برنامه مسابقات تیم کشورمان به شرح زیر است:
ایران -عربستان : جمعه - ۸۷/۸/۱۰ساعت ۱۹/۱۵به وقت تهران
ایران- ژاپن : یکشنبه - ۸۷/۸/۱۲ساعت ۱۹/۱۵به وقت تهران
ایران -یمن: سه شنبه -۸۷/۸/۱۴ساعت ۱۶/۴۵به وقت تهران
مسابقات فوتبال قهرمانی جوانان آسیا و انتخابی جام جهانی از روز ۱۰تا۲۴ آبان ماه در دو شهر دمام و الخبر عربستان برگزار میشود.
درپایان این رقابتها ۴تیم برتر به مسابقات جام جهانی زیر۲۰سال ۲۰۰۹در مصر صعود میکنند
هیچ چی بداعه گویی ها و حرفهای فیروز آدم رو به خنده وا نمیداره
این بشر باید کمدین میشد
بیرون از حیطه ورزشی من باهاش بودم برعکس خیلی شوخ طبع هست اما یه خورده دهن لقه
خوشمزه ترين مربي: خداداد عزيزي
به خاطر اين جمله:فوتبال در ايران جزوي از اشتباهات داوري است!
مهربان ترين تيم:تيم هجدهم جدول
به خاطر:به هيچ تيمي نه نميگويد!
پر عواقب ترين گل:گل علي کريمي به استقلال
به خاطر:کتک خوردن بيژن کوشکي!
پرکلنجارترين فرد:افشاريان
به خاطر: افشاريان ده روز با خودم کلنجار رفتم تا خداحافظي کردم!
پر اسراف ترين خريد:خريد دي کارمو
به خاطر: خريد نزديک به 500 ميليون تومان براي نشستن بر روي نيمکت!
خوش خيال ترين آدم:مسعود مرادي
به خاطر:خيال دعوت به جام جهاني!
اخراج نشو ترين مربي:افشين قطبي
به خاطر: 22 سال است که اخراج نشدم!
خوش لباس ترين مربي:محمد مايلي کهن
به خاطر:پوشيدن لباس بدون مارک شرکت دايي!
خوب ترين پاسخ يک مربي:ليت بارسکي
به خاطر: ليت بارسکي پاسخ خوبي يه سرمربي کوروفچي مي دهيم!
قشنگ ترين گل ليگ:گل اشپيتيم عارفي بازيکن تيم پيام مشهد
به خاطر: گلي که سر ضرب به پرسپوليس زد!
مينگ يونگ هو ترين بازيکن:حسين کعبي
به خاطر:انجام حرکات نمايشي رزمي بر روي بازيکنان حريف!
ناشناس ترين آدم فوتبال:مايلي کهن
به خاطر: قطبي:من مايلي کهن را نيمشناسم!
منبع:هفته نام جيم روزنامه خراسان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز خبری که به آدرس پست الکترونیکی یکی از همکاران رسید، پشتم را لرزاند! خبری که به نقل از خبرگزاری پارس حاکی از فروتنی، فداکاری و انسان بودن یک ستاره بزرگ و شناخته شده فوتبال داشت.
از قرار معلوم یکی از جانبازان جنگ تحمیلی، سال ها پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام شده بود و در یکی از بیمارستان های شهر رم بستری شد. از قضا چند روزی بعد از بستری شدن این جانباز جنگ تحمیلی متوجه می شود خانم پرستاری که از او مراقبت می کند نام خانوادگی اش مالدینی است. جانباز قصه ما ابتدا تصور می کند تشابه اسمی است، اما در نهایت نمی تواند جلوی کنجکاوی اش را بگیرد و از خانم پرستار می پرسد: آیا با پائولو مالدینی ستاره شهر تیم آ.ث .میلان ایتالیا نسبتی دارد؟ و خانم پرستار در پاسخ می گوید: پائولو برادر من است! جانباز ایرانی در حالی که بسیار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش می کند که اگر ممکن است عکسی به یادگار بیاورد و خانم پرستار هم قول می دهد تا برایش تهیه کند، اما جالب ترین بخش داستان ما صبح روز بعد اتفاق می افتد.
هنگامی که جانباز هموطن ما از خواب بیدار می شود کنار تخت بیمارستان خود پائولو مالدینی بزرگ را می بیند که با یک دسته گل به انتظار بیدار شدن او نشسته است و ... باقی اش را دیگر حدس بزنید!
راستی هیچ می دانید پائولو مالدینی اسطوره میلان از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا، شهر رم واقع در مرکز کشور ایتالیا که فاصله ای حدود ششصد کیلومتری دارد آمده تا از یک جانباز جنگی ایرانی که خواستار عکس یادگاری اوست عیادت کند؟ آیا فوتبالیست ایرانی را سراغ دارید که چنین مسافتی را برای به دست آوردن دل یک جانباز، معلول، بچه یتیم، بیمار و ... بپیماید؟
نمی دانم، شاید من از دریچه نگاه بدبین یک ورزشی نویس ماجرا را تعریف می کنم. شاید من نمی توانم این فوتبال را سفید که نه حتی خاکستری ببینم و شاید توی خواننده نمونه ای ایرانی شبیه مالدینی سراغ داشته باشی و به من معرفی کنی چرا که این دل لاکردار بدجوری در حسرت ستاره ای انسان و ایرانی از جنس پائولو مالدینی به سر می برد ...
منبع : روزنامه نود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
ایول مالدینی ...
زنده باد آ.ث.میلان
تكراري لطفا دقت كنيد
تاپیک تکراری است:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=270530