این اینترنت قسطی دیگه چه صیغه ایه ؟ :n02:
Printable View
این اینترنت قسطی دیگه چه صیغه ایه ؟ :n02:
داداش شما دوتا طرح داشتی کدومش برداشته شده؟نقل قول:
ایرنسل برای تبلیغ وایمکس در دانشگاه فردوسی به تعدادی جوان نیاز داردیک هفته تبلیغ و ثبت نام کنی یک وایمکس 6ماهه با مودم سیمکارتی میده به ایرانسل زنگ زنید:n05:
نقل قول:
مرسی از توضیح جامع و کامل
کسی از دوستان تازگی شارژ زمانی کرده؟ میخوام ببینم اگه یه وقت مثلا یک ماه شارژ زمانی کردیم نوع طرحمون که ملغی نمیشه؟ آخه میترسم این بیشرفا به این بهانه شبانه ام رو قطع کنند!
از روی ناچاری طرحم رو تمدید کردم / طلایی رو / 3 ماهه 12 گیگ
وضع سرعت دیشب 2 به بعد چطور بود؟نقل قول:
امید طرح من طلایی 6 ماهه است نامردا قبلا 3 ماهه و 12 ماهه اینا هم داشت موقعی که می خواستی تمدید کنی ولی الان فقط میشه همین 6 ماهه/24 گیگ رو تمدید کرد یا شارژ خرید. از یه طرف میترسم 6ماهه تمدید کنم از اونجایی که اینا هر روز یه بامبولی در میارن تا آخر سال گرفتار شم از یه طرفم اگه مثلا یه ماهه شارژ زمانی کنم (حجم هنوز زیاد دارم) شبانه بپره! خلاصه سرکارم نمیدونم چکار کنم؟!نقل قول:
هنوز تست نکردم/ تقریبا یه دو ساعتی هست که شارژ کردم /نقل قول:
دو روز نتم قطع بود / اصلا نیمیخواستم از مخابرات بگیرم / میخواستم وایمکس بگیرم / ولی به علت شرایط محل سکونت و وجود ساختمان های بلند اطراف نشد ( نبود سیگنال کافی )
آره / راست میگی /نقل قول:
البته اینم که بشه فقط 6 ماهه ثبت کرد خیلی چیز مسخره ایی هست / به نظرم شما یه از همون گزینه شارژ استفاده کنی بهتره / فقط تعداد گیگ رو ببر بالا تا ضریبش بیشتر بشه و واست بصرفه /
صیغه ایییه:n08:نقل قول:
یعنی این که شما یک اینترنتو صیغه میکنی:n02:
هیچی پولشو هر ماه رو قبض تلفونتون میارن!
ایمیل وزیر صفحات قبلی بود+چند مرجع شکایت دیگه.نقل قول:
در ضمن یک کمپینی تو فیسبوق هست بنام: کالاها و خدمات بد (همچی چیزی) که مردم کالاها وخدمات نامطلوبو به اطلاع عموم میرسونن. مثلا کم شدن وزن محصولات شرکت X و ..... اینم باعث اطلاع رسانیه.
بفرما این هم ایمیل وزیر :vazir@ict.gov.ir
دوستان ممنون میشم اینو جواب بدین چون سواله منم هستنقل قول:
من پرسیدم گفتند اگه طرحتون از این قدیمی ها باشه ( یعنی قبلا شبانه داشته ) بعداز اتمام دوره زمانی فرقی نداره واسه شارژ یا تمدید بازم رایگان خواهد داشت ولی ثبت نامی های جدید کلا هو تو تو .نقل قول:
امید جان همین صفحه قبل بنده خدا گفت طرحشو تمدید کرده شبانه پریدهنقل قول:
طرحش چی بوده ؟نقل قول:
من که الان طلایی دارم و بار اول که روی همین خط درخواست سرویس طلایی دادم تقریبا برج 2 بود /
شاید چون من همون طرح قبلی رو تمدید کردم هنوز دارم /
الان هم چک کردم رایگان دارم /
نه اگه شبانه قبلا داشته و حالا از اون گزینه تمدید استفاده کرده شبانه اش باید فعال باشه . مال من که بعد از تمدید فعال موند و اگه مال ایشون هم غیرفعال شده فکر کنم بتونه اعتراض کنه .نقل قول:
طرحم که قدمیه ماله عیده شاید اونایی که طرحو تمدید کنن شبانه داره ولی اوناییکه شارژ کنن مثلا ماهیانه شبانه بپره :n21:نقل قول:
بله مثل اینکه کلا میخوان گند بزنن به شبانه. الان فیکس داره با 64KB دانلود میده. اینجوری یعنی ساعتی 200 مگ. پس دیگه اگه خودتو بکشی شبی 1.2 گیگ بیشتر نمیده.
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم بیان و سرعتشون رو اعلام کنند ببینیم مشکل برای همه است؟ کسی هست که اینجوری نباشه؟
من طرح بعثتم دوتا فایل از سرور رودفایل گذاشتم مجموعا 130 تا داره دان میکنه.البته بعضی شب ها که اصلا بی خیال دانلود میشم ولی الان دو سه شبه خوبه.
اتفاقا امشب ترکوندهنقل قول:
برای اولین باره که شب جمعه انقدر سرعت بالا باشه
الان دارم با حداکثر سرعت یعنی 256 کیلوبایت از مولتی شیر دانلود می کنم
امشب از همون ساعت 1 سرعت ها خوب بود
خیلی عجیبه یکبار دیسکانکت کردم سرعت مثل روزانه شده. خیلی مسخره است.
ای برذاتشون لعنت یعنی مل هر شب باید تا 1 نصفه شب بیدار بمونیم دیسکانکت کنیم ؟ کار و زندگی برامون نذاشتن.نقل قول:
دیشب سرعت برای من خیلی کم بود به سی هم نمیرسید کس دیگری هم این مشکل را داشت؟
ساعت 1.30 به طور خود جوش میاد روی 64 که اگه به بار دی سی کنم دوباره مثل روزانه میشه سرعت. صبح هم به محض اینکه ساعت 7 میشه سرعت میره روی 90 که باز به یه بار دی سی کردن میشه مثل روزانه.
دوستان دیگه ای هم که مثل من هستند یه امتحانی بکنند ببینند برای اونها جواب میده؟
سلام دوستان منم بعثت دارم ولی برای من فقط گزینه شارژ حساب است تمدید موجود نیست
ایا برای الباقی دوستان بعثتی هم همین طور است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیگه به رندم بودن سرعتم ایمان پیدا کردم . واقعا حساب کتاب نداره این سرعت شبا و حتی روزا . دو شب پیش سرعت پایین بود و 1 گیگ بیشتر نگرفتم و با دی سی و خاموش کردن مودم هم درست نشد ولی دیشب باز خوب بود . جالبه واسم که هر شب یا تقریبا یک گیگ میگیرم یا تقریبا دو گیگ . یعنی بین این دوتا دانلود نمیکنه . که باز معنی این میشه یا سرعت هر شب روی 60 میره یا روی 120 .
بعثت که دیگه جمع شده . شما مگه چند وقته داری رو از این روش شارژ نکردی .نقل قول:
من تا الان دو بار هر بار یکماه تمدید زمانی کرده بودمنقل قول:
البته من شانس کرده بودم با 4200 شارز کردم نه هفت خورده ایی یکماهه اش را
الانم تا دهم مهر اعتبار زمانی دارم
نامردا دوباره گرون کردن
واسه شارژ یک ماه طرح طلایی باید 12720 تومان بدی !!!!!!:n04::n04:
دیگه شورشو درآوردن :n24::n24:
این تست سرعت من ماله الانه X-X
اینجا قرار نیست بیایم سرعتامونو به رخ هم بکشیم.نقل قول:
مشکلی نداره / بذاز سرعت هاشون رو بذارند تا بقیه نیز با یکی خودشون مقایسه کنند /نقل قول:
مال خودم طلایی / ازش طلا میزیزه / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بذار با یکی خودمون مقایسه کنیم داغه دلمون تازه شه.نقل قول:
آره بعضیا دوس دارن نمک رو زخم دیگران بپاشن.
درثانی سرعت الان ملاک نیست تو ساعت رایگان اگه همینطور بودی بیا اینجا پز بده
این دیگه اخر جوک بود !!! ادم چیزی رو به رخ میکشه که دسته خودش باشه . من فقط گفتم سرعت منم اینقدره من که نمیتونم سرعتمو تعیین کنم میتونم ؟؟؟ اگه دست من بود که میزدم 10 مگ نه یک مگنقل قول:
طرح مناسب که بتونه جایگزین بعثت بشه چیه ؟ ( به همراه شبانه )
نقره ایی /نقل قول:
ولی طرح های و ثبت نامی های جدید دیگه شبانه رایگان ندارند /
امید چطوری!!:n02:نقل قول:
هنوز هم رو مسیر ترکیه اید؟
نمیدونم باید شاد شد یا نه ناراحت!!! چون شیراز هم اومده رو مسیر ترکیه که هستیم (البته اگه هنوز روی ترکیه باشید):n02:
مخلصیم کل حسین :n16:نقل قول:
بفرما تو دم درب بده :n02:
والا مخابرات ما حساب و کتاب نداره / هر روز یه مدله /
مثلا دیشب خوب بود / باز الان نصف سرعت دیشه /
مسیر هم آره همون ترکیه ایم / بعدشم میره انگلیس .
در کل نه شاد باش و نه غمگین / خدا روزی رسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]