بله بدون مد وبا مد امتحان کردم وقتی گاز میدم میاد بیرون ویندوزمم 7 هستش
Printable View
بله بدون مد وبا مد امتحان کردم وقتی گاز میدم میاد بیرون ویندوزمم 7 هستش
از کجا بفهمم یه مد حتما با ورژن بازیم همخونی داره؟!!!:n03:
میرم بازی می کنم یه بار جابه جا می کنم بار بعدی رو میرم انتخاب می کنم از بازی حارج میشه :|
دوستان من دیونه شدم دیگه من پچ 5-2-1 نصب کردم ولی همش بارون میاد چیکار کنم ی مد ندارید برای قطع بارون
لطفا کمک کنید:n30:
توی تنظیمات قسمت گیم پلی میزان باران (Rain) کم کننقل قول:
داداش میشه این مد رو واسم بزاری دانلود کنم من عاشقه سربالای وگردنه هستم بابام FH 16 _|610داره هروقت بارترافیکی میگیره میرم باش:n12::n12::n12::n12::n12:
کمک مد نقشه مصر از کجا دانلود کنم:19::17::42:
دوستان میتونم بازیرو فارسی کنم منوش رو ؟؟
الان بازی همه ی زبان هارو داره جز فارسی میتونیم خودمون فارسیش کنیم ؟؟
سلام
من به این سبک بازی ها علاقه دارم و قبلا هم king of the road رو بازی کردم و لذت بردم
حالا میخوام اینو بازی کنم
میشه لینک دانلود جدیدترین نسخه بازی رو بذارید
بعدش بعد از نصب نیاز به اکتیو کردن و کرک کردنش هست؟ اگه آره بی زحمت لینک دانلود کرکش هم بذارید
خیلی ممنون
سلام بچه ها من نقشه مصر ورژن 2.1 رو دانلود کردم اما بازی وقتی میاد بالا میپره بیرون مشکل چیه ؟
سلام
من نسخه 1.3.1 نصب کردم ولی گرافیکش پایینه
من همه تنظیماتم گذاشتم رو بالاترین حالت ولی بازم گرافیک پایینه . درختها و خونه های اطراف خیلی غیر طبیعی و مصنوعی هست
مال شمام همینطوره؟ باید کار خاصی انجام بدم؟
سلام کسی مود محدود کردن سر عت تا 120 رو داره که روی نسخه 1.3.1 با نقشه مصر 2.1 سازگار باشه ؟!
یکی دارم هروت میریزم نقشه مصر ناپدید میشه!
منم همون نقشه رو ریختم مشکل دارم یه مد 10 کیلو بایتی هست میریزی سرعت درست میشه اما افریقا محو میشه یکدفعهنقل قول:
اگه راهی یافتی خبر بده منم دارم سعی میکنم ببینم مدی پیدا میشه یا نه
ولی هنوز نیافتم
سلام برید از اینجا این فایل و دانلود کنید کیفیت بازی میشه
hdکیف کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهشو یلفتم اول از این ادرس این فایلو بگیر همه محدودیتها رو بر میدارهنقل قول:
و بعدش چون میخوای فقط محدودیت سرعت بمونه و بقیه نظیر تخریب ماشین دوباره صورت بگیره اینو بریز
سلام کسی نمیدونه وقتی چپ میکنیم :n02: یا تو یه چاله ای چیزی گیر میکنیم تریلی دیگه راه نمیره باید چیکار کنیم
سلام
كسي استريم راديو هاي ايرانو داره؟!
هر كاري مي كنم راديو هاي ايران پخش نمي شن...
کلید F7 رو بزن بعد کلید Enter ، ماشینت رو میبره به نزدیک ترین تعمیر گاه و یک مبلغی هم از حسابت کم میکنهنقل قول:
ممنون از جوابتون خیلی بدردم خورد
ببخشید یه سوال دیگه وقتی که گازوییل تموم میشه باید چیکار کنیم
بايد به پمپ بنزين بريد...
كسي لينك راديو ها رو پيدا نكرد؟
اگر قبل از اینکه به پمپ برسی گازوئیل تمام شد باز هم از همون روشی که بالا گفتم (کلید F7 بعد Enter ) استفاده کن یکم گازوئیل میزنه ته باکت تا خودتو به یک پمپ برسونینقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان عزیز. اخبار و اطلاعات جدید بازی یورو تراک 2 در این بخش قرار میگیرد.
امروز با چند عکس جدید از بازی بسیار زیبای یورو تراک در خدمت شما هستم. حتما عاشقانه این بازی از بازی خسته شده اند ولی گروه SCS Software کارهایی در دست ساخت دارد برای این بازی. آره، بزودی پچ جدیدی از بازی در حال آماده شدن است و باعث بهبود و اضافه شدن مدهای جدید به بازی میشود.
علاوه بر بهبود گیم پلی بازی (و DLC نقشه) کارهای دیگری هم صورت گرفته مثل اضافه شدن IVECO Stralis به بازی. منتظر پچ جدید بازی باشید.
به شدت منتظريم...
راستي شما لينك راديو هاي فارسي رو نداريد؟
این بازیش خوب هست؟ چون من میخواستم بخرمش با خودم گفتم از این بازیای الکی هست!!!!! در حالی که فک کنم امتیازش خوب باشه!
حالا بخرمش یا نه؟
سلام
تا حالا بهترين شبيه ساز كاميون بوده...
گرافيك ، گيم پلي ، صدا گذاري خيلي خوبي داره...
پيشنهاد مي شه دانلود كنيد ، چونكه اگه بتونيد پچ جديدش رو هم دانلود كنيد كيفيتش خيلي بالاتر ميره...
اقا ما هر چی اتوبوس دانلود کردیم ریختیم هیچکدوم نیومد
ورژن 1.3.1 (اگه درست نوشته باشم آخرین ورژنه)
اتوبوس هایی که هست مال ورژ
سلام من یه وام 400 تایی گرفتم ولی الان نمیدونم چجوری باید گاراز بخرم ممنون میشم کمی توضیح بدین
به هر شهری که بری توش یک گاراژ داره برای فروش ، باید بری جلوش روی نقطه مشخص شده نگه داری و بخریش اول که می خری 180000 تا قیمتش هست و جا برای 3 تا ماشین داره بعد می تونی با 100000 تا ارتقا بدیش و جا برای 2 تا ماشین دیگه هم باز کنی !نقل قول:
یورو تراک 2 را hd بازی کنید !
سلام دوستان با نصب این مدی که بهتون معرفی میکنم میتونین یورو تراک رو با کیفیت HD بازی کنید. برای مشاهده و دانلود این مد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب :
1: ابتدا redexpert10s_ess2013.exe را همانند بازی نصب کنید. آدرس نصب را تغییر ندهید C:/Program Files/Environment Simulating Studio/Real Environment Dimension folder سپس به محل نصب فایل بروید.
2: پوشه the RED - Expert 1.0S 2013 را باز کنید.
3: فایل EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs را در آدرس Documents/Euro Truck Simulator 2/mod folder کپی کنید.
4: به داکیومنت و پوشه بازی بروید و فایل config.cfg را با نت پد باز کنید. سپس uset g_texture_hd_enabled "1"1 را به آخر آن اضافه کنید. (زیر آخرین کد) و فایل را سیو کنید.
5: وارد بازی شوید. کمی رانندگی کنید. سپس دکمه Esc را بزنید و از بازی خارج شوید.
6. دوباره به config.cfg برگردید و این فایل را چک کنید تا . uset g_texture_hd_enabled "1"1 محو شده باشد.اگر دیدید نبود یعنی همه چی درست کار میکنه و شما با بازی بسیار با کیفیتی رو برو میشوید.
برخی از تصاویر بازی با کیفیت HD :
منبع : SimulatorGame.ir
اینم ویدئوی بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی با دنده دستی و کلاچ بازی میکنه؟
همه ی کامیونای بازی 12 دنده ای هستن؟
کلن این بازی گرافیکش پایینه.نقل قول:
اگر بری توی تعمیرگاه قسمت آپگرید و البته اگر به لول های بالا رسیده باشی جعبه دنده های بهترین داره که می تونی بخری و تعداد دنده های بیشتری داره درست یادم نیست 16 تا بود یا 18 تایینقل قول:
کمتر نداره؟ آدم خسته میشه بسکه دنده سنگین سبک میکنه.
بازی رو آپدیت کردم به 1.3.1، الان باید از اول بازی کرد؟
هر سری لود میکنم یه چیزایی می نویسه.
گرافیکش پایینه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:n04:از صفحه تنظیمات بازی عکس بزار ببینم!نقل قول:
ببین:
--------------------
راستی چرا این ماشیناشون اصلن دسته دنده ندارن؟؟؟
فقط اویکو داره انگار.
کسی امتحان کرده؟واقعا کار میکنه؟نقل قول:
ببین:
--------------------
منظورم صفحه option و فیلد مربوط به تنظیمان هست.در هر صورت با بالابردن تمام گزینه ها به شرط داشتن کارت گرافیک قوی ( حداقل gts450 )شما میتونید از بازی لذت ببرید. در ضمن یک مود هم برای بازی اومده بود که یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشته بودند که یک فایل نصبی هست که بعد از نصب یکی از فایلها رو باید ( به حجم بیش از 300 مگ )تو شاخه mod بازی کپی کرد که گرافیک رو hd میکنه .واقعا محشره.