با حساب قدیمی بله!نقل قول:
Printable View
با حساب قدیمی بله!نقل قول:
شما تمام شعبه ها این کار رو باهاتون میکنن؟ اگر بلی خب مشکلی نیست. هرچند معمولا ثبت ماشینی نوشته کافیه و در قیش ها حرفی از مهر و امضا نزده با این حال من تا حالا چنین موردی ندیدم.نقل قول:
برید شعبه مرکزی از معاون یا رییس بپرسید.
خیر ایران زمین برای مشتری جدید باز میکنه؛نقل قول:
کف ۱۰۰۰۰۰تومان,سود ۱۸%؛مسدودی ۱۰۰۰۰تومان
همین ماه یکی.از دوستان باز کرد
مقاومت شما در.نپذیرفتن چیست نمیدانم؛شنبه سر بزنید
من منبع بهتون دادم بخونید.نقل قول:
من جساب 21 درصد دارم روزشمار و نیازی به سر زدن نیس فک کتم!
حالا این 100 هزار از کجاش در اومده ؟ نمیشه 99 هزار باشه!؟
خب چه بهتر که خبر دادین و این باز هم به اونایی که ادعا دارن مملکت درست حسابیه و همه چی سر جاشه یه مشت محکمی بود.
ممنون
این که 100 تومن از کجا اومده سیاست بانک هست به من ربطی ندارهنقل قول:
میتونین ازشون بپرسین چرا 100 تومن گفتن و 99 تومن نگفتن
فقط عرض کنم خدمتتان که این حساب همچنان قابل افتتاح هست و حتی از طریق اینترنت بانک قابل افتتاح هست و حداقل موجودی رو 100تومان نوشته
پس باشد تا رو سیاه شود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد دوم که 18 نوشته؛حداقل موجودی رو هم نوشته 100!
میتونین با مراجعه به یک شعبه و استعلام حساب با سرفصل 824 مطمئن بشین
و البته من هم یه حساب 23 درصد یه جای دیگه دارم!ربطی نداره؛و گفتم سر بزنید شاید باور کنید
قبل از اینکه کسی رو به دروغ گویی متهم کنید ابتدا از غلط بودن ادعا مطمئن شوید
هدف راهنمایی دوستمون بود
به هرحال حساب خوبی هست با حداقل مبلغ سود خوبی میده
چی شد عزیزی که میفرمود امکان نداره سود بالای 10 درصد بدن؟
یا اگه میدن حتما شرایط خاص داره یا صندوقه؟
یا مسخره میکرد که چرا 100 تومن؟؟؟؟؟؟
لطفا ادب رو رعایت کنید. چیزی که من میگفتم با چیزی که شما میگفتی کلا فرق داره.نقل قول:
کسی اینجا شما رو به دروغ گویی متهم نکرد.
بانک مرکزی دستور داده بیش از 10 درصد سود ندن روز شمار. حالا اینکه بانکها با طرح های عجیب و غریب و صندوق و ... سود بالا میدن به من مربوط نیست فقط گند بودن سیستم رو میرسونه
من جایی نرفتم همینجامنقل قول:
همین که در سایتش نوشته حداکثر 10 درصد واسه من کافیه.
کسی نگفت دروغ میگی من گفتم هیچ چی در این مملکت شفاف نیس. خود این بانک سردمدار کاهش سود بانکی بود و با چند بانک دیگه بانک مرکزی رو مجاب کردن سود رو 15 درصد بکنن سالانه. الان کاسه داغتر از اش شده خود ابن بانک.
100 تومن کاملا قابل مسخره کردنه کاملا! اصلا مفهومی نداده چنین چیزی. الان 100 تومن مثلا ارزشش چیه؟
بهتره رعایت نظرات هم رو بکنیم. من چیزی نگفتم شما شروع کردی.
من لینک قرار دادم گفتم سود کوتاه مدت حقیقی در تمام بانکها 10 درصد است.
ینک بار دیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران زمین و هر بانک دیگری کوتاه مدت عادی 10 درصده
اون 18 که نوشته کجاش نوشته سود هستش؟ لینکی بدید که دقیقا این رو نوشته باشه. تو سایت چنین چیزی رو پیدا نکردم.
بقیه هر چی بالا بدن طرح هست حالا اسمش هر چی میخواد باشه.
تکرار میکنم کسی نمیگه شما دروغ میگی.
حذفی...........
خوب خوبه که اعتراف میکنی من دروغ نمیگمنقل قول:
شما برای اینکه بخواد خیالت راحت بشه میتونه از نزدیک ترین شعبه استعلام کنی
خوب معلومه وقتی نرخ مصوب 10 هست تو سایتش داد نمیزه ما 18 میدیم
خود بانک ملی بالای 20 میلیون رو 18 درصد میده،همه شعب هم میدن؛اما هیچ جا علنی نمیگه
بانک تجازت هم تا اول بهمن بالای 100 میلیون رو 6 ماهه 22 درصد میداد؛خیلی از دوستان من باز کردن؛اما باز هم هیچجا نیست
میدونین مشکل شما این هست که نمیخواین باور کنید!
و وقتی من به یکی از دوستان راهنمایی میدم خودتون رو میاندازین وسط که نه اشتباه 10 درصد میده یا صندوقه
در صورتی که اینطور نیست و اگه ایشون دنبال کمک میگرده،حرف من میتونه راهنما باشه و کمک به ایشون
خود ایشون هم میتونه پیگیری کنه ببینه باز میکنه یا نه
خداروشکر الان سودهای بالا قابل دسترس هست،چه جنابعالی دوست داشته باشی چه نداشته باشی
هیچ راه اثباتی هم نداره یجز اینکه بری از شعبه بپرسی!
اما بخاطر سایتش خودت رو گول میزنی؛
آنکس که نداند و نخواهد که بداند ....
خلاصه الان ایران زمین برای بالای 100 تومن داره 18 درصد میده؛
طرح عیدانه بانک آینده از 5-15میلیون 15%10-20،16%؛20-30 17%؛30-50 18%؛50-100 19%؛100-500 20%؛ 500 تا یک میلیارد 21%؛تا5میلیارد 22درصد و بالای 5 میلیارد 23درصد میده
دی بالای 100میلیون 22%؛
کوثر با 50هزاز تومان 19%
قوامین با مسدودی 2میلیون،18%
. عسکریه پلکانی از 18% شروع میشه
گردشگری هم یکساله بالای 10 میلیون 22%
این ها سودهای در دسترس هستند که باید از شعب بپرسین و انتظار نداشته باشین تو سایت اعلام کرده باشن بخصوص که مغایر با سود مصوب هست!!و البته هر ادم عاقلی متوجه میشه!
سوال هم نکنین چرا کف یکی 2 میلیون هست یکی 50 هزار تومن،سیاست بانک هست!!!!!!
به هرحال هدف کمک به دوستان هستو البته رو سیاه کردن شکاکان!
خودت رو به خواب زدی دادا. تو به خودت شک داری و میدونی چیزی که میگی شنیده هست و ممکنه درست نباشه که میگی " من رو به دروغ گویی متهم کردی":)نقل قول:
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خواب زده رو نه
قبلا میگفتم دروغ نمیگی الان با این حرفات شک دارم به حرفت. به الفاظی که به کار میبری دقت کن به ضررت تموم میشه..
در ضمن تو پریدی وسط حرف بهتره عینک بهتری استفاده کنی
مجبور شدم این طوری جواب بدم. راستی جمله اخرت رو به خودت گفتی نه؟
اینجاست بازم به امضام اعتقاد پیدا کردم.
باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست.
مساله این هست که سودی که الان داده میشه بالا تر از این حرفاست
حالا شما خودت رو بخواب بزن که نه بیشتر نیست؛
۱۰۰هزار.تومن یا,۵۰ هزار تومن هم مبلغی نیست که دوستان نتونن تهیه کنن و بهتر هست ما اینجا بهشون اطلاعاتی بدیم که باعث منفعتشون بشه
نه همه رو گمراه کنیم که نخیر بالا ۱۰درصد هیچجا نیست
همین دوستان میتونین به بانک ها مراجعه,کنن پ از این سودها بهره ببرن
دیگه بحث با شما بی فایده هست چون نمیتونین حقیقتی.که من میگم رو انکار کنین
ضمنا به همه دوستان تاپیک میگم که حساب.۱۸درصد ملی برای کسانی که محتاط هستند و میتونن ۲۰میلیون بدن حساب خیلی خوبی هست؛
برای دوستانی که بخوان سود بهتر در.یک بانک خصوصی بگیرن سپرده یکساله گردشگری و طرح عیدانه آینده گزینه خوبی هست
حساب ایران زمین یا کوثر هم برای حساب روزمره که سود خوبی بده,یا برای کسانی که مبالغ بالا ندارند گزینه خوبی هست؛
هدف من کمک به دوستان هست و بحثی با شما ندارم
قضاوت با اعضاست
البته همیشه ۱۰درصدی هست:n09:
باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست
[حذف شد]کسی که جمله من رو فهمید دونست چی گفتم. حرف تو حقیقت رو نقض نمیتونه بکنه.
پاره کنی؟
به به چه ادبی
باز هم مهم نیست
شما میتونی پست منو نخونی!
حقیقت این هست که دوست ما میتونه با ۱۰۰تومن سود ۱۸ درصد در.بانک ایران زمین داشته باشه
اون هم در.حساب کوتاه مدت روزشمار
دیگه چیزی مهم نیست!نه حرف شما نه سود مصوب!
باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست. پس بیش از 10 درصد اسمش نیس روزشمار کوتاه مدت عادی.
وقتی نمیگیری چی میگم چرا داری تقلا میکنی؟
حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت روزشمار بانک ایران زمین
حداقل مبلغ ۱۰۰۰۰۰ سود ۱۸دزصد
حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت بانک ملی,حداقل ۲۰میلیون تومان سود ۱۸درصد
طرح عیدانه بانک آینده,حساب سپرده سرمایه گذاری بانک آینده,طبق پست قبلی,بصورت پلکانی,از ۱۵-۲۳ درصد با توجه به مبلغ؛
حساب سپرده یکساله بانک گردشگری بالای ۱۰میلیون تومان,سود ۲۲درصد؛
حساب هایی که شاید برای اعضای محترم گروه فرصت خوبی برای افتتاح وسرمایه گذاری باشه و سود پولشون در.حساب ۱۰و۱۵درصدی کم و بی ارزش نشه
حساب سپرده یکساله بانک آینده,حداقل ۵میلیون تومان؛
سود ۲۲ درصد؛فرصت تا ۲۱ بهمن
حساب سپرده ۶ماهه بانک تجارت که تا اول بهمن ۲۲.درصد باز میشد الان ۲۰درصد شده؛
بعضی حساب ها در فرصت محدودی.قابل استفاده هست و اگر شرایط رو مناسب دانستین بهتر هست تعلل نکنید و دنبال سود مصوب نباشید؛
نکته بعضی کارمندان شعب ممکن هست همکاری نکنند(ترس از بازرسان بانک مرکزی!),اما اگر.خودتان رو مطلع از این بخش نامه های جدید نشان بدین و همراه با پول مراجعه کنید حساب رو باز میکنن؛
نکته هیچکدام از حساب های نام برده تا الان صندوق نیستند
باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست. پس بیش از 10 درصد اسمش نیس روزشمار کوتاه مدت عادی. بقیه تماما به اسم طرح مطرح میشه. بخشنامه بانک مرکزی واضحه.
در تکمیل پست های قبلی؛
حساب های معرفی شده که عنوان "سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت" دارد,همان حساب های معروف به روزشمار در بین مردم هستند؛
حساب های معرفی شده با این عنوان از امکانات اینترنت بانک,موبایل بانک و کارت شتابی برخوزدار هستند و قابلیت واریز و برداشت روزانه دارند؛
حساب های فوق در بانک مربوطه با سرفصل حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه افتتاح میشوند؛
بعنوان مثال در بانک ایران زمین شما میتوانید با حداقل مبلغ ۱۰۰تومان حساب کوتاه مدت با سود ۱۸درصد افتتاح کنید که کارت شتابی,اینترنت بانک و موبایل بانک دارد و ضمن برخورداری از سود غیرموضب ۱۸درصد جهت امور مالی روزانه مانند خرید از این حساب استفاده کنید؛
شرایط فوق برای حساب کوتاه مدت بانک ملی ایران,کف ۲۰میلیون تومان هست؛سود این حساب,۱۸درصد هست و اگر.مبلغ زیر ۲۰م باشد,۱۰درصد محاسبه میشود؛این حساب نیز کارت شتابی و سیستم بام دارد؛
باز هم تاکید میشود حساب های فوق,حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت با قابلیت کارت شتابی و بانکداری مجازی هستند
باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست. پس بیش از 10 درصد اسمش نیس روزشمار کوتاه مدت عادی. بقیه تماما به اسم طرح مطرح میشه. بخشنامه بانک مرکزی واضحه. جوابی که مقامات رسمی بانک مرکزی میدهند به همه. بقیه حسابها روزشمار کوتاه مدت عادی نیس
با سلام و خسته نباشید به اعضای محترم؛
حساب های معرفی شده در.بالا,همگی سپرده کوتاه مدت حقیقی عادی هستند؛در مورد بانک ایران زمین حداقل مبلغ افتاح ۱۰۰تومان هست و سود ۱۸درصد روزشمار بصورت ماهانه واریز میشود؛
در.مورد بانک ملی سپرده باید با حداقل ۲۰میلیون تومان افتتاح شود؛برای سود ۱۸درصد,باید حداقل ۲۰میلیون در.حساب باشد و با کاهش مبلغ شود ۱۰درصد حساب میشود؛
عنوان این سپرده نیز,کوتاه مدت حقیقی هست و همگی حساب عادی هستند و اسم خاص ندارند؛
بانک گردشگری نیز هنوز سپرده بلند مدت یکساله حقیقی افتتاح میکند با حداقل مبلغ ۱۰میلیون و سود ۲۲درصد؛
این سپرده نیز اسم خاصی ندارد و در قالب طرح خاص یا صندوق افتتاح نمیشود!
و تمام سود ۱۸درصد یکجا و در یک روز پرداخت میشود
سپرده سرمایه گذاری بلند مدت یکساله عسکریه,۱۰۰میلیون,۲۲.۵ درصد
۱۵۰میلیون ۲۳درصد؛
سپرده فوق با,عنوان,حساب سپرده سرمایه گذاری یکساله افتتاح میشود و نام خاصی.ندارد؛
هدف از این معرفی ها,به اشتراک گذاشتن اطلاعات جهت سود بردن بیشتر اعضای انجمن هست؛
باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست. پس بیش از 10 درصد اسمش نیس روزشمار کوتاه مدت عادی. بقیه تماما به اسم طرح مطرح میشه. بخشنامه بانک مرکزی واضحه. جوابی که مقامات رسمی بانک مرکزی میدهند به همه. بقیه حسابها روزشمار کوتاه مدت عادی نیس و طرح ها و اسامی خاصی داره
در ضمن مواظب سودجویانی که خود عوامل بانکی هستند و ممکنه در این فروم هم باشند باشید. هنوز گند بانکهای اینده 5ماه پول مردم رو نمیداد و موسسه عسگریه که الان ملل شده و شاندیز و جوانان خیر که الان کوثر شده و ... باشید
مثلا کاربری در بالا گفته گردشگری هنوز! 22 درصد میده یکساله اخرش نوشته 18 درصد یکجا ماهانه واریز میشه!! خنده داره نه؟!
تا زمانی که منبع رسمی مثل اونی که من قرار دارم قرار داده نشه منم میگم بانک من 100 درصد سود میده!
پس تکرار میکنم روزشمار کوتاه مدت حقیقی 10 درصد هست. بقیه هر چیزی میدهند دور زدن هست و در قالب طرح
باز هم اعلام میکنم؛
سود های اعلام شده بانک ملی و ایران زمین مربوط به حساب سپرده سرپایه گذاری کوتاه مدت هست و نام ویژه ای ندارد و مربوط به طرح خاصی نیست؛
ضمنا نه بانک آینده نه موسسهرعسکریه و نه کوثر در پرداخت ها با مشکل مواجه نیستند؛
ضمنا شغل اینجانب پزشک هستم و سیستم بانکی تا کنون پزشک بعنوان کارمند استخدام نکرده است؛البته مراکز درمانی وابسطه به بانک ها منظور نیست!
در.کل هدف اینجانب معرفی و اگاهی.دادن در.مورد سود های بهتر.و فرصت های ارزنده هست؛
شاید کسانی هستند که دوست دارند مردم از سود بیشتر از مصوب برخوردار.نباشند,مثل وابستگان به بانک مرکزی!
باز هم تاکید میکنم حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت بانک ایران زمین بدون وجود طرح خاص,برای وجوه بالای ۱۰۰تومان,سود ۱۸درصد در.نظر گرفته و بانک ملی با کف ۲۰میلیون ۱۸درصد؛
این حساب ها تحت سرفصل حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت حقیق افتتاح میشوند و امکانات بانک داری مجازی و کارت شتابی.دارند
موفق باشند؛
من امروز با بانک ملی و پاسارگاد و اقتصاد نوین تماس گرفتم با معاون شعبه صحبت کردم
ملی بالای 20 میلیون رو 18 درصد میده و پول از طریق اینترنت بانک در دسترس هست
پاسارگاد 3 ماهه رو 18 درصد میده ( برگه سپرده صادر میشه و از طریق خودپرداز به پول دسترسی ندارید )
اقتصاد نوین کوتاه مدت 15% ای داره ولی در صورت سرمایه گذاری در صندوق مشترکشون 19% الی 22% سود میده ( که 19% رو تضمین میکنه )
تکرار میکنم روزشمار کوتاه مدت حقیقی 10 درصد هست و این رو بانک مرکزی تصویب کرده بقیه طرحه. ( مطالب نامرتبط حذف شده )
یادمه سال پیش یکی از بانکهای معروف اخر سال با ادعای طرح روزشمار 21 درصد خیلی منبع جذب کرد ولی جالب بود که این سود روزشمار بعد دو ماه 18 شد و تازه مردم متوجه شده بودند که چه خبر شده.
بقیه هر چیزی میدهند دور زدن هست و در قالب طرح هست و حتی ممکنه به خود مشتری نگند تا زمانی که خودش اشاره بکنه.
بنظر من هم این سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت ملی,برای کسانی که شرایط افتتاحش رو دارند گزینه مناسبی هست,به هر حال سود ۱۸ درصد همراه با کلیه امکانات شتاب و اینترنت بانک ارزنده است؛نقل قول:
حساب ایران زمین هم که با حداقل ۱۰۰هزار تومان افتتاح میشه و شود ۱۸درصد برای یک حساب.سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت میده برای کسانی که بودجه کمتر دارند اما بخواهند از حداکثر سود برای امور مالی روزمره استفاده کنند مناسب هست؛
اما در.مورد سپرده خای بلند مدت,من سپرده ۶ ماهه بانک تجارت رو پیشنهاد میدم که سود ۲۰درصد برای مبالغ بالای ۱۰۰میلیون داره؛
سسه ملل هم که خوش حساب هست,سود های ۲۲ درصدی برای مبالغ بالای ۱۰۰میلیون در حساب های سرمایه گذاری.بلند مدت ارایه میده؛
برای مبالغ کم بانک گردشگری مناسب هست که سود ۲۲ درصدی بزای حداقل مبلغ ۱۰میلیون در حساب سپرده سرمایه گذاری بلند مدت یکساله داره؛
والبته در بانک اینده با کف ۵میلیون؛
اضافه کنم همه موارد بالا حساب هستند و صندوق نیستند؛شخصا معتقدم تا حساب هست نباید سراغ صندوق رفت
من در 3 سال اخیر تابحال یک حساب دراز مدت پنج ساله با 39,5% ، یکی دیگه با 32,5% و دو کوتاه مدت یکساله با 28% و 19% داشتم
با وجود این همه رو بستم گذاشتم تو سرمایه گذاری و الان فقط یکی دو حساب روز شمار "جاری" مانند با کارت و 18% دارم برای امور روزانه
با افت روزانه ارزش ریال و نرخ بالای تورم حتی بالای 30% سود کفایت نمیکنه
از قدیم گفتند پسنداز تو زمین و آجر و سیمان بکن، اجاره بده
حوصله اونو نداری بزار تو طلا و دلار و بگیر بخواب خیالت راحت
تکرار میکنم روزشمار کوتاه مدت حقیقی 10 درصد هست و این رو بانک مرکزی تصویب کرده بقیه طرحه. هر حساب دیگری طرح هست و اسامی داره و قطعا نمیگن بهتون. همانطور که الانشم هیچ بانکی به طور رسمی اعلام نکرده سودها چقدره که خود نشون میده وضعیت چطوریه. اگر مشکلی نیس رسما اعلام کن خب. هر چند من عادت کردم به حرفای مجازی اعتماد نکنم چون بعضا خود کسایی که یه نکته ای رو میگن تناقض در صحبتاشون موج میزنه.
یادمه سال پیش یکی از بانکهای معروف اخر سال با ادعای طرح روزشمار 21 درصد خیلی منبع جذب کرد ولی جالب بود که این سود روزشمار بعد دو ماه 18 شد و تازه مردم متوجه شده بودند که چه خبر شده.
بقیه هر چیزی میدهند دور زدن هست و در قالب طرح هست و حتی ممکنه به خود مشتری نگند تا زمانی که خودش اشاره بکنه.
موارد اعلام شده در قالب طرح خاص یا صندوق نیستند؛
همگی با سرفصل های حساب سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت افتتاح میشوند؛
دقت کنید حساب کوتاه مدت همیشه سود شناور خواهد داشت و باید با توجه به تجربه بانک در.کاهش سود نگاه کرد؛
مثلا حساب قوامین با مسدود کردن ۲م,سود ۱۸ درضد میده و تجربه این بانک نشون داده همیشه نسبت به این حساب وفادار بوده؛
ضمنا حساب های یکساله معرفی شده ۲۲ درصد مثلا در.بانک گردشگری,تا یکسال سود کاهش نخواهد یافت؛
باز هم تاکید میکنم سپرده های معرفی شده در بانک ایران زمین یا ملی,با سود ۱۸درصد در.قالب سپرده سرمایه گذازی کوتاه مدت حقیقی است,طرح یا صندوق نیست,مدت محدود جهت افتتاح ندارد,همراه با کارت شتابی و سیستم بانکداری مجازی هست
این حساب ها رو در چه بانک هایی داشتید ؟نقل قول:
خیلی از بانکها در قالب طرح ابن سودها رو میدادن.نقل قول:
سپه 5 ساله 34 پارسیان 5 ساله 35 موسسات که ماشالله تا سودهای 50 هم من دیده بودم.
همه در قالب سرمایه گذاری طرح بودن.
روز شمار حقیقی عادی 10 درصد مصوب شده از طرف مرکز.
حالا هر چی غیر از این داده بشه در قالب طرح ارایه میشه. یه چیز مبرهنه.
اگر غیر از این بود سودها متغیر نمیشد. روزشمار طرح 18 باز کنی بعد یه ماه بشه 15
ها ها
همه میدونن سود رسمی چقدر هست و 10 درصد روزشمار حقیقی.
اینکه حالا 4 تا بانک میان یه طرح هایی میزنن برای جمع او.ری نقدینگی که بتونن بازار و تورم رو کنترل کنن که موفق هم نمیشن و در قالب طرح سود بیشتر میدن
همه اینها به عنوان طرح هست و سود رسمی حقیقی روزشمار 10 درصد هست و منبع رسمی هم سایت تمامی بانکها و بانک مرکزیه.
عزیز فکر میکنم شما از این به بعد هر چی پست بدی وسطش 3-4 بار تکرار می کنی "سود حقیقی روزشمار 10 درصده"
من الان تو بانک دارم روزشمار 21% میگیرم و به اینترنت بانک و ... هم دسترسی کامل دارم و فقط کف مبلغ داره
اسمشم هم روزشمار 8% هست ولی سر ماه بانک 21% حساب میکنه و سود رو واریز میکنه
بله قانون میگه 10% ولی چیزی که اجرا میشه مهمه
فامیل ما پولشو گذاشت تو موسسه میزان . پولشو خوردن .
به نظر من موسسه ها ریسکن.یهویی ورشکست میکنن
بانک مشکلی نداره خوبه..
ولی بهترین جا و بهترین سود پولتو بدی دست 1 آدم بازاری پولدار و مطمئن.3.5 سود میدن.یعنی 100 میلیون بزاری ماهی 3 و 500 میگیری.فقط آدمش مطمئن باشه که ورشکست نکنه فرار کنه.زیادن آدمای پولدار و مطمئن.
پولدار و مطمئن یعنی طرف تو بازار 2 تا مغازه داشته باشه 2 تا خونه و ویلا ماشین خوب داشته باشه آدم حسابی باشه..یعنی سر جمع ثروتش حداقل 10 میلیارد بشه ..با خیال راحت پولتو میدی دستش.
خیلی جالبه:
1 آشنا داشتیم میگفت ربا خواری حرامه. پولشو داده بود بازار اما خودش سودشو آورده بود پایین.یعنی 2.8 میگرفت که حلال باشه.100 تومن داده بود ماهی 2و 800 میگیرفت.
افرین دقیقا همیننقل قول:
سود روز شمار حقیقی 10 درصد هست و این یک مصوبه هست و سایت بانکها هم منبع هست.
حالا شما در صندوق پارسیان یا بانک شهر یا طرح بانکی دیگه 21 میگیرید یا در طرحی 18 میگیرید بحثش جداست. داشتن کارت ربطی به اینکه روزشمار هست یا طرح نداره. الان در خود صندوق هم بزارید کارت میدن
من تکرار نمیکنم یکی از کاربرا مدام داده تبلیغ میکنه:)
موسسه میزان و عسگریه و اینها خطرین. خود بانک اینده خطریه یادمه یکی دو بار پول مردم رو نمیداد. خیلی باید دقت کرد.نقل قول:
بازاری پولدار و مطمین؟؟! جدی گفتین! اطمینان در این مملکت دقیقا در کدوم رده ایستاده برادر!
وقتی بانک ملی خیلی راحت برای شما حساب کوتاه مدت با سود ۱۸درصد باز میکنه بدونین چه ؛سود مصوب هیچوقت اجرایی نشد!نقل قول:
ضمنا موسسه عسکریه یا همان ملل,محکم ترین موسسه کشور هست؛کسی که صورت های مالیش رو مرور کرده باشه میفهمه که چقدر کارشون محکم و دقیق هست و سود سازیش,از خیلی از بانک های معتبر هم بیشتر.بوده
به هرحال بعضی ادم ها چیزی رو نمیدونن اما میخوان القا کنن که میدونن!
شما به راحتی میتونین یک حساب سپرده سرمایه گذازی کوتاه مدت حقیقی,با سود ۱۸درصد روزشمار در بانک ایران زمین باز کنین؛صندوق نیست!طرح نیست!
حساب سپرده هیت و کارت شتابی و دسترسی از طریق بانک داری.مجازی دارد؛
موفق باشید؛
ضمنا موسسه ملل سپرده یکساله بالای ۱۰۰م, با سود ۲۲.درصد باز میکنه؛
با توجه به سود دردسترس,و قوی بودن موسسه,میتوان با اطمینان حساب باز کرد
بعضی از ادما که خودشون دلال بانکی هستن فک میکنن چیزی میدونن در حالی که چیزی نمیدونن و در توهم هستن. موسسات بسیاری سالهای پیش پول مردم رو خوردن. حود موسسه میزان قدرتمندترینش بود که دیدی چه شد حتی جوانان خیر که خیلیا سکته کردن.
سود روز شمار حقیقی 10 درصد هست و این یک مصوبه هست و سایت بانکها هم منبع هست نه گفته های پوچ و توخالی. منبع.
داشتن کارت ربطی به اینکه روزشمار هست یا طرح نداره. الان در خود صندوق هم بزارید کارت میدن. هر سودی که روزشمار بالای 10 باشه در قالب طرحه و سود روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست و همه بانکها برید از رییساش بپرسید اذعان دارن که حقیقی روزشمار عادی 10 درصد هست و بیش از اون میره رو طرح. مستقیم نمیگن چون میدوننخودشون باید رو طرح بزارن اگه بیش از 10 بدن.
من دلال بانکی نیستم؛لطغا اتهام نزنید و برچسب نچسبانید؛
اگر مدرک دارید برای اتهام خود رو کنید!شغل من مشخص هست
صندوق ها کارت ندارند؛بلکه شما به اندازه سزمایه واحد های صندوق.را میخرید و یا ابطال میکنید؛سود های ماهانه صندوق به مساب های کوتاه مدت یا قرض الحسنه یا جاری به انتخاب مشتری میرود؛حتی برخی ضندوق.ها مثل کاردان,سود هر دوره رو بنا به درخواست مشتری.به حسابش در.بانک دیگر حواله میزند؛
باز تم اعلام میکنم سود کنونی سپرده های کوتاه مدت در.دسترس ۱۸هست که در بانک ملی با کف ۲۰م و در ایران زمین با کف ۱۰۰۰۰۰در دسترس هست