البته نه همشون رو.مثلا این ارزونا بعده یکی دو سال بوش عوض میشه.یا مثلا بیژن بلک رو پسر خالم 4 سالنقل قول:
پیش داشت این دفعه که گذاشته بود تو کلکسیونش تست کردم بوش یکم عوض شده بود.:41:
Printable View
البته نه همشون رو.مثلا این ارزونا بعده یکی دو سال بوش عوض میشه.یا مثلا بیژن بلک رو پسر خالم 4 سالنقل قول:
پیش داشت این دفعه که گذاشته بود تو کلکسیونش تست کردم بوش یکم عوض شده بود.:41:
بنزوئین ماده ی شیمیایی نیست و یه رزین طبیعیه که از درخت کوچکی گرفته می شه. رایحه اش هم گرم و شرقیه. رایحه ی سنگینی داره. نوتش بالسامیک هست. فکر کنم جز مواد ممنوعه در عطّاری نیست.نقل قول:
باید بگم نوت کافوری (Camphor) در عطّاری وجود داره و استفاده می شه. فکر کنم این نوت هم اکنون با مواد شیمایی در عطرها بازسازی بشه.
من نشنیدم تو عطر کافور بریزن. چون کافور بو داره و برای رقیق کردن عطر باید از حلال فاقد بو استفاده کرد.
عطر هم بسته به شرایط روزی خراب می شه. عطر باید به دور از نور خورشید نگهداری بشه تا عمرش زیاد بشه. به این دلیله که اغلب شیشه های عطر تیره هستش تا نور به مواد نرسه.
همچنین گرما باعث خراب شدن عطر می شه. به این دلیل مواد اوّلیه رو تو فریزر نگهداری می کنن.
الکل مادّه ی نگهداری کننده نیست و تأثیری روی موندگاری عطر نداره. BHT مادّه ی نگهداری کننده ی عطر است.
سرمای شدید اگه باعث ترکیدن شیشه ی عطر نشه برای نگهداری عطر خوبه.
شریف عطّار
منم منظورم ادکلن های پدر مادر داره.نقل قول:
من بیژن دارم و سال 85 از بوشهر خریدم. ولی بوش همونه علی جون
این استرلینگ را کجا میشه گیر آورد
به نظر کارای خوبی داره
ممنونم از توضیحات خوبتون در مورد بنزوییننقل قول:
بله این ماده بوی گرم و سنگینی داره...در بسیاری عطرهای عربی سنگین استفاده میشه...
مثلا در ابسولوت پور ل سویر که یکی از شاهکارهای فرانسیس کورکدجیان هست این ماده نوت اصلی هست و باعث شده این عطر بوی بسیار وحشی و گرمی داشته باشه...
بنده هم با ایشون موافقم. من عطری دارم که حدود 17 سال پیش خریدم و هیچ تغییری د رایحه اش ایجاد نشده. البته هیچ وقت در معرض نور خورشید و دمای بالا نبوده.نقل قول:
حوصلم سر رفته دلم ادکلن میخواد :31: .رومانس ام7 نارسیس ایسی میاک میخوام یکی مارو ببنده به تخت ترک کنیم:27:
شما یک ادکلنو که مصرف روزانه دارید چند وقت طول میکشه کامل تمومش کنید .
از این جهت پرسیدم که ببینم شما که حداقل هفته ای یه ادکلن دارید میخرید این همه رو کجا جا میدید؟
من به خودم اومدم دیدم 7-8 تا دارم که شاید 2-3 تاشو از ته دل دوست دارم.......................:41:
من دیوونه چقدر پول بی زبونو سر ادکلن بازی تو این چند ماهه نفله کردم.
معتادی داره لامصب .
دیگه سمتشم نمیرم .میشه چی از زندگیت بزنی بدی ادکلن بزنی به خودت؟
یارو تو کوچمون طلا فروشه اصلا سمت این زلم زیمبو ها نمیره.
اونوقت ما با این وضع مالی قراشمیش پوز بازیگرای هالیوودو تو ادکلن داریم به خاک میمالیم.
تازه تو اتوبوس شهرداری و تاکسی که همه بوی پهن میدن مگه باید خوشبو سوار شیم.
مگه ما مسئول خوشبو سازی شهر از جیب خودمونیم.
به خودتون بیاید تا پشیمون نشدید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عشق که این چیزا حالیش نمیشه.نقل قول:
والا ماها وقتی ادکلن خونمون کم شده باشه میایم اینجا یه نیگاه به جیب میکنیم و یه نیگاه به ادکلن میخریم و میایم خونه.
منم بعد از هر خرید کلی عذاب وجدان می گیرم ولی چند روز بعد یادم میره. پنجشنبه هفته پیش 500 پیاده شدم و گفتم دیگه حالا حالاها سراغ ادکلن نمیرم. ولی باز دیروز صبح که واسه خرید شلوار رفتم بازار بیشتر از نصف وقتمو تو عطر فروشیا بودم (یعنی یک هفته هم دوام نیاوردم). واقعا باید یکی باید بیاد ما رو ببنده به تخت.:41:نقل قول:
بچه ها من چند ماه پیش یکی از این عطرای 25 میل گرفتم (سمت راست ردیف پایین عطرای عکس زیر، همون عطر فارنهایت که بغل دست اشانتیون فرنهایت هستش) . بوش خیلی شبیه عطر اصلی هست و ماندگاری خوبی هم داره. قیمتش هم 5 هزار تومنه. برای مسافرت و یا محل کار خیلی عالیه. 215 رایحه مختلف هم داره (حتی کارهای کرید روهم داره). گفتم شاید بد نباشه بدونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم بیرون و تاثیر مثبت ادکلن رو به عینه دیدم:31:
اگه منظورتون همون آنتئوس هستش من هفته پیش تبریز دیدم یه فروشگاه یه دونه ازش داشت. البته قیمتشو نپرسیدم. اگه می خواید واستون بپرسم.نقل قول:
خیلی خیلی ممنون میشم اگه بپرسین راستی این اشانتیون ها رو از کجا میگیرد اینورا که اشانتیون مثلا 5 میل گیر نمیاد:41:
اشانتیونا رو از تبریز گرفتم (غیر از Boss که مال 20 سال پیشه و از شیراز گرفتم). اشانتیونم اگه میخواید اسماشو بگیدتا براتون بپرسم قیمتشونقل قول:
آخه این چه اشانتیون هایی هستن که 5 تومنه قیمتشون اونم 25 میل؟؟نقل قول:
نکنه ریو یا اسمارت هستن؟؟
در ضمن لینک عکستون درست باز نمیشه...یه مشکلی داره انگار
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
چطور تاثیر مثبتش رو دیدید؟؟مگه تا قبل از این تاثیر مثبتشو نمیدیدید؟نقل قول:
آقای صالح من خودم هم خونه ام تبریزه لطف کن آدرس بده از کجا این اشانتیون های 25 میل و 5 میل رو تهیه کردین؟ با تشکرنقل قول:
اشانتیون های اصلی هم هست؟اگه هست واسم همین فارنهایت و پلو ابی وسبز رو سوال کنین ممنون میشم
چه جالب انگار همه رو امروز عذاب وجدان بابت معتاد شدن به خرید عطر گرفته...اتفاقا منم امروز به شدت خونه تکونی میکردم یک هو با حجم بسیار زیاد عطرام و کمبود جا براشون مواجه شدم و شدیدا عذاب وجدان گرفتم به حدی که خواهرم فهمید امروز حالم زیاد جالب نیست...واقعا به نظر شما ما ها چه مرگمون میشه انقد میریم پول بابت عطر میدیم بعد عذاب وجدان میگیریم؟نکنه یه جور مشکل روانیه؟
شایدم با این کار عقده های فرو خفته مون در زمینه تنوع طلبی و زمینه های دیگه رو اینجوری ارضا میکنیم...
ولی واقعا دچار تناقض شدم امروز...از یه طرف عطرامو یه جورایی مثل بچه هام دوست دارم و خیلی ازشون لذت میبرم از یه طرف احساس حماقت میکنم که چرا این همه پولو بابت عطر دادم و چرا بابت چیزای دیگه ندادم مثلا میتونستم نصف این عطرارو داشته باشم و با پول بقیه اش کلی لباسای خوب داشته باشم که اون عطرارو هم باهاشون بزنم...میدونید که به هر حال فشن و خوش تیپی فقط عطر نیست اما انگار ماها تو این بخشش بیشتر از بقیه بخشاش گیر کردیم...چی بگم والا...بگذریم
[/COLOR]
چطور تاثیر مثبتش رو دیدید؟؟مگه تا قبل از این تاثیر مثبتشو نمیدیدید؟[/QUOTE]
چرا اما امروز فرق میکرد قضیه 3جا رفتم واسه رای دادن هم رفتم 3نفر پرسیدن اسم عطرتون چیه خیلی خوشبو هست :31:و اینکه یه قدم اونورتر بوی عرق می اومد یارو بنده خدا یکم چاق هم بود واقعا بوی بد میداد عرق تنش ملت سعی میکردن یکم با فاصله ازش تو صف وایسن
هر کسی یه طرزه تفکری داره.من آدم میشناسم که یه لباسه پاره میپوشه ولی همیشه خوش بو و معطره.نقل قول:
ما انسانیم.(حالا بماند که مسلمون هم هستیم که تو اسلام به اینا خیلی سفارش شده)
من اول برایه خودم ادکلن میزنم و بعد به قوله فرید خان برایه کسانی که دوستشون دارم.دیگران هم فهمش رو
داشته باشن میفهمن .
................................
من ترجیح میدم با ادکلن خریدن معتاد بشم تا چیزایه دیگه.نمونش امروز با پسر خالم دوتایی تقریبا 300 پوله ادکلن دادیم.
نشنال ژئوگرافیک یک طرح داره به اسم حفاظت از دریاهای بکر ( Pristine Seas program ) و قرار شده طی سفرهایی که برای شناسایی انجام میدن عطر cool water داویدف هم بعنوان شریک، نشنال ژئوگرافیک رو همراهی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که از سال پیش بعنوان چهره جدید کول واتر انتخاب شده از این اقدام استقبال کرده.
فکر کنم بازم باید برم تستش کنم. امیدوارم ایندفعه خوشم بیاد. طرح شیشه و رنگش ولی خیلی دوست داشتنی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خوبه ولی نه دیگه انقد معتاد بشی که ببینی از خرجای دیگه زندگیت کلی زدی در حالی که انقد ادکن داری که ممکنه تا 5 سال بعد نرسی همه رو بزنی و بعد تا اون موقع فاسد بشن...نقل قول:
چه جالب اتفاقا من همیشه دو تا حدیث پیامبر بیشتر از بقیه شون یادم میمونه اونم فقط به خاطر عشق به عطر زدن... اونم اینه که هر چی پول بابت عطر صرف بشه اسراف نیست...دومی هم این که از دنیای شما سه تا چیز بیشتر نمیخوام اونم نماز و زن و بوی خوش...واقعا اگه عطرایی که الان تولید میشه اون زمان تولید میشد چی میشد؟
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
نقل قول:
من موقعی که 10 سال بیشتر نداشتم یه اشنتیون پنج گرمی از کول واتر بو کردم که اون موقع یعنی هوش از سرم برد و دیگه هیچ وقت بوش از یادم نمیره...اما چند وقت بیش طی دو موقعیت دو بار کول واتر معمولی رو تست کردم اصلاانگار یه جور دیگه بود...نمیدونم چرا این دفعه به نظرم بوش انقدر چیپ به نظر رسید در حد ادکلن نایس آبی...تقلبی هم نبود که بدبو باشه....احساس میکنم این کول واتر های معمولی که تو بازار هست فرق میکنه با اصلیش
بسی جالب بود علی جان.منم همین رو الگو قرار دادم و به همه میگم:31::10:نقل قول:
یک علتی که تو این چند ماهه هممون به ادکلن خریدن هجوم اوردیم اینه که احتمال میدیم با این اوضاع بازار تا
چند وقته دیگه هیچی نتونیم بخریم و در واقع داریم ذخیره میکنیم.
من فارنهایت رو تابستون برایه دایی ام خریدم 50 میلش رو 58 تومن.الان شده 100 تومن.:41:
من ۲-۳ روز پیش تیراژه بودم. رفتم توی یک مغازه عطرفروشی که ببینم چی داره. فرانهایت ۵۰ میل رو دیدم . به دختره گفتم بده تست کنم. گفت تست نداره از درش بو کن. ۱۲۰ گفت. بعد گفت یک کار خوب دارم که میخوام تستش کنی. اونم نه گذاشت نه برداشت encre noire گذاشت جلوم. میخواستم خفش کنم. تازه مطمئنم نسخه فیک هم بود.نقل قول:
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
من ۲ باری که کول واتررو تست کردم خوشم نیومد سینتیتک و تند در حدی که بینیم رو سوزوند. ایندفعه برای درک بهتر روی سینه تست میکنم.نقل قول:
آره خب اینو راست میگی واقعا که تو این اوضاع یه هو همه قاط زدن...از جمله ما عشق عطرا که شدیم عین روانیا که فکر میکنیم ممکنه دیگه دستمون نرسه هی حرص میزنیم و میخریم آخرشم دیوونه میشیم و عذاب وجدان میگیریم...البته فقط ما نیستیم که روانی شدیم کلا همه روانی شدن...هر کی فکر میکنه تو یه چی ممکنه قحطی بشه هی میره میخره...مثلا یکی رو میشناسم که فکر میکنه ممکنه دارو کم بشه رفته از دارو های پر کاربرد مثل انتی بیوتیک و قرص معده و الی آخر هر کدوم دو تا بسته صد تایی خریده!!!نقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
من موندم واقعا تو کجا زندگی میکنی که انقد قیمتا خوبه؟؟؟نقل قول:
بابا پاشو بیا تهران ببین چه خبره!!
خداییش چه حالی میکنید شماها که تهران زندگی نمیکنید...باور کن هنوز 3 هفته تا عید مونده تاکسیا هی 100 تومن 100 تومن دارن میکشن رو کرایه...کاش یه حرکتی بکنید مام بیام اون طرفا سمت شما ها زندگی کنیم داریم دیوونه میشیم تو تهران
امروز من یه فارنهایت گرفتم 112 تومن.خرید قبل بود (100 میل)---شک دارم اصل باشه ولی خب بوش همونه:13:نقل قول:
پسر خالم هم آزارو پورهوم رو گرفت .الان رو دستم تست کردم.بوش دقیقا همون آدیداسیه که در به در دنبالش
بودم.:31:تا حالا تست نکرده بودم و همش بو کرده بودم درش رو.
خاطره ها داره زنده میشه.:20:
ایول بابا رای دادنتو عشق است...رای دادن معطر...خداییش حال کردم...حالا به کی رای دادی؟نقل قول:
من الان چند وقته کارم شده بینم چه ادکنایی رو کجا هنوز قیمت قبل داره میده:31:نقل قول:
الان ام 7 شده 120 .هر کی میخواد من 100 اش رو 90 سراغ دارم و 50 اش رو 70 .اپیوم هم 50 اش 60 تومن .
این مونت بلان هم 70 سراغ دارم 75 میلش رو.
من از خریده ادکلن لذت میبرم.چه برا خودم باشه و چه دیگر دوستان(علت هم اینه هم برا شما میخرم و هم
میتونم 4 تا ادکلن دیگه تست کنم:27:)
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
خدایا نمیدونم این لالیک encre noire چی بود دیگه اومد تو بازار.والا لالیک کله شیری و سفید از اون بهتره.نقل قول:
سفید پاک پاکنقل قول:
به به به........ میبینم که چشم ما رو دور دیدین و کلی بحث به را انداختید:31: کی این همه صفحه ورق خورد؟:18:
اینقدر زیاد هستند که آدم نمیدونه تو کدوم شرکت کنه:27:
امروز رفتم برای خرید پولو سبز. چند جا رفتم یا نداشتند و یا فیک بودن. جالبه اونا که فیک بودن همه چیزشون کاملا شبیح بود. هم برچسبش هم شیشه هم شماره سریال و هم درون کارتونش که محصولات rl نوشته داره این هم داشت. یعنی اگر تا حالا یک شیشه ازش قبلا خالی نکرده بودم نمیتونستم متوجه بشم و تو پاچه ام میرفت. بوش کاملا شبیه بود ولی کمی تیز تر و خشک تر بود.
فقط هم فروشگاه نسیم اصلش رو داشت که 125 میداد و چون قیمت بالا گفت معامله ام نشد.
ولی یه جا پولو سبز مدرن ریزرو برام اورد تست کردم هوش از سرم رفت:31: اینم میگفت 97
دوشنبه باز میرم بازار تست میکنم این ام7 رو اگه خوشم اومد علی جان دست خودت رو میبوسه:11:
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
فرید جان رومانس رو ندیدی؟
نقل قول:
بابا چرا دلبری میکنی؟قشنگ بیا یه ریویو بده :31:
اشانتیونهای 25 میل رو که خیلی جاها دارند مثلا فروشگاه یونیک طبقه پایین پاساژ نی نی سالن نرسیده به آبرسان، فروشگاه شاهرخ نرسیده به فلکه بزرگ ولیعصر (سمت مقابل مسجد، جنب آژانس آذر گشت ملکی). اشانتیونهای اصل 5 و 7 و 10 میل رو هم باز اکثر جاها دارند مثلا فروشگاه گل یخ طبقه بالای بازار شیخ صفی خیلی اشانتیونا رو داره یا پاساژ سلیم جنب هتل شهریار یا فروشاه صدف نرسیده به چهار راه شهنازنقل قول:
حامد جان در خدمتیم اساسی:11:نقل قول:
احتمال اینکه تو تسته اول خوشت نیاد هست.:31:
نه متاسفانه. خودم هم دنبالشم:11:نقل قول:
به شدت موافقم. منم بیشتر واسه خودم عطر می زنم تا مردم. دلیلش هم اینه که روزای تعطیل و حتی گاهی مثلا 3 نصفه شب که پای کامپیوتر هستم یهو هوس یکی از عطرامو می کنم و می زنم و خودم کلی حال می کنم باهاش.نقل قول:
ما اگر دلبری میکردیم که حال و روزمون این نبود:31:نقل قول:
polo modern: بویی بسیار بسیار سبز و سبز و سبز:31: همراه با خاک. یک چیز جالب دیدم که تا به حال ندیده بودم و اونم اینکه اولش ملایم بود و به مرور زمان تند تر میشد. (چمن و سبزه قاطی شده باشه با خاک و کمی هم ریحان چاشنی کار شده باشه)
چشم حتما. مخلص همه چوکای بندر هم هستیم.نقل قول:
همین الان که نشستم پا اینترنت رو میزم 3 تا ادکلن هست و دم به دقیقه یکیشون رو بو میکنم.عجب اعتیادی:27:نقل قول:
شبا موقع خواب هم ادکلن میزدم:31: