باند 4جی ایرانسل 1800 هستنقل قول:
باند 4جی همراه اول 2600 هست
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
Printable View
باند 4جی ایرانسل 1800 هستنقل قول:
باند 4جی همراه اول 2600 هست
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
مرسی از جوابتون... میدونم باند 4جی ایرانسل 1800ه فقط هر سایتی که میری که گوشی htc desire 820 dual sim هست نوشته با قابلیت 4جی ایرانسل :) عجیب بود برامنقل قول:
قربونت این گوشی احتمالا چند مدل تو ایران هست!!!نقل قول:
اگه دقیقا همین مدل htc desire 820 dual sim رو بتونی تو بازار پیدا کنی دقیقا از 4جی ایرانسل و همراه اول رو ساپورت میکنه ... دقیقا این باند ها رو ساپورت میکنه که هم 1800 هم 2600 رو داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - Asia, India
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام S4 چطوره ؟ G2 چی ؟ تا یه تومن اینا بهتریناس ؟ ممنون
سلام
دوستان تا یک تومن یه گوشی می خواهم پیشنهاد بدهید با اولویت باتری و بعد صفحه نمایش و اسپیکرش صداش خیلی بلتد نباشه ولی کیفیت خوبی داشته باشه
ممنون
سلامنقل قول:
از خرید htc پشیمان نمی شوید
من خریدم عالیه
سلام
گوشی اندروید در حد 300 تومن
برای مسنجر و چتیدن میخوام اهل بازی و عکاسی نیستم . رم خورش زیاد باشه توش اطلاعات زیادی میریزم کند نشه. زود باطری خالی نکنه.
شنیدم گوشی های هواوی برای این مقدار هزینه خوبن.
نظره دوستان چیه؟
HTC Desire 310 Dual SIMنقل قول:
HTC Desire 320
سلام
چه مدلی؟
هواوی چطوره؟
سلام خدمت دوستان عزیز
تا 800 تومن چه پیشنهادی دارید؟
اولویت هام هم بهترین تو این رنج قیمته...
دوربین، سخت افزار، کیفیت ، قدرت تاچ و...
ممنون
یه گوشی میخوام بخرم که دو سیم کارته باشه و شبکه4g پشتیبانی کنه در حد700قیمتش باشه. چه گوشی هایی میتونم با این شرایط تهیه کنم؟
چه فرقی بین اندروید 2 /3 /4 /5 ... هست؟ مثلا 5 چه کاری میتونه انجام بده که 4 نمیتونه؟
( تو خط گوشی نیستم شرمنده :n02: )
ممنون . یکم تو نت چرخیدم دیدم بعضی جاها میگن برنامه ها فقط روی حافظه اصلی نصب میشه و روت نمیشه ( حافظه اصلی زود پر میشه) . در مورد پیشنهاد اولتوننقل قول:
در مورد دومی 2 سیم کارته نیست دوست عزیز . یکی یکی یادم میاد چه چیزایی برام مهمه . شرمنده
اگه بازم پیشنهادی دارین خوشحال میشم ارائه بدید.
xperia m2 با 530 تومن یا c3 dual حدود 700نقل قول:
xperia e3 dual بهترین گزینه براش شماستنقل قول:
مرسی از نظرتوننقل قول:
لطفا از مزایا و معایبش بگید.
مثلا این نظره یکی از کسایی بودکه این گوشی رو خریده:
گوشی اسپیکر ضعیفی هم داره. کلا به شدت پشیمونم . گول مشخصاتش رو کاغذ رو خوردم. حافه داخلیش هم 4 گیگ نیست در واقع 1.7 گیگ در اختیار کاربر هست 2.3 گیگ رو سیستم عامل اشغال کرده !
___
حدوده 300 تومن میخواستم هزینه کنم اما اگه گوشی یی باشه که ارزششو داشته باشه ممکنه 200 بذارم روش.
مثکه این e3 هم روت نمیشه و فقط برنامه ها روی حاقظه اصلی باید نصب بشه درسته؟
اسم گوشی رو ادیت کردین من اینارو در مورد مدل قبلی نوشتم . :n02:
دوستان نظرتون راجب A3سامسونگ وP8 LITEهو آوی چیه من قصد خریدA3داشتم که یدفعه دیدم هو آوی یه گوشی جدید زده تو همون رنج قیمتی ولی فکر میکنیم کانفیگ قویتریداشته باشه وهمچنین استایل شیکتری.ولی لامصب سامسونگ دوربین و صفحه نمایشش حرف نداره فقط اپل به پای دوربین وکیفیت صفحه نمایشش میرسه دیگه اینم هست.
سلام
گوشی بهتر از هونور شش تا یک میلیون چی پیشنهاد می دهید؟
سلام
گوشی بهتر از هونور شش تا یک میلیون چی پیشنهاد می دهید؟
سلام
یه سوال در مورد گارانتی سامسونگ دارم. گارانتی همراه سرويس، الان میشه گارانتی اصلی سامسونگ؟
یا از این گارانتی الکیاست؟
دوستان عزیز.
گوشی 5.5-6 اینچی حول و حوش 500 ترجیحن چینی نباشه چه مدل هایی می شناسید؟
سلام
تا یک میلیون و دویست یا یک میلیون و سیصد گوشی با ویژگی های زیر معرفی کنید
1-باتری عالی
2-صفحه نمایش خوب
3-سخت افزار تقریبا به روز و حداقل لگ نداشته باشد
4-بلندگو صدا زیاد مهم نیست ولی کیفیت خوبی داشته باشد
5-دربین خیلی برام مهم نیست ولی خوب باشد
ببخشد که وقت گرانبهای دوستان را مشغول می کنم
پیشاپیش هم سپاسگزارم
بین گوشی های زیر کدام یک از هر لحاظ بالاتر است؟
1-lg g3
2-sony z2
3-samsung note3
سلام در این بین سونی z 3 میتونین بخرین.حدود 100 بزارین رو پول خریدینش.اگرم میتونین تا مشخص شدن وضع تحریم ها صبر کنین.البته در صورت توافق هم این اوایل خبری نمیشه اما بالاخره جو روانی بازار تعویض میشه
Sent from my GT-I9082
بین دو گوشی زیر کدوم بهترهنقل قول:
1-sony z3
2-asus zenfone 2
سلام. دوستان گوشی LG G2 mini از نظر سخت افزاری ضعیف نیست؟
اینجا بنچمارکاش هست که من زیاد سر در نمیارم
خیلی اهل بازی نیستم(حداقل بازیهای سنگین) ولی میخوام تا چندسالی اذیت نکنه و اگه برنامه ای چیزی نصب میکنی لگ نزنه یا کند نشه.
این گوشی جواب میده؟
تا جایی که من با سونی کارکردم فوق العادس.هم برای بازی و هم دوربین و همه چیز دیگه.زن فون2 یکمی اسم در کرده...ایسوس هنوز به اون توان برای تولید پرچمدار نرسیده، یعنی زن فون قابل مقایسه با زد3 نیستنقل قول:
نقل قول:
گوشی خوبیه در بین گوشی های میان رده با این قیمت یکی از بهترین هاست. امکانات جانبی خوبی داره دوربینش هم تو این قیمت عملکرد خوبی داره . چند روز پیش هم اندروید 5.0.2 به صورت رسمی منتشر شد واسش البته هنوز آپدتیش نکردم ولی طبق گفته سایر دوستان آپدیت خوبی ارایه داده ال جی و کارکرد گوشی خوب تر شده
چقدر در نظر دارید هزینه کنید ؟ اگه خیلی نرم افزار نصب میکنید رو گوشیتون بهتره یه گوشی با رم 1.5 گیگ یا 2 بخرید
من تا 900 هزینه میکنم اگه دوربینش خوب باشه. آنر6 رو هم گذاشتم انتخاب بعدی. و S3 neo اگه دوربینش خوب باشه(که نمیدونم دوربینش چطوریه).نقل قول:
ولی فکر کنم G2 mini از آنر6 هم دوربینش بهتر باشه.
مال شما کند نمیشه یا لگ نمیزنه؟
با کمتر از این بودجه برو هواووی honor 3c با رم2 بخر،خیالت هم از لگ و..راحت ترهنقل قول:
اگر هم تا 900 میخای پول بدهی الجی جی 2 بدون گارانتی راحت میشه خرید که جزو بهترین انتخابها هست
نظرتون درباره ی هواوی y320-u30 چیه؟ فقط واسه چتیدن میخوام باطریشم ضعیف نباشه. 2 سیم کارته + رم و حافظه زیاد
آنر رو نمیدونم ولی برادرم اس 3 دوسیم داره . چون رمش 1.5 هست یه مقدار کمتر لگ میزنه البته خیلی هم برنامه رو گوشیش ندارهنقل قول:
دوربینش تقریبا با جی 2 مینی در یه حد هست
از من اوایل که برنامه های کمتری داشت روون تر بود. البته نزدیک یک سال هست. دارمش کلی اپ روش نصب کردم و پاک کردم تا حالا هم فکتوری ریست نزدم
تا چند روز دیگه آپدیتش میکنم فکر میکنم بعد آپدیت روون تر بشه
اگه قصد دارین چند سال با یه گوشی سر کنید. به نظرم اگه میتونید جی 2 بردارید الان قیمت خوبی پیدا کرده و به 5.1 هم تا آخر تابستون آپدیت میشه
سلام
گوشی میان رده که 4g باشه چی پیشنهاد می کنید
دوسیم کارته باشه
حود 700 تومان می تونم پول بذارم
خودم هوای p8 lite در نظر دارم
سلام دوستان
میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
خیلی عجله دارم آخه.
بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)
از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...
یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)
ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!
نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟
درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!
ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)
حالا نظر کارشناسی شما چیه؟
شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!
راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!
ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...
سپاسگذارم
:n40:
سلام.بهتون ال جی 16 گیگ رو معرفی نمیکنم.همون 32 گیگ بخرین خیلی بهتره...ببینید اگه میخواین تا حدود2-3 سال اینده نیاز به تعویض گوشی نداشته باشین گزینه خوبیه.اما میتونین با همون حول و حوش قیمت اکسپریا زد2 سونی یا ال جی جی3 16 گیگ بخرین که اگر خیلی براتون مهمه بیشترین کارایی رو بهتون بده همون اکسپریا زد2 بهتره...نقل قول:
Sent from my GT-I9082
خب قیمت اینا خیلی خیلی بالاست...
بنده یک دختر هستم که توی یک شهره غریب دانشجو هستم !! :n41:
نمیتونم برای خرید یک گوشی تا این مقدار هزینه کنم ! :n28:
میشه تا همون میزان بودجه ای که معلوم کردم بهم گوشی معرفی کنید؟!
خب دیگه من نمیخوام کمتر از گلکسی اس4 به شما پیشنهاد کنم.حیفه حالا که دارین 700 خرج میکنین یه گوشی درست درمون نداشته باشین.اگر میتونین تا حدود 750 یا 800 بیارین گلکسی اس4 رو پیشنهاد میکنم شدید...اگر هم ممکن نیست میتونین با حدود 600 تومن یدونه گلکسی اس3 نئو بگیرین.برای پدر گرفتم خیلی هم راضین...ولی خوب حتما روی گلکسی اس4 فکر کنین...ارزششو داره
Sent from my GT-I9082
بگردین جی 2 بدون گارانتی را میتونین830 و کمتر بخرین، به سری A , E سامسونگ هم مثل a3 , e5 یک نگاهی بندازین،معمولا دخترا خیلی از سامسونگ خوششون میادنقل قول:
دوستان متاسفانه کسی جواب مارو نداد :n02:
بنظرتون گوشی اکسپریا زد 2 خوبه؟ از لحاظ داغ کردن میگم
آخه تو نظرات خیلی میگن داغ میکنه یه عده میگن جنسش شیشه و فلزه و انتقال حرارت بیشتره در نتیجه عادیه
باز یه عده میگن اینکه حین فیلم برداری و ... برنامرو میبنده چون مثلا با کیفیت 4k کمتر از 5 دقیقه باید فیلم گرفت عادیه که داغ کنه!!!!
حالا نظرتون چیه این گوشی ارزش خرید داره یا نه؟!
من چون لپ تاپم سونی بود و 6 ساله عین اسب کار میکنه واسه همین کلا برند سونی و دوست دارم
حالا بنظرتون چیکار کنم؟ چون یه عده عقیده دارن که سونی تو این مدل گند زده!!!!
با تشکر:n40:
سلام.افرین به انتخابتون...انتخاب هوشمندانه ایه...بله گرم میکنه ولی این یک امر طبیعیه برای گوشی با این پردازنده البته کلا گوشیای سری z سونی گرمای زیادی رو احساس میکنین...معمولا قسمت وسط بالای گوشی گرم میکنه ولی چیز طبیعیه...اما یه پیشنهاد.شما که میخواین حدود 1100-1200 خرج کنین میتونین با 1300 اکسپریا زد3 بخرین که خوب اون بهتر از زد 2 هستشنقل قول:
....
بازم اگه سوالی بود بنده در خدمتم
Sent from my GT-I9082
سلامنقل قول:
آقا خیلی ممنون لطف کردین وقت گذاشتین مرسی از پاسختون:n40:
میدونین حقیقتا بدجوری Z2 D6503 چشمم و گرفته چون هم 4 جی هست هم انواع و اقسام ویدئو های دیس اسمبلیش و دیدم بخصوص باتریش راحت تعویض میشه به غیر از اون وقتی باز شدنش و دیدم واقعا دیدم کیفیت ساخت خوبی داره....
واسه همین خیلی رو این مدل نظر دارم.
مدل های Z3 و نگاه کردم اما ظاهرا دو نوع مدل داره یکی Compact یکی هم Dual Sim
که نوع کامپکت رزولوشن صفحه 720 هست که زیاد مورد توجهم نیست اما مدل دوسیم کارت 1080 هست اما از طرفی دو سیم کارت بودنش این حس و بهم میده که گوشی فیک دستم گرفتم!!!!:n02:
خلاصه حس و حال نگاه کردن دیس اسمبلی و این بحثای این مدل و هم ندارم اما لازم باشه شاید نگاه کنم
خلاصه سرتونو درد نیارم با توجه به اطلاعاتی که دارم و دیدم قلبم میگه زد 2 مشکی اما بازم میگم نظرات کاربرا خیلی متفاوته که سردرگم شدم و مزاحم وقت شریف شما و دوستان شدم...
بازم نمیدونم گیج شدم.....:n36: