من چی میگم شما چی میگی چه ربطی داره.نقل قول:
حل شد. باید RegiOn رو عوض میکردم.
Printable View
من چی میگم شما چی میگی چه ربطی داره.نقل قول:
حل شد. باید RegiOn رو عوض میکردم.
این Error منو پیر کرد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خــدااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا :n16:
فول AP بهترین حالت بازی با تیمو هستش اگر می خواهید برای تیم مفید باشید. فقط یه healer باید کنارت باشه مثل sona, nidalee, taric, alistar.نقل قول:
نه عزیزم Lich Bane با passive ها کلاً کار نمی کنه، حتما باید یک spell بزنی تا فعال شه.نقل قول:
من تو custom با cho و teemo امتحان کردم نمیشه. ولی Liandry's Torment با passive cho کار میکنه ولی با teemo نه. اگر کار می کرد تانک ها باید میرفتن بوق میزدن.:n10:
بعد champion select صفحه سیاه میشه بعد یه مدت این error میاد؟ یا اصلا تو بازی login نمی شی؟ فرق میکنه آخه...نقل قول:
این Error رو همه دارند مشکل از اینترنت هستش بستن Port رو:n16:
من صبح یه دست بازی کردم ok بود. امروز بستن؟نقل قول:
مال من نمیره ! باو یه کاری کنید نمیشه بازی کرد ! تو تیم فایت اسپل میزنم بعد میبینم مردم و هیروم لول 1 شده و تکونش میده تکون نمیخوره و یه دفعه می پره ! خیلی بده بعد تیم فایت ها که دیسکانکت میشم هی باید ریکانکت کنم تو بازی همه لول 17 من بدبخت لول 13 خوب من چی کار کنم !:n14:
یعنی Liandry's Torment هم واسه تیمو کار نمیکنه ؟!؟
اقا میدونین چی خیلی ضایعس :n03:یه بازی رو خفن بری بعد چند نفر اددت کنن بعد با اونی ادت کرده بری تو بازی بعد یکی از بچه های بازی قبلی بیاد تو تیم مقابل و تو از اول بازی تا وسط بازی dc باشی بعدوقتی بیای کلی لگ باشه و 11 killبدی که حتی دوستت هم بگه اینو ریپورت کنین اونقدر حالت گرفته میشه که نگو:n28:شرح حالی از بازی امروز من:n14:اقایی که میگی رنگار خیلی خوبه خازیکس ده برابر از رنگار قوی تره کلی هم دلیل براش هست وقتی هم که خازیکس رنگار رو بکشه ابیلیتی چهارم رو میتونه اوالو کنه(معمولا 1)که دیگه هیچی از تیم مقابل نمیمونه
چرا برای Q و Mushroom کار میکنه. برای passive نه :n10:نقل قول:
change name هاش الان حراج ا ؟ 650 RP
من دارمش Skin lord darius میخوای تا برات بفرستمش؟:n18:نقل قول:
منم میتونم واست گیفت کنم:n16:نقل قول:
lag خالیه :n14::n28:
اره خیلی لگهنقل قول:
:21::21:
این aram قضیش چیه ؟
داداش اگه تونستی اسکین armor of the fifth age taric رو برام گیفت کن پولشو میریزم به حسابت. :34::34::34:نقل قول:
بکس کسی واسه من گیفت میکنه ؟ هیرو میخوام ! اسکینم شد اشکال نداره :n07:
هیرو Rengar یا Khazix رو میتونید گیفیت کنید ؟
Eune هستم Nagotion !
هر کی مشکل پرداختی داشت
من می تونم براش انجام بدم و یا خریدشو انجام بدم یا گیفت کنم براش یا هرجور ولی معادل ریالیش رو به حسابم بریزه:n02::n07:
Full Client Installer (Recommended for Home Users
- Version Name: LoLInstaller
- File Size: 2.50GB
- Latest Update: 30 May 2013
Cafe Zip Version (Recommended for Cybercafes. Unzip the file without installation) - 网咖版下载(建议网咖用户使用)
- Version Name: GarenaLoL_20130530
- File Size: 2.64GB
Latest Patch Download - 最新补丁下载
- Version Name: Hotfix
- File Size: 37.7MB
Previous Patches Download
3.7 (Released: 21/05/2012)
Change Logs: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Hotfix (Released: 13/05/2012)
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Hotfix (Released: 04/05/2012)
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]3.6 Freljord (Released: 03/05/2012)
Change Logs: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بود ... هست ... تا چند ماه بعد از انتخابات هم خواهد بود تا ملت یه وقت خدای نکرده فکر نکنند این اختلالات مربوط به انتخاباته:n29:نقل قول:
1.25 گیگ از کلاینت اول بازی دانلود شد :blink:
700 مگ با عنوان Step 1 توی مرحله ی آپدیت بازی دانلود شد :jealous:
الانم 2 گیگ دیگه آورده با عنوان Step 2 که داره دانلود می شه :weird:
جمعاً شد 3.95 گیگ که باید با همه ی آپدیت ها دانلود بشه ... پس چرا این لینکی که گذاشتین فقط 2.5 گیگه ؟
حالا اگه قول بدیم از این فکرا نکنیم ، نمی شه بلافاصله بعد از انتخابات قطع بشه که لااقل یه تابستون رو خوش باشیم ؟ :n28:نقل قول:
step 2 دانلود نمیشه دو روز طول میکشه step 1 رو 10 دقیقه ای دانلود کردم ولی 2 سرعت سرورش خیلی پایینه در حدود 10 کیلوبایت بر ثانیه من بیخیال شدم و دارم پچش رو جدا دانلود میکنمنقل قول:
قبول دارم که Step 2 سرعتش نصفه Step 1 ـه اما دیگه 10 کیلوبایت هم یه ذره غیرعادیه و احتمالاً تا حدی به Isp مربوطه ... من خودم با سرعت 40 تا دارم دانلود می کنم : :n10:نقل قول:
دوستان عزیز ی سوال این پچی که قرار دادم برای کارنا هست میخوام بدونم رو EU nordic and east نصب میشه ؟؟؟؟؟؟
عزیزم از نظر مسئولین محترم دولت ماها کلا نبـــــــــاید خوش بگذرونیم . بعد تو میگی تابستون رو خوش باشیم ؟نقل قول:
الان این چند سالی رو هم که میبینی دارن یه دستی به سر و روی صنعت گیم تو ایران میکشن اونم به خاطر اینه که از طرف این صنعت احساس خطر میکنن و همچنین افکار اقتصادی که پشتشه و گرنه به فکر خوشی من و توی جوون که نیستن بیان بهترین نت رو در اختیارمون قرار بدن که بریم بازی انلاین بکنیم اون هم با خارجی های اجنبی ؟
بعد از انتخابات هم مطمئن باشین بحث اینترنت ملی میاد وسط و دوباره یه اختلالاتی اونجا تو شبکه بوجود میاد . لول هم که سرورهاش تو خارجه . کلا من اینده خوبی واسه لول ندیدم و نمیبینم که از این بازی اومدم بیرون . اکانت لول 30 ام رو ول کردم به خاطر این عوضی های مخابرات که نامحدود رو ازمون گرفتن .
اینا اول از همه اومدن یه کاری کردن که هر ارتباطی به سمت سرور های خارجی از طریق پورت هایی خاص انجام میشد بعد 30 ثانیه قطع بشه (که تو بازی بعد 30 ثانیه مینوشت attempting to reconnect)... بعد دیدن گندش دراومد همه معترض شدن ...عوضش کردن و برای شیلتر شکنهای معروف این عملکرد رو باقی گذاشتن (که یه چند روزی میشد بازی کرد) ... در کمال ناباوری شیلترشکنهای معروف اقدام به تعویض پورت خودشون کردن ... دیدن که هر پورتی رو محدود کنند شیلتر شکن ها از یه پورت جدید استفاده میکنند پس اومدن و یه سیستم جدید تعریف کردن که در ساعاتی خاص از روز سرعت رو به شدت کاهش بده به طوری که تمامی ارتباطات (که به صورت مداوم تبادل داده میکنند) به سمت خارج از طریق پورت های کد گذاری شده دچار قطعی های شدید میشه ... تو این سیستم جدید بازی های آنلاین دچار مشکل شدن و بعضی سرویس های اینترنتی مفید هم دچار کندی سرعت ...در حال حاضر کسی از این وضع موجود معترض نیست چون هم شیلتز شکنها کار میکنند هم vps و غیره تنها کسانی که معترض باید باشن و نیستن گیمر ها هستن که معترض هم باشن کسی به حرفشون گوش نمیده. اوه اوه چقد حرف زدم ببخشید دلم پره از دست این پت و مت ها چه کنم:n14:نقل قول:
کلا بحث فیلترینگ رو ولش فردا میان خودمون رو هم میبندن یکی نیست جواب سوال بالای ما رو بده :(:n30:نقل قول:
ببین من کلاینت رو برای Mac OS X دانلود کردم اما همینو بدون که ** نم 9 بار جر خورد تا دانلود شد.نقل قول:
خط بنده 4 مگ هست و زیر 480 نمیگیرم تو دانلود اما معلوم نیست چقدر Client App این بازی تخماتیکه که با سرعت 60 دانلود می کردم حتی به 15 هم میرسید !!!
اولش هم مینویسه 700 مگ بعد 2 گیگ اضافه میشه بعد تموم که شد کلی رو 33% و 99% گیر می کنه بعد فایل رو از فشرده گستره می کنه میشه اون 3 گیگ و خورده ای که میبینی.
کلی هم وسطش ارور داد !! فقط خدا رو شکر کن اگه درست دانلودش کردی :):n02:
Kha خوش بختانه تو pbeیه نرف خوردنقل قول:
به احتمال زیاد ب زودی تو سرور اصلی هم اعمال میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
از اولم کازیکس قویتر بود الکی هی یه مشت پلیر ریختن گفتن رنگار فلان و اینانقل قول:
اقایی که میگی رنگار خیلی خوبه خازیکس ده برابر از رنگار قوی تره کلی هم دلیل براش هست وقتی هم که خازیکس رنگار رو بکشه ابیلیتی چهارم رو میتونه اوالو کنه(معمولا 1)که دیگه هیچی از تیم مقابل نمیمونه
زدن تو سرش الان افتاده رو دستمون
ی نفر نیست جواب مارو بده :(
کسی با چیز پی ان می تونه بازی کنه؟
تازه دستش اون حالت دراگونی که داره نفس میکشه اگر دقت کنید.نقل قول:
این لول6 trynچثیکار میکنه من نفهمیدم:n03:
دوست عزیز، کلاً من لول نسخه گارنا رو پیشنهاد نمیکنم!نقل قول:
نمیدونم گارنا سرورش روی خود ریوت هست یا سرور جدا داره ولی من توصیه نمیکنم،
یه بار هم لول گارنا رو دانلود کردم ولی نتونستم لوگین کنم،
نسخه 2.5 گیگی خود سایت لول رو دانلود کن و نصبش کن،
جالبه نسخه نصبی رو میتونی روی هر pc دیگه ای کی خواستی کپی کنی و بدون نصب دوباره بازی کنی.
البته بعد از 2.5 گیگ دانلود، 1.5 گیگ هم باید آپدیت بشه.
خوب منم دارم آپدیتش میکنم ولی تو step2 رو 33% استوپ خورده هر کی میدونه مشکل از کجاست کمک کنهنقل قول: