من بالاخره صبانت کنار گذاشتم و رفتم مخابرات نامحدود 128 گرفتم. سرعت دانلود هم رو 17 هست. البته بزودی میرم تبدیلش میکنم به 256.
Printable View
من بالاخره صبانت کنار گذاشتم و رفتم مخابرات نامحدود 128 گرفتم. سرعت دانلود هم رو 17 هست. البته بزودی میرم تبدیلش میکنم به 256.
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه دلیلش رو هم بگی ، چون اینترنت مخابرات که اصلاً تعریفی نداره
دوستان مگه امکان ارسال تصاویر در این فروم نیست؟ قصد ارسال عکس یک ارور هنگام اتصال به صبانت رو دارم که خیلی هم برام پیش میاد.
اول عکستون رو تو یکی از سایتهای آپلود عکس ، آپلود کنید و بعد لینک عکس رو تو قسمت مربوط به عکس فروم قرار بدین ، چه اروری میده؟نقل قول:
نه حتما اینترنت صبانت با اون پینگ مزخرف و حجم دزدی تعریف دارد؟من الان 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت دانلود بین 50 تا 60 هست با پینگ ثابت 200 حالا 512 را به هر کسی نمی دهند اما 256 را راحت ثبت نام می کنند با سرعت 30 لطفا دوستان صبانتی الکی جو سازی نکنید. :27:نقل قول:
بچه ها برای شما شبانه این 2 روز اخیر بجوری نشده؟ چون پا نمیشم نمیتونم بفهمم چش هست.ولی چیز زیادی دانلود نمیکنه.روزانه هم خراب شده.قطعی داره برای من.:13:
ولی بر خلاف شما من همچین فکری نمی کنمنقل قول:
حتی یه بار هم ندیدم یه مگ هم بدزده
چنیدین بار هم نشستم کل دان و آپلود رو جمع کردم درست بوده لاگ نت متر رو هم هر ماه چک میکنم با سایت یکیه
به جای نود و سه روز هم عموما تا 100 روز رو اگه هنوز برات اکانت مونده باشه نگه میداره
خدایی این دزدی دیگه به ندا نمیچسبه
البته تو اصفهانش رو گفتم
حسين جان شما برو با همون مخابرات اينترنت بگير packet به packet وبگردي و دانلودات كنترل شه
من صبا ٥١٢ دارم سرعتش روزا بين ٦٠ تا ٧٠ و شبانه بين ٥٠ تا ٧٠ هستش راضيم اما ميخوام از جايي نامحدود بگيرم البته نه از مخابرات
این چند وقته گند زدن بدجورم گند زدن :21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مگه میشه با این بازی کرد
خیر سرم 1mb حجمی گرفتم
سادگی من و شما این هست که فکر می کنیم اگر قرار به کنترل باشد برای اینها خیلی کار دشواری هست که کنترل کنند؟چه مخابرات چه شرکتهای خصوصی شما فکر می کنید این شرکتهای خصوصی گردن کلفت مثل ...... که به قول معروف به صورت خصوصی هم اداره می شوند صاحبان اصلی آنها چه کسانی هستند ؟ لابد افرادی ساده هستند مثل من و شما؟البته ساده من هستم نه شما :27:نقل قول:
اقا داشتم تاپیک رو نیگاه میکردم تستهای خودم رو تو صبا دیدم
اب دهنم سرازیر شد میخوام دوباره بیام صبا
نظرتون چیه؟؟؟؟
دلیلش اینه که :نقل قول:
1- اینترنت مخابرات خییییییییییلی هم تعریف داره. الان با 128اشتراک با سرعت 17-18 دانلود میکنم یعنی کمی بیشتر از 128.
2- سایت ها را هم با سرعت خوب و قابل قبولی میاره.
3- دیگه نیاز نیست شبا بیدار بمونم و نگران ساعت مجانی باشم که تازه یه دفعه به مدت دو ماه افتضاح میشه و اعصاب آدم بهم می ریزه.
4- الان دارم ماهی 9920 تومان میدم و قیمت عالیه.
5- دیگه نگران این نیستم که حجم تموم کنم و همش برم تو سایت support.ngsnet.net ببینم چقدر ترافیک باقیمونده.
6- مخابرات اگه صد بار هم اشتراکت را قطع و وصل کنی مثل صبانت و بقیه شرکت ها 15000 تومان پول نمیگیره.
7- بزودی میرم 256 میگیرم و با قیمت ماهی 12560 روزی حدود 2 گیگ دانلود میکنم. البته الان هم که 128 هست راضیم.
8- من حدود سه ساله صبانت محدود 128 سه ماه 9 گیگ دارم ولی محدودیت دانلود خیلی اعصاب خرد کنه. نامحدود یه چیز دیگس. الان آپدیت ویندوز گذاشتتم رو اتوماتیک و خودش هر وقت آپدیت باشه دانلود میکنه. قبلا باید 3 صبح آپدیت میکردم.
البته من پارسال هم میخواستم مخابرات بگیرم ولی پورتاشون پر بود. در ضمن من یک هفته است از مخابرات گرفتم. تا حالا که عالی بوده. بقیش ببینیم چی میشه که به نظرم همین طور عالی می مونه و شاید بهتر هم بشه.
دلیلش اینه که :نقل قول:
1- اینترنت مخابرات خییییییییییلی هم تعریف داره. الان با 128اشتراک با سرعت 17-18 دانلود میکنم یعنی کمی بیشتر از 128.
2- سایت ها را هم با سرعت خوب و قابل قبولی میاره.
3- دیگه نیاز نیست شبا بیدار بمونم و نگران ساعت مجانی باشم که تازه یه دفعه به مدت دو ماه افتضاح میشه و اعصاب آدم بهم می ریزه.
4- الان دارم ماهی 9920 تومان میدم و قیمت عالیه.
5- دیگه نگران این نیستم که حجم تموم کنم و همش برم تو سایت support.ngsnet.net ببینم چقدر ترافیک باقیمونده.
6- مخابرات اگه صد بار هم اشتراکت را قطع و وصل کنی مثل صبانت و بقیه شرکت ها 15000 تومان پول نمیگیره.
7- بزودی میرم 256 میگیرم و با قیمت ماهی 12560 روزی حدود 2 گیگ دانلود میکنم. البته الان هم که 128 هست راضیم.
8- من حدود سه ساله صبانت محدود 128 سه ماه 9 گیگ دارم ولی محدودیت دانلود خیلی اعصاب خرد کنه. نامحدود یه چیز دیگس. الان آپدیت ویندوز گذاشتتم رو اتوماتیک و خودش هر وقت آپدیت باشه دانلود میکنه. قبلا باید 3 صبح آپدیت میکردم.
البته من پارسال هم میخواستم مخابرات بگیرم ولی پورتاشون پر بود. در ضمن من یک هفته است از مخابرات گرفتم. تا حالا که عالی بوده. بقیش ببینیم چی میشه که به نظرم همین طور عالی می مونه و شاید بهتر هم بشه.
فعلا تهران یه چند وقته خوب نیست شبانشم چند وقته گند زده بد جور :21:
آقا یا خانم شما که آشنا داشتی و 512 گرفتی میشه بگی آشناتون چه پستی داشته؟ میخوام ببیتم آشنا باید در چه حدی باید پیدا کنم تا 512 بگیرم.نقل قول:
خیلی ممنون
این سرعت اینترنت مخابرات 128 نامحدود
با اینکه پینگ خیلی پایین بود نتیجه اولین تست را گذاشتم که فکر نکنید تعصب دارم. یه تست هم فردا میذارم. تو این تست پینگ پایین بود ولی خداییش کلا سایتها را خیلی راحت میاره. تست های بعدی که گرفتم پینگ رو 100 بود ولی سرعت تغییر نکرد.
دوستان اگه کسی دو تا خط تلفن داره پیشنهاد میکنم حتما مخابرات امتحان کنه چون هزینه نصب و راه اندازی نداره. حداقل ضرری نداره. فکر نکنید حالا چون از مخابرات گرفتین هر سایتی برین کنترل میکنن. مخابرات خودش میفروشه و سودش خودش می بره بجای شرکتهای خصوصی. کارمندای مخابرات حوصله جواب دادن تلفن هم ندارن چه برسه به اینکه بیان ببینن شما تو چه سایتی میری. بیکار که نیستن. وی پی ان و آنتی فیلتر و هر چی میخوای استفاده کن مطمئن باش هیچ مشکلی پیش نمیاد
یه نفر به کل تاپیک
بابا یه نفس بکش بذار بقیه هم حرف بزنن:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
سلام
------
خیلی خنده داره چرا سایت خود صبا نت با adsl خودشون باز نمی شه ولی من با اینترنت محابرات و ایرانسل می تونم اون سایت رو بیارم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود دوست عزیز ایشان از دوستان صبانتی هستند که با نام کاربر عادی در سایت هستند و خیلی زیرکانه هم عمل می کنند چون تو هر چند تا پست چند بار هم صبانت را می کوبد کسی که می گوید: (خدایی این دردی به ندا نمی چسبد) و این چنین سنگ صبانت را به سینه می زند دیگر مشخص هست از کجا هست به قول شما همین که کلا اینترنت را حجمی می فروشند خودش دزدی هست حالا این که از حجم فروخته شده هم دزدی بشود این دیگر می شود اختلاص:31: چون این روزها دزدی های بزرگ اختلاص گفته می شود دزدی کلاس پیدا کرده:27:نقل قول:
با عرض ارداتنقل قول:
خوب برداشت جالبی داشتید شما وقتی همه از یه ای اس پی خوب بگن یا بیان بد بگن هیچ تاثیری توی اصل موضوع نداره
نکته اینجاست همیشه باید حق رو گفت
هر وقت کار ندا بد بود و خوب سرویس نمی داد به راحتی ازش باید انتقاد کرد
هر وقت هم داره خوب سرویس میده هیچ دلیلی نداره که اون رو پنهان کنیم
من فروشنده هستم مغازه دار
سود من تو فروش بیشتر و فروش بیشتر فقط با رضایت بیشتر مشتریه این رو بار ها گفتم
من از مخابرات برای مشتریم ای دی اس ال گرفتم طرف خودش نمی تونست سر این جریان یه دعوای حسابی دم مغازه داشتیم یه اخطار هم به خاطر لحن بد تو تا÷یک مخابرات گرفتم
چرا؟ چون واقعیت رو گفتم... افتضاحه
اما سرویس شاتل سرویس خوبیه این سرویس فقط برای گیمر ها خوبه پینگ پایین من هیچ مشتری که میخواد گیم کنه رو براش ندا نمیگیرم کلا دان روزانه اش هم خوبه
اما هرکی دان شبانه میخواد حتما بهش ندا میدم
هر کی هم سیاره و اینها با هزار بار سفارش که کار اشتباهیه به خاطر امواج مضرش بهش مبین نت میدم
اما بیشتر کاربرای خانگی رو ندا چون اکثرا دنبال دانلود هستند اونم شبانه رایگان
همه هم راضین
اگه مشتری من راضی نباشه 100% دیگه سراغ من نمیاد
دقیقا عین چیز پی ان همه دنبال ارزونی و استیبل و خوبیشن اگه چند روز قطع بشه دیگه مشتری از من خرید نمیکنه به همین راحتی
باید همیشه شرایط رو در نظر گرفت بعد حرف زد البته حق رو باید بگید که من فقط همین رو میگم حالا شما هر چی میخوای نسبت بدید(هر چند این نظر شماست و من به شخصه برام محترمه)
در مورد فروش حجمی
من هم با شما موافقم اصل فروش حجمی اینتر نت وقتی توی ا*م*ر*ی*ک*ا اینتر نت با سرعت 1 گیگ و نا محدود عرضه میشه نباید به این مصرف ما گفت اینتر نت این یه وب بازیه همین
اما این که داره از همین حجم هم میدزده بزارید باهاتون مخالف باشم من هم اکانت خودم و هم اکانت چندین تا مشتری هام رو چک کردم همیشه درست بوده
حالا این میشه طرف داری؟ کور کورانه نه داداش من فقط دارم شرایط خودم و مشتری هام رو توی تاپیک شیر میکنم این شمایید که همیشه معتقدید نظرتون رو باید همه قبول کنن
نمونه بارز انتقاد من به ندا پینگ افتضاحشه
دوستان که نیاز به گیم و پینگ پایین دارن به هیچ عنوان ندا جوابگوشون نیست
پارس و البته شاتل گزینه خوبه
در ضمن چرا این قدر تو دانلود شبانه سرعت تک لینکها رو کم کردید
من دیشب 7 تا لینک گذاشتم به 210 رسید جمعش البته تا قبل از 7 بعدش نه جریان فرق میکنه هر تک لینک میتونهه به 230 برسه
اینم یه تست سرعت دیگه از 128 نامحدود مخابرات
دوباره داره نسبتاً خوب میشه کیفیت :|
دوست عزیز شما چرا فکر می کنید پینگ پایین فقط برای گیم هست؟پینگ پایین در سرعت باز شدن و همچنین فیلم دیدن نقش اساسی دارد در واقع پینگ یعنی همه چی که صبانت افتضاح هست تو اون و یعنی زرشکنقل قول:
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
[QUOTE=shahin_fk;6654114
دیشب شبانه دیگه مشکلی نداشت و سرعت ثابت روی 110-120 بود و مثل اون پست قبلیم نبود که سرعت افت و خیز داشته باشه...
امیدوارم همینطور بمونه :|
[QUOTE=hosein_artist;6654430]دوست عزیز شما چرا فکر می کنید پینگ پایین فقط برای گیم هست؟پینگ پایین در سرعت باز شدن و همچنین فیلم دیدن نقش اساسی دارد در واقع پینگ یعنی همه چی که صبانت افتضاح هست تو اون و یعنی زرشک
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
[QUOTE=shahin_fk;6654114[/QUOTE]
دقیقا.اینترنت یعنی پینگ.مخصوصا اینترنت ایران که 95 درصد اینترنت با حجم محدود دارن.من حاضرم دانلودم 20 کیلو بیشتر نباشه اما پینگم خوب باشه.
منم به خاطر پینگ تایم از صبا گرفتم یه زمون TTL=246 که خیلی عالی بود چند وقت اخیر هم بد نبود ولی الان داغون رفته رو 400 500 حدود دو هفته میشه به هر حال اگر کسی جایی میشناسه که پینگش بهتر از صباست معرفی کنه .
سلام دوستان
من سرویسم فردا تموم میشه و می خوام یک ماه دیگه شارژ کنم ولی هنوز مقداری از ترافیکم مونده. می خواستم بدونم من اگه فردا
سرویسم رو واسه یک ماه دیگه شارژ کنم این مقداری که از ترافیکم مونده از بین میره ؟! ترافیکم رو تموم کنم بعد سرویس بگیرم ؟ یا اینکه
به سرویس ماه بعدم اضافه میشه ؟
منم دیشب سرعتم بهتر بود .. بازم کمه فقط 1 گیگ گرفتم
ترافیکتون از این سرویس به سرویس بعدی نمیره در حقیقت از بین میره(اگه دوستان خوششون بیاد دزدیده میشه)نقل قول:
در حقیقت شما فقط توی این زمان حق استفاده دارید البته من به جای 93 روز تا 100 روز هم کل ترافیکم رو مصرف کردم وبعد از تموم شدنش دوباره شارژ کردم شما درستره که اول ترافیکتون رو تموم کنید بعد شارژ کنید عجله هم نکنید تو اصفهان که تا 100 روز رو مشکلی نداشته بقیش و شهر های دیگه رو نمیدونم
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
با چند تا لینک دانلودنقل قول:
؟
تکی دانلود میکنید یا چند تا لینک میزارید برای دانلود؟
اگر تهران هستید مخابرات فعلا بهترین پینگ را دارد من 512 نامحدود مخابرات دارم پبنگم بین 200 تا 250 هست .نقل قول:
نمی دونم شما چجوری میگی اگه چندتا بذاری بهتره. من یکی میذارم روی 30 دانلود می کنه و اگه مثلا 6 تا بذارم هر کدوم 5 تا میده
کلا 30 بیشتر نمیده که دیشب هم افتضاح بود و در بهترین حالت 20 بود !!!
شما اگر 2 فایل را همزمان برای دانلود قرار دهید از حداکثر پهنای باند استفاده می کند حالا اگر 10000 فایل هم با هم قرار بدی هیچ معجزه ای اتفاق نخواهد افتاد و سرعت 100 مگ نخواهد شد اینها همه شیره مالیدن هست که اگر 10000 فایل را با هم برای دانلود بذاری فلان و بلان می شود:27:نقل قول:
امین خان تهران رو نمیدونم یعنی میدونم به نظر میرسه البته انگار دقیقا (تهران ندا اصلا حال و روز خوبی نداره)
(اصفهان فعلا عالیه-سرعت دان شبانه 220 و لی پینگ افتضاحه الان روی 600 رفته)
سرعت روزانه هم اصلا خوب نیست امروز ظهر ساعت 3 با idm سرعت دانلود 35-40 بود الان هم 40-45:13: سرویسم 128 .3gig در ماه
والا باید عرض کنم خودم همین موضوع رو تست کردم.با اینکه لینک از سرور شخصیم بود پس سرعت لینک بالا بوده.خوب دقیقا اینطور شد که مثلا 5 6 تا فایل همزمان بذارم حدود 20 کیلو برای هر کدوم میده ولی اگه یک فایل باشه 20 30 هست!!نقل قول:
البته اینا همه زیر سر صبانت هست.:31:
بالاخره بعد از 10 -15 روز ، سرعت شبانه من بهتر شد
دیشب حدود 1 گیگ و 600 دانلود کردم هر چند این خوشحالی نداره چون 100 برابر دارن ازمون پول می گیرن!!