با Update Servise یه 2.3 آپدیت کننقل قول:
Printable View
با Update Servise یه 2.3 آپدیت کننقل قول:
برادران عزیز توی تهران یه جای خوب برای روت کردن میشناسید ؟
اعلام فرمایید
روت کردن که کاری نداره اخه؟پولت رو بالای چارتا کلیک ندهنقل قول:
اعلام فرمایید
آره.ورژن 4 خیلی بهتره ها.اون رو بریز.فقط مشکل آین هات فیکس آخری اینه که x load و bravia پرید ولی مشکلی نیست.سرعتش توی منوها کولاکه.نقل قول:
یعنی من که ورژن 3.7 دارم اگه این آپدیتو بخوام باید ورژن 4 نصب کنم؟
نکن این کارو.خودت راش بنداز دیگه.پامیشم بیلیت میگیرم میام تهران روت میکنم گوشیت رو ها:دینقل قول:
اعلام فرمایید
نکن این کارو.خودت راش بنداز دیگه.پامیشم بیلیت میگیرم میام تهران روت میکنم گوشیت رو ها:دی[/QUOTE]
مرسی حامد جان ... قدم بر چشم بیا حتما. ... شاید من هفته دیگه بیام ولایت اگه اومدنی شدم ازت کمک میگیرم به صورت online :31:
نمیدونم چرا از این روت کردن میترسم !
چاکرتیم.ولایتت شیرازه؟
خوف نکن خوب:دی
قدم به قدم آموزش رو بخون و روت کن.مشکلی پیش نمیاد بخوای ازش بترسی
خوب پس بازم مشکل دارم چون نمیدونم چطور باید از 2.3 به 2.1 دانگرید کنم و بعد هم اینکه اگه این کار رو کنم بازم میتونم به 2.3 اپدیت کنم یا نه و بعد هم اینکه با این کار ممکنه که اگه نتونی روت کنی یا اینکه در زمانی که داری روت میکنی به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و روت ناقص بمونه برای گوشی اتفاقی میافته یا نه ؟:11:
بله ... my city shirazنقل قول:
به امید خدا میرم تو کارش !
حله.من به تو ایمان دارم:دی
مشکل x load و براویا توی آپدیت جدید هم با یه فایل ضمیمه حل شد:دی
انصافا سرعتش عالیه. تست کنید حتما.
حامد اینه دیگه :نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread13480-13.html#post207415
حامد من نمیتونم اینو آپدیت کنم به 2.3 تو شیراز کجا برم آپدیتش کنم؟ چه با flash tool چه با سرویس خود سونی اریکسون
ما چه گوشی بگیریم ؟
آره.خودشه.برو تو کارش.نقل قول:
حامد اینه دیگه :
نقل قول:
حامد من نمیتونم اینو آپدیت کنم به 2.3 تو شیراز کجا برم آپدیتش کنم؟ چه با flash tool چه با سرویس خود سونی اریکسون
مشکل چیه؟همینجا کمکت میکنیم.
حامد چطوری میتنونم از رامم بکاپ بگیرم که بعدش یه رام دیگه بریزم؟؟؟راستی برنامه هام پاک میشه؟؟؟؟:46:
بچه ها من یه مشکل جدید کشف کردم تو گوشیم. چک کنید ببینید گوشی شما هم همینطوره یا نه؟
موقع تایپ فارسی وقتی دو تا حرف رو پشت سر هم تایپ می کنید ممکنه قبل از اینکه دستتون رو از روی حرف قبلی بردارین ، حرف بعدی رو بزننین که در این صورت گوشی بجای اون دو تا حرفی که تایپ کردین یه حرف بی ربط دیگه رو تایپ میکنه. برای مثال حرف الف رو فشار بدین و بعد به سرعت و بدون بر داشتن دستتون از روی الف ، حرف واو رو هم فشار بدین. نتیجه اینه که گوشی حرف ذال رو تایپ میکنه!!
باید دانگرید کنم به 2.1 بعد اونو روت کنم ؟نقل قول:
اوه اوه....
از خیرش گذشتم...
مرسی حامد جان.... ما پیرمردا حالشو نداریم ( شیرازی ) :31:
سلام دوستان
من یه کیبورد خوب واسه گوشیم میخوام! اسمارت کیبوردی که دارم "گچ پژ " نداره! سخته کار کردن باهاش اونموقع که 2.1 داشتم! کلیدهای جهتی چپ و راست هم داشت! ممنونم میشم لینک بدین
چجوری میشه از 2.3 به 2.1 دانگرید کرد؟! اصلا نمیتونم این 2.3 رو روت کنم.. خیلی سخته..
داداش شما امتحان کردی که نمیشه ؟نقل قول:
من هنوز شروع نکردم !
اگه واقعا سخته بیخیال بشیم.
توی آموزشش که با 4 تا کلیک روت شده
شما کدوم آموزش رو میگی!؟ من اونی که دارم.. باید کرنل رو دانگرید کنی بعد با فلش تولز روت کنی و بعد دوباره کرنل رو آپگرید کنی.. واسه من جواب نداد.نقل قول:
حامد صفحه قبل عکس گذاشتم ببین
اینم ببین
کد:http://up6.--------.com/upload/90/shahrivar/3-5/13145155201.png
من اینو دارمنقل قول:
حامد هم تایید کرد
کد:http://---------.ir/Forum/thread13480-13.html#post207415
خوب پس بازم مشکل دارم چون نمیدونم چطور باید از 2.3 به 2.1 دانگرید کنم و بعد هم اینکه اگه این کار رو کنم بازم میتونم به 2.3 اپدیت کنم یا نه و بعد هم اینکه با این کار ممکنه که اگه نتونی روت کنی یا اینکه در زمانی که داری روت میکنی به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و روت ناقص بمونه برای گوشی اتفاقی میافته یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همینو گفتم.. برای من جواب نداد.. نمیدونم چرا.. ولی به طور کلی جواب میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
کیبورد اصلی گوشی خودش بطور کامل گچپژ داره
ولی جهتها را نداره کار بعضی وقتها کمی مشکل میشه
شما کافیه رام 2.1 را دانلود کنین و فلشش بزنین همننقل قول:
البته که میتونینقل قول:
در مورد روت ناقص نمیدونم از حامد بپرس
ولی بازم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
فوقش دوباره 2.1 را فلش میزنی و از اول روتش میکنی
بالاخره رام ولف رو ریختم ( دانگرید به 2.1 و روت و xrecovery )
حالا هیچکی از دوستان فارسی ساز رام Wolf رو نداره؟
میشه لینک این رام 2.1 و اموزش فلش کردنو برام بزارید ممنون
از منو ریکاوری :قسمت backup @ restore....بله.پاک میشه....یه بک آپ با برنامه های مخصوص این کار بگیرید.نقل قول:
حامد چطوری میتنونم از رامم بکاپ بگیرم که بعدش یه رام دیگه بریزم؟؟؟راستی برنامه هام پاک میشه؟؟؟؟
من نداشتم این شکل رو!نقل قول:
بچه ها من یه مشکل جدید کشف کردم تو گوشیم. چک کنید ببینید گوشی شما هم همینطوره یا نه؟
موقع تایپ فارسی وقتی دو تا حرف رو پشت سر هم تایپ می کنید ممکنه قبل از اینکه دستتون رو از روی حرف قبلی بردارین ، حرف بعدی رو بزننین که در این صورت گوشی بجای اون دو تا حرفی که تایپ کردین یه حرف بی ربط دیگه رو تایپ میکنه. برای مثال حرف الف رو فشار بدین و بعد به سرعت و بدون بر داشتن دستتون از روی الف ، حرف واو رو هم فشار بدین. نتیجه اینه که گوشی حرف ذال رو تایپ میکنه!!
نیازی نبود به دانگرید....این روش روت خودش هم نوشته مخصوص 2.3 هست.نقل قول:
باید دانگرید کنم به 2.1 بعد اونو روت کنم ؟
اوه اوه....
از خیرش گذشتم...
مرسی حامد جان.... ما پیرمردا حالشو نداریم ( شیرازی )
یکی دو صفحه قبل go keyboard رو گذاشتم .نقل قول:
سلام دوستان
من یه کیبورد خوب واسه گوشیم میخوام! اسمارت کیبوردی که دارم "گچ پژ " نداره! سخته کار کردن باهاش اونموقع که 2.1 داشتم! کلیدهای جهتی چپ و راست هم داشت! ممنونم میشم لینک بدین
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
فارسی رو که ساپورت میکنه .فقط فونتاش رو برداشته.اینم فونتش:نقل قول:
بالاخره رام ولف رو ریختم ( دانگرید به 2.1 و روت و xrecovery )
حالا هیچکی از دوستان فارسی ساز رام Wolf رو نداره؟
از منو ریکاوری بریزید.
کد:http://www.mediafire.com/?c4qappbqz290wyw
آموزش ریختن رام ولف رو به آخرین نسخه میزارم توی امضا.توی این آموزش نحوه داونگرید هم هست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6323653&postcount=4253
یهسوال خیلی تخصصی :31:
وقتی گوشی رو روت میکنی از میشه فهمید که روت شده ؟
هدکی بگه یه جایزه داره حالا کی بلده ؟
توی منو برنامه ها یک برنامه اضافه میشه به نام superuser.اگه هست،روت شدی:دی
:31:بالاخره نمردیمو ....:31:
خوب حالا استادان ارجمند توجه کنند .
من داخل منوی ریکاوری گزیه های :
format cache
Wipe Dalvik cache
Wipe battery stats
ندارم . یعنی نیست و بعد هم اینکه من فایل زیپ رام رو هم روی sdریختم اما تو ریکیوری پیدا نمی کنه :41:
چکارننننننننننننننننننننن ننننننننننننم حالا :13:
بدجوری گیر کردم .
راستی چون خیلی ها جواب درست دادن باید برای جایزه قرعهکشی اجام بشه :5:
بعدا تاریخ رو اعلام میکنند :27:
توجهت رو بیشتر کنی پیدا میکنی:دی
اینا توی منو advance option هست یا توی partition tools.نترس توی همه منوها سرک بکش:دینقل قول:
format cache
Wipe Dalvik cache
Wipe battery stats
install custom zip رو که میزنی لیست فایلهای زیپ میاد.نقل قول:
ندارم . یعنی نیست و بعد هم اینکه من فایل زیپ رام رو هم روی sdریختم اما تو ریکیوری پیدا نمی کنه
اون گزینه install update.zip رو شاید اشتباهی میزنی.
:31:ok شد اما یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که من Wolf_GB_2.3_TW.zip
نصب کردم اما وقتی که گوشی رو روشن میکنی تا نوشته اول که نوشته ( سونی اریکسون ) بالا میاد اما همونجا گیر میکنه .
اینو دیگه کجای ..... بزارم دارم :24:هنگ کردم.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
اصلا این فلشها رو از کجا پیدا کنم ؟:13:
تو بخش رامها برای X10 فقط همین بود مشه یه درشتشو سواکنی فعلا تا بعد که برام دمپایی خریدن خودم یه کاریش کنم ؟:31:
اصلا کجا این فایها رو اپ کردین .حتما فقط میشه با اسم شب اونها رو دید که انم قفط یرای .......:5:
راستی فایل BaseBand و Kernel رو هم از این سایتhttp://www.multiupload.com/KU23U845HF که گذاشتین نشد دانلود کنم این یکیرو چکار کنم ؟:5:
اخه چرا اینطوری میشه نمیشه میشه نمیشه میشه نمیشه میشششششششششششششه:20::21:
حامد جان گوشی رو روت کردم ... xRecovery هم لازمه ؟
بعد از روت چه کار کنم ؟ چه نرم افزارایی رو پاک کنم ... مثلا این store فکر کنم به درد نخور باشه
مرسی از جوابت...
اصلا آموزش رو میخونی شما؟نقل قول:
ok شد اما یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که من Wolf_GB_2.3_TW.zip
نصب کردم اما وقتی که گوشی رو روشن میکنی تا نوشته اول که نوشته ( سونی اریکسون ) بالا میاد اما همونجا گیر میکنه .
اینو دیگه کجای ..... بزارم دارم هنگ کردم.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
اصلا این فلشها رو از کجا پیدا کنم ؟
تو بخش رامها برای X10 فقط همین بود مشه یه درشتشو سواکنی فعلا تا بعد که برام دمپایی خریدن خودم یه کاریش کنم ؟
اصلا کجا این فایها رو اپ کردین .حتما فقط میشه با اسم شب اونها رو دید که انم قفط یرای ......
گفتم بعد از اینکه رام رو ریختید باتری رو در بیارید بعد کرنل رو فلش کنید.اول خوب بخونید تا این موارد پیش نیاد.
کدوم فلشها رو میگید؟
به قسمت install custom zip رفته و فایل Wolf_GB_2.3_TW.zip رو انتخاب کنید تا گوشی به این رام فلش بشه.وقتی به اتمام رسید باتری گوشی رو خارج کنید تا خاموش بشه.تا 1 دقیقه باتری رو جا نزنید.توی این مدت فایل X10i_3.0.1.G.0.75_only_kernel_baseband_2.7z رو که قبلا آنزیپ کردین وتوی فولدر firmwares بریزید و مثل رام فایل رو فلش کنید.یعنی گزینه فلش رو توی برنامه فلش تولز بزنید.
الان کجای کاری؟میخوای 2.3 رو بریزی یا کلا آپدیت کردید حالا هم روتش کردید؟نقل قول:
حامد جان گوشی رو روت کردم ... xRecovery هم لازمه ؟
بعد از روت چه کار کنم ؟ چه نرم افزارایی رو پاک کنم ... مثلا این store فکر کنم به درد نخور باشه
مرسی از جوابت...
منو ریکاوری به کارت میاد.اونم نصب کن.مثلا xload رو میتونی اون طوری بریزی.
والا هر برنامه ای رو نمیتونی پاک کنی..چون اشتباه کنی بعضی برنامه های استارت آپ پاک شه گوشی بالا نمیاد.
:46:چرا میزنی حالا استاد
من فایل کرنل رو نتونستم دان کنم چون در اون سایتی که گذاشته بودید نشد دانلود کنم میشه یه ادرس بدید که همه با هم باشه
هم فلش هم کرنل و ...
ببخشید اوستاد میفرمودیه:20:
الان فقط روت کردم ....2.3 رو روت کردم
برم تو کار xrecovery
xload چی هست ؟
چه نرم افزارایی رو پاک کنم ؟ با چی ؟
ببخشید مبتدی هستم.... زیاد دنبال رام ریختن و این چیزا نیستم ... بیشتر برای برنامه ریختن رو مموری و نصب
بعضی از برنامه ها که احتیاج به روت داره.
هاااا.خوب شما میخوای غذا درست کنی یه مورد کم باشه باز غذا رو میپزی؟خوب اول مواد لازم رو تهیه کنید بعد دست به کار شد:دینقل قول:
چرا میزنی حالا استاد
من فایل کرنل رو نتونستم دان کنم چون در اون سایتی که گذاشته بودید نشد دانلود کنم میشه یه ادرس بدید که همه با هم باشه
هم فلش هم کرنل و ...
ببخشید اوستاد میفرمودی
نزدم تازه:دی
اون لینکی که گذاشتم از سایت مولتی آپلود هست.هر سروری رو خواستید انتخاب کنید و ازش دانلود کنید.مثلا این:
کد:http://www.zshare.net/download/9312222664c2cb57/
آره بریز.نقل قول:
الان فقط روت کردم ....2.3 رو روت کردم
برم تو کار xrecovery
xload چی هست ؟
چه نرم افزارایی رو پاک کنم ؟ با چی ؟
ببخشید مبتدی هستم.... زیاد دنبال رام ریختن و این چیزا نیستم ... بیشتر برای برنامه ریختن رو مموری و نصب
بعضی از برنامه ها که احتیاج به روت داره.
دقیق نمیدونم.زیاد هم مهم نیستا.