آقایون قیمت به روز لب تاپ های اپل رو کدوم سایت داره ؟
Printable View
آقایون قیمت به روز لب تاپ های اپل رو کدوم سایت داره ؟
سلام مبارکت باشهنقل قول:
آره یه سالی می شه که دیگه اپل دی وی دی ارائه نمی ده. پشتیبان با برنامه ی تایم ماشین که خود مک داره گرفته می شه
واسه دفعات بعدی باید از سایت هایی مثل اینی که تو امضامه سیستم عامل جدید اپل که همین چند روز پیش اومده رو دانلود کنی. خود من از همونجا دانلود کردم نصب هم کردم
البته فروش پستی هم دارن که یه سری بزنی اونجا بد نیست
اون تبدیلی که واسه شارژر می گی فرقی نداره چی باشه اما فقط شل و ول نباشه و توش لق نخوره، محکم و ثابت باشه که برق قطع و وصل نشه
محافظ برق مثل نیکی و پرسشه
سلام شما اگه با آی دی ام دانلود کردی، می تونی رو خود فایل از داخل آی دی ام راست کلیک کنی و ری فرش دانلود ادرس رو بزنی، همون سایت مقصد باز می شه و اگه فایل از رو سرور حذف نشده باشه یه لینک جدید به شما می ده که می تونی ادامه ی فایلت رو دانلود کنینقل قول:
وگرنه باید از یه جا دیکه از اول دانلود کنی
تو امضای من بگردی لیست قیمت همه ی لپ تاپ های اپل رو گذاشته ، البته پایین ترین قیمتهنقل قول:
من میخوام از همین نسخه ای که روس سیستمم هست استفاده کنم..یعنی برای نصب برای دغفعات بعدی هم همینطور..میتونم؟
میشه بگید دقیقا باید چیکار کنم ؟ چون تازه مک گرفتم و خیلی به محیطش آشنایی ندارم
یا یک لینک اموزشی خوب بدید..خودم هم رفتم اونی که تو امضاتون بود ولی پیدا نکردم..ممنون مرسی
سلام من می خوام یک لپ تاپ اپل بخرم تقریبا با بهترین مشخصات اما نمی دانم ازکجا بخرم یا با چه مشخصاتی
لطفا کمک کنید
سلام،من یه چند وقتی هست دنبال لپ تاپ جدیدم دانشجوی مکانیکم و نرم افزارهایی مثل Catia,Fluent,Solid Work اینا برام خیلی مهم و پرکاربردن،اپل خیلی رو مخمه اما دو تا مشکل ذهنمو مشغول کرده،:37:
1 - اینکه این نرم افزارها و بعضی نرم افزارهای دیگه که معروف نیستن مثل EES برای ویندوز همه جا ریختن و دانلود هم میشن چون حجمشون کمه!!اما میترسم اینا برای مک نبااااشن اگه اطلاعاتی دارید لطفا کمک کنید
2 - اینکه محصولات اپل چیزای کوچیکشون هم خیلی گرونن و پولی ک واسه خرید لپ تاپ میدی نصفشم بعد اینکه خریدی باید خرج کنی(آخه من ی آیپاد گرفته بودم 330ت اما سری شارژش جدا بود 25ت!!! قابش 14ت!! ضدخش 8ت!!)واسه لپ تاپ هم همینطوره؟مثلا باید آنلاک بشه؟؟واسه آیپاد ک کلی دردسر داشت!!!وقتشو ندارم اصلا!:3:
خلاصه ترس بیشتر من از این هست ک نرم افزارهایی رو ک استادا میگن باهاشون کار کنید نشه گیر آورد،یا بشه اما به هزینه زیاد!!!
بودجه هم2.500 تا 3 هستش،موندم بین سونی سری S یا اپل!!
لطفا زود راهنمای کنید چون شنبه میرم واسه خرید،ممنوووووون!!!:45::11:
سلامنقل قول:
بنده هم رشته ام مکانیک هست و با این برنامه ها سر و کار دارم
اما راستش خیلی خیلی کم هستند برای مک که کرک شده باشند و... راستش ریسکش خیلی بالاست! یه بنده خدا اپل گرفته بود و بعدش سون رو هم روش نصب کرد!
به خصوص برنامه ای مثل کتیا با آن قیمتش! آیا کرک شده اش هست یا خیر! اما مطمئنان برای تهیه همه برنامه های رشته مکانیک به مشکل بر می خوردید یا اصلا موجود نیست یا اینکه بسیار گران و یا کرک های کم یاب و...
این اپل باب کار گرافیک و تدوین و... و سری s سونی بیشتر باب کار گرافیست ها هست به نظرم! (اون هم از نظر زیبایی که معمولا علاقه زیادی به این طراحی ها دارند!)
هر چند اگر الان پول داشتم حتما به جای لنوو z580 می رفتم مک بوک پرو می گرفتم اما نه برای مکانیک بلکه برای تدوین!
آقا دمت گرم منو از سر در گمی در آوردی،دیگه دنبال اپل نمیرم:3:نقل قول:
،حالا یه سوال دیگه اما میدونم جاش اینجا نیست،سونی سری S با کانفیگ زیر نرم افزارهای مکانیک مثل catia رو راحت اجرا میکنه؟!! یا بازی مثل pes 13??
3تومن دارم میدم به زور جورش کردم دیگه نمیخوام عوضش کنم یا اذیت بشم!!!:41:
i7
2640M,2.8-3.5
4MB cache
ram 4gb DDR3
AMD RADEON HD 6630 1GB
نمیدونم میکشه یا نه :23:
اما چون سبکه دوسش دارم،میشه راحت بردش دانشگاه،لنوو یا HP سنگینن!!!!
دوستان ویندوز هم خوبی خودشو داره
تقریبا 90% رو لپ تاپ اپلشون ویندوز هم نصب می کنن
بعضی برنامه ها نسخه مک نداره و وقتی می شه هردو رو داشت چرا آدم خودشو به یکی محدود کنه؟
نقل قول:
آخه شنیدم نصب ویندوز باعث میشه حرارت بره بالا ک این زیاد مهم نی،اما انگار کارایی سخت افزارهم میاد پایین!!!
بعد اپل گرونیش واسه سیستم عاملشه آخه!!اون همه پول مک بده آدم بعد روش ویندوز نصب کنه!
سلام دوستان...
آقا به نظر شما مک بوک رو از ايران بگيريم به صرفه تره يا از دوبي...
البته تبديل دلار رو هم در نظر بگيريد...!!!
چند روز پيش درهم ۶٠٠ بود
دلار هم که قربوتش برم ٢٢٠٠
Md101
توي سايت اپل فروشگاه آمريکا
1199 Usd
فروشگاه امارات
4450 Aed
که حدودا اولي ميشه ٢ مليون و ۶٣٧
دومي ٢ مليون و ۶٧٠
توي بازار هم که ٢ مليون ۶٧٠ هست ديگه...
ميخواستم ببينم تا حالا کسي از اونور چيزي گرفته
ببينيم چه فرقي داره...
ممنون
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
بله با ویندوز داغ می شه اما ژیان که نیست کاراییش بیاد پایین
ارزش سیستم عامل بین 200 تا 300 دلاره
بعد قرار نیست با نصب ویندوز مک حذف شه که، تا جایی که می شه مک و هرجا نشد ویندوز. درسته اولویت با مکه ولی هردو کنار هم یه ترکیب رویایی می شه
-------------
قیمت اینجا با دبی چندان فرقی نداره
تازه هزینه ی رفتن تا اونجا و گمرک و مالیات و ... حساب شه قیمت نهایی از ایران بیشتر هم می شه
علاوه بر اینکه خرید به این شکل فاکتور ضمانت رو هم از دست می ده. حالا درسته معمولا اپل نیاز به ضمانت نداره ولی باز هم بعضی ها با ضمانت می گیرن که خیالشون راحت تر باشه
سلام دوستان.
من دیروز یه دستگاه MacBook Pro مدل MD322 خریدم اما سیستم که بالا میاد تو قسمت مشخصات فنی مقدار RAM رو 8GB زده و این در حالیه که این مدل لپ تاپ تا اونجایی که بنده اطلاع دارم با RAM 4GB ارائه میشه.
ممنون میشم اگه کسی در این خصوص اطلاعاتی داره..
بهترین حالت برای شارژ بالا چیه؟ وقتی به برق دسترسی داریم به برق بزنیم موقع کار یا نه؟
بله مسلما بهتر هست که وقتی جای ثابتی دارین و به مدت طولانی قرار نیست جا به جایی اتفاق بیوفته از DC استفاده کنین ...
برای عمر باطری خیلی بهتره ...
البته لازم هست که هر دو هفته یکبار باطری رو خالی کنین و وقتی رسید روی 30 % مجددا شارژ کنین ...
شارژ هم به هیچ وجه نباید زیر 30 % بره ...
دوست عزیز باتری لپتاب های اپل رو اینطور کالیبره نمی کنند. شما با این کار به ۳۰٪ باتری که شارژ می مونه اسیب میرسونیدنقل قول:
طبق گفته شرکت اپل باتری رو هر ۱۵ روز یا یک ماه بصورت زیر کالیبره میکنید:
باید بزارید اول باتری کامل شارژبشه
بعداز برق بکشید و یه سره ازش استفاده کنید تا باتری تموم بشه وسیستم خودش خاموش بشه
بعد میزنید به برق تاکامل شارژبشه وقتی کامل شارژ شد می زارید ۲-۳ دیگه هم بیشتر بمونه.
دوست گلم من خودم مک دارم ..نقل قول:
من به نظرتون گفتم کالیبره یعنی برسه به 30 % بعد شارژ بشه ؟
گفتم اگر کار کردین شارژ رسید به 30 % بزنین به DC ...
بله کالیبره کردن این طوریه که بزارین فول بشه بعد استفاده عادی داشته باشین تا تموم بشه بعد نزدیک 8 - 7 ساعت ( من خودم همسن حدود میزارم باشه ) بزارین دستگاه تو همون حالت بمونه تا شارژ باقی مونده کم کم خالی بشه و بعد از این مدت دوباره پر کنین باطری رو ...
شما درست نخوندی من چی گفتم ...
اون قسمت آخر حرفم که گفتم زیر 30% نره ربطی به کالیبره نداشت منظورم مقدار شارژ باقی مونده تو حالت عادی بود ...
اتفاقا منم تجربه داشتن محصولات اپل رو دارم !!!نقل قول:
پس میشه منبع این جمله تون رو به من هم معرفی کنید.
بله مشکل در نوشتم من هست ...
من نباید این دو رو کنار هم می نوشتم ...
منظور این که اگه طرف زیاد استفاده می کنه و مثلا می دونه یکماه قرار هست لپ تاپ تو برق باشه بهتره هر دو هفته یکبار شارژ رو تا 30 % ببره و بعد باطری رو پر کنه تا سلول ها مشکل پیدا نکنن ...
این مساله جدا از کالیبره کردن هست که اون باید تا آخر خالی شه تا جایی که دستگاه خاموش بشه ...
تا 30 درصد باید شارژ بشه یا فقط باتری ابل اینطوریه زیر 30 درصد بره چی میشه ؟نقل قول:
ممکنه منبع حرفتون لینک بزارید ؟
مگه هر چیزی منبع می خواد الان روزه منبع بزارم که روزه ....
البته منبع می تونم بزارم ...
خودتون بگردبن پیدا میشه تو سایت BatteryCare ...
باطری اپل Li - ion polymer هست و خیلی سریع شارژ میشه و بیشتر هم نگه میداره ...
موقع کار هم وقتی رسید باید همون موقع زده بشه به DC و درصد شارژ پایین تر نره ...
وگرنه ممکن سلول ها آسیب ببینن ...
طرف که قصد کالیبره نداره باید همون موقع باطری رو پر کنه ...
دوست من، شرکت اپل توصیه هایی برای طرز درست نگهداری باتری های لیتیوم پلیمر که در دیوایس هاش استفاده می کنه تو سایت خودش و همچنین فروم اپل ذکر کردهنقل قول:
ولی من تا الان این مطلب شما رو ندیدم. اگه مطلب جدیدی شما دیدید منبع معتبرش رو ذکر کنید تا ما هم با اطمینان استفاده کنیم و گرنه از این توصیه های من دراوردی زیاد تو فروم های ایرانی پیدا می شه که
نویسنده ش حتی فرق باتری پلیمری با یونی رو نمیدونه
واقعا تعجب می کنم نمی دونی ...
باطری لیتیومی نباید شارژش به زیر 30 - 20 % بره وگرنه به Cells آسیب می رسه نه این که با یک بار بلکه مکرر ...
شما هم اگر بخوای کالیبره کنی می بینی که زیر مثلا 7 % اجازه نمی ده شارژ بره ( برای جلوگیری از آسییب ) ...
من خودم مک دارم همیشه هم نگذاشتم بره زیر 30 % ...
اپل میگه هر ماه باید کالیبره بشه ولی من چون زیاد لپ تاپ رو جا به جا نمی کنم زیاد کالیبره نمی کنم و همون خالی کردن تا 30 % رو هر دو هفته یکبار انجام میدم ...
این خودش تا حدود 60 % اطلاعات َشارژ و Cycle باطری رو به اصطلاح Reset یا همون کالیبره می کنه ...
البته یه خوبی که داره اینه کا حافظه نداره یعنی هر وقت شارژ می کنی همون ظرفیت قبلی رو حفظ می کنه فقط Cycle رو من خیلی برام مهمه واسه این زیاد پر و خالی نمی کنم ...
چون تو فروم اپل گفته بود هر بار از مثلا 30 تا 95 % نزدیکه 7 Cycle میره ولی مثلا از 80 تا 95 % 2 Cycle میره ...
این گفته شما مربوط به باتری لیتیوم یونی هست من بازم یه سرچی کردم ولی این چیزی که شما می گی رو ندیدم. می تونی به اینا هم یه نگاه بندازینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگهداری درست از باتری یه بحث هست اینکه شما دوست دارید سیکل باتریتون کم باشه یه چیزه دیگهنقل قول:
چرا هست منم گشتم ولی پیدا نکردم ...
کلا اساس باطری لیپو همین طوریه ربطی به اپل و غیر اپل هم نداره البته اپل توصیه هاش یکم خاص تره ...
من گفتم نمی خوام Cycle از دست بدم واسه همین زیاد پر و خالی نمی کنم چجوری می خونی شما پست منو ...
اصلا خود اپل هم میگه باطری هاش هر بلایی هم سرش بیاری باز بالای 4 سال کار میکنه مثل بقیه باطری ها نیست ...
منم همین رو میگمنقل قول:
اپل می گه باید باتری رو هر 15 روز یا حداکثر 1 ماه کانفیگ کنید که به سلول های باتری اسیب نرسه (چون باتری های پلیمری برای بیشتر شدن طول عمرشون حتما باید شارژ و دشارژ بشن)
هیچ ربطی به اینکه شما می خواید زیاد یا کم از لپ تاپ استفاده کنید نداره
حالا شما دوست دارید سیکل باتری تون کم باشه، به خودتون مربوطه (صلاح کار خودتون رو خودتون می دونید).
بهش اشاره کردم که بقیه بدونن این نظر شماست نه اپل
بله، موافقم :12:نقل قول:
کانفیگ نه کالیبره :41::31:..
اپل نگفته هر 15 روز گفته هر یک ماه ...
کسی دوبار باطری رو در طول یک ماه کالیبره کنه باطریش قطعا به فنا میره چون آسیب جدی به Cells می خوره ...
ربطی به پلیمر نداره همه باطری های Li - ion باید اگر به مدت طولانی به برق هستن هر دو هفته یکبار شارژ - دشارژ ( دقت کن اینجارو اشتباه نشه ) بشن اما اگر کسی مثلا روزی یکبار شارژ - دشارژ می کنه نیازی به همون دو هفته یکبار هم نیست چون خودش هر روز داره پر و خالی میشه ...
این پر و خالی شدن هم تا حدود زیادی همون کار کالیبره رو انجام میده یعنی سیستم و حافظه درونی باطری با این کار ریست میشه و می تونه نیاز به کالیبره ( یعنی تا آخر خالی کردن باطری ) رو به عقب بندازه بیشتر از یک ماه ...
نظر من همون نظر اپل هست چون اینجا نه از اون فروم هاس نه من از اوناش که هرچی رو الکی بگم ...
-اپل میگه هر ماه یک تا دوبارنقل قول:
- مسلم هست که وقتی که شما تو ماه شارژ و دشارژ می کنید دگه احتیاجی به کالیبره کردن ندارید (مورد بحث ما اینه که همیشه به برق باشه یا نه)
اپل نمیگه هر پر وخالی کردنی بلکه اونطوری که تو چند پست قبل رو نوشتم رو توصیه میکنه. یعنی باتری بایه یک سره خالی بشه نه طی دفعات
همونطور که شما به باطری تون اهمیت میدین منم به باتری مک بوک پروم اهمیت میدم همیشه هم به فروم های اپل سر میزنم و هنوز روش های شما رو بجز از خودتون جای دیگه ای ندیدم :13:
شما مک بوکت MDXX ؟ ...
واسه منMD322 هست بیشتر از 95 درصد هم شارژ نمیشه و چراغ charger سبز میشه ...
من نمی دونم اصلا شما قصدتون واقعا چی هست دوست عزیز ...
باطری های لیپو یک روش بیشتر ندارن و فرقی هم باهم ندارن ...
شما طوری میگین انگار من از خودم در میارم ...
روش من ؟:18:
شما اگه دو تا فروم خوندی موندم چطوری میگی من ( یعنی خودت ) چنین چیزی رو ندیدم ...
نمی دونم کلا بی خیل نتیجه نداره ...
دوست عزیز مطمئن باش اون 30 درصدی که نگه داشتی به زودی به قول خودت به فنا میره که هیچ ، ممکنه کل باتری خراب شه
این نسل از باتری مثل قدیم نیست که حتما نباید کامل خالی بشه. تاکید خود اپل هم بر اینه که بذاری خودش خاموش بشه نه این که سر یه درصدی خودت خاموشش کنی !
اون 5 درصدی هم که نگه می داره واسه اینه که بتونه سیستم رو به حالت اسلیپ برسونه و اطلاعات کاربر از بین نره، همچنین سیستم عامل آسیب نبینه
حالا مک پایداری بیشتری داره اما اگه در حین یه سری کارها برق قطع شه ویندوز دیگه بالا نمیاد
دوست من شما تاحالا باطری کالیبره کردی ؟
من واقعا تعجب می کنم چجوری مساله به این واضحی رو نمی دونین ...
شما یه باطری لیپو گیر بیار که شارژش تا نزدیک 0% بره من مک بوکم رو میزارم واسه حراج ...
امکان نداره چنین چیزی ...
اساس کار Li - ion همین هست ...
طوری طراحی شده که تقریبا روی 6 - 5 % خاموش میشه اگر تا نزدیک مثلا 1 % دستگاه روشن باشه باطری نابود میشه که غیر ممکن هم هست روشن بمونه ...
حالا طرف یا می تونه همون موقع دوباره شارژ کنه ( که اشتباهه ) یا می تونه 8 -7 ساعت صبر کنه تا از طریق حالات sleep دشارژ کامل انجام بشه ...
من در مورد اساس کار لیپو حرف می زنم نه اساس کار نیکل - کادمیوم ..
ضمنا تو باطری های لیپو و کلا لیتیوم نباید بزاری شارژ دیگه نهایتا زیر 20% بره چون سلول ها آسیب می بینن ...
وقتی رسید به زیر 30% دیگه باید شارژ بشه نه این که بزاری برسه به 5 % درصد تا خاموش بشه ...
خب منم که گفتم 5 درصد، نگفتم که 100% خالی می شه !
اما بین 5 تا 30 خیلی فرقه، واسه اینکه سلول ها از بین نرن باید حداقل همون 95 درصدشون لاقل ماهی یه بار شارژ و دشارژ بشه نه اینکه 25 درصد رو مستثنی کنیم
الان تکلیف اون 25 درصدی که حتی یک بار هم به کار گرفته نشدن چیه؟
درضمن خالی کردن باتری کاری نداره، سیستم عامل تشخیص می ده به 5 درصد رسید اسلیپ کنه، وقتی تو سیستم عامل نباشی تا جایی که منبع تامین بشه کار می کنه. لپ تاپ رو روشن می کنی و دکمه ی آلت رو نگه می داری، بعد از چند دقیقه کل شارژ خالی می شه ! آدرسمو واست پ خ می کنم مک بوکتو بفرست
--------------------
آرش می دونستی خیلی بی معرفتی؟
واسه من تا 95 % بیشتر نمی شه بعد چراغ شارژ سبز میشه .
مگه حتما باید تا 10 % بره تا مثلا بشه گفت ما از کل ظرفیت سلول ها استفاده کردیم و تکلیف سلول ها روشن شد ...
این چه حرفیه ؟
تو باطری لیتیوم شارژ بهتره دیگه آخرش زیر 20 % نره وگرنه سلول های یه مقدار آسیب می بینن ...
طرف که نمی خواد کالیره کنه ...
من خودم زیاد شارژ و دشارژ نمی کنم اما وقتی محبور باشم مثلا تو کتابخونه یونی باشم یا تو هرجای دیگه وقتی رسید به 25 % می زنم تو شارژ ...
این حرف تو مثل اینه که طالبی رو بخوای با پوست بخوری چون میگی حیف پوستشو بندازم دور آخه پول دادم !!!!
اون 20 % که ما اجازه نمی دیم شارژ ازش پایین تر بره در اصل بخش پایه باطری هست و شارژ رو تو خودش ذخیره کرده می گیری منظورمو ...
دیگه بی خیل ..
ضمنا متنو درست نمی خونیا من گفتم یه باطری گیر بیار تا نزدیک 1 % روشن نگه داره دستگاه رو بعد تو میگی من با ALT شارژ رو خالی می کنم ؟ :41:
---------------
آرش ؟
مگه منو میشناسی ؟
کی اسم منو بهت گفته ؟
این چیزی که می گی در مورد باتری های عهد بوقه !
که اگه کامل خالی بشن آسیب می بینن و ممکنه دیگه اصلا شارژ نشن !
در ضمن وقتی شارژ به زیر 95 درصد برسه شارژر فعال می شه و تا 100% شارژ می کنه. اما وقتی شارژ بین 95 تا 100 باشه چراغ سبز می مونه و شارژ نمی کنه
تضاد این چیزی که می گی اینه که من تا حالا غیر از هدف کالیبره کردن، 20 30 دفعه شارژم به زیر 10 درصد هم رسیده و بعد از 16 ماه هنوز مشکلی واسم پیش نیومده !
اما مثلا یه UPS دارم که تو دفترچه اش نوشته شارژش کامل خالی نشه که دیگه شارژ نمی شه و حداقل همون 5 درصد توش بمونه. که خب باتری به کار رفته توش اصلا قابل مقایسه با باتری مک بوک اپل نیست !
خدایا توبه ...
من کجا گفتم باطری رو خالی کن ؟ :18:
من گفتم بهتره شارژ زیره 20 % نره چون باطری های لیتیومی این طورین ...
حالا اگر هم رفت زیر 20% که خراب نمیشه الزاما ولی بهتره نره من خودم تاحالا نگذاشتم بره ...
من خودم هر دوهفته یکبار اگر مدام دستگاه تو برق باشه شارژ رو می برم تا 20 % و دوباره پر می کنم اما اگرهم این کار نکنی مشکلی نیست فقط اپل میگه هر ماه 2 -1 بار کالیبره کنین که من یکبار می کنم اینکارو ...
نه واسه من تا 95 % بیشتر نمی ره بعد سبز میشه ...
ضمنا هر بار که مثلا از 90 تا 100 % شارژ می کنی کلی Cycle از باطری کم میشه ولی از مثلا 20 تا 90 % کمتر ...
من سعی می کنم تا اونجا که به برق دسترسی دارم از باطری استفاده نکنم تا Cycle کمتری به فنا بدم ...
سلام خدمت دوستان .یکی از اشناها لپ تاپ دسته دومش رو میخواد بفرشه؟میخاستم نظر دوستان رو هم بدونم
مدلش a1260 macbookpro هستش
core 2 due 4 gig ram 4mb cache
nvidia 8600gt.
تاریخ ساختش فکر کنم 2009 باشه.از لحاظ ظاهری بسیاز زیبا و هیچ گونه خشی نداره
ایا راسته بعضی ها میگن core 2 due اپل از core i5 بقیه برندها هم بهتره هم سریعتره !!!؟ من اینطور شنیدم راست میگن؟"میدونم این حرف خیلی غیر حرفه ای هستش ولی باور کنین بعضی وقت ها اتفاقهای تو دنیای کامپیوتر برام اتفاق میافته که همچین حرف های رو باور میکنم"
راستش خودم فقط به خاطر نازکیش میخام بخرمش.ولی کارم برنامه نویسی هستش وباطری با دوام زیاد لازمم میشه .یادم رفت از طرف بپرسم چند ساعت باطری نگه میداره این مدل استانداردش چند ساعت باطری نگه میداره؟
در ضمن تو سایت خود اپل زده بود کساییکه کارت گرافیک 8600gt دارن در صورتی که حتی گارانتی هم تموم شده باشه تعمیرش میکنن.یعنی اشکال سخت افزاری داره کلا این کارت گرافیک البته تو یه رنج تاریخی که خود کارخونه زده .به خطرش میارزه بخرمش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این اوصاف ارزش خرید به قیمت یک و 250 تومن رو داره؟
پیشاپیش خیلی خیلی خیلی ممنون
به هیچ عنوان تایید نمی کنم خریدشو ...
خرید دستگاه کارکرده حتی اپل واقعا ریسکه ...
من خودم مک دارم کیفیت بالایی هم داره اما این به این معنی نیست که هر چی مک بود دیگه عالیه ...
اصلا جای تعجب نداره چون چیزی که زیاده آدم بی سواده ...
core2duo معماری 90 نانومتری داره core i نسل سوم 22 نانومتری و 5 تا زمین تا آسمون فرق ایناست ..
بله گرافیک های ساخت 2008 - 2008 انویدیا مشکب جدی و گرمای بیش از حد داشته ..
با مني سعيد جان؟نقل قول:
شرمنده :45:
همين گفته شما نشون ميده باتري رو به چه روزي انداختينقل قول:
باتري شما بايد بعداز شارژ كامل 100% باشه
بله ؟!!نقل قول:
پس ميشه بگيد اون 10% اضافي واسه چي هست؟
به نظر من راجع به اين موضوع به اندازه كافي بحث شده
تو منابعي كه چند پست قبل گذاشتم اپل طريقه نگهداري از باطري رو گفته كه با صحبت هاي كلي شما فرق مي كنه
اگه شما چيز بيشتر مي دوني لطفا منبعش رو هم بگو تا ما استفاده كنيم.
و گرنه اين چيزهايي كه شما مي گي مخلوطي از نكات نگهداري از باتري هاي ليتيوم يوني و پليمري است كه ماهيت ساختاري اين دو تا با هم فرق مي كنه.
ما که آخر نفهمیدیم.....حالا فقط یک سوال به برق زدن جه ۷۰ درصد جه ۳۰ درصد موقعی که به برق دسترسی داری ایرادی داره؟
بعد بهترین ماده که برای پاک کردن شیشه ال ای دی مک چیه؟ اگه میشه مارک رو نام ببرید( حتی با پیغام)
برای در آلومینیومیش چه روشی رو برای تمیز کردن پیشنهاد میدید...چون با آب پاک کردم ردش موند
شما هر موقع که به برق دسترسی داشتی اون الویت داره بزار لپ تاپ همیشه به برق باشهنقل قول:
قبلاها یه دستمال مخصوص با مک بوک ها بود اگه اون رو داری بهترین وسیله برای تمیز کردن صفحه هست اگه نداری با دستمال مخصوص عینک این کار رو انجام بده
برای بدنه هم با یه دستمال نم دار یا مقداری الکل رقیق شده که ضدعفونی هم بشه
من خودم معمولا از دستمال های مرطوب که تو بازار هست استفاده می کنم یا از مقداری ژل دست روی دستمال کلینکس. در هر دو مورد بعلت وجود ماده انتی باکتریال بدنه و مخصوصا تراک پد هم ضد عفونی میشن (مخصوصا برای کسایی که از لپ تاپ شون تو محیط های عمومی استفاده می کنند)
ببینید من الان باتری رو که میزارم شارژ چه در حین کار چه زمانی که خاموش...همون لحظه از برق میکشم یعنی زمانی که سبز شده مینویسه 100 درصد..این خوبه یا بد؟
بعضی ها میگن وقتی چراغ سبزه 95 درصد میمونه که تا 100 در صد نره ....
راهنمایی میکنید در این مورد