مرسی دوست عزیز . من از Adv.OR استفاده میکنم اونم خوبهنقل قول:
Printable View
مرسی دوست عزیز . من از Adv.OR استفاده میکنم اونم خوبهنقل قول:
سلام دوستان 1 سوال خیلی مهم دارم...من اگه 2 تا خط وایمکس بخرم میتونم 2 تا رو با هم اشتراکی کنم؟؟؟میخوام 2تا 2مگ بخرم که بشه 4 مگ...
خیلی برام مهمه اگه میدونید جواب بدید
خیر.........همچین کاری امکان پذیر نیستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینکه دوتا سرویس رو یکی کنید خیر اما خب میتونید دو تا سرویس بگیرین و هر کدوم رو روی یک سیستم کامپیوتر راه اندازی کنید و از سرعت دانلود هر دو سرویس بهره ببرید به عنوان مثال شما نمیتونید یک فایل رو با سرعت 512 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 4 مگابایت) دانلود کنید اما اگه این فایل مثلا از دو پارت تشکیل شده باشه میتونید پارت اولش رو روی سیستم اول با سرعت 256 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 2 مگابایت) و پارت دومش رو هم بصورت همزمان روی سیستم دوم با همون سرعت دانلود نمایید ... درواقع یه جورایی میشه سرعت دانلودتون به سرویس 4 مگ برسه اما دوتا شرط داره :
1- دوتا سیستم داشته باشین
2- فایل دانلودی از حداقل دو پارت تشکیل شده باشه
موفق باشید
آقا کسی نیست به داد ما برسه !!!!!!!!!!!!! من 1 مگ دارم و سیگنالم 200% !!!! ولی هر 2-3 ساعت 1بار این مودم بی .... یهو سیگنالش نصف میشه و سرعتم نوسان پیدا میکنه ! دوباره که ریست می کنم همه چی خفن کار می کنه ... بعضی وقتا هم می بینی 1 روز توپ کار میکنه و مشکلی نداره . کسی میدونه چه مرگشه !!! دیگه شاکیم کرده :19: میدونمم با 707 چیزی درست نمیشه . مودمم :wixfbr-105 هستش . اگه کسی میتونه یه راهنمایی ... کمکی چیزی بکنه ممنون میشم .
شما با این همه پستت تازه داری خودمونی می شی؟:18:نقل قول:
من هم همین مشکل رو با این مودم دارم. خیلی مصیبته و همه اش آنتنش عوض میشه و ری استارت میشه. ظاهرا راه حلی ندارهنقل قول:
منظور؟نقل قول:
یعنی مشکل از مودم هستش ؟!!! اینا که میگن این مدل از نظر سخت افزاری از بقیه یکم بهتره . هنوز 2 ماه نشده باید بریم دنبال یه مودم دیگه ؟!!! :angry:نقل قول:
حالا راه حلی فکر نمی کنید داشته باشه ... اگه بشه گزینه auto reconnect براش پیدا کنیم خوب میشه . میخوای بذاری دانلود میری 4 ساعت دیگه میای می بینی 100 مگم دانلود نکرده !!! :19:
من ببشتر فکر می کنم کرم از خود ایرانسله ...
از دیروز سرعت شدیدا افت کرده در حد دایل آپ شده و یاهو مسنجر باز نمیشه و دانلود هم با سرعت 7-8 هست!!
من طرف پونکم سرویسمم 512 نا محدود
فکر کنم دارن یه کارایی میکنن یا آپدیت یا یه چیز دیگه
این مشکل از مودمه. من BM632w داشتم و الان یک USB هم دارم با هیچ کدوم این مشکلات رو ندارم. این مدل FBR105 همه اش آنتن اصلی رو گم میکنه اما مدل های دیگه اینطوری نیست.نقل قول:
از لحاظ سخت افزار هم آشغال ترینه
برای من هم ظرف دو روز گذشته خیلی نوسان داشته. بعضی وقت ها که سرعت چند دقیقه صفر می شد.نقل قول:
دقیقا همین جوری هست که میگید منم دیونه شدم این یکی دو روزه سرعت خیلی داغونهنقل قول:
داشتم سرچ میکردم ببینم چیزی از این مودم های عجیب قریب ایرانسل تو نت پیدا میشه که به این مورد برخوردم ...گفتم شاید بدرد دوستان بخوره چون نکته مفیدیه در نحوه قرار گیری مودم ها !
از کجا بفهمم سیگنال خوبی دریافت میکنم؟
چراغ های مودم اصلا ملاک نیستند بلکه باید به Status بروید و چند پارامتر در آنجا پیدا کنید. در قسمت WiMax Status این پارامتر ها را ببینید: CINR و RSSI
CINR: مقدار نویز موجود در سیگنال دریافتی را مشخص میکند. مقدار استاندارد بین 15dB تا 25dB است اما اگر تا 30dB هم بالا رود خیلی مشکل نیست اما بیش از 30dB تاثیر بدی روی سیگنال میگذارد.
RSSI: مقدار گیرندگی مودم که با فاصله شما از مودم نسبت عکس دارد و معمولا بین -40 تا -75 خوب است. از -75 کمتر باعث افت کیفیت میشود.
باز اون بحث قبلی شروع شد! اگه RSSI خوبه پس چرا با علامت منفی نشون داده می شه؟:13:نقل قول:
خوب عزیز ...گفته با فاصله شما از مودم نسبت عکس دارد . حالا منفی مثبت رو بیخیال شو . اصل مطلب رو بچسب . گفته از منفی 75 کمتر نشه یعنی اگه بشه -78 یا -80 افت کیفیت پیدا می کنید .نقل قول:
دقیقا بلایی که سر من میاده ... الان من cinr 25 db دارم rssi -54 یعنی بهترین حالت ممکن ...یهو همه چی بهم میریزه ! میشه 14 db اون یک هم میشه -80 !!!! بعد سرعتم نوسان پیدا میکنه :angry:
ریاضی خوندی تا حالا؟نقل قول:
اگه گفتی 10- بزرگتره یا 20- ؟
این سوال من چندصفحه قبل پرسیدم::
من 1 سوال فنی دارم از کسانی که میدونند خواهشا پاسخ بدید...من قصد دارم دو تا اشتراک دو مگابیت تهیه کنم...از اونجا که ایرانسل اشتراک 4 مگ نداره...حالا میخوام بدونم چیکار کنم که بتونم این دو تا 2 مگ رو با هم ادغام کنم؟؟؟یعنی میخوام با 1 سیستم همزمان بتونم با سرعت 500 دانلود کنم...خیلی برام مهمه..
حالا من زنگ زدم ایرانسل و گفت که میشه همچین کاری کرد...به من گفت شما 1 مودم اشتراکی تهیه کنید به همراه 2 تا اکانت 2 مگ.
میخوام بدونم واقعا به همین راحتی میشه این کار رو کرد؟؟؟
بعد منظور از مودم اشتراکی چی هست؟؟؟
بعد سوال دیگه این که تو شبکه راحت میشه از وایمکس استفاده کرد و بین چند سیستم شیر کرد؟؟؟
نقل قول:
بیا دوست عزیز منظورشون اینه
بله شیر هم میشه کرد ... میتونید از اکسس پوینت استفاده کنید که خودشون هم در سایت نوشتن با چه مدل هایی سازگاری دارد . Dlink dir-600 خوب جواب میده ( خودم دارم ازش استفاده می کنم برای شیر )کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=128
دوباره امروز Ping خراب شده.
یک تست گرفتم پینگ 504 بود یکی دیگه گرفتم شد 801 !!!!
دوباره دارن یه کارایی میکنن
ولسه من درستهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت دانلود و آپلود رو چرت و پرت نوشته همین الان دارم یه فایلی دانلود میکنم با میانگین 125 کیلوبایت
چند روزه مشکل دار شده ایرانسل.من دیروز یه فایله 200 مگو تو 6 ساعت دان کردم و سرعت خیلی نوسان داره.
پینگ هم که خودتون ببینید:
سرعته من باید 14 باشه با سرویس 128 الان بهترین حالتش 8 هست.
آقا من به این نتیجه رسیدم که کرم از خود ایرانسله ! ربطی به نوع مودم و اینا نداره .... دیروز من حتی با 1 چراغ هم داشتم عین فرفره دانلود میکردم ... 1 بار هم نوسان نداشتم حتی ریست هم نشد. مودم هم 60 بار 4 چراغ شد دوباره 1 چراغ شد ولی فرقی در سرعتم نکرد .نقل قول:
اینا برای اینکه نذارن کسی مداوم دانلود کنه ... خودشون نویز میندازن رو خط طرف !! :21:
داداش یه مودم یو اس بی بگیر خودتو از چهار چراغ و یه چراغ خلاص کن!:27: مثل اینکه مدوم های دیگه تعریفی نیستن!:13:نقل قول:
مودم usb برای شیر کردنش باید یه سیستم دائم روشن باشه . قبلا وایرلس usb داشتم و دائم همین مشکل رو داشتم . حالا اصلا موضوع نوع مودم نیست ... موضوع اذیت کردن خود ایرانسله :13:نقل قول:
حالا اگه بخوام یه مودم دیگه ردیف کنم باید از کجا بگیرم ... تو سایت که جایی برای این مورد پیدا نکردم . باید باز برم نمایندگی درخواست بدم ؟
یه خبر از رئیس سازمان تنظیم ارتباطات و مقررات رادیویی : ممنوعیت ارائه ی سرویس های حجمی شامل وایمکس نمی شود.
برای ما که سرویس حجمی داریم مداوم دانلود کنیم که به نفع ایرانسله چون زودتر حجممون تموم میشهنقل قول:
با سلام به دوستان.من الان از سرویس 256 نامحدود سه ماهه استفاده میکنم میخام برای ماه دیگه تغییرش بدم به 512 حجمی اما میرم تو منوی تغییر طرح تعرفه فقط 512 نامحدود سه ماهه داره میخاسم ببینم اصلا میشه تغییرش داد یا نه؟ممنون میشم اگه جواب بدین.
من مشکل داشتم یه چند روزی مودم رو جا به جا کردم فعلا که خوبه
اسپید :
دانلود : 31.3
آپلود : 14.4
پینگ : 281
اینم شرایط مودم :
Signal Strength 100%
Link Quality(CINR Reuse1) 0%
Link Quality(CINR Reuse3) 50%
CINR Reuse1 8.88dB
CINR Reuse3 20.01dB
RSSI -62.62dBm
UL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
DL_FEC QPSK(CTC)1/2
POWER 16.99dBm
نقل قول:
برای حجمی ها آره به نفع ایرانسله ولی برای نامحدود ها به ضررشه ! منم نامحدود دارم :13:
سلام دوستان
من یه مشکلی با وایمکس ایرانسل دارم نمی دونم اینجا جاش هست مطرح کنم یانه ولی می گم.
من میلاد امام حسن مجتبی (ع) وایمکس گرفتم از نوع حجمی با مدم usb
از اون موقع تا حالا هر کاری کردم نتونستم با v..........p.....n کانکت بشم-9 تا اکانت مختلف هم تست کردم ولی نتونستم-
از دوستانی که تجربه دارن خواهش می کنم راهنمایی بکنن.
با تشکر
شما وارد setup مودمت بشو (البته نمی دونم مودم های usb بخش setup دارند یا نه ) در قسمت تنظیمات فایروالت رو نگاه بنداز ببین گزینه VPN Pass through یا چیزی شبیه این رو می بینی یا نه . اگر بود تمام پروتکل هاش رو تیک بزن و بعدش هم apply کن .نقل قول:
منم دقیقا اینجوری شده واسم ... دلیلش چیه واقعا؟؟؟ ..... کسی می دونه؟نقل قول:
دوستان شرايط ايرانسل الان خوبه؟؟؟ من نامه گرفتم از اداره كه سرويس 512 بگيرم. ميخوام صبر كنم براي پائيز طرح پائيزه بگيرم. سرعت ايرانسل خوبه؟ چون ظاهرا بعضي دوستان مبين نت ميگن خوب شده ولي اگه كيفيت ايرانسل همچنان بالاست و پينگ پائيني داره من بگيرم هر چند نامه من به ايرانسل خورده.
بچه ها اونایی که از چیز پی ان استفاده می کنین این 2 روزه ارور 809 گرفتین یا نه؟
من هر کاری میکنم برطرف نمیشه
بچه ها این طرح افزایشی چطور باید خریداری کرد؟ تو خدمات ارزش افزوده ارسال بزنی چه اتفاقی می افته؟؟؟
برای من مشکلی ندارهنقل قول:
همین الان دارم با وی پ ن این پست رو میذارم
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
همون ارزش افزوده خرید بسته افزایشی برو. گزینه بسته افزایشی رو انتخاب و ارسال کن یه لیست باز میشه که توش میتونی انتخاب کنی کدوم بسته رو بخرینقل قول:
من با دو تا شرکت مختلف امتحان کردم با l2tp ولی نمیدونم چرا ارور 809 میده؟
ممنون یک سوال دیگه من الان 1 گیگ انتخاب کنم چی میشه منظورم فعال غیر فعال کردن نوشته انتخاب کنید غیر فعال میشه؟!!!!نقل قول:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
الان متوجه شدم چی شد فقط قیمت 1 گیگ چنده؟!!
67000 ریالنقل قول:
l2tp رو مخابرات از دیروز بسته .... کلا با هر نوع اینترنتی بزنی وصل نمیشه ... pptp بازه هنوزنقل قول: