ترم اول دانشگاه برای شما انتخاب واحد می کنه ، معمولا خودشون واحد هارو در صورت امکان جابه جا می کنننقل قول:
Printable View
ترم اول دانشگاه برای شما انتخاب واحد می کنه ، معمولا خودشون واحد هارو در صورت امکان جابه جا می کنننقل قول:
آها ... یعنی مثلا اگه دانشگاه برای من 17 واحد انتخاب کرد میتونم حذف کنم بشه 12 واحد؟
نهنقل قول:
فقط می تونید با استاد صحبت کنید در صورت امکان زمان کلاس رو جابه جا کنه ، ترم اول زوره :دی
پس چطور این دوستمون
خودش میخواد انتخاب واحد کنه؟
سلام کسی اینجا دفترچه ی ترازی که با دفترچه ثبت نام ازاد برای ثبت نام می فروختنو داره؟
کسی اگه داره لطف کنه اپلود کنه ممنون می شم
بعضی از دانشگاه ها حتی انتخاب واحد ترم اول رو هم به عهده دانشجو میگذارن....مثلا من خودم تهران جنوبم (البته فکر کنم فقط همین تهران جنوب اینجوریه) انتخاب واحد به عهده خودمون بود...من 19 واحد برداشتم و جوری که فقط 3شنبه...4شنبه...5شنبه میرم البته به خاطر اینکه ترم بالاییا زودتر انتخاب کردن یه جورایی دستت تنگه...ولی اگه هر روز به سایت سر بزنی میتونی بهترین زمان و روز و استاد رو جور کنی..........:10:نقل قول:
پارسال نرم افزار بودم(رودهن) امسالIT رباط کریم قبول شدم رفتم برا تطبیق گفت نمرات بالای 15:18::18:نقل قول:
آخرین بخشنامه ی (دستور العمل )معادلسازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بخشنامه ی مربوط به هزینه ی معادلسازی:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5438199&postcount=4644
والا منم ترم اولم انتخاب واحدم رو هم خودم انجام دادم حذف و اضافه هم کردم گیری هم نبود
ترم اول رو خودشون اتخاب واحد کردن،ترمای بعد رو میتونیم یه درسایی رو حذف کنیم؟؟؟
اگه نشه من باید 1 واحو وصیت نامه امام بخونم
پس انگار قانون درست حسابی وجود نداره ... در مورد انتخاب واحد .
بله از ترم های بعد حذف و اضافه هست ...
برای انتخاب واحد جاها پره باید چی کار کنم!؟؟؟
برید آموزش دوست عزیز و یا پیش مدیر گروهنقل قول:
سلام کسی اینجا دفترچه ی ترازی که با دفترچه ثبت نام ازاد برای ثبت نام می فروختنو داره؟
تو این انتخاب واحدا 2 روز رو تو هفته زده یعنی باید هر روزی که می خوایم میریم یا نه هر 2 روز رو باید بریم
اول اینکه عمران - نقشه برداری با نقشه برداری هیچ فرقی نمیکنه .... نقشه برداری به نوعی زیر مجموعه ی عمران هست ولی نه مثل بقیه گرایشها...یعنی یجورایی بحثش از عمرانیا هم جداست هم جدا نیست... مثلآ تو دانشگاه ما گروه نقشه برداری از گروه عمران (همه ی گرایشها) جداست...نقل قول:
اما در مورد بازار کار من خودم خیلی دنبالش نبودم ولی همه ی کسایی که نقشه میخونن از بازار کار خوبش و درامد نسبتآ خوبش میگن... چون هم نیاز نقشه بردار رفته بالا هم خروجی های زیاد مثل رشته های عمران - عمران یا مثلآ معماری نداره... البته بازار کار و کار خوب برای کسایی که با اطلاعات خوب از هر رشته ای فارق التحصیل بشند هست... ولی در کل باید بگیم بر اساس حرفهای شنیده و مسائلی که دیده شده بازار کار خوبی داره...
برای شما که امسال تصمیم گرفتین میتونه خوب باشه میتونه نباشه... فقط اگر دتبال رشته ی اسون هستید پیشنهاد نمیشه... البته اکثر مهندسی ها سخته...
در مورد گرایش های فوق اطلاعات خاصی ندارم اگر خیلی مشتاقی بدونی بگو من تحقیق کنم برات....
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
شما هرچی زودتر بری شانس بیشتری برای انتخاب واحد توی روزهای دلخواه داری چون کلاس ها جای خالی دارند و پر نشدن...نقل قول:
اگر روز اول بری و بتونی انتخاب واحدی که دوست داری انجام بدی دیگه نیازی نیست روز دوم بری که!
یعنی مثلا نوشته: فارسی عمومینقل قول:
سه شنبه 16:00.18:00 یکی دیگه نوشته چهار شنبه 18-20 فقط باید یکی و برم دیگه! درسته؟
فارسی عمومی 3 واحدی یک هفته در میان 4 ساعت باید بری...نقل قول:
یعنی 1 هفته 18 -16
و یک هفته 20 - 16
چرا مباني كامپيوتر رو كه 4 واحده واسه من فقط يكبار در هفته و اونم يه كلاس 4 ساعتي گذاشتن ؟!!
مباني كامپيوتر و برنامه سازي 17- 21 :18:
---------------------------------------------------
راستي از ترم دوم به بعد كه انتخاب واحدا دست خودمونه ميتونيم خودمونم انتخاب كنيم كه چه كلاسي چه ساعتي باشه ؟ يعني هر كي زودتر واسه انتخاب واحد بره ميتونه سكشن هاي اول رو انتخاب كنه ؟!!
سلام/دوستان کسی کارنامه کاردانی به کارشناسی آزاد برق سال 88 یا 87 رو داره بذاره؟ یا درصداش رو بگه؟ ممنون
من به عنوان عضو جدید از همتون تشکر می کنم اطلاعاتتون خیلی کمک می کنه
با وجود اینکه جواب منو ندادین :))
سلام بچه ها
به من ریاضی 1 ، فیزیک 1 و آزمایشگاه فیزیک 1 رو همزمان با پیشنیاز ریاضی پیش و فیزیک پیش دادن! نمی خوام اینا رو با هم بخونم، چه کار کنم؟
همینقدر باید باشه دیگه!نقل قول:
در مورد سوال دوم هم بلی از ترم 2 میتونید ( البته من ترم1 هم خودم انتخاب کردم) ولی بسته به واحد دانشگاهی متفاوته....
شما میتونید زودتر برای انتخاب واحد اقدام کنید تا شانس بیشتری داشته باشید...
البته ورودی های قدیمی تر الویت دارند که زودتر سایت براشون باز میشه...
موفق باشید
کاری نمیشه کرد، مگه این که...:41::31:
آقا این مبانی چیه؟
چرا انقدر سخته آخه؟
من برنامه ++c رو گرفتم . نطب کردم.یه کتاب ++c هم گرفتم.یه نمونه حل شدشو عینا نوشتم اما بازم موقع اجرا کلی مشکل داره.
ممکنه واسه کرک کردنش باشه؟من نفهمیدم درست و حسابی کرک شد یا نه
مگه حذف و اضافه ندارید؟نقل قول:
ریاضی پیش که خیلی ساده است... فیزیک پیش و فیزیک 1 درسای مشترک زیادی دارند یعنی تقریبآ یکی هستند و فیزیک 1 یک مقدار مباحث بیشتری داره پس بهتره باهم بخونی به نفع خودته... از فیزیک هم که چیزی نداره فقط باید سره کلاس ها شرکت کنی و گزارش کار بدی...نقل قول:
ریاضی 1 یمقدار سخته... ولی پیش نیاز خیلی از دروسه پس بهتره سختیش را تحمل کنی و پاس کنی ... بهر حال دانشگاه سختی های خودش را داره...
موفق باشید
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
بعید میدونم ربطی به کرک داشته باشه... اشتباهات از خودتونه که طبیعیه ولی اگر همزمان با کلاس جلو بری اشتباهات را در بیاری راحت با نمره خوب پاس میکنینقل قول:
موفق باشی
به این زودی c++ درس دادن :18:نقل قول:
در کل الگوریتم همش خلاقیت هست
یعنی مثل ریاضی و فیزیک نیست که تابع فرمول و قاعده باشه
همش مغز و خلاقیت درگیرش هست
راست میگه ربط به کرک نداره فکر میکنی برنامه حساس هست و یک جا مشکل داره
برنامه بزن ببینیم چی هستش
آره برای ما هم کلاسامون خیلی جدی شروع شده... (2 جلسه تا الان مبانی کام داشتیم) | ـواحد قزوین
ما اینو نوشتیم
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int main () {
int i2,i5,i10,i20,i50, count=0;
unsigned long int sum;
clrscr();
for(i2=0;i2<=50;i2++
for(i5=0;i5<=20;i5++
for(i10=0;i10<=10;i10++
for (i20=0;i20<=5;i20++
for i50=0;i50<=2;i50++{
sumi2*2+i5*5+i10*10+i20*20+i50*50;
if(sum==100){
cout<<"\n 2rials="<<i2<<"5rials="<<i5;
cout<<"10rials="<<i10<<,20rials="<<i20;
cout<<'50rials="<<i50;
count++;
}//end of if
else
sum=50;
}//end of for
cout<<"\n number of correct times:"<<count;
getch();
return0;
}
کلا هیچی از این که چی مینویسم سر در نمیاوردم
میخواستم ببینم آخرش چی میشه.
شما اگه یه برنامه نوشته شده آماده دارید میشه لطف کنید بدید به من و من امتحانش کنم.
بیا اینطوری نوشترو کپی پیست کردم خراب شد.
برات آپ کردم
کد:http://up.--------.com/Files73/8c9a310e6219434b82c9.rar
منم نرم افزارم ولي هنوز اصلا سر كلاس نرفتيم ! :31::5:
تازه قراره از هفته آينده بريم ! :5:
دوستان واسه ریاضی1 کتاب چی گفتن به شما؟
به ما توماس رو گفتن ولی دوستام میگن خوب نیس
منم که کلا تو دیفرانسیل تعطیلم:دی
به ما " ایساک مارون " رو پیشنهاد دادن ولی یارو استاده گفت خیلی سنگینه !نقل قول:
من " شیدفر " رو گرفتم . :31:
استادها معمولا شیدفر رو معرفی میکنن بعضی ها برای اینکه کلاس الکی بزارن بگن ما خیلی حالیمونه....توماس رو میگن:13:...ولی شیدفر خوبه..یه کتاب با جلد سبز هست.. خوب هم توضیح داده...البته من فقط انتگرالش رو خوندم...نقل قول:
دوستان واسه ریاضی1 کتاب چی گفتن به شما؟
به ما توماس رو گفتن ولی دوستام میگن خوب نیس
منم که کلا تو دیفرانسیل تعطیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:18: شوخی نمیکنی؟ یعنی این ها رو جلسه اول بهتون درس داده ؟> :18:
بابا اذیت نمیکنی؟ :18: معلومه که سر در نباید بیاری :13:
توماس هم کتاب خوبیه!!چرا الکی عیب میزارید رو بچه مردم؟؟!من که راضیم
هیچ قاعده ای ندارهنقل قول:
هر کی یک چیز رو معرفی میکنه
آخر سر هم اصلا یادش نمیافته کتاب معرفی کرده و استفاده نداره
بعضی هم تمرین هاشو میگن بعضی هم هیچ
خب آخرش چی بگیریم؟ اصلا بگیریم؟
به ما لیتول و سیلور رو معرفی کرده!
از توماس آسون ترند معلومه استادتون باهاتون راه میاد :31:نقل قول: