ميشه يه توضيحات كامل درباره كيفيت و امكانات LG LED5600 بدين؟نقل قول:
چطور تلويزيوني هستش؟
ضمنا LGتلويزيون LED
كه سايزش 40باشه داره؟
ميشه يه توضيحات كامل درباره كيفيت و امكانات LG LED5600 بدين؟نقل قول:
چطور تلويزيوني هستش؟
ضمنا LGتلويزيون LED
كه سايزش 40باشه داره؟
نقل قول:
ضمنا ال جی سایز 40 ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473320
با سلام و عرض ادب
کیفیت تصویری led c5000 سامسونگ بهتره یا led 5600 lg
با تشکر از دوستان
-تقريبا هر دوتا از نظر تصويري ميشه گفت در يك سطح هستند واختلاف زيادي ندارندنقل قول:
ميتونيد با توجه به سايقه و ديزاين ويا امكاناتي كه مد نظرتون هست پنل رو تهيه گنيد
نقل قول:
من از اول قصد خرید سونی ex500 داشتم
بعد دیدم کمیاب شده رفتم که سامسونگ 650 بخرم
اونم که گیر نیومد اگرم بود یا گارانتیش رد شده بود یا قیمت بالای 1200 بود حقیقتش از اول از ال جی خوشم نمیومد ولی تا دیدم قیمت 5600 42 اینج 1360000 هست تازه تلویزیون دیجیتال هم داره و 100 هرتز هم هست و led هم که هست یه ذره شک کردم ولی بازم با این امکانات ایا از نظر تصویری مشکلی نداره
چون سامسونگ c5000 تلویزیون دیجیتال نداره در ضمن 50 هرتز هست چطوری تصویرش با 100 هرتز بودن 5600ال جی یکی هست
و اینکه از لحاظ سخت افزاری و ....برند خوبی هست یاخیر
ببخشید نمیدونستم جناب آقای استاد سامسونگ توهینه مگه کلمه سامسونگ فحش آبداره که توهین به حساب بیاد تو 1000 تا ریویو توی نت مشکل soap opera و motion resolution و نمایش رنگ آبی به جای مشکی و نمایش نئونی رنگها مشکل نداشتن یکنواختی شدت نور تو hdtv یای سامسونگ داره بیداد میکنه اونوقت این استاد سامسونگ شما توی فقط یکی از پستهاش به من نشون بدین به این مشکلات اشاره کرده باشه اگه مشکل 50 هرتز پنلای پاناسونیک اینقدر بزرگه که کسی که میخواد بخره حقشه بدونه پس مشکل موشن رزولوشن و soap opera effect و نمایش ندادن رنگ درست مشکی و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه تی ویای سامسونگم حق یوزره که بدونه پس الکی اینجا واسه من بت سازی نکنید بسه دیگه به اندازه کافی اینجور کارا مارو 100 سال از همه دنیا عقب انداخته.نقل قول:
نقل قول:
ببین عزیز هیچ محصولی صد در صد perfect نیست من خودم هم ال سی دی سامسونگ دارم هم پلاسمای پاناسونیک کیفیت sd به کیفیت پخش شبکه ها رابطه مستقیم داره من قبلا یه ----- استار ست داشتم با پلاسما و ال سی دی حالم به هم میخورد الان یه ----- دارم که خروجی کمپوننت داره کیفتش تومنی 100 دلار آمریکا با استار ست فرق داره روی ال سی دی کنتراست پائین توی اتاق معمولی واقعا حال به هم زنه مشکی روی تصویر به آبی میزنه همه رنگا نئونین اصلا حالت طبیعی ندارن رنگ پوست صورت آدما نارنجیه برای اینکه کالیبره بشه باید یه ال سی دیو برایتنس و درجه بک لایتشو کم کنی ولی بازم مشکی نشون نمیده و کنتراستش پائین میمونه به خصوص ال سی دیای سامسونگ و پاناسونیک مشکیو خیلی آبی نشون میدن توی نشون دادن ال سی دیای پاناسونیک و ال جی از سامسونگم بدترن مهمترین عامل تو کیفیت تصویر کنتراسته بعدش آپ اسکیل واسه sd خیلی مهمه پلاسماهای پاناسونیک تو کنتراست حرف اول و آخرو میزنه آپ اسکیلرشم خیلی عالیه شایدچندتا خطای کوچیک تو 50 هرتز بکنه ولی ضعف دیگه نداره از اون طرف سامسونگ آپ اسکیلرش قویه ولی کنتراستش افتضاحه :2: مشکیو نمیتونه نمایش بده رنگارو نئونی نشون میده پوستو نارنجی نشون میده مشکل موشن بلور داره مشکل زاویه دید داره حالا انتخاب با خودته.
برایتنس ال سی دی کاملا fake هست اینو زیر نور معمول خونه میشه فهمید زیر نور خونه کنتراست مهمه که برتری کاملا با پلاسما هست یه ال سی دی مثل lx9500 خیلی خیلی ال سیدی خوبی هست ولی مشکل زاویه دید داره تو صحنه های خیلی اکشن و ورزشی جلو پلاسما کم میاره از اون بدتر led local dimm بودنش باعث میشه black crush داشته باشه واسه همین دادن اون پول واسه این تی وی به نظر من پول تو سطل آشغال ریختنه وقتی میشه با همون پول چیز بهتر خرید.نقل قول:
-از نظر من وچيزي كه بارها گفته شده خدمت دوستان در رنج قيمتي شما lcd ها بهترين گزينه ها هستند (در صورتيكه مقداري سخت گير باشين)نقل قول:
در غير اين صورت مدل le5600 ميتونه گزينه خيلي خوبي باشه علاوه بر اينكه امكانات مورد نظر شما رو با هزينه مناسب داره
-در مورد هرتز در سامي ها يك CMR هم داريم كه در C5000 نزديك 150 ودر C6900 نزديك 400 هست كه قضيش متفاوت هست
-با اين حال LG 5600 ميتونه گزينه كاملا مناسب وخوبي براي يك يوزر خونگي باشه
نقل قول:
با سلام
حالا اگه شما جای من بودید کدوم یکی رو انتخاب می کردید لطفا صادقانه جواب بدهید با دلیل
با سلام یه مدل دیگه هم امروز دیدم بد نبو 40 bx400سونی چطوریه خوبه
-من سراغ c650 ميرفتمنقل قول:
و اگر امكاناتي كه در پنل c650 هست هم برام مهم بود lg ld660
-نداشتن و يا كمتر بودن مشكلاتي مثل يكنواختي نوردهي
-كنتراست خوب
-امكانات عالي
-صداي بهتر
-قيمت مناسب تر
و...
-مشكلاتي كه ال اي دي هاي حاشيه اي مخصوصا در اين رنج دارند :
-يكنواخت نبودن نوردهي
-مشكلات ابري شند پنل ها
-زاويه ديد ضعيف تر
-صداي ضعيف تر
-قيمت زيادتر
و..
-بين دو مدل ال جي وسامي در ال اي دي ها ال جي مقداري در نوردهي موفق تر عمل كرده (ابري شدن كمتر)و اين نقطه قوتش هست
همينطور سامي در scaling مقداري بهتر عمل ميكنه
-بين مدل هاي سوني هم حتما سراغ ex500 برين وبه گزينه هاي bx300/400 ex400 فكر نكنيد
نقل قول:
با تشکر از صبر و حوصله شما
من اون مدلهای که شما گفتید رو اینجا تو شهرستان گیر نیاوردم
فقط همین c5000و 5600lg رو توی این رنج قیمت گیر اوردم می خواستم بدونم شما از این دو مدل کدوم رو انتخاب می کنید ؟
دوما مثل اینکه با صحبتهای شما اصلا خرید led توی این رنج قیمت کار درستی نیست ؟
سوما این مدل lg ld660 با سامسونگ 650 در یک سطح هست و ایا تلویزیون دیجیتال هم داره چون این مدل رو هم پریروز توی یه فروشگاه دیدم ؟
[QUOTE=t_tanhayam;6043916]-هزينه كه ميتونيد بپردازين ؟برند مورد علاقتون؟امكاناتي كه نياز دارين ؟[/QUOTEهزینه حدود 1 میلیون تومان و برند موردعلاقه سونی و شارپ هست داشتن کیفیت رنگ و بازدهی خوب در نشان دادن رنگ مشکی برام مهمه مورد استفادم نگاه کردن ماهواره هست اگه راهنمایی در مورد ----- استرانگ 4902 وچگونگی کیفیت اون دارید لطفا بگید
با تشکر
-در مورد بين دو تا مدل مورد نظر شما واقعا سليقه اي هست (باز دعوامون ميشه با...:biggrin:)نقل قول:
-با اين حال اگر سورس هاي sd بيشتري دارين سامي ها گزينه بهتري هستند
-ببين دوست عزيز از نظر من خريد ال اي دي شايد كار درستي نباشه براي عموم يوزرها كاملا توجيه پذير هست وبه مشكلاتي كه اشاره شد اصلا اهميت نميدن
شما خودتون هم از نزديك مقايسه كنيد وسليقه شخصي خودتون رو هم اعمال كنيد
-c650 يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار هست چه از نظر كيفيت تصوير چه امكانات چه قيمت كاملا بر مدل هاي ديگه برتري داره رويو ها ي خيلي خوبي ميتونيد از اين پنل ببينيد:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm[/HTML]
lgld650 از نظر امكانات ميتونه رقابت داشته باشه از نظر كيفيت تصوير به نظر من ex500 گزينه بهتري نسبت به lgld650 هست (منتها دقت داشته باشين سوني usb و تيونر ديجيتال نداره)
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
[QUOTE=oommiidd62;6046462]-در مورد انتخابتون فكر ميكنم بايد با توجه به علاقتون به sony ex500 فكر كنيد گزينه مناسبي هستنقل قول:
-در مورد شارپ هم گزينه اي با اين رنج قيمتي و قابل رقابت با ex500 نداره
-در مورد رسيور هم كه منع شده صحبت عزيز
[QUOTE=t_tanhayam;6046475]-در مورد بين دو تا مدل مورد نظر شما واقعا سليقه اي هست (باز دعوامون ميشه با...:biggrin:)
-با اين حال اگر سورس هاي sd بيشتري دارين سامي ها گزينه بهتري هستند
-ببين دوست عزيز از نظر من خريد ال اي دي شايد كار درستي نباشه براي عموم يوزرها كاملا توجيه پذير هست وبه مشكلاتي كه اشاره شد اصلا اهميت نميدن
شما خودتون هم از نزديك مقايسه كنيد وسليقه شخصي خودتون رو هم اعمال كنيد
-c650 يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار هست چه از نظر كيفيت تصوير چه امكانات چه قيمت كاملا بر مدل هاي ديگه برتري داره رويو ها ي خيلي خوبي ميتونيد از اين پنل ببينيد:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm[/HTML]lgld650 از نظر امكانات ميتونه رقابت داشته باشه از نظر كيفيت تصوير به نظر من ex500 گزينه بهتري نسبت به lgld650 هست (منتها دقت داشته باشين سوني usb و تيونر ديجيتال نداره
من که گیج شدم
من توی خونه بیشتر کانالهای ماهواره ای نگاه میکنم و بعضی مواقع هم همین سریالهای که توی نت هست رو دانلود و تو خونه تماشا می کنم
با توجه به صحبته ای شما من اگه قید تیونر دیجیتال رو بزنم بهتره همون c5000 رو بگیرم چون 650 که نیست نمایندگی گفت تولید نمیشه
ال جی 660 هم که میگین تصویرش کیفیت پائین نسبت به 650 داره
سونی ex500 رو هم که تخمش رو ملخ خورده
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییی یییییییییییییی بسوزه پدر بی پولی موندم چیکار کنم /
با تشکر از جوابتون
به نظر شما بهترین انتخاب در رنج قیمت 1 میلیون چیه خارج از علاقه من
-در مورد بحث كيفيت و تفاوت اونها باور كنيد شايد اصلا يوزرها ي معمولي متوجه نشن (منظورم اينه كه خيلي نزديك بهم هستند ) من در شرايط سخت گيرانه اي گفتمنقل قول:
من که گیج شدم
من توی خونه بیشتر کانالهای ماهواره ای نگاه میکنم و بعضی مواقع هم همین سریالهای که توی نت هست رو دانلود و تو خونه تماشا می کنم
با توجه به صحبته ای شما من اگه قید تیونر دیجیتال رو بزنم بهتره همون c5000 رو بگیرم چون 650 که نیست نمایندگی گفت تولید نمیشه
ال جی 660 هم که میگین تصویرش کیفیت پائین نسبت به 650 داره
سونی ex500 رو هم که تخمش رو ملخ خورده
-در مورد انتخاب هم فكر ميكنم چون پنل 5600 علاوه بر بهتر عمل كردن در نوردهي تيونر ديجيتال و امكاناتي كه داره وهمينطور قيمت مناسب گزينه معقول تري باشه
-در مورد ex500 چطور مگه ؟ مشهد كه توي نمايندگي ها زياد هست
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
-اميد جان شما اينچ مورد نظرتون رو هم نگفتين با اين حال در محدوده قيمتي شما :نقل قول:
samsung 37c650
lg 37ld660
sony 32ex500
32 اینچ led
32C5550نقل قول:
LG 32LED5600
با راهنمايي tanhayam عزيز ، من ex500 دارم ،يه پورت usb داره با 3 تا ورودي hdmi :46:
البته هنوز از لحاظ كيفيت تصوير با يه آنتن خوب چك نكردمش ببينم چكاره است. با آنتن معمولي بـــــــــــــد نيست.
يه كم تصويرش دوتايي ميشه كه از آنتنه
در مجموع با توجه به رنج قيمتي ال سي دي هاي بازار من سوني رو ترجيح دادم و ميدم به هر چيز ديگه
-مبارك باشه دوست عزيزنقل قول:
-يك تيونر ديجيتال براش تهيه كنيد ولذتش وببرين :46:
اساتید گرامی سلام.
من چند روزه میخام یه hdtv خوب بخرم، واسه همین کل این سایتو شخم زدم...
توی چند ساعت اول تصمیم گرفتم یه پلاسمای پانا بگیرم اما هر چه بیشتر گشتم گیج تر شدم...
واسم اصلا فرقی نداره lcd,led,plasma,3d فقط میخام یه tv عالی باشه که از خریدنش پشیمون نشم.
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید. 50 اینچ به بالا تا 3.500.000
سلام
چند صفحه قبل یکی از دوستان درمورد اپسکالینگ پانی یه چیزایی گفته بود و اینکه توی 50 هرتز مشکل داره و دیگه اینکه توی تصاویر sd اصلا خوب نیست
با این صحبتها کلی نظرم نسبت به پلاسما عوض شد ولی هنوز شک دارم ---- حالا از اساتید محترم میخوام یه توضیح کامل در این مورد بدن و بگن این اپسکالینگ چی هست و چرا توی تصاویر 50 هرتزی مشکل داره .
یعنی تفاوت پلاسما با ال سی دی اینقدر زیاده که دوستان میگن پلاسما خوب نیست ؟//
- مورد upscaling توضيح بدم چيز خاصي نيست قبلا هم اقا مهدي و دوستان ديگه صحبت كردند
-در مورد بحث پيش امده هم من بارها خدمت دوستان عرض كردم و بازهم ميگم اصلا اينطور نيست از نظر شاخص ها ومعيارهاي كيفيت تصوير پلاسماها برتر هستند علت ها هم كاملا توضيح داده شده و هيچ بحثي نيستنقل قول:
تلویزیونهای Full HD در حدود 2 میلیون پیکسل دارن وقتی شما فیلمی با رزولوشن 720x480 روی اونها اجرا میکنی در واقع دارین از 355 هزار تا از پیکسلهای اونها استفاده میکنید که میشه کمتر از یک پنجم رزولوشن پنل بنابر این اگر تلویزیون Upscale انجام نده شما باید تصویر رو فقط تو یک پنجم پنل نگاه کنی و بقیه پنل خارج از تصویر میمونه حالا HDTV ها برای از بین بردن این مشکل میان از الگوریتمهای مختلف استفاده میکنن که بهش به صورت کلی میگن Upscale یا بزرگنمایی یعنی میان هر پیکسل رو به عنوان مثال با چهار پیکسل هم رنگ اون بزرگ میکنن یا بین بعضی از پیکسلها پیکسل خاموش میزارن و ... که بسته به رزولوشنهای مختلف سعی میکنن بهترین سناریو رو تعریف کنن.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342285[/HTML]
-شايد علت رقبت بيشتر يوزرها به ال اي دي و ال سي دي ها گزينه اي تحت عنوان pop يا wow factor هست كه بيننده با ديدن تصاوير در فروشگاهها جذب رنگ ها يا برايتنس پنل ميشه كه اغلب در پلاسماها و در محيط هاي فروشگاهي كمتر ديده ميشه (حالا يا بدلايلي مثل فعال كردن THX مود و غيره ...)
-دوستان زيادي اينجا V20 تهيه كردن خيلي ها راضي وعده اي هم ناراضي بودند حالا به هر دليلي ..
توصيه من اين هست كه سليقه خودتون رو در نظر بگيرين
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
-با توجه به هزينه و امكانات و اندازه و قابليت هاي مورد نظر شما بخصوص در زمينه سه بعدي PANASONIC vt20 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشهنقل قول:
خودمم نظرم همینه فقط تنها نگرانیم کیفیت پخش تصاویر sd تو این tv هست.نقل قول:
آیا اونقدر کم کیفیته که میزنه تو ذوق؟
دوستان اگه تصاویر یکی از کانال های ایرانی م.ا.ه.. رو روی usb ذخیره کنم و توی فروشگاه با PANASONIC vt20 تست کنم آیا میتونه معیار خوبی برای تست کردن کیفیت تصاویرsd باشه؟
من تصمیم گرفتم سری ex500 سونی رو بگیرم ولی بین سایز 40 و46 موندم کیفیت تصویر 40ex500 رو دیدم وخوشم اومده ولی میترسم او تصویری که تو سایز 40 دیدم تو سایز46 نداشته باشم به علت مشخصات یکسان پنل ولی 6 اینچ سایز بزرگتر.از دوستان عزیز بخصوص t_tanhayam لطف کنن نظر بدن این 6اینچ سایز بزرگتر چقدر روی کیفیت تصویر تاثیر میزازه بخصوص توی کانالهای ماهواره که اکثرا سورسشون sd هست؟سریCX520 جدیدی از سونی تو بعضی از سایتها دیدم این سری جایگزین کدام سری شده آیا کیفیتش با سری ex500 برابری میکنه؟
با تشکر از تنهای عزیزنقل قول:
من خیلی با این جمله سلیقه خودتون مشکل دارم. :24:
من اصلا نمی دونم سلیقم چیه.:13:
چون تا حالا کیفیت SD پلاسما رو ندیدمه . کاش یه جایی برای تست کردن پلاسما بود تا ببینم سلیقم چطوریه. خوشم میاد یا نه.
بدبختی خونه هر کی هم میرم فقط LCD داره.:44:
کجا من باید سلیقم رو بفهمم؟؟؟:19:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
46 که بهتره.نقل قول:
فوقش یه خرده دورتر میشینی.:27:
به نظر من دوستانی که میخوان 3 میلیون تومان برای خرید تلویزیون خیلی خوب هزینه کنن , تقریبا یه یک ماهی صبر کنن تا مدل های 2011 یا همون سری D7000 و D8000 سامسونگ وارد بازار ایران بشن.
چون از طراحی فوق العاده اش که بگذریم , در اکثر ریویو هایی که خوندم گفته شده بود بهترین کیفیت تصویری هست که تابحال سامسونگ تولید کرده و حتی یکی از بهترین کیفیت ها در بین تمام برند ها هست(اگر نگیم بهترین) چه در رزولوشن SD و چه HD . از لحاظ کیفیت تصاویر 3 بعدی هم پیشرفت کرده.
در مجموع واقعا ارزش یک ماه صبر کردن رو به شدت داره !
واقعا که گل گفتی بخصوص اونهایی که خیلی حساس به کیفیت تصویر ومسایل فنی هستند بهتره این کار رو انجام بدننقل قول:
تو مدلهای 2011 واقعا کار بیشتر و بهتری شده. البته این رو سایتهای ریویو میگن امیدواریم که از نزدیک هم همینطور باشه.اما بهر حال ارزش صبر کردن رو داره
با سلام
امروز تونستم توی یه فروش گاه یه 40 ex500 گیر بیارم قیمت میگه 1270
اگه سینما هم براش بخرم میشه 1700
حالا فکر می کنید کار عاقلانه ای هست این مدل رو با این قیمت بخرم
از طرفی مدل های جدید هم توی راهه با امکانات بیشتر
در مورد سليقه اينطور بگم زماني كه بحث خريد ميشه و مثلا با كسي ميرين بيرون يك راست ميره فروشگاه فلان برند و يك انتخاب ميكنه اصلا مهم نيست بقيه برندها چطور هستند يا چه برتري هايي دارند چه معايبي دارند
يك روز يك خونواده اي با متر اومده بودند خيابان سعدي و فقط hdtv هاي ويترين رو متر ميكردند كه كدوم مناسب تر هست با فضايي كه براش تعبيه كردند من بارها شده با دوستان براي خريد رفتيم
-فقط ديزاين مهم بوده
-فقط برند ومارك مهم بوده
-هزينه مهم بوده
-فقط اماكانات مهم بوده
-فقط نوع تكنولوژي مهم بوده
و...
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
-معمولا ديگه اين موقع ها وقت ورود مدل هاي جديد هستنقل قول:
-اگر بتونيد يك مقدار صبر كنيد ضرر نميكنيد
-هر چند دقت داشته باشين به هر صورت مدل هاي جديد بدو ورود مقداري قيمت نا متعادلي دارند و ممكن گرون باشند
در حاليكه مدل هاي قديمي نهايت افت قيمت خودشون رو داشتند
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
-در مورد سري هاي جديد توي تاپيك 2011 سوني كاملا مشخصات ارائه شده ومسلما بهبود وارتقاي رو شاهد هستيمنقل قول:
-با اين حال به دوست ديگمون هم گفتم در مورد قيمت ها و زماني كه ميبره براي تثبيت قيمت ها
اندازه 46 شايد معقول تر باشه به شرطي كه سورس هاتون رو هم افزايش كيفيت بدين
با سلامنقل قول:
با مطالبی که شما گفتید فکر کنم تفاوت این مدل با 650 سامسونگ فقط در فرمتهای پخش و تیونر دیجیتال هست درسته ؟
من تو خونه ----- دارم و استانی ها رو با دیش می گیرم فکر نکنم کیفیت تصویر دیجیتالی با ریور فرق داشته باشه .
فکر می کنید این مدل رو بخرم من از مارک سونی خوشم میاد
ولی وقتی می بینم با همین مبلغ led میشهگرقت به شک میوفتم
البته فروشنده از دوستان هست و میگه تصویر این مدل سونی با ex700 که led هست زیاد تفوت نداره
-هر دو مدل ex500 و c650 از پنل هاي s-pva استفاده ميكنند ولي black level در c650 بخاطر استفاده از پنل ultra clearنقل قول:
-در مورد شبكه هاي استاني هم اره تفاوتي نميكنه تقريبا
-در مورد ال اي دي هم تنها تفاوتي كه مقداري مشهود هست برايتنس و شفافيت پنل هاست
نقل قول:
سلام
به قول همین فروشنده دوستم led باید فول بگیری وگرنه بقیه بدرد بخور نیست و مشکلات خودش رو داره
حالا برم بگیرم همین مدل رو یا صبر کنم چون من بیشتر از همین مقدار 1300 نمی خوام پول دور بریزم
در ضمن تصویر 650 با ex500 یکیه
-در مورد انتخاب شما بين ال اي دي و ال سي دي من هم موافقم باهاتوننقل قول:
-در مورد جمله اخرتون ميتونيد دو رويو زير رو بخونيد به مواردي مثل black level.screen uniformity.scaling .input lag توجه كنيد
ex500:
c650:کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex503-kdl40ex503u-20100603700.htm
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm
نقل قول:
با سلام
همون اول جدول که نوشته یه پیکسل مرده تو سامی پیدا کرده منوترسوند و لی تو بقیه موارد سامی فکر کنم سره
-به هر صورت به صورت رندوم انتخاب ميشه پنل هانقل قول:
-با اين حال ex500 هم گزينه مناسب و كاملا نزديكي هست از نظر تصويري اين اختلاف ها شايد اصلا به چشم نياد
با توجه به علاقتون به سونس ميتونه بهترين گزينه براتون باشه
فقط یه چیز موندهنقل قول:
میگم نکنه الان برم بخرم بعد دو روز دیگه قیمتها بیاد پائین
راستی سینمای خانواده سونی کدوم مدل رو پیشنها می دین
راستی این مدل تیونر دیجیتا نداره 500
مثل اینکه 503 داره درسته
والا كاهش قيمت ها صورت گرفته ديگه نهايت اين مدل ها از بازار حذف ميشن فكر نميكنم اونقدر افت پيدا كنهنقل قول:
-در مورد سينماي خونگي من يكم نظراتم متفاوت هست بهتر توي تاپيك مشاوره بگين تا دوست خوبم رايان عزيز راهنماييتون كنند:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369720&page=363[/HTML]
از نظر قیمت میتونه با vt20p پانا رقابت کنه؟نقل قول: