من هم هر چی برنامه پرتابل دارم رو 7 اجرا نمیشن.نقل قول:
این هایی که با Thinstall ساخته شدن.
چه راه حلی هست ؟
Printable View
من هم هر چی برنامه پرتابل دارم رو 7 اجرا نمیشن.نقل قول:
این هایی که با Thinstall ساخته شدن.
چه راه حلی هست ؟
سلام
یه مشکل دارم و اون اینه که:
وقتی روی آیکن Windows Explorer روی Taskbar کلیک راست میکنم دیگه پوشه های Pin شده رو لیست نمیکنه!هر پوشه ای هم پین میکنم نشون نمیده توی لیست.
با اینکه کلی پوشه Pin شده دارم ولی هیچ کدوم رو نشون نمیده.
بدبختی اینجاست من به این pin عادت کرده بودم!
دوست عزیز من این کاررو انجام دادم و مشکل قبلی رفع شد ولی یه مشکل جدید بوجود اومده و اینکه وقتی که به اینترنت وصل میشم و مسنجر رو باز میکنم و همزمان اینترنت اکسپلورر یا فایر فاکس رو باز میکنم یه پیغام مبنی بر اینکه حافظه کم هستشhttp://up.--------.com/Files/a92e1da9a8e540a2b5df.jpgنقل قول:
طبق این عکس میده
به نظر شما از کم کردن حافظه مجازی میتونه باشه و این مشکل رو چجوری میشه حل کرد
باتشکر فراوان
مرسینقل قول:
ولی با این روش وقتی من روی درایومی که میخوام حجمشو زیاد کنم کلیک میکنم گزینه extend volume فعال نیست ( یعنی برای هیچ کدوم از درایو هام این گزینه فعال نیست )
شنیده بودم با این گزینه امکان داره اطلاعات هم پاک بشه !
حالا روش دیگه ای نیست ؟ با پارتیشن مجیک نمیشه این کارو کرد ؟ من قبلا تو xp با پارتیشن مجیک این کارو خیلی راحت انجام میدادم - اطلاعات هم هیچی از بین نمیرفت - تو 7 نمیشه ؟
در مورد اینکه امکان داره اطلاعاتت پاک بشه ؟ من خودم بار ها از درایو های خودم کم وزیاد کردمنقل قول:
مشکلی پیش نیومد
گزینه extand volume هم موقعی فعال میشه که شما اول بری روی یه درایوی که زیاد داره shrink volume رو
بزنی و یه حجمی رو ازاد کنی مثلا 2 گیگ ، بعد با اون حجم جدیدی ایجاد شده کاری نداری ، حالا به سراغ هر درایوی
بری که خوای بهش اضافه کنی ، جز c ، گزینه extan volume فعاله و میتونی بهش اضافه کنی
:20:
من الان این کاریو که گفتی کردمنقل قول:
ولی extend volume فقط برای همون درایوی که ازش این حجم رو آزاد کردم فعاله یعنی بازم روی درایو های دیگه که میزنم گزینه extend volume فعال نیست !
سلام میخاستم ببینم که ایا راهی هست که بشه برنامه هایی رو که تو ویندوز xp نصب میکردم رو روی سون هم نصب کنم؟
نباید این طوری باشهنقل قول:
من همین الان 2 گیگ از g دام به f همون طور که میبینی دوتا f دارم
ولی در عمل توی مای کامپیوترم یه f دارم با حجم مجموع.
عجیبه که برای شما نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
درایوهاتون که همه ntfs هست درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همه ntfs هستن
من درایو ِD خودم فقط 3 گیگ خالی داره ( رنگش قرمز شده ) درایو j من 12 گیگ خالی داره میخواستم 5 تا از این بدم به D
ولی نمیشه
وقتی اون حجم 5 گیگ رو از j آزاد میکنم دیگه اون به هیچ کدوم از درایو ها نمیتونم بدم ، فقط دوباره به خود همن درایو j میتونم 5 گیگی رو که آزاد کردم بدم !
مشکل چیه ؟ :41:
اونایی که با برنامه پرتابل مشکل دارن باید کامپتیبل کنن با ایکس پی
سلام. من xp دارم، بعدش 7 نصب کردم.
الان KIS 9 رو روی xp دارم و فعاله ولی توی 7 باز نمیشه.
باید چیکار کنم تا نرم افزارهایی که روی xp دارم توی 7 هم جواب بدن؟
ممنون.
سلام دوستان
البته اين مشكل قطعا منحصر به ويندوز 7 نيست ولي براي من در ارتباط با ويندوز 7 پيش آمد .
مي خواهم بدانم اگر ويندوز قادر به بوت شدن در حالت نرمال نباشد ولي از طريق safe Mode بوت شود ويندوز 7 چه امكاناتي براي ترميم خودش در حالت Safe Mode دارد و اگر چنين امكاني ندارد نظر دوستان درباره نرم افزارهاي جانبي در اين مورد چيست ؟
سلامنقل قول:
بله Last Known Good Configuration قابلیتی است که از اسمش هم معلومه ،با فشار دادن F8 میتونین این گزینه رو انتخاب کنین .
سلام دوستان
من توی ویندوز xp برای باز کردن برنامه ها در ساعت مشخص این کد را استفاده می کردم :
at hh:mm /interactive yyyy.exe
حالا در ویندوز سون این کد اجرا نمیشه . یعنی به طور کامل اجرا نمیشه یعنی میگه به صورت interactive نیست و به صورت پنهانی هست .
این ارور رو میده :
Warning: Due to security enhancements, this task will run at the time
expected but not interactively.
Use schtasks.exe utility if interactive task is required ('schtasks /?'
for details).
حالا شما برای حل این شمکل راهی دارید ؟؟ ممنون میشم کمکم کنید .
راستی در taskmanager هست ولی ظاهر نداره و invisible هست .
ممنون
سلام
دوستان من ویندوز 7 دارم رو لب تابم و IDM روش نصبه من شبا وقتی میخوام از یه سایتی دانلود کنم اصلا اجازه دانلود نمیده یعنی وقتی روی لینک downloud with idm رو میزنم حجم فایل ظاهر نمیشه و دانلود شروع نمیشه گفتم شاید از تحریمه چون سایت آمریکاییه رفتم --- تهیه کردم اونم اول دانلود کرد بعد دوباره سرعت دانلود به 0 رسید پاک کلافم کرده جالب اینجاست که من با PC از این سایت راحت بر میدارم ولی با لبتاب مشکل دارم.. به یکی از دوستان گفتم گفت شاید اون سایت یه cookie رو لبتابت انداخته که جواب بی ربطیه به نظرم..... چه کنم دوستااااااان به دادم برسید من شبا باید با لبتاب از اینجا دانلود منم
سلام کامپیوتر من کمی قدیمیه و ویندوز 7 روش بوت نمیشه مینویسه نات بوت وباید از توی ویندوز xp نسبش کنم حالا راه دیگه ای برای بوت کردن وجود داره یا نه چند تا 7 دیگه روش گذاشتم بازم همون بود
دوست عزيز سوالتون رو كامل متوجه نشدم!!نقل قول:
يعني چي كه شما ويندوز 7 رو از روي ويندوز ايكس پي نصب ميكنيد؟؟؟؟
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
معمولا همه ي نرم افزارهايي كه توي ايكس پي نصب ميشن روي ويندوز ديگه بدون نصب مجدد راه اندازي نميشن، چون بعضيشاون يه فايلهايي سيستمي دارن كه توي پوشه هاي خاصي از ويندوز براي اجرا و فراخواني ريخته ميشه، شما راهي جز اينكه دوباره نصب كنيد فكر نكنم داشته باشيد.نقل قول:
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
کسی بلد نبود ؟؟؟
به نظرتون کجا باید این مطلب رو بیان کنم تا نتیجه بگیرم ؟؟:11:
از روی نه از توی ویندوز اکس پی یعنی توی محیط دسکتاپ ویندوز xp , دی وی دی 7 اجرا میکنم بعد گزینه اینستال میزنم عزیزم متوجه شدی:31:؟
درودنقل قول:
دو تا راه حل اینجا هست :
کد:http://support.microsoft.com/kb/867466/en-us
البته اینها برای Windows server هست ولی روی سون هم جواب میدن .
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
درودنقل قول:
فکر نمیکنم سوالتون رو تو بخش مناسبی گذاشته باشین ولی به هر حال ،اگر از V P N استفاده کردین و جواب داد ،با سرور یه کشور دیگه دانلود کنین .
خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟نقل قول:
سلام به همگی من بیشتر از یک ماه وین 7 روی سیستم نصب کردم کاملا اکتیو بوده و احتیاج به نصب کرک و فایل اکتیو نداشته
اما از دیروز این پیغام می ده دوستان راه حلش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی بلده این مشکل رو حل کنه؟؟؟؟
یه نگا بندازین.....ضرر نداره والا :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=404480
خب اینک که واضح مدت یک ماه ازمایشی شما تمام شدهنقل قول:
بهتره به بخش کرک ویندوز 7 برید ویه کر خوب دانلود کنید و اپدیتشو غیر فعال کنید تا یه وقت
مشکلی پیش نیاد
من که متوجه مشکل شما نشدم نکست شما که ظاهرا فعالهنقل قول:
اگه میخواهید پارتیشن جدید ایجاد کنید خب اول باید یه یک یا چند پارتیشن دیلیت کنید
اگر هم میخواهید نصب کنید خب پارتیشن رو دیلیت و فرمت و بعد نصب کنید تا 100% مطمئن از نصب باشید
اگر هم نصب نمیشه فایل setup مشکل داره.
یه ویندوز دیگه تست کن
آقا مثل اینکه مشکل از ویروس هست...نقل قول:
چون دیگه اصلا بعد ازصفحه Loading Files روی Microsoft Corporation همین جور میمونه و وارد مرحله بعد نمیشه...
ممکنه مشکل از ویروس بوت باشه؟؟
راستی 3 الی 4 تا ویندوز سون تست کردم
عکس اولی رو نگاه نکردی دوست عزیز
یه آپدیتی هم هست که بعضی کرک ها را تشخیص میده و اگر از شانس بد کرک فردی را شناسایی کنه این پیامو میدهنقل قول:
[QUOTE=joe_satriani;4892586]خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟[/QUOTE
وقتی اینستال میزنم بعد مراحل نصب بعد هم نصب میشه مشکل من اینه که کامپیوتر با سی دی ویندوز 7 بوت نمیشه روی سیستم های دیگه بوت میشه فقط روی سیستم من بوت نمیشه:41:
وقتی اینستال میزنم بعد مراحل نصب بعد هم نصب میشه مشکل من اینه که کامپیوتر با سی دی ویندوز 7 بوت نمیشه روی سیستم های دیگه بوت میشه فقط روی سیستم من بوت نمیشه:41:[/QUOTE]نقل قول:
[/QUOTE]نقل قول:
آها پس اينطور كه من فهميدم شما با نصب ويندوز 7 مشكل نداري ، با بوت شدنش مشكل داري :31:
خوب بايوس سيستمون تنظيم هست كه با سي دي يا دي وي دي لود بشه يا خير؟
موفق باشيد.
[/QUOTE]نقل قول:
سلام
مي گم دي وي دي ويندوزت رو كامپيوترهاي ديگه بوت مي شه يا نه؟
اكه بوت مي شه ببين سيستمت از طريق دي وي دي بوت مي شه يا هارد ؟
احتمالا كامپيوترت از طريق دي وي دي بوت نمي شه
درسته مشکل از یه نرم افزار بود که با پاک کردنش مشکلم حل شد:31:نقل قول:
آها پس اينطور كه من فهميدم شما با نصب ويندوز 7 مشكل نداري ، با بوت شدنش مشكل داري :31:
خوب بايوس سيستمون تنظيم هست كه با سي دي يا دي وي دي لود بشه يا خير؟
موفق باشيد.[/QUOTE]
بایوس نمیدونم باویندوز اکس پی و ویستا بوت میشه ولی با هیچ سونی بوت نمیشه راه دیگه ای برای راه اندازی سیستم هست یا نه؟
بایوس نمیدونم باویندوز اکس پی و ویستا بوت میشه ولی با هیچ سونی بوت نمیشه راه دیگه ای برای راه اندازی سیستم هست یا نه؟[/QUOTE]نقل قول:
نه ديگه - اگه فقط واسه سون بوت نميشه پس كلا سيستمت با سون مشكل داره :31:
نميدونم والله چي بگم :46:
دوستان ديگه هم راهنماييت كنن - انشالله مشكلت حل شه
منم راهي به ذهنم رسيد دريغ نميكنم :11:
آقا راهی واسه خلاص شدن از Stop Working نیست؟ یه جوری بشه سیستم رو درست کرد.
اینم بگم با Restore هم درست نمیشه. نمیخوام ویندوزم رو عوض کنم ولی از زمانی که ویندوز رو نصب کردم یه هفته بعدش این Stop Working ها شروع شد. بی دلیل برنامه ای بسته یا هنگ میکرد.
کسی هست که این مشکل رو داشته باشه ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ببخشید این راه رو خودم خونده بودم ولی در ویندوز سون اجازه ی چنین کاری رو نداریم .
به هر حال از شما دوست عزیز بسیار ممنونم .
اگه راهی پیدا کردی بهمون بگو .:10:
سلام.من وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم این اخطار میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چیکار کنم؟
dvd خراب هست.نقل قول: