سرور عوض کردين ؟
وضعتون چجوره الان فکر کنم يه 400-500 بيلي داشته باشين ... من که همچنان وضعم خرابه :دي
Printable View
سرور عوض کردين ؟
وضعتون چجوره الان فکر کنم يه 400-500 بيلي داشته باشين ... من که همچنان وضعم خرابه :دي
این EP5 وضع همه رو خراب کرده.حتی uber های گیلد ما هم به زور دارن خودشون رو با بازی می کشن جلو.
اوضاع خیلی بد شده.gear نیست.link کردن افتضاح شده.
همه همون گایا هستیم.
400-500 bil ! آخه از کجا ؟!نقل قول:
کلا به نظرم EP5 بد هم نیست !
لایت ها نمیان و بازی نمی کنن ولی برای باس میان. دیشب سر ele boss ها pvp شد . 3برابر ما بودن ! اکثرشون هم uber بودن !
اکثرشون تو jungle pvp و general pvp ندیده بودم . فقط شانس آوردیم تو در تا گیلد مختلف بودن که با هم جنگ و دعوا خفن داشتن !!
ما می رفتیم ما رو می کشتن ولی چون خودشون با خودشون دعوا داشتن هی یکیشون باس رو ریست می کرد !! و ما دوباره وقت برای برگشتن داشتیم ! Guild leader ما هم مثل همیشه فقط قاط زد !
الان خیلی ها تقریبا به end game gear نزدیک شدن و ما داریم با اونا بازی می کنیم . اگه Dungeon جدید باز شه یعنی 2 ماه دیگه فاصله ها کمتر میشه و pvp یکم Balance بهتر میشه.
قبل از اپيزود جديد که وضعتون خوب بود ...قاعدتا بايد الان سرمايه تون بيشتر هم شده باشه :دي
يکي از دوستام توي گريند به 70 دو تا دروپ گرفت 100 بيل فروختشون . من به همين اميد hm ام رو دارم لول مي کنم وگرنه با اين وضع تخيلي لپيس لول 7 و gear جديد هيچ اميدي براي pvp نيست براي من . حداقل دروپ خوب بگيرم 20-30 و 1-15 رو يکم تقويت مي کنم
کریسمس امسال دیگه زدن به سیم آخر ! +100% EXP ! تازه روزهای قبلش از +50 شروع میشه تا +90 ! حدود 2 هفته هم کاملا +20% !
دیگه همه فکر کنم 70 بشن !!
گیلد لیدر ما که گفت 24 ساعت باید روزایی که +100% exp هست تو مپ لایت ها باشیم ! نزاریم گریند کنن ! اعصابشم خفن خورد شد.
------------
راستی Top spender supermarket sweep linked event شدم ! 30 دقیقه همین جوری Melon می خریدم دراپ می کردم تا جا باز شه !!! چند صد تا Stack فکر کنم شد !
حدس بزنین جایزه چی به من دادن GM ها !! عمرا نتونین حدس بزنین !
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
بله ! چند تا Ice cream به عنوان جایزه گذاشتن Bank teller ما !!!! هنوز باورم نمیشه ! اینقدر ملت رو گاگول گیر میارن !
این عوضیا که همیشه GM package می دادن.چی شد این دفه؟نقل قول:
الان من مي بينم حتي اونايي هم که خيلي کم بازي مي کردن يکي دو تا 70 دارن ... کلا لول کردن با اين مپ جديد خيلي آسونه.نقل قول:
دیگه همه فکر کنم 70 بشن !!
+% لازم نداره . بيشتر مي خوان جنگ و خون ريزي رو دامن بزنن اينا ×_×
اين اضافه +% که براي انچنت گذاشتن واقعيه يا مي خوان ملت لپيسيا بخرن ؟:دي اگه اينجوريه که نوشته ديگه آب خوردن مي شه به [7] رسيدن . لپيسيا الان بخريم ؟ گرون نشه اونموقع !؟
من 10 تا power خریدم.شاید بشه تو روز 25th ماه december که bonus enchant هست از 4 به 6 برسم.
بعد یه A می خرم 7 می کنم و بعدش هم +3 enchant تا 10.به نظرم 10 کافیه واسه گارد.
من که يه عالمه لول 6 شکوندم براي pvp 1-15 لينک نشد .
تنها اميدم همين gear لول 6 توي 1-15 بود ... توي 20-30 هم که در حد آرزو هم نيست اصلا ممکن نيست بتونم يه gear لول 6 لينک شده براي 20-30 درست کنم ... ادامه ي اين بازي بيخوده براي من ... جاي پيشرفت ندارم ... در تمام سطوح پي وي پي فقط مي تونم بميرم :دي
LOLنقل قول:
این جمله ی آخرت داغونم کرد حاجی XD
ما هم تو pvp 70 بیشتر می میریم تا بکشیم چون نه کامپیوتر خوبی داریم که سریع رندر کنه و
بازی رو روون ران کنه نه اینترنت خوبی داریم که پر سرعت باشه و بازی لگ نداشته باشه.
منم دارم به یه جاهای بدی میرسم.شاید دیدی یه وقت quit کردم منم.
درست کردن Gear تو این بازی حماقته الان. مگه اینکه اون Gear نباشه و مجبور شی درست کنی.نقل قول:
من که Full set 1-15 war همش هم خوب لینک و Enchant شده و Full 6 هست راحت آماده خریدم .
اگه می خوای 1-15 یا 30 بازی کنی فقط باید یه مدت با 70 فارم کنی و Op جمع کنی 50 تا 100 تا op شد یه ست خوب می خری میری 1 سال حالش رو میبری.
اصلا Gear 15 و 30 با 70 قابل مقایسه نیست . یه Warrior لول 70 الان 61 Slot که همشون OP می خوان واسه لینک داره . واسه گارد که میشه 67 تا !!! خودتون برین حساب کنین دیگه با 15 و 30 که اصلا لول 7 هم لینک نمیشه .
نگرفتی دیگه !نقل قول:
این عوضیا که همیشه GM package می دادن.چی شد این دفه؟
GM Package همین بود محتویاتش !!! جون به عزراییل مجانی نمی دن.
lol تو GM Package بستنی گذاشتن نا مردا هاهاهاها.نقل قول:
لول 70 چي فارم مي کنيد شما ؟نقل قول:
یه مدت با 70 فارم کنی و Op جمع کنی
اينور يکي از بچه هاي ايراني فکر کنم 70 شد و بازي رو ول کرد و رفت :دي
لول 70 شدن و از بازی رفتن مد شده الان !نقل قول:
تو اپیزد جدید چون لول 70 شدن سخت نیست راحت 70 میشی و بعدشم pvp در کار نیست چون هیچ کس pvp نمیاد طرف فکر می کنه مثل بازی آفلاین بازی تموم شد ! حالا بریم یه بازی دیگه lol
البته اگه بخواد هم pvp کنه چون سریع 70 شده و فارمی نکرده و لباس ها گرونن نمی تونه پس خارج میشه .
ele mob + farm new map + Oi+plvl
در بدترین حالت وقتی من پول لازم میشم سریع میپرم DD1 راحت 1 بیل در ساعت میده. البته اگه مزاحم نداشته باشی و با 2 spin بکشی.
salam man priest bardashtam mishe begid vaghti level up mikonam chio afzayesh bedam zarar nemikonam
تا لول 20 رو Full Rec برو تا بتونی تنهایی راحت لول آپ کنی. اسکیل Frost Barrier رو بگیر و موب ها رو جذب کن و خود موب ها سریع میمیرن.نقل قول:
لینک screen shot ها و آمار weapon های لول 70 .
با فیلشر شکن باید باز کنید.
کد:http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=1076725
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
این لینک رو هم بخونید . مربوط میشه به فروش محدود AP item ها با گولد داخل بازی. که اگه درست انجام بشه بازی احیا میشه .
کد:http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=1074015
پست بسیار خوبی بود.از بابت اطلاعات ممنون.
من نفهميدم چي نوشتهنقل قول:
يعني ده تا گلد بار بخري يه کوپن مي ده ... بعد اين کپن ها تبديل به ap مي شه
این قضیه هنوز تصویب نهایی نشده ولی معلومه GM ها هم دارن نگران میشن چون خیلی ها
بازی رو ترک کردن به خاطر همین AP.
باید صبر کرد دید چی میشه.
سلام
دوستان لینک دانلود آخرین ورژن این بازی به همراه آپدیت رو کسی داره؟
فکر کنم همه چی تو پست اول گفته شده.یه نگاه بندازی راه میوفتی.نقل قول:
دوست عزیز من پست اول رو خوندم که اینجا درخواست دادم. متاسفانه لینک دانلود کامل بازی توی پست اول نیست. به هر حال چون چند وقت یکبار بازی آپدیت می شه، لینک جدید گذاشتن تو پست اول یه کار خسته کننده می شه.نقل قول:
ممنون
ایتم لینک مستقیم عزیز.
کد:http://download.aeriagames.com/files/games/us/shaiya/csd/shaiya_us_downloader.exe
این بازی چیزی به نام لینک کامل دانلود نداره. یه فایل base هست که دانلود میشه و بعد باید اتوماتیک صبر کنی تا آپدیت شه.نقل قول:
من نمی تونم برم تو بازی.ارور میده که:
connection with the server could not be established
سرور باز به فنا رفته؟
بخاطر شاتل هست. یه چند روزه اوضاع خرابه.نقل قول:
بابا ترکوندن دیگه بی انصافا.پینگ تایم من از 600-700 پایین تر نمیاد.نقل قول:
طبق گفته ی GM بعد از maintenance قرار new dungeon باز بشه.
می بینم که dungeon جدید باز شده !
drop ها چطوره ؟ تو فروم خوندم همه می نالیدن که باس ها سختن و دراپ درست حسابی ندارن !
من فعلا سرم بدجوری شلوغه ! یه امتحان استخدامی تو راه دارم مجبورم خر بزنم ! کار هم که تو جامعه ما از ازدواج و ... مهمتر و واجب تره !
معلوم نیست کی وقت کنم دوباره اکتیو شم ! امیدوارم از گیلد kick نشده باشم !
برای کدوم شرکت؟ کجا داره نیرو میگیره؟
LOLنقل قول:
من 3 روزه بن شدم.واسه illegal PVP.داشتم با Azurea و BanGBanG تو MSN حرف میزدم.می گفتن Dugeon جدید
یه افتضاح به تمام معناست.باس ها و موب ها فوق العاده سخت هستن برای کشتن و گیلد رفته اونجا واسه
فارم.تمام باس ها رو به یه بدبختی کشتن ولی فقط چند تا weapon lvl 70 و acc دراپ شده.
من با هانترم لاگ کردم دیدم همه داغونن.البته حق هم دارن.بعد از چندین ساعت فارم کردن خیلی زور داره
فقط چند تا سلاح لول 70 که enchantable هم نیستن و چند تا acc گیرت بیاد.باسکو اینقدر ناراحت بوده که
بعد از کشتن باس afk شده.lol
همه انتظار ست 65 داشتن.تمام گیلد های سرورهای دیگه هم تو فروم QQ می کردن.خلاصه دهن GM ها
رو سرویس کردن.اگه GM این قضیه رو ردیف نکنن خیلی ها از بازی میرن.این Dungeon آخزین امید خیلی ها بود.
Ban من فردا Lift میشه و میتونم با گاردم لاک کنم.
اگه این قضیه ی ست 65 حل نشه منم شاید بازی رو ترک کنم.
باس ها رو تو فروم دیدم . عجیب بودن خود باس ele نداره ولی AOE از 2 ele مخالف میرنه ! که تانک کردن رو سخت می کنه و هی باید ele عوض کنه !نقل قول:
بقیه سرور ها هم همین بود ظاهرا Gear دراپ نمیشه . همه باس ها رو کشتن !
cape جدید هم که اومد ! +1500HP ! که فقط با gm max stat درست میشه !
این GM های این بازی ترکوندن greedy بودن رو !
شرکت خصوصی تو شهر خودمونه . تهران نیست ! 1 مهندس مکانیک می خواست واسه سرپرستی !نقل قول:
برای کدوم شرکت؟ کجا داره نیرو میگیره؟
مرحله اول رو دایدم ! 30 نفر انتخاب شدن ! مرحله بعد قراره از بین ما 30 تا 10 تا انتخاب بشن و برن واسه کارآموزی !
بعد کارآموزی دوباره مصاحبه و امتحان 1 نفر رو انتخاب می کنن !!!!! (چقدر راحت)
من دارم زور می زنم حداقل جز 10 تا برم که یه کار آموزی ردیف مجانی بریم !
ببینین 1 شرکت خصوصی واسه گرفتن 1 نفر چه اوضاعی به پا می کنه ! و چه رقابتی میشه ! حالا خودتون برین تا آخرش که چقدر وضع مملکت داغونه ...
LOL
به نظرم امروز یه کوچولو خر شانسی آوردم.تا حالا کسی تو گایا از این new Dungeon دراپ نگرفته بود
ولی پارتی ما امروز گرفت.یه سلاح dual لول 70 واسه وار گرفتیم.
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره؟
همه quit کردین؟
ساملک
ما اومدیم یه سری به شما بزنیم.
چه خبرا؟
خونه کا سیستمو جمع کردم تلفن هم که این قد پولش زیاد اومده ندادیم قطعه از کافی نت اومدیم فقط بخاطر داش کاظم و محمد یه 4-5 ماهی هست ازتون خبری ندارم
چاکریم داش مجتبی.خوبی عزیز؟
حاجی بهت PM دادم چک کن قربونت.
سلام
من تازه این بازی رو دانلود کردم.از کاراکتر Vail - Assassin خوشم اومده، ولی آخر پست اول نوشته شده واسه اینکه زود پیشرفت کنم، حتما باید Nordein - Warrior رو انتخاب کنم. حالا با آپدیت های مختلف بازی، هنوز هم این قضیه تایید می شه؟
ممنون می شم اگه بگید چجوری بازی رو خوب شروع کنم؟
البته پست اول رو کامل خوندم. ولی واسه شروع یه کم راهنمایی می خوام
من هنوز بازی رو اجرا نکردم، چون می خوام از اول بازی اشتباه نکنم.
(تو بازی west بدون سوال رفتم تو world 7 ولی همه دوستان تو world9 بودن، واسه همین کلا تنها بازی کردم. دیگه این بار گفتم با هماهنگی برم تو بازی که اون مشکل قبلی بوجود نیاد.)
ممنون
همه افرادی که بازی می کردن از بازی رفتن عزیز.یا به علت مشغله ی کاری یا درس یا نمی تونستن با بقیه ادامه بدن.