:5:GeneralM - Level 10 Dueling level 10 Rank 41
Printable View
:5:GeneralM - Level 10 Dueling level 10 Rank 41
hadipro Persia Level 27 Dueling level 39 Rank 620
lvl هادی تو دوئل الان 40 هست ایول هادی
سه تا سوال کوچولو موچولو
1. وسایل هایی که جمع کردیم رو چطوری بفروشیم.
2.چطوری عضو یه شهر بشیم.
3.چطوری پولارو داخل بانک بزاریم
1. می تونی به یه شهر که مغازه داره (General Store یا Tailor یا Gunsmith) بری و توی اون مغازه بر روی لوازمت کلیک کنی و اونا رو بفروشی. فقط یادت باشه لوازمی رو که میخوای بفروشی نباید توی پروفایلت باشننقل قول:
2. باید به Townhall اون شهر مراجعه کنی و روی Residents کلیک کنی و به Founder (کسی که جلوی اسمش کلاه سیاه هست) یا Councilor (کسی که جلوی اسمش کلاه سفید هست) تگرام بزنی و بگی تو رو دعوت کنن.
3. الآن که عضو شهر نیستی نمیتونی توی بانک پول بزاری؛ ولی وقتی عضو شهر شدی با مراجعه به بانک شهر خودت میتونی به حسابت پول بریزی. (قسمت سمت چپ) و یا به حساب خزانه شهر پول بریزی که بتونن ساختمان ها رو گسترش بدن (قسمت سمت راست)
من دوئل رو ترک کردمنقل قول:
lvl هادی تو دوئل الان 40 هست ایول هادی
به هادی هم بگید زیاد دوئل نکنه
لول دوئلت میره بالا و میبینن لول خودت پایینه هی میان میزنن ناکارت میکنن
چاکر همه بچه ها هم هستیم.آقا بدخواه مدخواه داشتین آمار بدین جنازش رو بیارم...:19::10:نقل قول:
tuxedoنقل قول:
چاکر همه بچه ها هم هستیم.آقا بدخواه مدخواه داشتین آمار بدین جنازش رو بیارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Codect
با اینکه من دوئل رو ترک کردم ولی بهم گیر دادن هی منو میکشن باید 12ساعت بخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
spa,p30 :31:نقل قول:
چرا ترک کردی ؟ خوب با یکی دوئل کن که لولت رو زیاد کنهنقل قول:
اصلن حال نمیدهنقل قول:
چرا ترک کردی ؟ خوب با یکی دوئل کن که لولت رو زیاد کنه
یکی بهم میل زد یه چیزی گفت دیگه روم تاثیر گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
world 2,3 از ساعت 11شب دیگه باز نمیشه :41:
تو رو خدا منو به پرشیا دعوت کنید
خسته شدم بسکه tuxedo و Codect پشت سر هم میریزن سرم و هر کدوم 300تا میزنن
منم که 620تا جون دارم راحت میمیرم !
پشیمونم از ترک کردن پاسارگاد
:27::27::27:نقل قول:
به abtin یه پیغام بفرست بگو دعوتت کنه خوب :8:
آقا کدوم مهارت energy رو زیاد میکنه و کدوم برای سریع حرکت کردن .
وچطوری لول طرفی که توی نقشه به صورت یه دایره قرمز دیده میشه بدونیم
راهی هستش که از همون دایره اسم طرف رو کپی کنیم.
لنگ اینام :19:
انرژی خودش زیاد میشه ولی اگه میخوایی سریعتر زیاد بشه باید پرمیوم داشته باشی و دیگر هیچ :27:نقل قول:
برای سریع حرکت کردن باید اسب بخری ... اسب ها هم چند نوع تو بازی داره ... هر چی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری :21:
در مورد اسم هم فکر نکنم به غیر از اینکه اسمشو تو قسمت رنکینگ تایپ کنی بتونی کاری کنی .
البته بگم پرشیا اصلا جای باحالی مثل پاسارگاد نیستنقل قول:
من برگشتم پرشیا اما اصلا احساس راحتی ندارم اینجا میخوام باز برم پاسارگاد
بهر حال tuxedo و Codect و darkstrand اونجا دستشون بهم نمیرسه !نقل قول:
البته بگم پرشیا اصلا جای باحالی مثل پاسارگاد نیست
من برگشتم پرشیا اما اصلا احساس راحتی ندارم اینجا میخوام باز برم پاسارگاد
ترسو شدینقل قول:
داری از مبارزه فرار می کنی
بمون همونجا و مبارزه کن
دیگه برای این حرفا خیلی دیر شده.یادته وقتی پاسارگاد رو ترک میکردی چی گفتی؟نقل قول:
دیگه راه برگشتی نیست...
ارهنقل قول:
یادته وقتی پاسارگاد رو ترک میکردی چی گفتی؟
گفتم پاسارگاد جای پیشرفت نداره که درست در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوئل می کردم بعد پول در اوردم لباس و کلاه رو عوض می کنم و میرم کار اون وقت یکی اینو فهمیدم تا لباسام عوض میشه
میاد دوئل :d
خداوکیلی یه بار این جملت رو بخون ببین چیزی میفهمی.:18:نقل قول:
من که چیزی نفهمیدم.
fkni tildnl
بنده فهمیدم : D
میگم کسی تو 4 نیست
من هستم فردا هم میخوام یک شهر بزنم نظرتون چییه
من ورلد 4 هستم .....نقل قول:
tuxedo و Codect و darkstrand دهان بنده رو سرویس نمودند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم تو چهارم اسمش mohammad.ir
تازه لول 7 شدم .
و در به در دنبال یه شهرم :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب گوسفندی بوده یارو با اون جون اومده دوئل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای اولین بار یه مبلغ قابل توجه بردم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حدودی راست میگی غیر قابل فهم بود :31:نقل قول:
من با دوئل کردن پول در اوردم اینقدر که بتونم لباس و کلاه بخرم وقتی که خریدم لباس هامو عوض کردم با این کارم
مهارت های دوئلم کاهش یافت در عوض مهارت های کارم زیاد شد . افرادی که ازشون پول در اورده بوده وقتی این رو
فهمیدن برای انتقام هی میان دوئل کردن ولی دلشون خوشه چون از من چیزی بهشون نمی ماسته پولم همیشه 0
هست :31:
من هم توی ورد چهار هستم و لولم هم 5 هست .نقل قول:
من رفته بودم دوئلنقل قول:
عجب گوسفندی بوده یارو با اون جون اومده دوئل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگی قابل توجه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
برای اولین بار یه مبلغ قابل توجه بردم :biggrin:
پس ما که روزی 2-3تا باحال تر از این داریم باید چی بگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خورده بهتر شد.ولی باز میشد جمله بندی بهتری به کار برد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حدودی راست میگی غیر قابل فهم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با دوئل کردن پول در اوردم اینقدر که بتونم لباس و کلاه بخرم وقتی که خریدم لباس هامو عوض کردم با این کارم
مهارت های دوئلم کاهش یافت در عوض مهارت های کارم زیاد شد . افرادی که ازشون پول در اورده بوده وقتی این رو
فهمیدن برای انتقام هی میان دوئل کردن ولی دلشون خوشه چون از من چیزی بهشون نمی ماسته پولم همیشه 0
هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من هر دو روز یک بار می میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند وقتی از شهرت برو بیروننقل قول:
تو و4 رنکم شده 22
رنک دوئلم هم 19 هست
اما دوئل اصلا حال نمیده ادم کار کنه بهتره نون بازوشو میخوره اینجوری زورگیری اصلا حال نمیده نون حروم باید ببرم سر سفره:31:
هان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیا جلوم بشین
منو خوب ببین
نفرت تو چشامه دختره ی آشغال
این ارمغان توئه
(خیلی آشغالی کثافت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف دل منو میزنینقل قول:
دوئل اصلا حال نمیده ادم کار کنه بهتره نون بازوشو میخوره اینجوری زورگیری اصلا حال نمیده نون حروم باید ببرم سر سفره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 2ساعت breaking in horses تجربه یه دوئل باحالو به دست میارم !
صرفا" بخاطر یه نفر که خودش میدونه اینو نوشتم : دی
یادته من بهت میگفتم "بمیری!" ؟:31::31:نقل قول:
building railroad station خیلی بیشتر تجربه میده.من ازش 89 تا تجربه هم گرفتم !نقل قول:
من ازین 83تا میگیرم وقتی 100% هستنقل قول:
building railroad station خیلی بیشتر تجربه میده.من ازش 89 تا تجربه هم گرفتم !
اره ولی من همه اسکیلهای دوئلم خوبه :18:نقل قول:
اسمتونو بدین فردا ساعت 12/5 از مدرسه اومدم ایشالاه دعوتتون میکنم به شهرم تو ورد 4 الان زدم بسازه گفت 8 ساعت دیگه: D
لولمم 9 هست اخراشم الان 10 میشم 30 تا دیگه اکسپر میخام
من اینو باید از کجا بیارم تو کجا باید کار کنم ؟؟
Trout