گارانتی نداره این رم ؟نقل قول:
گفتم که گارانتی رم ها مادام العمر هست. هر وقت خراب بشه شما می تونی ببری گارانتی و واست عوضش می کنن.
Printable View
گارانتی نداره این رم ؟نقل قول:
گفتم که گارانتی رم ها مادام العمر هست. هر وقت خراب بشه شما می تونی ببری گارانتی و واست عوضش می کنن.
الان رفتم دو تا رم 2گیگ سیلیکون با باس 1333 گذاشتم ببینم چی میشهنقل قول:
تست هم کردم مشکلی نداشت
گارانتی مادام العمر هم داره
سلام من میخوام probook4540 بگیرم ولی از داغ کردنش میترسم!شماهایی که اچ پی دارین خیلی داغ میکنه؟
دوست عزیز این مدل لپ تاپ جزء سردترین لپ تاپ موجود در بازار است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پایین سایت در قسمت rating توجه و در همین سایت با جستجوبادیگر لپ تاپ معروف مقایسه کن
من لپ تاپم HP PAVILION DV 6070 هست و ویندوزم 7 اورجینال میباشد میخوام بدونم میتونم از بکاپ یک لپ تاپ HP PAVILION DV 7 که ویندوزش 8 اورجینال هست استفاده کنم برای لپ تاپ خودم؟:n13:
سلام دوستان
رم لپ تاپ 4 گیگه ولی الکی حدود 1.5 2 گیگش اشغاله!
حتی سرویس ها استارتاپ ها رو هم غیر فعال کردم ولی زیاد فرقی نکرد.
فایرفاکسم که لگ میزنه با اینکه رم زیادی مصرف میکنه، ولی از حداکثر رم استفاده نمیکنه.
HP Pavilion dv6-6C45se Win 7 Home Premium
کسی نبود جواب سوال مارو بده؟:n03:
اون قسمت رو win7 اشغال می کنه.تازه vista از اینم بیشتر اشغال می کرد!مثلا xp حدود 200-300 MB از رم رو می گرفت.7 حدود 1GB می گیره.چیزای دیگه هم هستند که رم رو اشغال کنند.بری تو task manager می زنه کدوم نرم افزار چقدر از رم رو اشغال کرده.تو قسمت proccessنقل قول:
اگه رم اصلی 1333 بوده حتما یه رم با همین فرکانس بنداز.cpu هم ساپورت کنه ممکنه مشکل پیش بیاد.تو نت سرچ کن ببین رمی که کمپانی انداخته با چه فرکانسیه.فکر می کنم همون1333 باشه برای سری 61xxنقل قول:
اتفاقا اونجا قسمت Process جمعشون حدود 500 مگ رم رو اشغال کرده(تیک Show Process ... رو هم زدم)نقل قول:
ولی تو قسمت Performance حدود 2 گیگ پره...معلوم نیست از کجا...
شیطونه میگه یه رم بگیر....
چون دفعه اول خودم رم رو تعویض نکردم نمی دونم باسش چیهنقل قول:
ولی نمی دونم چرا 2تا 4گیگ روش جواب نمیده (همه رم هایی که امتحان کردم 1333 بودن)
الان 2تا 2گیگ سیلیکون 1333 روش انداختم خوب کار میکنه
خب اون 1.5 هم حتما مال خود ویندوزه.مال ویندوز رو تو تسک منیجر نمی زنه که.همه رو هم ببندی همون مقدار پره.منم الان ری استارت کنم هیچیم باز نکنم 40 درصد پره.طبیعیه.الان فقط google chrome بازه با چند تا استارت آپ معمولی 55 درصد گرفته.مشکلی نیست
من این مدل رو دارم روی سنگین ترین کار ، حرارت لپ تاپ مثل حرارت لپ تاپ هایی مثل pavilion در حالت عادی هست. به خاطر ارتفاع نسبتا زیاد لپ تاپ کولینگ داخلی خیلی خوبه. به شدت برای کارهای عادی توصیه میشه.نقل قول:
خیر امکان نداره. چون ویندوزهای روی لپ تاپ روی بایوس اون لپ تاپ تنظیم میشه.به احتمال زیادبه مشکل می خورین.نقل قول:
اگه از تم aero استفاده نکنید صرفه جویی خوبی میشه در استفاده از رم. درایورهای غیر ضروری رو هم حذف کنید. دسکتاپ رو هم شلوغ نکنید.نقل قول:
مال من که باسش همون 1333 هست از برند Micron.احتمالا مال شما هم همین بوده.لپتاپ من 6070 هست.فکر نکنم اگه همین رو بندازی مشکلی داشته باشه.سعی کن هر دو رو از یه برند بگیری.هر چند بعضیا می گن باس یا همون فرکانس یکی باشه برند فرقی نمی کنه.ولی شما از یه برند بگیر.اگه می خوای مطمئن شی هم می تونی تو نت مدل رم اوریجینال 6177 رو چک کنی یا از خود سایت hp سوال کنینقل قول:
سلام یه سوال اگر روزی 2، 3 بار لپتابو شارژ کنم برای باطری مشکلی پیش میآد؟
و اگر بعد از شارژ کامل وقتی لبتاب هم روشنه باطریو در بیارم و از برق مستقیم استفاده کنم چی؟کلا استفاده از برق مستقیم برای همیشه مشکلی ایجاد میکنه؟
سعی کن تعداد دفعات شارژ کردن لب تاپت رو کم کنی! تا میتونی از برق استفاده کن! یعنی هرجا هستی با برق کار کن! موقع کار کردن با برق هم نیاز نیست اصلا باتری رو در بیاری، خود مدارهای باتری وقتی شارژ شد، اون رو از مدار خارج میکنن!
پس هیچ صدمه ای به باتری وارد نمیشه اگه همیشه به برق وصل باشه!
ولی اگه بارتی رو در بیاری اگه برق یهو قطع بشه به لپتاپ بیشتر صدمه وارد میشه!
HP ProBook 4540s دارم . روی سیستم pc یه فلش مموری 16 گیگ را فرمت ntfs کردم بعدش
به نوت بوک میزنم نمیشناسه اصلا چیزی نمیاره ؟؟؟
فقط چراغ فلش روشنه ؟
از طریق manager ویندوز اقدام به پارتیشن بندی یا فرمت درایو کنید.نقل قول:
اگه نشد از برنامه های پارتیشن بندی کمک بگیرید. اگه فلشتون برند اصلی باشه 200% برمیگرده. نگران نباشید.
به احتمال زیاد با یه برنامه دیگه فلش رو فرمت کردید. مثل hp usb disk ...
سلام دوستای گل...
4540 با رم 6 و می خواستم بگیرم....
آیا برای گیم و فعالییت روزانه بالا مناسبه؟؟
کم نمیاره؟؟؟؟
ممنون میشم...چون فردا می خواستم برم برای خرید...کدوم گارانتیو پیشنهاد میدید؟؟
سلام من لبتابhp4540sدارم اما نمیدونم چطوری گرافیکintelرو به atiسویچ کنم
رو دسکتاپ راست کلیک کنید...بعد switvhable graphics رو بزنید...حالا هر برنامه ای رو که میخواین با گرافیک AMD کار کنه رو اتتخاب کنید و روی high performance بگذاریدش و ok کنید..نقل قول:
همین :n01:
سلام
رم مک بوک DDR3 باس 1066 رو میشه رو لپ تاپ HP 6177 گذاشت؟
اول از همه سال نو رو به همه تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو دارم
این پست رو تو تاپیک خودم زدم اما گفتم اینجا هم بزارم که یه اطلاع رسانی کلی بشه
تازه گیا یه درایور جدید واسه واسه فعال کردن دکمه فیزیکی وای فای در ویندوز 8 اومده که واسه اون سری از لب تابهای hp که دکمه f12 مخصوص فعال سازی وای فای که بعد از نصب ویندوز 8 از کار می افته و فقط از طریق منوی خود ویندوز 8 میتونید فعالش کنید رو دوباره فعال می کنه توجه کنید که این درایور رو تو لیست درایورهای لب تابتون ممکنه نداشته باشید و باید از جستجوی درایور گیرش بیارید اسم برنامه هم اینه HP wireless button که اسم فایل setup هم sp59199 هستش . ایتم از عیدی من به مناسبت سال نو
سلام
میخوام رو لپ تاپم ویندوز 8 بریزم.(قبلی رو هم پاک کنم)
3 تا پارتیشن دارم:
یکی که تو ویندوزه که باید کلا پاک شه.
یکی هم ریکاوری.باید چیکارش کنم؟پاک کنم مشکل نداره؟
یکی هم HP_TOOLS . اینو چیکارش کنم؟پاک کنم مشکل داره؟
مرسی
سلامنقل قول:
فقط درایو c یا همون ویندوزت فرمت کن ویندوز نصب کن کاری به دو پارتیشن دیگه نداشته باش
میخواستم ببینم اگه مشکل نداشته باشه حداقل یکی از اون 2 تا رو واسه خودم بردارم تا فایلایی که تو درایو C دارم بریزم توش تا پاک نشن.خیلی مرسینقل قول:
یه سر به این فروم بزن تو پیج چهارمش کامل توضیح دادم وچون اونجا کامل گفتم اینجا دیگه ذکر نمی کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو ریکاوری رو پاک کنی دیگه نمی تونی ریکاوری کنی.البته اگه 4 تا dvd بک آپ گرفتی موقعی که لپتاپ رو خریدی.من که خودم چند وقت پیش این درایو رو فرمت کردم.چون فکر نمی کنم هیچ وقت به ریستور کردن ریکاوریم نیازی داشته باشم.چون مسکلی هم پیش بیاد در هر صورت موقع ریستور کردن کل اطلاعات هارد می پره و مثل روز اول می شه!نقل قول:
خیلی مرسی.نقل قول:
اتفاقا خودم دی وی دی های ریکاوری رو رایت زدم با برنامش.
سلام
چند روزیه وقتی لپ تاپو روشن میکنم بعد از 5 دقیقه فن داخلی لپ تاپ شروع میکنه کار
قبلا وقتی بازی میکردم اینجوری میشد
اما الان وقتی هیچ کاری هم باهاش نمیکنم بازم یک فن داخل کار میکنه البته نه با شدتی که موقع بازی کار میکنه اما وقتی دست روی بدنه لپ تاپ میزاری مشخصه و گوشتم که میزاری صداشو میشنوی
شنیدم Hp قسمتی داره که میشه سرعت فن رو کنترل کرد ! کجاس ؟
دمای سی پی یو در حالت عادی و نرمال چقدر بابد باشه ؟
چجوری میشه دما رو چک کرد ؟
چه مدلی داری ؟نقل قول:
اگر dv6 6000 یا 7000 باش برنامه hp support assistant رو نصب کن به همراهش hp cool sense هم نصب میشه ...
بازش کن و چک کن که سیستم فن روی optimize باشه ...
ضمنا شرایط قرارگیری دستگاه هم خیلی مهمه کلا نوت بوک های مالتی مدیا باید کول پد داشته باشن تحت هیچ شرایطی هم بدون کول پد بازی نکن ...
ضمنا تو قسمت power option چک کن سیستم روی high performance نباشه ...
دلایل دیگه ای هم هست اما فعلا همینارو چک کن ...
HP DV-6 6170seنقل قول:
Core i7 2670
4 GB DDRIII
500 7200 rpm
ATI 6770 2GB DDR5
آخه یک سال و نیم هست دارم این مشکل نبوده
یک هفتس اینجوری شده
کول پد هم نداشتم تو این یکسال و نیم
منم همین مدل رو دارم. مهر 90 گرفتم لپتاپ رو.نقل قول:
پسرعموهام بعد از 2-3 ماه خیلی باش بعضی روزا فیفا 13 و NFS بازی میکردن بعد چند مدت فنش صداهای عجیب و غریب میداد و وقتی هم که روشن میشد پیغام میداد سیستم فن بدرستی کار نمیکنه.
خودمم احتمال میدم فن رو حجم عظیمی از خاک و آت و آشغال فرا گرفته :n02: از اون روز به بعد کل بازی هارو پاک کردم کار سنگین هم بجز قیلم دیدن و طراجی انجام ندادم.
تنظیمات رو هم چوری تنظیم کردم که دما از 48 یا 50 بالاتر نره. خوشبختانه دیگه اخطار اختلال در کارکرد فن رو نمیده ولی فن هنوزم بعضی وفتا حس میکنم از جاش در اومده یا صداهای عجیبی میده. خمیر سیلیکون رو هم باس تعویض کنم.
هر چه سریعتر بده نمایندگی (هرچند که HP نمایندگی درست حسابی تو ایران نداره) یه بار واست بازش کنن تمیز کنن و خمیر سیلیکونش رو هم تعویض کنن. خودم در اولین فرصت همینکارو میکنم.
تونستی یه کول پد مناسب با خروجی های هوای زیر لپتاپ بگیر و باهاش به هیچ وجه فعلا بازی و کار سنگین گرافیکی نکن.
مرسینقل قول:
البته برای من نه صدای عجیب غریب میده و نه پیغام میده
برای اینکه متوجه بشم که فن داره کار میکنه باید دستمو بزارم رو بدنه لپ تاپ وگرنه نمیفهمم
منم زیاد باهاش فیفا 13 بازی میکنم
فقط فیفا 13
تو این چنذ روزه یک بار درست شد
اما باز دفعه بعد که روشن کردم دستمو که گذاشتم رو لپ تاپ دیدم داره میچرخه
عب نداره فقط حتما یه کول پد خوب بگیر و بده تمیزش کنن. درست میشه ایشالا.نقل قول:
دوستان نگران نباشین مشکلی نیست ...
من قبلا یکی از مدل های سری 6000 رو داشتم به طرز وحشتناکی صبح تا شب باهاش بتل 3 لایو میزدم طوری که اکانتم 1120 ساعت کار کرده به جرات میگم 800 ساعتش با لپ تاپ اچ پی بوده اما کوچکترین مشکلی نداشت البته من فن استفاده شده تو سری 6000 رو دیدم خوبه ولی کیفیت خیلی خیلی بالایی در حد اسم اچ پی نداره و ساخت تایوانه به نام sonun ...
مشکل فن هم اگر داشتین یا 60-50 تومن حله چون قیمت فن pavilion dv6 تو سایت های خرده نهایتا 15 دلاره ...
به دلیل طراحی خوب اچ پی هم واسه تعویض فه فقط قاب باز میشه مثل برندهای دیگه نیست ...
بازی کنین فوقش خراب شد عوض می کنین دیگه ...
ضمنا دوست عزیز بازی بدون کول پد و گذاشتن سیستم روی high performance هنگام بازی عمر دستگاه به طرز عجیبی کاهش میده ...
من همون 90 که 6000 رو گرفتم همون دقیقه یه کول پدم واسش گرفتم 30 تومن که از جنس چوب بامبو هست و الان فکر کنم 90-80 باشه ...
دمای هارد / رم و ....به شدت کاهش میده واقعا خیلی تاثیر داره البته الن دیگه 6000 ندارم ...
بر خلاف یه سری ها که میگن بازی با لپ تاپ درست نیست باید بگم کاملا درسته اما شرایط درستی رو باید براش فراهم کنین نه اینکه بزارین رو فرش بازی کنین ...
یک مدل کول پد که به درد این لپ تپ بخوره معرفی منین و خیلی هم گروم نباشه
فیفا 13 هم با همون کاستوم پلن خودم بازی میکنم که همیشه از 50 درصد سی پی یو استفاده میکنه
اما واصه بازی های دیگه که کمتر بازی میکنم High Performance میزارم
کول پد خوب زیاده و قیمت بالایی هم داره باید بری حضوری ببینی چی واقعا مناسبه .
همون طور که گفتم موقع بازی به هیچ عنوان نباید روی High Performance باشه چون پردازنده با تمام قدرت کار می کنه طوری که Loading به 100 میرسه و فن مجبوره با بالاترین سرعت بچرخه و هیمن مساله باعث میشه زودتر خراب شه ...
فن یه روتور ساده ست و طبیعی هم هست که خراب شه اما این طوری خیلی زودتر خراب میشه ...
فقط زمانی که کار عادی می کنین برای سرعت بالاتر می تونین روی high بزارین اما تو بازی به خصوص بازی های سنگین ...
باری فیفا هم بهتره سیستم روی Balanced باشه و قدرت پردازنده رو روی 80 تنظیم کنین ..
سلام به همه...
من یه لپ تاپ pavilion g4-1006tx دارم که ویندوز 7 روش نصب بود از همون ابتدا...
الان میخوام به ویندوز 8 کوچ کنم...
به نظرتون این مدل از سری لپ تاپ های HP با ویندوز جدید مایکروسافت مشکلی ندارن؟؟
الان کلیه درایور هاش واسه ویندوز 8 به بازار عرضه شده یا باید به مدتی دیگه صبر کنم تا درایور های جدید واسه ویندوز 8 عرضه بشه؟
مممنونم
نقل قول:
ببینید چون نوت بوک شما مربوط به 2011 هست دیگه ساپورتی براش وجود نداره ...
درایورهای ویندوز 8 رو باید یا از سایت سازنده و یا از page مدل های دیگهی اچ پی در همین سری و یا سری های دیگه بگیرین ...
اما در مورد نصب مشکلی نیست و می تونین 8 رو نصب کنین .