می تونید اسمش رو تو فایل bashrc بزارید یا اینکه اگه تو kde هستید تو قسمت تنظیمات تو گزینه startup آدرس برنامه رو وارد کنید.نقل قول:
چطوری برنامه Gnome-Pie و بزارم لیست Startup که اجرا بشه؟
Printable View
می تونید اسمش رو تو فایل bashrc بزارید یا اینکه اگه تو kde هستید تو قسمت تنظیمات تو گزینه startup آدرس برنامه رو وارد کنید.نقل قول:
چطوری برنامه Gnome-Pie و بزارم لیست Startup که اجرا بشه؟
به اینترنت وصل شدم .با اجازتون من دستور sudo apt-get install grub2 رو زدم.بعد از ریست بوتیبل من ریخت به هم .فکر کنم دستور رو اشتباهی زدم .مجبور شدم یه بار دیگه ابونتو نصب کردم .نرم افزاری برای تنظیم گراب وجود داره؟نقل قول:
چطور می تونم درابونتو مک ادرس را تغییر دهم ؟
با سرچ کردننقل قول:
چطور می تونم درابونتو مک ادرس را تغییر دهم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان دقیقا نمیدونم به خاطر چی(یا نصب gnome-shell یا آپدیت)راست کلیک و آیکن های دسکتاپم پریدن...چند تا راه که تو فروم های اوبونتو بود رو انجام دادم ولی هنوز مشکل باقیه.
چیکار باید بکنم؟
-------
البته مشکلات جالب دیگه مثل ترنسپرنت شدن تب های اپرا هم به وجود اومده!
------------
مشکل دسکتاپ با gnome tweak tool رفع شد...
بااین روش مک ادرس را تغییر دادم ولی کانکشنم حدف شدنقل قول:
اومدم چندتا فونت ویندوز نصب کنم زدم همون خود Ubuntu رو هم خراب کردم.
الان مشکلم اینه که وقتی میرم مثلا سایت گوگول؛ هیچ متنی نمیبینم. حتی Button جستجو گوگل هم خالی هست.
حالا اگه تو Firefox بیام تیک "Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections" رو بردارم؛ درست میشه. اما خب میخوام اول Ubuntu رو برگردونم به همون حالت Default بعد هم فونت های ویندوز رو بریزم توش.
سلام. می خوام دیسک 32 و 64 بیتی اوبنوتو رو روی یه دیسک داشته باشم به صورت مولتی بوت. البته لازم به ساختش توسط خودم نیست فقط می خوام به صورت آماده دانلود کنم. (می دونم با چه نرم افزارهایی هم ساخته میشه)
قبلا این کارو کردند؟ اگه لینکی چیزی دارید معرفی کنید.
دوستان توی بخش مینت یه pdf فارسی بود که همه راهنمای جامع مینت بود و خیلی هم کامل و روان و ساده بود.
میخوام بدونم برای Ubuntu هم چنین pdfای هست؟
در ضمن لایو Ununtu رو از کجا میتونم دانلود کنم راستش خودشو میترسم نصب کنم از بس این ور و اون ور دیدم بچه ها توی نصبش به مشکل خوردن و گیچ کننده هست.
سلام من ی مشکل تو نصب ubuntu 12.04 دارم
تو مرحله انتخاب پارتیشن ، هیچ پارتیشنی نیشت . فقط ی هارد 500 گیگ را نشون میده در صورتیکه ی ویندوز 7 روش نصب شده و فصای مناسب هم برای نضب اوبنتو اختصاص دادم اما هیچ کدومش نیست
مشکل ار کجاست؟
ممنون
خسته نباشین!
من میخواستم Ubuntu رو نصب کنم، از خود سایت Ubuntu.com نسخه 12.10 ش رو دانلود کردم.
زمانی که دانلود میکرد، نوشت حجم: 763 مگابایت، ولی Browser من ایراد داره وبرخی زمانا وسط دانلود مینویسه Finished و قایل رو نیمه دانلود میکنه، الانم این فایلی رو که دانلود کرده نوشته 704 مگابایت، ولی زمانی که میرم رو Properties فایل، حجمش رو نوشته 683 مگابایت.
زمانی هم که فایل رو با Winrar اجرا میکنم، نه Error میگیره نه مینویسه Archieve Damaged . الان من از کجا بدونم اینی که دانلود کردم کامله یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس
بهترین راه برای شما استفاده از md5 هست.نقل قول:
اینجا رو ببینید:
اگه هم md5 رو بلدید بدست بیارید از صفحه زیر مقدار ایمیجی که دانلود کردید رو ببینید:
اگه هم مشکلی داشتید بگید که سیستم عاملتون چیه تا یکم بیشتر بگم. الان وقت ندارم.
دوستان توی بخش مینت یه pdf فارسی بود که راهنمای جامع مینت بود و خیلی هم کامل و روان و ساده بود.
میخوام بدونم برای Ubuntu هم چنین pdfای هست؟
سلام
دوستان من الان xp روی سیستمم دارم میخوام ubunto بدون دردسر داشته باششم چیکار کنم؟ از روی فلش سرعتش خوبه؟
نمیخوام پارتیشن عوض کنم یا ... وقتیم خواستم راحت پاکش کنم
ram 512
cpu 2.8 775
چه طوری میشه از Synaptic به صورت آفلاین استفاده کرد؟
( توسط Synaptic اپلیکیشن را به صورت آفلاین نصب کرد ؟ )
من میخوام Ubuntu رو نصب کنم، فایلش رو هم روی یه سی دی رایت کردم، ولی توی استارت آپ Press key to boot from CD رو نمیاره. باید چیکار کنم؟
Ubuntu مثل ویندوز هنگام نصب میشه پارتیشن ها رو تغییر داد یا حذف کرد و فرمت و ...
سپاس
دوستان عزیز، من چند تا سئوال دارم. اگر میشه راهنمایی کنید :
(توضیح : کامپیوتر من دسکتاپ هست و ویندوز 7 دارم، میخوام روی یک هارد دیگه (80 گیگ قدیمی) لینوکس نصب کنم، به خاطر نرم افزارهای تخصصی رشته ام (اقلیم شناسی) که عمدتاً برای لینوکس نوشته شده)
1- به طور کلی، ابونتو بهتر هست یا اپن سوزه؟ یا کلاً چه نسخه ای از لینوکس؟ (برای کار من)
2- اگر به جای نصب سیستم عامل، برنامه VMware یا موارد مشابه رو توی ویندوز نصب کنم و به صورت مجازی لینوکس نصب کنم، در کارایی سیستم عامل لینوکس و نرم افزارهاش، تاثیر خیلی شدید داره، یا در حد قابل قبولی سرعت نسبت به حالت نصب واقعی کمتر هست؟
3- لینوکس نسخه 64 بیتی از نظر نصب برنامه ها محدودیت نداره؟ (من ویندوز 7 رو همیشه 64 میریزم، حالا میخوام در کنارش لینوکس 64 هم داشته باشم)
ممنونم دوستان
منتظر راهنمایی تون هستم
این Pdf بدی نیست ولی پیشنهاد می کنم از منابع انگلیسی استفاده کنید که هم جامع تر هستند و هم به روز تر. سطح زبان هم سعی شده تا حد امکان ساده باشه.نقل قول:
بد نیست برای تست خیلی خوبه و می تونید روی فلش هم به راحتی کار کنید ولی اگر امکان پارتیشن بندی دارید اونطور بهتر هست چون زمان لود و سرعت اجرای بسیار بهتری داره.نقل قول:
اینجا جامع و ساده توضیح داده شده:نقل قول:
کار خاصی نباید انجام بدید فقط هنگام بوت تعیین کنید از طریق CD ابتدا بوت بشه. بله پارتیشن بندی رو میشه انجام داد و باید بدونید که فرمت پارتیشن های لینوکس با ویندوز متفاوت هست.نقل قول:
۱-اوبونتو و مینت کاربران زیادی دارند ولی بقیه توزیع ها هم خوب هستند.نقل قول:
۲- تا حدی تاثیر داره ولی از لحاظ سادگی و شروع کار گزینه خوبی هست؛ و بعد از حرفه ای شدن می تونید مهاجرت کنید به نسخه نصب شده.
۳- خیر محدودیتی نداره.
تا حالا خودتون انجام دادین؟؟؟؟نقل قول:
میشه تشخیص داد که کدام فایل deb برای کدام نرم افزار است؟
به عنوان مثال من میخوام firefox را به صورت آفلاین در اوبوتو 12.04LTS توسط Synaptic نصب کنم ...
مراحل رو به صورت مختصر توضیح بدین ؟
توضیح میدید روی فلش چطور میشه ؟ برای پراتیشن بندی میشه بدونه اینکه چیزی پاک کنم از یکی از دریاو ها کم کنم و دوباره اضافه کنم؟
باید فلش رو وارد دستگاه کنی و سی دی رو بگذاری و وارد محیط نصب بشی، موقع نصب تنها تفاوت اینه که به جای اینکه یکی از درایوهای هارد رو انتخاب کنی، اون آخرها فلشت هم هست، اون رو انتخاب کن (فرمتش کن و الی آخر خودت احتمالاً نصب رو بلدی)نقل قول:
فقط برای بالاآوردنش باید اول بری توی تنظیمات بایوس و از اونجا اولویت بوت رو روی یو اس بی بگذاری
ممنون
من اینو پیدا کردم و ریختم
اما موقع بالا اومدن ارور میداد نمیدونم چرا
--------------------------------------------------------
لینوکس تاحالا نصب نکردم اما نباید کاره سختی باشه -
بعد که روی فلش نصب کردم لوت pc دچار مشکل نشه بالا نیاد ؟ یا با easyboot میشه درستش کرد؟
سلام
دوستان من با ماشین مجازی vmware و یک سی دی لایو اوبنتو دارم کار میکنم.
میخوام همزمان که دارم با لینوکسم کار می کنم یه لینوکس جدید توی همون ماشین مجازی درست کنم، کارت شبکه هاشونو به هم وصل کنم و تعداد فایل رد و بدل کنم.
چطوری باید این کارو بکنم؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید.
به صورت پیشفرض این ماشینهای مجازی و سیستم اصلی به هم وصل هستند. اگه میخوای مطمئن شی ping کن.نقل قول:
واسه فایل share کردن، دیگه بستگی داره میخوای از چی استفاده کنی. تو اوبونتو که خیلی راحته. رو فایل راست کلیک میکنی و sharing options بعدش هم share this folder و یکم فایل دانلود میکنه و میتونی رد و بدل کنی.
این رو تست کنید :نقل قول:لایو بالا بیارید مشکلی پیش نمیاد اگر نصب هم کنید خودش سیستم عامل دیگه شما رو میشناسه .کد:http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/
نه توی سیستم اصلی لینوکس ندارم، گفتم با ماشین مجازی کار میکنم.نقل قول:
یه ماشین مجازی دارم، حالا میخوام یکی جدید درست کنم و با این دو تا فایل رد و بدل کنم.
منم منظورم همین بود. ماشین مجازی، که اوبونتو باشه، به صورت پیشفرض (احتمالا) به بقیه ماشینهای مجازی (که درست میکنی) و سیستم میزبان (ویندوز) وصله. فقط کافیه تو اوبونتو share کنی و تو بقیه بگیری.نقل قول:
گفتم اگه میخوای مطمئن شی همه به هم وصلن، ping کن.
چه جوری باید ping کنم؟نقل قول:
آیپی رو پیدا میکنی ونقل قول:
وقتی پینگ میکنی، یه سری نوشته میاد که همینجوری هم میاد. یعنی تموم نمیشه. اگه اینجوری شد یعنی درسته، به هم وصلین. اگه نشد و چیزی ننوشت یعنی یا آیپی رو بد دادی یا وصل نیستین.کد:ping ip
واسه تموم کردن پینگ هم Ctrl+C رو بزن.
واسه پیدا کردن آیپی هم میتونی از دستور ifconfig کمک بگیری، هم میتونی بری تو System Settings تو Network بعد کارت شبکتو انتخاب کنی و IP Address رو ببینی. آیپی چهار تا عدده که با نقطه از هم جدا شدن.
برای دادن ip به کارت شبکه باید چیکار کنم؟
توی MAC ADRESS چی بنویسم؟
بعدش وارد ipv4 setting که میشم متد manual رو انتخاب کنم؟
این قسمتها رو هم بگید تا پر کنم:
adress-netmask-get way
DNS servers
Search Domain
درود!
چجوری میشه با Ubuntu یه Dial-Up ساخت؟
MAC رو دست نزننقل قول:
آره Manual باید انتخاب بشه
adress همون آدرس آیپی هست که میخوای
netmask زیر شبکه رو مشخص میکنه. مثلا بده 255.255.255.0
بقیه رو هم واسه شبکه داخلی نمیخواد بدی.
کار سختیه. به نظرم اگه از خیرش بگذری بهتره.نقل قول:
ولی برنامه هایی مثل gnome-ppp واسه گنوم یا kppp واسه KDE هستن که این کارو میکنن.
برنامه wvdial هم خط فرمانی هست و برای این کاره.
سلام....
دوستان من رو لپتاپ و کامیپوتر جدیدم نمیتونم به هیچ عنوان اوبونتو رو نصب کنم، از طرفی هم دوست ندارم زیاد با ویندوز:n21: بیام تو نت و ...!!! کلا احساس میکنم سیستمم داره جون میکنه!!
راه حلی هست که توی ویندوز، یه اوبونتوی تمیز نصب بکنم با همون ویرچوال ماشین؟!!
چه چیزایی رو از دست میدم؟؟
سلام
کار نشد نداره. یه درایو 30گیگی خالی کن و ابونتو را توش نصب کن.
ویرچوال ماشین بیشتر CPU و Ram را درگیر نمیکنه؟
نقل قول:
درود.
دقیقا مشکل Ubuntu با لپ تاپتون چیه؟
چه مشکلی داره؟
توزیع های دیگه رو هم امتحان کردید؟
- مشکلتون رو کامل بیان کنید.
آره میتونی از VBox استفاده کنی.
نه چیز خاصی رو از دست نمیدی.
فقط اگه سیستمت ضعیف باشه تو محیط ویندوز با مشکل ram و گه گاه cpu مواجه میشی (که مجبور میشی VBox رو ببندی).
متاسفانه هر بار ایراد میگیره که با سخت افزار نمیخونه!! چندین نسخهی مختلفش رو نصب کردم ولی نصب نشد که نشد.... اخرین نسخهای که تونستم نصب بکنم همون 9.4 بوده که دیگه واقعا قدیمی شده!!! :)نقل قول:
کار نشد نداره. یه درایو 30گیگی خالی کن و ابونتو را توش نصب کن.
راستش نه! یعنی به توزیع های دیگه علاقه ندارم چون با این یکی عادت کردم که کار بکنم...نقل قول:
توزیع های دیگه رو هم امتحان کردید؟
بارها و بارها یه هارد 40 گیگ به سیستم وصل کردم و سعی کردم روش نصب بکنم، اخر سر وسط کار نصب( که داره فایل ها رو نصب میکنه و یه سری عکس نشون میده!) یه ارور میاد رو صفحه و میگه که کار نرمافزار نمیتونه نصب بشه و یه ایراد از ویندوزم میگیره که ظاهرا اجازهی نصب بهش نمیده!!(فک کنم تقصیر ویندوز 7 باشه که نمیذاره این کارو بکنه!)
اخرشم کارم به روانی شدن کشید... نسخهها یکی پس از دیگری میان و میرن و من همچنان تو 9.4 موندم... الان سیستمم ویروس نیوفولدر گرفته نمیدونم باید چیکارش بکنم!!
اگر هارد رو جدا بکنم، وسط نصب یه دفعه سیستم خاموش میشه!!! متاسفانه به هارد دیگهای هم دسترسی ندارم و ندارم که بخوام وصل بکنم...
------------------
الان که اینا رو نوشتم، تصمیمم رو گرفتم و میخوام برم ورژن جدید رو بدم دانلود بشه و بعدش رایتش بکنم... هاردم جا داره که بتونم روش نصبش بکنم(30 گیگش که قبلا اورده بودم برا اوبونتو!!) برم ببینم میتونم اونجا نصبش بکنم یا نه!
سوال:...... به عنوان مثال من میخوام firefox را به صورت آفلاین در اوبوتو 12.04LTS توسط Synaptic نصب کنم ...... مراحل رو به صورت مختصر توضیح بدین ؟ ....؟
فایل رو بطورت deb دانلود کننقل قول:
با دبل کلیک سافتویر سنتر باز میشه و راحت میتونی اینستال رو بزنی اما اگه میخوای بهتر نصب کنی با ترمینال نصب کن ...
فرض کنیم تو دانلودز دانلود کردی
جای فایل نیم اسم فایل رو بزار ...کد:cd Downloads
sudo dpkg -i filename.deb
در واقع تمام اینستالر ها از دستور بالا برای نصب استفاده میکنن (البته تو دیباین بیس ها )
من با اوبونتو به اینترنت وصل میشم اما هیچ صحفه ای رو باز نمیکنه مرورگرش هم فایرفاکسه :n13::n13::n15: