بابا صفحه 6 کتاب جبرتو باز کن!
میشه استقرایی.........
میشه استقرایی.........
استقرایی میشهنقل قول:
اگر سوالات اختصاصي سخت باشه دانش آموزان ممتاز بيشتر ضرر ميكنند تا دانش آموزان متوسط
دوست عزیز فرض کن ما همه اشتباه میکنیم میشه ارامش اینجارو بهم نزنی خودت کنکوری بودی میدونی بعدش چه حالیه ادم اگه میشه بزار ما فکر کنیم سوالا غیر استاندارد بوده و اینقدر تاکید روی اسون بودن سوالا نکن 40 تا کنکوری اینجان گناه دارننقل قول:
يكطرفه به بازي نريد دوستان عزيز ، زمان ما كه هم سوالاي كنكور و هم قبول شدنش از شما سخت تر بود .
اون حوزه اي من نشسته بودم اگر شما ها از وضعيتش خبر داشتين اصلا جلسه رو ترك ميكردين !
دماي هوا بالاي 35 ، بوي سيگار ، بوي نامطلوب انسان ها، راه رفتن ناظر ها و . . .
من اگر در همون حوضه امتحان بدم ،(با همون شراط استرس و نگراني و شرايط نامطلوب جوي ) سوال هاي امسال رو راحت تر ميتونم پاسخ بدم تا پارسال .
شما فرض كنيد كه سوال هاي امسال و پارسال رو گذاشته بودن جلوتون و ميگفتن يكيشو بردارين . 87 رو برميدارين يا 88 رو ؟ __________________
معارف رو مطمئن باش 1000 نفر پیدا میشن که خوب دادن.نقل قول:
من ادبیات یه کتاب خریدم دی ماه:
تناسب مفهمومی و قرابت معنایی نویسنده:هامون سبطی.
حدود 390 صفحه هست آنقدر عالی بود که هر تست سختی میدی راحت جواب میدادی.
همین آزمون قرابت معانی کاملا واسم آسون بود ،چون تمام سوالهاش تو همین کتاب بود و من همرو حفظ بودم:دی.
ولی 2 تا نزدم وقت نکردم،گزینهاش سخت بود!
اون سوال من فكر ميكنم استدلال استقرايي باشه ، فكر كنم كتاب هندسه سال دوم نوشته . البته دقيق يادم نيست
مرسی خواهر ماشالله کتابو خوردی؟!!!!!!نقل قول:
خوب من که نمیگم خوبه . میگم تو سر هم نزنید . چه فایده ای داره ؟ اگه سخت بوده برای همه بوده . اینو دیگه همه میدونن . معلم فیزکمون میگفت نفر هشتم 84 فیزیک 30 زده.(تا اونجایی که من یادمه) کسی که خوبه همیشه خوبه (چی گفتم!)نقل قول:
اون سوال هم من زدم استقرایی چون نوشته بود نتیجه گیری از مشاهدات محدود
عمومی ها به جز ادبیات توی یه مایه بود . اختصاصی ها هم ریاضی امسال به مراتب سخت تر بنظر میرسید . فیزیک در حد پارسال بود ولی شما اسون تر بود .نقل قول:
من فکر میکنم چیزی که باعث شد این کنکور سخت تر جلوه کنه فقط و فقط چارچوب و ریتم سوالات بود . به هیج وجه قابل قیاس با سالهای پیش نیست . قالب سوالات به کل عوض شده بود بخصوص در دروس عمومی .
دوستان به نظرم بودجه بندی ها هم معلوم نبود ! مثلا دینی 3 هرچی فکر میکنم 2-3تا سوال بیشتر نبود یا عربی تستهای قواعدش مثه همیشه قالبی نبود !
خوب بد زشت استاندارد اسوننقل قول:
فهمیدی
ایولنقل قول:
میشه استقرایی.........
اصلا 180 درجه با پارسال فرق داشت فرهاد
پارسال همش از متن بود ! ولی امسال همش آیه بود
واقعا مشکل بود........ من از اون 40 50 نفری که دوروبرم بودن تو حوزه ! همشون میگفتن معارف سخت بود....
من نميدونم چرا بين شما ها كسي پيدا نميشه واژه اميد درش تعريف شده باشه ! كنكوري هاي امسال همگي اينطوري بودن !؟نقل قول:
فكر كنين سوالها همگي سخت ترين بودن . شما چرا بايد اميدتون رو از دست بدين !؟ اگه حق با شما بوده باشه كه بايد خوشحال باشيد . چون دانش آموزان ممتازتر از شما بيشتر ضرر كردند و شما فاصلتون با اونها كمتر شده
به امید خدا:40:نقل قول:
من اصلا روش حفظ کردن رو واسه قرابت معنایی قبول ندارمنقل قول:
من ادبیات یه کتاب خریدم دی ماه:
تناسب مفهمومی و قرابت معنایی نویسنده:هامون سبطی.
حدود 390 صفحه هست آنقدر عالی بود که هر تست سختی میدی راحت جواب میدادی.
همین آزمون قرابت معانی کاملا واسم آسون بود ،چون تمام سوالهاش تو همین کتاب بود و من همرو حفظ بودم.
ولی 2 تا نزدم وقت نکردم،گزینهاش سخت بود!
آدم باید درکش در زمینه ی ادبیات بالا باشه
من خودم پارسال هیچی نخوندم ولی از 8-9 تا ارتباط معنایی همشو درست زدم
بابا همون غار نشینه دیگه ! میگه همه چی میجوشه تا تموم بشه . تورق سریع نکردی ها ! معلومه!نقل قول:
یک توصیه ی عاجزانه : بیخیال سوالا بشین . ما یه غلطی کردیم تریپ ریاضی برداشتیم گفتیم استدلال استنتاجی . دیگه شما ها بیخیال شین
مشاهدات محدود شهودی میشه یا استقرایی؟آخه استقرا مگه اثباتش 1 ساعت طول نمیکشید؟؟؟؟نقل قول:
کتاب اشتباه نوشته، بریم شیشه ها سازمان تالیف کتابهای درسیا بیاریم پایین
سجاد برو سوالا رو دانلود کن ببین آسونه یا نه
مخصوصا معارف ........ : دی
مثل اینکه حالا حالا ها جوااب نمیاد .من میرم یکم زندگی کنم
دمت گرمنقل قول:
من نميدونم چرا بين شما ها كسي پيدا نميشه واژه اميد درش تعريف شده باشه ! كنكوري هاي امسال همگي اينطوري بودن !؟
فكر كنين سوالها همگي سخت ترين بودن . شما چرا بايد اميدتون رو از دست بدين !؟ اگه حق با شما بوده باشه كه بايد خوشحال باشيد . چون دانش آموزان ممتازتر از شما بيشتر ضرر كردند و شما فاصلتون با اونها كمتر شده
ولی نگفتی چطور وقت عربی رو به ریاضی اختصاص دادیا !!!
بیخیال این استقرا بشین : ))))))))
ولی بخدا تو کتابه......
از همه سوالا هم چرت تر بوده .........
نقل قول:برو اختصاصی رو دان کن ببین آسون بود یا نه؟؟کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/konkoor-1388/880404_00.php
همه ما میگیم سخت بود واقعا سنگین بود.
نه بابا اینکه معلوم بود استقرایی نمیشد کهنقل قول:
بعدم کنکور امسالا باید اونایی که پارسالا دادن بگن چطور بود یعنی سال دومیا
منتظرم ببینم از این فروم امسال کی میاد صنعتی اصفان
من حفظ نکردم،غیر ممکن حفظ کردنش!!!نقل قول:
من مفهموشا درک کردم،هرروز میخوندم وجوابمو گرفتم...
وقتی اون کتابرو نگاه میکردی میفهمی چجوری توضیح داده،فوق العادست.
آره استقرایی میشه ...نقل قول:
بیخیال این استقرا بشین : ))))))))
ولی بخدا تو کتابه......
از همه سوالا هم چرت تر بوده .........
جالبه این هم سوال سخت را ول کردین چسبیدن به همین یک سوال آسان ...
فکر کنم تو صفحات قبل حداقل 20 تا پست سر سوال زده شده
--------
اگه قرار باشه سر هر سوال اینجوری بحث کنیم همه تا امشب 10000 پست را رد می کنیم :دی
: )))
آقا من سال دومیم ! : دی
در مقایسه با پارسال
شیمی آسون بود
معارف و ادبیات سخت بود
فیزیک هم مث پارسال بود
ریاضی هم ........... نظری ندارم!!!!!!!!!
يعني چي چطور اختصاص دادي !؟نقل قول:
خب اين بستگي به برنامه ريزي شما داره ، كسايي پيدا ميشه كه اصلا وقت كل دروس عمومي رو به اختصاصي ميزارن و مطالعشون رو روي درس تخصصي متمركز ميكنن و هرچي كتاب و تست هست رو مرور ميكنن . البته من زياد با اين سبك مطالعه موافق نيستم .
به هر حال من اگر كتا عربي به زبان ساده و جزوه هاي 100-150 صفحه اي كه از دبيراي سمپاد گرفته بودم رو ميخوندم حتما عربي رو ميزدم
حالا اينكه عربي رو 0 زدم دليلش يه چيزيه كه شايد به نظر شما خرافي بياد ولي من خوشحال هستم كه پارسال حتي سوالاي عربي رو هم نخوندم .
راسی سعید چه کردی؟
تو که مثه بچا سال پیشتون سره کنکور حول نشدی که؟
راسی سهیل کجاسش؟(سال دومیه)
چرا به مفهوم تعاریف دقت نمیکنید؟ استقرا یعنی شما دو تا چیز میبینی حال میکنی :31:فکر میکنی بقیشم همونه :27:نقل قول:
اونیم که میبینی طول میکشه همینه منتها به زبان ریاضی .
پاسخنامه ها رسید
عمومی
اختصاصیکد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/konkoor-1388/images/Untitled-1.pdf
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/konkoor-1388/images/Untitled-2.pdf
آقا کنکورو ولش کن به نظر شما xbox بهتره یا ps3؟
یهو جدی نگیرید بشینید بحث کنید برای تغییر فضا گفتم:31:
این سوال که یکی میگه استقرایی یکی میگه شهودی آسونه؟نقل قول:
آره استقرایی میشه ...
جالبه این هم سوال سخت را ول کردین چسبیدن به همین یک سوال آسان ...
فکر کنم تو صفحات قبل حداقل 20 تا پست سر سوال زده شده
البته ببخشید من تصمیم داشتم واسه سوالا بحث نکنم اما یکی یه بحث از استقرا آورد یادم افتاد :دی
نمیدونم هیچینقل قول:
راسی سعید چه کردی؟
تو که مثه بچا سال پیشتون سره کنکور حول نشدی که؟
راسی سهیل کجاسش؟(سال دومیه)
خواهش میکنم جواب سوالا رو نگیدبازم خواهش میکنم جوابارو نگید ما اعصابمون خورد میشه
من آوردم .غلط کردم . بحثو عوض کنیدنقل قول:
ولی امیدوارم بچه هایی مث سعید ...lomon ...محمود و بقیه که همه پسرن ! : دی نتیجه دلخواهشون رو بگیرن چون امروزم داشتم با بچه ها در موردشون صحبت میکردم مخصوصا سعید.... واقعا حیفه !
امیدوارم یه نتیجه عالی در انتظارتون باشه ... جدی میگم!
من هم از بهمن این کتاب را خریدم. کتاب بسیار خوبی هست و هدف مولف این بوده که شما نخواهید بیتها را حفظ کنید. اهداف مولف را به باد دادید:31:نقل قول:
این تاپیک عجب استرس میده به آدم!! من فکر کنم فقط یکی دو تا تست معارف را نزدم و به نظرم از پارسال خیلی راحتتر بود. حالا نمیدونم چرا همه میگید سخت بود... دارم به شک میافتم نکنه همش را غلط زده باشم:41:
ادبیات هم من خیلی روش حساب کرده بودم، ولی به نظرم از سالهای پیش سختتر بود. نمیدونم چرا هر چی توی این متن میگشتم یه غلط بیشتر پیدا نمیکردم :دی
خدا را شکر که قرابت معنایی دادند! چون من آزمون سوم سنجش را که دیدم انگار یکی دو تا بیشتر نبود!
حالالای لالای حالالای لای حالالای .....تریپ اون آهنگه بخونیدنقل قول:
با اینکه ریاصی نسیتم|انسانی).........مشاهده محدود یعنی اسقرایی(ویژگی چند نفر یا چیزی رو کلیت بخشیدن )نقل قول:
راستی همه سولای ریاضی اینجوریه :27: پس خیلی راحته
سعید کنترل کن.برای همه سخت بود..نقل قول:
به نظرم برو خودت نگاه کن ببین چیکار کردی..امیداورم خوب داده باشی.
نه بابا همین یکیش اینجوری بود که همین الانش این همه بحثهنقل قول:
با اینکه ریاصی نسیتم|انسانی).........مشاهده محدود یعنی اسقرایی(ویژگی چند نفر یا چیزی رو کلیت بخشیدن )
راستی همه سولای ریاضی اینجوریه پس خیلی راحت
اصلا ولش
بحثو عوض کنین:
ملوانان ....قهرمانان :دی