برید در این صفحه بچه ها خریدن از این طرح جدید
گفتم که منظورشون از اشتراک 10 چیه :34:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097&page=60
Printable View
برید در این صفحه بچه ها خریدن از این طرح جدید
گفتم که منظورشون از اشتراک 10 چیه :34:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097&page=60
دوستان بعد از اینکه ساعت ها یک ساعت عقب رفت ساعت دانلود شبانه هم تغییر کرد یا هنوز همون 2 تا 7 هست؟
کسی امار طرح های جدید اسیاتک داره؟اون 3 ماهه 128 چنده الان ؟صفحه اسیاتک باز نمیکنه واسه من .
من فكر ميكنم همون 2 تا 8 هستش !نقل قول:
:2:بابا این چه وضعیه از صبح همش قطع وصل...................:2:
مشکلی نبود . به قول آسیاتکیای دانشمند با یه سیستم و مودم دیگه تست کنید :31:نقل قول:
اسیاتک دیگه اعصاب نذاشته برا من. همش قطعه بی .......ا
تا قبل از ساعت 2 شب آسیاتک جدیدا خیلی خفن شده ! ( سرویس 1 مگ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما از ساعت 2 شب هفته پیش که تست کردم سرعت رو 12-16 بود :18:
با اینکه سرعت روزانه خوبه اما از پینگم اصلا راضی نیستم! اگه از نویز گیر استفاده کنم امکان داره پینگم بهتر بشه ؟
اینا قاطین کلا یه ماه سرعت میبرن بالا یه ماه دیگش باز میکنن سرعت واقعی
شما دان استریم مودمتون روی چه عددی است که با 260کی تست گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من 2مگ دارم 230 بالاتر امکاننننننننننننننننننننن نننن نداره بره.
منم 2 مگ دارم 240 دیگه آخرشه . البته واسه تک ثانیه هایی هم به 300 میرسه . اما اینکه با 1 مگ این سرعت رو داری عجیبه!!!!!!!
:2:چرا اینقدر افتضاح شده سرعت پایین همش قطعی پینگ هم که فاجعه:2:
کاره اسیا تک دیگه تمومه.... با این افتضاحش سرعت شب ها رو عمدا کم می کنند . بعد زنگ می زنم پشتیبانی میگه این بستگی به این داره که چقدر کاربران شر میکنند . ماشالا صبح ها هم که قطعه
آهای آقای آسیاتکی اگه این وضع اینترنتت باشه بزار برای خودت چونکه من دیگه شارژ نمی کنم
کسی تا حالا زنگ نزده بهشون درباره این قضیه شارژ جدید صحبت کنه چرا حتی اگه یه هفته بعدشم شارژ کنیم باز تاریخ تموم شدن شروع میشه ؟ من هفته پیش تموم شده شارژم میخوام شارژ کنم میزنه از هفته پیش شروع میشه
چقدر دزدن اینا
زنگ بزن بخش فروش برات درستش میکنننقل قول:
از سه شنبه هفته قبل تا امروز شنبه مرتب قطع شدم، بعضی وقت حتی بعد از یک دقیقه بعضی وقتها هم بعد از یکی دوساعت قطع شدم تا چند ساعت قطع بوده.
قسمت ریپورت ها رو هم که نگاه میکنم چیزی بیشتر از همه هست Port-Error
کیفیت واقعا فاجعه
دوستان , شرکت اعجوبه ی آسیاتک میگوید سرویسهای نامحدود cra یا همان سرویسهای نامحدود جدید که بر طبق تعرفه ی مخابرات هستند با ضریب اشتراک 1 به 80 ارائه میشود...بله درست خواندید یک یه هشتاد!!1
امروز طی تماسی که داشتم و درباره این سرویس و زمان ارائه ی آن سئوال کردم با پاسخی بس شگرف مواجه شدم:
خلاصه ای از این گفتگو:
-سلام این سرویس cra از کی ارائه میشه؟!
-این سرویس ارائه میشه ولی سرعتش خیلی کمه
-چطور؟! طبق دستور سازمان ارتباطات ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 10 هست دیگه , پس نباید خیلی فرق با سایر سرویس هاتون داشته باشه
-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
من::18:
؟؟؟نقل قول:
:18::16:
سرویس 1 مگ آسیاتک
همچین حرف عجیبی هم نزده فکر کنم همه جا همین باشه تا اونجایی که من می دونم این سرویسی که ما می گیریم اسمش kb هست که تقسیم بر 8 بشه میشه kB یعنی kb 512=63kB حالا اینو می خوان بین 10 نفر شیر کنن که سر عت ما حداقل میاد روی 5 kB حداکثر هم معلوم نیست شاید همین باشه:13:نقل قول:
در کل دوستانی که اینقدر از وضع بد نت ایران ناله می کنن انتظار دارن چند روزه به بهترین کیفیت برسه
میخوام بدونم تو این مملکت که خرابی و فقرو فساد ازش می باره هنوز خیلی از جاهاشو خیلی از ادماش از بدیهی ترین امکانات یه زندگی معمولی بر خوردار نیستن شما انتظار داری اینترنت که تو این مملکت یه پدیده چند ساله هستو بیان با کیفیت و استاندارد جهانی و بدون هیچ دله دزدی بدن دستمون
بعید می دونم حالا حالا ها خیلی چیزا مونده که درست بشه چه برسه به اینترنت درست حسابی
من چند روزی هست که کاربر این شرکت شدم وتقریبا اجباری بود چون این شرکت فعلا تنها شرکتی هست که در منطقه ما اینترنت ارائه می ده قبلا خیلی گله وش کاست شنیده بودم از این شرکت که قطعی زیاد داره یا سرعت مناسب نمی ده الان که من 128 یکماهه 2 گیگ گرفتم باید بگم واقعا راضیم سرعتش مناسب و حتی کنتور کم کردن حجمیش تقریبا واقعی هست
شماره واحد فروش آسیاتک چنده؟!
1844 که میگیری میگه اشتباهه
حجم من تقریبا یک گیگ اینا مونده بود الان یهو شده 48 گیگ !!!
واسه شما چنین اتفاقی نیفتاده ؟
نه! ما از این شانسا نداریم حجممونو الکی کم نکنن , اضافه کردنش پیش کشنقل قول:
سلام تورو خدا يكي منو كمك كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان دو سه روزه ميخوام كانكت بشم ارور 678 ميده ويندوزم ايكس پي هست
روي كارته شبكه هم يه علامته خطر اومده
192.168.1.1 هم ميزنم صفحه مربوط به كانفيگ مودم بالا نمياد ولي قبلا ميومد
مشكل از كجاست
الان هم با ايرانسل وصلم
آسیاتک اشتباه نگفته منظور مخابرات همین بوده من این رو در چند صفحه ی پیش گفتمنقل قول:
-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
مثلا سرعت 128 در دانلود به 2 کیلو می رسه
معمولا تو 6 ماهه دوم سال که ساعتها یه ساعت میاد عقب اینترنت شبانه شونو از ساعت 1 میذاشتن تا 7 ولی ظاهرا امسال این کارو نکردن
خیلی بده :41::13:
از سرویس های نامحدود کسی از دوستان داره ؟ بدونه کیفیتش چطوره تو اسیا تــک
CRA
جدیدا شارژ اکانت رو تغییر دادن. قبلا اگر حجم دانلودتون تموم میشد میتونستید دوباره اکانت جدید یکماهه با حجم بخرید که عملا قیمت گیگ پایین میومد.
جدیدا جلوی اینکا رو هم گرفتن. مثلا اگه 15 روزه حجم تموم شده باشه بخواهید دوباره یکماهه 20 گیگ شارژ کنید 45 روز حساب میکنه. واسه هر روز هم شارژ پول میگیره!!
مثلا من 1 مگ 10 گیگ داشتم 15 روزه تموم شد. رفتم 1 مگ 20 گیگ بگیرم به جای 48900 که قیمتش هست، همه روزهایی که نمیخوام شارژ کنم رو هم جریمه میکنه میزنه 76000 تومن !!
این دیگه شاهکاره!!!! :خنده عصبی:
کسی این سرویسهای CRA به پنل شارژش اضاقه شده؟ میگن که برای بعضی مناطق فعلا این سرویسها رو ارائه میدن
شرکت سما نت زیر مجموعه آسیا تک هست؟
یا یه شرکت مستقل هست؟
این یه خطا تو سیستمشونهنقل قول:
شما 10 گیگ رو 15 روزه تموم کردی حالا میخواستی که 20 گیگ دوباره شارژ کنی.خب این 20 گیگ همون یک ماهه حساب میشه و 48900 تومان قیمت اولیه شه. 76 تومانو از کجاش آوورده دیگه
قبل از شارژ زنگ بزن به اپراتورش موضوعو بگو
خطا که نیست. سیستم رو تغییر دادن.نقل قول:
تماس گرفتم بخش شارژ گفتن اگه میخوای قبل از اتمام دوره شارژ کنی باید اول پرداخت کنی بعد زنگ بزنی که فاکتور قبل از تاریخ اعمال بشه. دارن سیستم شارژ رو به هفت خوان رستم تبدیل میکنن/
در مورد اون سرویسهای CRA هم سوال کردم. یک خانومی بودن (فکر کنم خانم فیروزی) گفتن چند روز سرویسها رو گذاشتیم چون سرعت خیلی پایین اومده بود برداشتیم! توضیح اشون هم این بود که الان سرویسهامون 4 به 1 هست (فکر نکنم کمتر از 8 به یک باشه ولی این اینطوری گفت) اون سرویسهای CRA ده به یک بود برای همین کیفیت خیلی افت کرده بود.... نگو الان کیفیت در حده بلوری هست و ما خبر نداریم.....
کسی این سوال ما رو نمیدونه؟نقل قول:
تو سایت آسیا تک که میرم ، تو قسمت نمایندگی ها ، شرکت سما نت رو زده به عنوان نمایندگی.
حالا میخام ببینم کسی میدونه که این سما نت هم همون سرویسی رو میده که آسیا تک میده؟
یا با هم فرق دارن؟
خوب وقتی توی سایت اسیاتک زده نمایندگشه دیگه ابهامی وجود نداره و همون سرویسها را ارائه میدهنقل قول:
سمانت نمایندگی آسیاتک هه و سرویسهاش رو هم دقیقا از آسیاتک میگیره و به شما میدهنقل قول:
یعنی هیچ کس شجاعت نکرده سرویس CRA رو بگیره؟؟:31:
سرعت چيز شما هم كم شده ؟! عجب گيری نمودهايم ها ! حالا چجوری از انوديا درايور دانلود بنمايم ای خدا !!!
میگن سرویس 4 مگ اومده توی کرج کسی تا حالا گرفته؟
:10:
دوست عزیز من از بچز شاتل هستم.. ولی شما میتونید از این سایت تمام درایورهای مورد نیاز خودتون رو دانلود کنید! هم بتا داره و هم WHQL::46:نقل قول:
یاکد:
http://www.driversdown.com/driverslist/r_1_1.shtml
راستی آسیاتک خوبه؟ آخه شاتل همه رو محدود کرده تو شبانه بیشتر از 5کیلوبایت بر ثانیه سرعت نداریم!کد:
http://www.omegadrivers.net/
یکیتون میتونه یه پینگ تست و اسپید تست از سایت Speedtest.net بذاره، تعرفه ی 3 ماهه یا 6 ماهه چقدره؟
با تشکر :11:
سلام دوستان:10:
نمیدونم چرا هروقت شارز یا تمدید انلاین میکنم پسوردم عوض میشه و باید زنگ به پشتیبانی بزنم پسورد بهم بدن نمیدونید مشکل از کجاست والا دیگه خجالت میکشم بهشون زنگ بزنم مونده فحشم بدم (خانومه صدامو شمارمو دیگه میشناسه هر وقت زنگ میزنم به اسم صدام میزنه:21::31:)کسی نمیدونه؟:41: