آقایان یه آموزش کامل آپدیت میذارید؟(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)
Printable View
آقایان یه آموزش کامل آپدیت میذارید؟(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)
الان بازی روی سیستمم نصب نیست ولی یادمه توی پوشه ی bin فکر کنم یک فایل text بود که توش ورژن فعلی بازی رو میزد.نقل قول:
+
توی properties فایل هم باید نوشته شده باشه.
بله باید دانلود کنید.نقل قول:
(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)
منظورتون از قدیمی بودن پست اول چیه؟ لینکها قدیمین ؟؟
نه ورژن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو پوشه bin همچین چیزی رو ندیدم یک سری فولدر هست که معلوم نیست چین؟
من world adventures رو نصب کردم. حالا که می خوام HIGH END LOFT رو نصب کنم این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟
باشه. چند وقت دیگه لینک های جدید رو توی پست اول آپدیت میکنم.نقل قول:
خب توی properties لانچر بازی رو ببینید باید نوشته باشه ورژن رو.نقل قول:
شما یک بار بازی رو ناقص نصب نکردید احیانا؟؟ منظورم همین پک جدیده که دارید نصب میکنید.نقل قول:
نه
چند بار تا حالا همش رو پاک کردم دوباره از اول نصب کردم ولی هر دفه همین پیغام رو می ده!
سلام
این فایلتون دانلود نمیشه،یعنی توی سایتش که می گه همچین چیزی نیست توی اینترنت دانلود منیجرم که کپی می کنم آدرسشو فقط یه صفحه اچ تی ام ال سیو می کنه نه فایل زیپ شده رو
این آدرسه بود
خواهشا جواب بدین!
من هركار ميكنم نميتونم هيچ مود پكيجي نصب كنم. تو همين تاپيك و سايتاي ديگه خوندم كه بايد پوشه ي mods و packages رو خودمون ايجاد كنيم اما مشكل اينه كه من نميدونم كجا! همه جا گفتن تو روت اصلي بازي ولي آدرس روت اصلي بازي من گويا با بقيه متفاوته اينجوريه:
C:\Program Files (x86)\BT\The Sims 3\Game\Bin
كسي ميدونه من بايد اون پوشه ها رو دقيقا كجا بسازم؟ اصلا بايد چيكار كنم؟
ضمنا ويندوز من 7 و نسخه 64 بيتي هست.
خب این مشکل رو هم قبلا یک سریا داشتن. شما نسخه ی اصلی سیمز رو ندارید. اون شرکتی که ازش بازی رو خریدید ، بازی رو دستکاری کردهنقل قول:
+
پوشه ی Mod رو باید توی فولدر سیمز 3 درست کنید. همون جایی که بازی نصب شده. با توجه به توضیح خودتون میشه اینجا :
C:\Program Files (x86)\BT\The Sims 3
اینO.L.S چه چیز هایی به بازی اضافه میکنه؟
فقط جکوزی و .. هست یا ویژگی هایی هم اضافه میکنه؟
طریقه درست کردن پوشه Mods ( روش قدیمی )
تمام فایلهایی که Extension انها package میباشد باید در پوشه Mods/Package گذاشته شود ولی از ان جایی که تنها ساختن پوشه Mods کفایت نمی کند و باید فایل های دیگری نظیر Resource.cfg و d3dx9_31.dll نیز در جای مناسب نصب شود بهترین راه دریافت فایل کوچک framework.zip با حجم 32KB است .پس از دریافت انرا اکستراکت کرده و تمام محتویات پوشه framework را در ادرس زیر کپی کنید .
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
و در ویندوز 64 بیتی در
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3
حالا تمام فایلهایی که Extension انها package میباشد باید در پوشه Mods/Package گذاشته شود مثل ادرس زیر :
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
در صورتیکه از نسخه های دیگر Sims 3 مثل World Adventures و Ambitions و Late Night و یا ... استفاده میکنید فایلهای package را فقط در پوشه Mods/Package اخرین نسخه بازیتان نصب کنید مثلا اگر اخرین نسخه بازی شما Late Night است فایلهای package باید در ادرس زیر نصب شود .
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 Late Night\Mods\Packages
ادرس دانلود framework.zip
طریقه درست کردن پوشه Mods ( روش جدید )کد:http://www.moreawesomethanyou.com/ts3/base/framework.zip
این روش ساده تر است و بیشتر توصیه شده
1 - در ادرس زیر یک پوشه به نام Mods درست کنید
C:\Users\...\Documents\Electronic Arts\The Sims 3
2 - یک پوشه بنام Packages داخل پوشه Mods درست کنید
3 - فایل resource.cfg را داخل پوشه Mods کپی کنید
لینک دانلود فایل resource.cfg
در لینک زیر هم کاملا توضیح داده شده است .کد:http://skuld.modthesims.info/Resource.cfg
ولی اگر پوشه Mods را به روش قدیمی ساخته اید باید ابتدا انرا به طریقی که در این لینک توضیح داده شده پاک کنید .کد:http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:Installing_Sims_3_Package_Files/Setup_and_Files
کد:http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:Installing_Sims_3_Package_Files/Old_Way_to_New_Way
خبر خوش برای سیمز باز ها.
The sims 3 : Medieval ریلیز شد.
امروز 16 مارسه
تاریخ ریلیز این بازی 22 مارسه
چجوری امروز ریلیز شده؟
دیگه زودتر لیک میشه. من توی یک سایت خارجی خوندمکه لیک شده.
لینک هم پیدا کردم میذارم.
سلام
سرانجام The Sims Medieval هم کرک شد و لینکش برای دانلود تو نت اومد
The Sims Medieval is a new stand-alone game یعنی اصلا ربطی به سیمز 3 نداره و برای بازی کردن The Sims Medieval نیازی به نصب کردن Sims3 ندارید ! البته برای ساخت این بازی از موتور Sims3 استفاده شده
حالا نمی دونم نیازی به تاپیک جدید برای این بازی هست یا در همین تاپیک می تونیم درباره این بازی بحث کنیم!
من خودم بازی رو دانلود کردم ولی هنوز فرصت نکردم بازی کنم ولی بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
اینم لینک دانلود بازی با کرک RELOADED برای دوستانی که می خوان دانلود کنند (خودم همین لینک ها رو دانلود کردم و 100% سالم هستند)
محتوای مخفی: FileServe---The.Sims.Medieval-RELOADED
محتوای مخفی: FileSonic---The.Sims.Medieval-RELOADED
محتوای مخفی: InFo
آقا من سیمز3 رو نصب کردم از خود سایتش آپدیتش بکنم یا نه؟
از خود سایتش آپدیت بکنی؟
منظورت اینه که از خود لانچر ؟ (launcher )آپدیت کنی
آره اگه میخوای چیزای جدیدی بیاد ولی باید کرکشم پیدا کنی
ولی اگه هدفت فقط نصب کردن پک های مکمله که نیاز نیست تا آخرش بری تا 1.0.6.31 هم بری کافیه که روشش قدیمیش بود ما یه زمانی میزاشتیم الآن دیگه کار نمیکنه بخواید دوباره آپدیت کنید
یه روش جدید هست که مگی خانوم گذاشتن صفحه ی اوله انشاءالله اون کار کنه
اگه منظورت بدون اکسپنشن هاش هست که یه دونه اپدیت بیشتر نداره اگه exe اش رو بگیری میتونی بعدا هم دوباره نصب کنی . چون با نصب دوباره بازی از بین میره .نقل قول:
رمزی وجود داره که بشه مهارتها رو افزایش داد؟
چیزی نیست که بشه باهاش مهارتهارو در سیمز افزایش داد؟
شما میتونید رمز testingcheatenabled true رو بزنید
بعد شیفت رو بگیریدو روی صندوق پست خونتون کلیک کنید بعدش دیگه خودتون میگیرید!
البته این برای افزایش مهارت ها نیست
فقط میتونید شغلتونو ببرید سطح بالا یا با همه دوست شید یا...
.........
اگرهم کسی رمزی برای افزایش مهارت ها میدونه به منم بگه
ممنون
با این مود میشه مهارتها را اضافه کرد و خیلی کارهای دیگهنقل قول:
ای لینک مال اخرین اپدیت هست یعنی اینهاکد:http://www.the-isz.com/nraas/index.php?PHPSESSID=14d9aee8417f9ded1bc54b7d5218eb91&topic=80.0
Current mod compatibility:
Base-Game Patch 1.17, 1.18, 1.19
WA Patch 2.12, 2.13, 2.14
HEL Patch 3.8, 3.9, 3.10
AMB Patch 4.5, 4.6, 4.7
FL Patch 5.2, 5.4, 5.5
LN Patch 6.0, 6.1, 6.2
OL Patch 7.0
اگه بازیت اپدیت نیست ورژن مناسب را از این جا پیدا کن
کد:http://www.the-isz.com/nraas/index.php?PHPSESSID=14d9aee8417f9ded1bc54b7d5218eb91&board=6.0
سلام به همه
من نمیدونم این Medieval رو بازی کردین یا نه یا اگه بازی کردن نظرتون درموردش چی بوده اما نظر منو به عنوان کسی که بقیه سیمس ها رو هم دیدم رو جلب نکرد حالا کلا من وقتی دارم بازی میکنم و میخوام سیو کنم این پیغام رو میده
درسته میدونم که میگه در طول مراحل آموزشی سیو بازی غیر فعال است اما من مراحل آزمایشی رو همون اول خروج زدم با اون حال بازم این وضعه منه حالا 2 تا خواهش
1.کی سیو بعد مراحل آموزشی رو داره که بهم بده
2.کی راه حلی برای این مسئله داره که بهم بگه
ممنون میشم اگه کمک کنید
جمیعا زحمت کشیدین خودم مشکل سیو رو حل کردم حالا اگه مشکلی نیس در این مورد هم یه کمکی کنید بهم که توی مدیوال اگه کسی ازدواج هم کنه کنترل خانوادش دست خودش نیس؟نقل قول:
امیدوارم اینو هم مثه بالایی جواب بدین
ارث پدر که طلب نداری شاید کسی ندیده باشه تاپیک رو یا بلد نباشه یا بازی نکرده
در کل این بازی زیادی کوئستیه آدم میمونه داره سیمز بازی میکنه یا wow ولی اونقدر ها هم بد نیست
کوئست ها هم به این شکله که هر کوئست یک شخص مخصوص و اگه کوئست پیشرفته باشه یه سری آدم دیگه رو میتونی کنترل کنی در حین کوئست
پس کنترل خانواده دست خودش نیست
سلام.من کل سیمز3 با پک هاش رو نصب کردم ولی وقتی میخوام از طریق شرتکات late night واردبازی بشم لانچر پیغام میده که نسخه سیمز اصلی همخونی نداره.چاره اش چیه?
ورژن سیمز اصلی : 1.7.9.002002
چی کار کنم?! تورو خدا کمک کنید
از طریق شرتکات های دیگه چی؟
یعنی از طریق ایکونی که توی دسکتاپ هست دیگه. کمک کنید لطفا.
دوستان طبق توضیحات ایت لینک :
برای اجرای late night باید ورژن سیمز اصلیم 1.17 باشه . مال مم الان 1.7 هست. از سایت simprograms پچ 1.7.9 to 1.8.25 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده.ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری باید نصب کرد پچ روکد:http://www.the-isz.com/nraas/index.php?PHPSESSID=14d9aee8417f9ded1bc54b7d5218eb91&topic=4.0
وقتی بازی کرک شده باشه نمیشه بازی رو آپدیت کردنقل قول:
شما باید فایل های اورجینال رو جایگزین فایل های کرک کنید و بعد از آپدیت کردن دوباره بازی رو کرک کنید ( با کرک جدید )
مگه من با لحن بدی صحبت کردم یا حرف بدی زدم که این جمله رو نوشتیننقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با لحن بدی صحبت کردم هم از همه معذرت میخوام اما جمله شما هم همچین درس نیس ها!:13:
این سیمزی که من خریدم اصلا کرک نمیخواد.. یعنی بعد از نصب واردش میشم.. اگه فایل اصلی سیمز رو دارید بدید من کپی کنم تو فولدر.
اگر هم میشه یه کرک معتبر معرفی کنید
بالاخره نصب شد.یک سوال..اگر خانواده ام توی twinbrook باشه نمیتونن برای تفریح برنbridgeport?!
یک سوال دیگه ... نمیشه چندنفر توی یک ساختمان ولی واحد های متفاوت زندگی کنند!? توی bridgeport رو میگم.
نه. مسافرت فقط به سه کشور ، چین ، فرانسه و مصر امکان پذیرهنقل قول:
اونم نمیشه. توی سیمز 2 این امکان وجود داشت ولی اینجا نمیشه.
وقتی که یک گروه مـــوسیقی میسازیم چجوری باید بریم اهنگ بخونیم .. اونطوری که من فهمیدم باید صبر کنی تا تلفن زنگ بزنه تا بهت فرصت بده?!
اکسپنشن پک بعدی اسمش Generations خواهد بود که بیشتر به گروه های سنی کودکان و نوجوانان پرداخته و یکی از قابلیت های جالبی که اضافه شده موی بدن یا همون body hair میباشــــــد
بچه ها medieval رو کسی دانلود کرده؟ لینکشو 3 صفحه پیش دیدم. حجمش چقدره؟
مرسینقل قول:
میشه یکم اطلاعات بیشتری بدی؟:10:
حجمش تقریبا 5 گیگه ، من خودم اون لینک ها رو دانلود کردم و الان هم دارم بازی می کنمنقل قول:
برای نصب بازی هم سریال نامبر نیاز هست که می تونی از این استفاده کنی :
محتوای مخفی: Registration Key
سلام
من ویندوز رو که عوض کردم و میخوام دوباره سیمز رو نصب کنم به مشکل برخوردم:
سیمز رو بدون مشکل نصب میکنم اما برای پک امبیشن میگه که باید بازی آپدیت شه و شروع میکنه دانلود کردن آپدیت ها که خب حجمش زیاده . با توجه به توضیحات برای آپدیت توی تاپیک هم بازی رو آپدیت کردم . اما بازم موقع نصب امبیشن میگه بازی آپدیت نیست ولی اینبار اگه بهش اجازه بدی بازی رو آپدیت کنی ارور میده و نمیتونه آپدیت کنه که فکر میکنم به خاطر کرک شدنش باشه.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .
ویرایش : مشکل حل شد ! کرکش نکردم وی پی ان رو اکتیو کردم خودش آپدیت کرد اما جالب اینه که انگار از فایلهای آپدیت قبلی که حدود صد مگ میشد استفاده کرد چون بلافاصله پیغام داد بازی آپدیت شد .