کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من که از صفحات نت کپی کنم توی ورد یه مدت کوتاهی ورد هنگ میکنه و به همین خاطر من اول توی notepad کپی میکنم بعد از اونجا توی ورد میزارم :31:
برای من که مشکلی پیش نمیاد یکسره هم بزارم توی ورد شاید ورد شما تنظیماتش قاطی کرده. با notepad بکن.
باید Right-to-Left بشه.نقل قول:
Ctrl+A -> Home -> Paragraph -> Indents and Spacing -> Direction:Right-to-Left
با سلام به دوستان
مسئلهاي كه براي من پيش آمده اين است كه در ورد 2010 وقتي پاورقي ايجاد مي كنيم پاورقي از خطي كه مي كشه و بعد پاورقي را در زير آن مينويسد چند سانتيمتر فاصله دارد هر كاري كردم نتونستم اين فاصله بين نوشته پاورقي و خط پاورقي رو كم كنم دوستان اگر همچنين مسئلهاي را ديدند مي تونند راهنمايي كنند ممنون مي شم
شاد باشيد
سلام
با تشکر از مدیر انجمن که جواب سوالامو دادند.
من میخوام فوت نت ها را دوستونی کنم چون خیلی زیاد میشه. چکار کنم؟
بازم سوال
1-وقتی میخوام فهرست بگیرم. بعد از فهرست گیری ورد ریکاور میشه. چکار کنم؟
2- قسمت استایلها خیلی شلوغه. چطور استایلها را حذف کنم کلاً؟
3- وقتی روی یک متن استایل اعمال میکنم اگر اینکار را دو سه بار انجام دادم دیگه عمل نمیکنه و بالانویسها را هم پایین میاره یعنی همسطح متن میشن. چکار کنم؟
ممنون
کل متن رو انتخاب کرده و دکمههای ترکیبی Crtl+Shift سمت راست رو فشار بدید.نقل قول:
شاد باشید :40:
دوستان سلام
من افیس 2003 استفاده می کنم یه مشکل دارم اعدادی رو که تایپ می کنم انگلیسی هست و با عوض کردن فونت هم تغییر نمی کنه حتی فونت های فارسی مش کل از کجاست ؟
سلام چجوري مي شه انديس روي حروف انگليسي رو مثلا اگه عدد باشه انگليسي نوشت ؟؟؟ من حتي زبان سيستمم رو هم عوض كردم ولي فايده اي نداره لطفا كمكم كنيد
سلامنقل قول:
در مسیر زیر این تغییر رو اعمال کن شاید درست بشه:
tools->options->complex scripts->numeral: context
سلام .اگه آفیس 2007 داشته باشی گذاشتن توان و اندیس خیلی آسونه عکسو ببین خودت متوجه میشی:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
اينکار شدني نيست
1- بهتره يه بار آفيس رو حذف و پس از دفرگ سيستم دوباره اونو نصب کنيدنقل قول:
2- روي استايل کليک راست کرده و remove
3- سوال نامفهومه
سوالتون خيلي کلي هستنقل قول:
اون شماره رو در print preview نشون ميده و پرينت گرفته نميشه ؟
يعني شما الان فايلي داريد که همه پاراگرافهاي اون راست به چپ هست و فقط ميخوايد انگليسي ها رو چپ به راست کنيد؟؟نقل قول:
ممکنه اين کار با ترفندهايي شدني باشه ولي به نظر من بهتره که استانداردهاي آفيس رو در صفحه بندي تغيير نديدنقل قول:
نه این فایل از جایی کپی نشده، فک میکنم پیش فرض های برنامه ورد تغییر کرده، مثلا الان پیش فرض برنامه م جوریه که زیر تمومه متن ها خط میکشه و ایتالیک هستش و محل شروع متنم از بالاترین نقطه صفحه ست و با تغییر در marigns هیچ تغییر نمیکنه و متن پایین تر نمیاد !!!نقل قول:
فک نمیکنم با گذاشتن فایلم مشکل حل شه چون مطمئنا تو محیطه شما تغییر میکنه، ولی باز اگه لازمه بزارمش.
منظورم اینه که متن را اگر انتخاب کنم و روی استایل موردنظر کلیک کنم با یکبار کلیک درست میشه اما اگر احتمالاً دو سه بار کلیک کردم فونت کوچکتر میشه و بالانویسهای اون متن (مثل توانها) میافتند پایین.نقل قول:
نقل قول:
این مشکل برای فایل هایی پیش می آید که از یک سیستم به سیستم دیگر برده می شه برای پرینت حتی مثلاً اگه شما در محل کار دوسیستم داشته باشید و فایل را از یکی به دیگری از طریق سی دی یا فلش یا هر چیز دیگر انتقال دهید در اکثر موارد شماره صفحه نمی خورد نمی دونم چرا این اتفاق می افتد در صورتی که همان فایل ر ا بعد از انتقال اگر دوباره شماره صفحه بزنیم - در سیستمی که به آن منتقل شده - و بعدپرینت بگیریم شماره می خورد
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
دقیقاً همین استنقل قول:
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
ممنون میشم این سوالات را پاسخ بدهیدنقل قول:
در قسمت cross reference نوع رفرنس را که heading انتخاب میکنم فقط heading 3 رانشون میده. چکارکنم؟
سلام
چه طوری میده برای یک فایل ورد هدرهای متفاوت داشت.
مثلا : فایل ما ۴ فصل داره فصل اول تو هدر اسم فصل اول باشه
فصله دوم تو هدر اسم فصل دوم باشه و ...
یک نمونه گذشتم
خیلی فوریه، ممنون میشم کمکم کنید
ممنون
نمونه فایل
کد:http://rapidshare.com/files/401179320/Thesis-template.doc.html
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل را خیلی از دوستان دارند که البته جواب خواهم داد
شما باید صفحات را از هم تفکیک (Breaks) کنید
مراحل:
Page Layout
Breaks
در قسمت Section Breaks باید Next Page را بزنید
حالا صفحات از هم تفکیک شده اند و می تونی برای هر کدوم کادر شماره صفحه و عنوان و . . . خاص خودش رو بزنی
فقط یک نکته دیگه که خیلی مهمه میمونه شما باید در Header یا Footer صفحه تفکیک شده موس را دبل کلیک کنی و در قسمت بالا گزینه Link to Previous را غیر فعال کنید
تمام
تشکر یادتون نره
جواب اولی :نقل قول:
نوشته شده توسط nelahe
View/New Windows
جواب سوال دومی:
بستگی به پرینتر دارد و اغراق نکن دیگه چند سانت :18:
چند میلی متر است شنیده ام که بعضی از پرینتر ها تا یک میلی متر هم جای خالی نمی گذارند
ولی مطمئن هستم که این جواب سوال دوم شما نبود در حین تایپ جواب سوال شما متوجه شدم که شما چه می خواهید ؟؟
ببینید این موارد معمولاً در مواقعی پیش میاید که سایز صفحه شما Letter (پیش فرض ورد) باشد و فقط کافیه که شما سایز فایلتون رو A4 کنید:46:
با سلام
دوستان چطوری میتونیم واسه یه مقاله از طریق Word 2007 به صورت پیش فرض و بر اساس سر تیتر ها فهرست تهیه کنیم؟
مثلا یه مقاله 100 صفحه ای داریم و می خوایم بر اساس سر تیتر ها مقله رو فهرست بندی کنیم از کدوم قسمت و چطوری باید این کارو انجام داد؟ میخوام Word خودش اتوماتیک این فهرست رو تهیه کنه.
متشکرم از راهنمایی تون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2280847&postcount=13
آفیس 2007 دارم ولی متوجه شدم اشکال از کجا بود یکی از گزینه ها رو که تیک خورده بود تیکشو برداشتم درست شدنقل قول:
مرسی
من احساس میکنم وقتی space میزنم فاصله بین کلمات کم هست و بهتره که یه کم بیشتر بشه حالا راهی برای این تغییر هست یا این اندازه همیشه ثابت هست و من فقط فکر میکنم که کمه(آفیس 2007)
اگر می تونی یک نمونه از فایل را اینجا آپ کن یا یک خط تایپ کن و اون رو بذار تا بهتر بتونیم کمک کنیمنقل قول:
این فاصله طبیعه و نبایستی هیچ مکشلی وجود داشته باشه.نقل قول:
من بعید میدونم که Space قابل تغییر باشه. این فاصله با توجه به نوع فونت و اندازه آن تغییر میکنه.
شاد باشید :40:
شاید برای space ناخواسته چیزی مثل نیم فاصله تعریف کرده
شاید Scale رو دستکاری کرده
و . . .
برای همین گفتم که فایلش رو بزاره تا بررسی کنیم
یقیناً اتفاقی افتاده که الان فکر می کنه فاصله کم شده
خودم هم نمی دونم دقیق که این فاصله همیشه همین قدر بوده و من الان بی خودی حساس شدم به خاطر اینکه کلید space کیبردم چند وقتیه گیر داره واگه محکم نزنم کار نمیکنه یا اینکه نه واقعا کم شده.من نمی دونم چطوری عکسشو اینجا باید بزارم چون وقتی دکمه وارد نمودن عکس رو میزنم برای وارد کردن عکس آدرس میخواد و از روش کپی هم نمیشه.میشه بگید چطوری باید اینجا عکس رو وارد کرد؟نقل قول:
ولی در هر حال این جمله رو از داخل یکی از فایل های وردم اینجا کپی کردم:
[بیان مسأله وبررسی متون( درصورت نیاز از حداکثر2صفحه اضافی استفاده وکد مراجع راپی درپی ذکر نمائید.)]
چه جوری میشه caption رو سمت چپ عکس نوشت، طوری که وقتی صفحه رو بر می گردونیم و افقیش می کنیم، درست خونده بشه. یعنی تصویرمون افقیه :happy:
یه سئوال از اساتید محترم.
من چند تا فرمول با Equation تو Word2003 تایپ کردم . بعد از توی قسمت سایز گذاشتم روی Other و 7Pt دادم. حالا اعداد توان و ... همه یه سایز شدن . حتی توی همون قسمت سایز Define زدم و روی Defult هم Apply کردم ولی سایز هیچ تغییری نکرد. یه راهی هست بشه اندازه حروف را به حالت اول برگردوند؟
یه راه دیگه هم داره روی عکس کلیک راست کنید بعدش
Text Wrapping
بعدشم
Tight
حالا هم می تونی هرجا بخای ببریش
با سلام
من توي سيستمم آفيس 2003 دارم ولي توي محلي کار مي کنم که گاهي از اوقات اکسل يا ورد 2007 مي ياد برامون
چطور مي تونم روي سيستمم هر دو آفيس رو داشته باشم
يا اينکه بدون نصب هر دو آفيس ، بتونم به وسيله آفيس 2003 ، آفيس 2007 رو هم باز کنم و ويرايش کنم ؟
گاهي اوقات توي تايپ فارسي ، يکهو مي بينم که فاصله ي بين خط هام زياد شده در حالي که من اصلا به منوي format/paragraph نرفتم که بخواهم فاصله ي بين دو خط رو تغيير بدم
البته توي تايپ کردن از کليدهاي _ + ctrl يعني break space زياد استفاده مي کنم
مي تونه يک کليد shurtcut باشه که نزديک اين کليدها باشه و من به اشتباه اونو بزنم ؟
چطور مي تونم کليه ي کليدهاي ميانبر رو توي نرم افزار ورد رو وقتي که نرم افزار آفيس 2003 يا 2007 يا هر ورژن ديگه اي رو نصب مي کنم ، پرينت کنم ؟
سلام ممنون که به سوالات جواب دادید میخواستم یه لطفی کنید در این مورد اول در صورت امکان توضیح دهید که این امکان چه نام دارد و کلید میانبرش چیه و مزیت هاش چیه مرسینقل قول:
ببخشید راست گفتید اغراق شد :31:
همون جواب اولی که گفتید جواب سوال بود و من همیشه کاغذم را روی A4 تنظیم می کنم :20:
یه مورد دیگه هم اینکه من یه عالمه سوال پرسیدم که بی جواب مونده لطف میکنید در صورت امکان پاسخ بدهید
نقل قول:
دوستان این سوال بی جواب مانده :19:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
نقل قول:
من مدتهاست منتظر جواب این سوال هستم :11:
دوستان میخوام با برنامه word یک فاکتور برای مغازه درست کنم. یکی از دوستان گفت با برنامه Word امکانش هست.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟