به نظر تون 405یا سمندیا206 کدوم بهتره وخرجش کمه وپرقدرت قیمت قطعاتش کمه وتا 9ملیون کدومش ارزش خریدن داره؟
به نظر تون 405یا سمندیا206 کدوم بهتره وخرجش کمه وپرقدرت قیمت قطعاتش کمه وتا 9ملیون کدومش ارزش خریدن داره؟
به نظر شما با حدود 25 میلیون خرید مگان صفر بهتره یا تویوتا کرولا دسته 2؟
از نظر کم خرج بودن خب میشه گفت 405 و بعد اون سمند و 206 هستن!نقل قول:
تفاوتون در اینه که قطعاتش 206 قیمتش بالاست اما در عوض عمر بیشتر و استهلاک کمتری دارن! حالا 206 خودش کیفیتش تو این چند سال اخیر خیلی افت کرده! اما باز از این دو بهتره!
تو قدرت هم 206 تیپ 2و 3 که موتورشون یکیه از سمند و 405 ضعیفترن اما 206 تیپ 5 از لحاز قدرت و شتاب به این دو برتری داره!
در کل میشه گفت 206 از این دو بهتره
با 9 تومن فرقی نمیکنه هر 3 تاش هم ارزش خرید دارن. بستگی به نوع استفاده شما داره.
تویوتا کرولا خودش ماشین خوبیه اما بازار فروش خوبی نداره!نقل قول:
به نظر شما با حدود 25 میلیون خرید مگان صفر بهتره یا تویوتا کرولا دسته
مگان صفر به نظر من بهتره
سلام دوستان گلم
راستش اگه خدا بخواد تو این چند وقت میخوام یه ماشین بخرم
میخوام یه ماشین تو رنج حد اکثر 20 میلیون بگیرم
انتظارمم تقریبا بالاست یعنی میخوام یه ماشین مدل بالا بگیرم
زانتیا تو این قیمت خیلی دیدم برا فروش گذاشتن اما به نظرتون میتونم تو این رنج قیمت یه تمیزشو که سالم باشه گیر بیارم؟
آخه نمیخوام ماشین ایرانخودرویی بخرم(مثل سمند یا پرشیا یا...)
به نظرتون چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
هرچی میخری چرخش برات بچرخه!
ببین دوست عزیز با این قیمت نمیتونی ماشین صفر خارجی بخری اما دسته دوم مدل بالا اینارو میتونی بخری.
زانتیا.مگان 1600.مزدا 323.تویوتا یاریس مدل پایین.ماکسیما مدل پایین.آوانته.
حالا بین اینا شما اول نیازهاتو بگو تا من بهت پیشنهاد بدم.مثلا کم مصرف باشه.موتوری؟ شتاب؟ جاداری؟ برای شهر ؟و...
206مدل86الان قیمتش حدودی چنده تیپ 2تمیز باشه؟
از 10.500 تا 11.500 بستگی به شرایطش دارهنقل قول:
ممنونمنقل قول:
سلام
هرچی میخری چرخش برات بچرخه!
ببین دوست عزیز با این قیمت نمیتونی ماشین صفر خارجی بخری اما دسته دوم مدل بالا اینارو میتونی بخری.
زانتیا.مگان 1600.مزدا 323.تویوتا یاریس مدل پایین.ماکسیما مدل پایین.آوانته.
حالا بین اینا شما اول نیازهاتو بگو تا من بهت پیشنهاد بدم.مثلا کم مصرف باشه.موتوری؟ شتاب؟ جاداری؟ برای شهر ؟و...
راستش من یه پسر جوونم :31:
اونقدر خواسته ای از ماشین ندارم
بیشتر خود ماشین برام مهمه که هر چی رده بالا تر باشه بهتره
مثلا من بدم نمیاد ماکسیما داشته باشم یا تویوتا یاریس
اما مطمئن نیستم بتونم تو قیمت 20 تومن گیر بیارم یا حداقل ماشین درست حسابی گیرم نمیاد
حتی با توجه به اینکه زانتیا قیمت نوش 30 تومنه بازم موندم چیز تمیز تو 20 تومن گیرم میاد یا نه؟
اگه شما میدونید میشه ماکسیما تو این رنج گیر میاد بدم نمیاد بخرم
راستی قیمت صفر ماکسیما چقدره؟
ممنون میشم بازم کمکم کنید
رانتیا رو بی خیال شو
ماکسیما چپی پیدا میشه به درتت نمیخوره
ماشین رده بالا خرج بالاتری هم داره
مزدا 323 کمخرج میتونه باشه ولی نه به اندازه 405 و اینا
اگه جوونی پس یا دنبال 206 باش یا مزدا 323 جن 2 بقیه موارد فکر نکنم با خواسته هات جور در بیاد
همین یکی از پیشنهاد های من جنتو هست!نقل قول:
بیشتر خود ماشین برام مهمه که هر چی رده بالا تر باشه بهتره
206 هم گزینه دوم من هست!
رامین چرا چپی؟!!نقل قول:
با 20 تومن که پیدا میشه! اونم تو این شرایط بازار!
گه پیدا میشه خب موردی نداره جلو عقب سالم باشه ماشین اذیت نمیکنه
بازار فعلا خوابیده یعنی داره نرمال میشه
فرشاد برام ببین یه بنر نسبتا سر پا پیدا میکنی
190 یا 230 اتاق 124 190 هم ببین 2.3 باشه خریدارم اصلا دیدی بهم خبر بده برک دنبالش خسته شدم از پیاده گز کردن
فک نمیکنم ماکسیمای تمیز توو این رنج گیر بیاد!نقل قول:
قیمت 85 ، 30 تومن بود!
ماکسیمای صفر کیلومتر دستی 36 تومن ، اتوماتیک هم 39,250!
که البته هر دو رو شرایطی هم میدن که یه خورده گرون تر درمیاد.مثلا اتوماتیک تا 41 و خورده ای میرسه!
اینور اونور شنیدم قیمت ماکسیمای صفر به خاطر حذف یارانه ی بنزین کشیده پایین ولی نمیدونم چقدر ، به هرحال حدود قیمت همونیه که نوشتم.یکم بالاتر ، یکم پایین تر...
دوستان Racer سالم ( اتاق مخصوصا )، گیر بیاد فی چند در میاد ؟
پ.ن: کلا اگه یه توضیح مختصر در مورد خرج و قطعاتش بدین ممنون میشم .
پ.ن2: کورسا رو زیاد ندیدم پیشنهاد بدن، بین این و دوو نظرتون رو کدومه. برام کم خرج بودن مهمه تا جاداری و ...
ریسر سالم بالای 5 تومن نمی ارزهنقل قول:
اونم بستگی به موتور داره انژکتوری باشه یا کاربراتی
قطعات بدنه اصلا فکرشم نکن محدود وارد شد موتوری هم فنی زاهدان و زابل شنیدم زیاد پیدا میشه تعمیرکار و قطعه
در مورد کورسا ماشین خوبی هستش ولی چون اونم معضلی به اسم محدود وارد شدن داره و عمدتا دست کسایی بوده که بد باهاش رفتار کردن (خانوما و کسایی که الان 206 تیون میکنن)بوده از پا افتادن اما این یه حسنی داره میشه از کشورهای مثل ترکیه واسش لوازم پیدا کرد
من کورسا رو توصیه میکنم ولی اگه بودجه و بگی و دلیلت رو از انتخاب این دو تا ماشین بگی بیشتر میتونم کمک کنم
از خودم تعریف نباشه تو این موارد ماشینهای قدیمی من یه مقداری بیشتر سر در میارم
ممنون عزیز، والا خیلی بخوام بدم دو رو ور 5/5-6 . از پراید دیگه واقعا خسته شدم، از سال 84 یکی داشتم دیگه دادمش رفت. میگم دنبال یه ماشین تقریبا کم خرج مخصوصا از نظر اتاق و لوازم و کم مصرف میگردم. کورسا رو میگن موتورش ضعیفه، و این مورد که خودت گفتی ( زیاد اذیت شده ) رو قبول دارم. دلیل انتخابم رو این دو ماشین چیز خاصی نبود. احساس کردم تو این رنج اینا رو میتونم انتخاب کنم. سیویک تمیز هم که دور و ور 9-9/5 باید باشه که اونقد نمیخوام هزینه کنم. ممنون میشم شمام نظر خاصی اگه رو ماشینی داری بدی .نقل قول:
از خودم تعریف نباشه تو این موارد ماشینهای قدیمی من یه مقداری بیشتر سر در میارم
ماکسیما چپی ؟؟؟ بابا من چند تا دیدم زیر ؟20 تومن بودن شرایطش هم خوب بود حتی تو TTنقل قول:
رانتیا رو بی خیال شو
ماشین رده بالا خرج بالاتری هم داره
مزدا 323 کمخرج میتونه باشه ولی نه به اندازه 405 و اینا
اگه جوونی پس یا دنبال 206 باش یا مزدا 323 جن 2 بقیه موارد فکر نکنم با خواسته هات جور در بیاد
حالا ماکسیما هیچ چرا زانتیا رو بیخیال بشم
میخواستم مزدا 323 بگیرم حتی گل و هیوندایی ورنا هم مد نظرم بود
اما گفتم میتونم ماشین مدل بالا تر بگیرم حالا تمیز هم نباشه اشکال نداره
ضمنا من با مواردی که گفتید مشکلی ندارم(مثل تو خرج افتادن و...) چون ماشین رو به زودی عوض میکنم
راستش رو بخواید زیاد از جنتو خوشم نمیادنقل قول:
همین یکی از پیشنهاد های من جنتو هست!
206 هم گزینه دوم من هست!
رامین چرا چپی؟!!
با 20 تومن که پیدا میشه! اونم تو این شرایط بازار!
حالا اگه 20 تومنی گیر میاد بگین چه شرایطی داره و چجوریه به احتمال زیاد میگیرم
آره اینا رو میدونمنقل قول:
فک نمیکنم ماکسیمای تمیز توو این رنج گیر بیاد!
قیمت 85 ، 30 تومن بود!
ماکسیمای صفر کیلومتر دستی 36 تومن ، اتوماتیک هم 39,250!
که البته هر دو رو شرایطی هم میدن که یه خورده گرون تر درمیاد.مثلا اتوماتیک تا 41 و خورده ای میرسه!
اینور اونور شنیدم قیمت ماکسیمای صفر به خاطر حذف یارانه ی بنزین کشیده پایین ولی نمیدونم چقدر ، به هرحال حدود قیمت همونیه که نوشتم.یکم بالاتر ، یکم پایین تر...
میدونم تمیز گیرم نمیاد؟
فقط میخوام بدونم با چه شرایطی گیرم میاد؟ چه مدلی ؟ حداقل حدود چقدر کارکرد؟ با چه تصادفات و....
ممنون از جواب های خوبتون
حالا بیشتر دارم رو این دو ماشین مانور بدم
من با ماهیت ماکسیما خیلی حال میکنم برا همین میخوام بگیرم
اما به احتمال کم شاید هم نگیرم بخاطر مصرف زیادش
بازم اگه میدونید نکته ای مونده ما رو بی اطلاع نذارید
مرسیییییییییییی
آیا206تیپ 3absوایربک داره وایر کاندیشن اتوماتچییه؟
بله + آینه های جانبی برقی و شیشه های برقینقل قول:
کسی از خوب بودن یا بد بودن شرایط خرید خودرو پراید در دهه فجر چیزی می دونه ؟
که فروش اعتباری و بدون کارمزد داره !
+ قیمت های پراید کمتر شده یا نه ؟
یه توضیحاتی بدین ممنون میشم
روال سال های قبل چجوری بوده اینا ....
:40:
5.5 -6 تومن کم خرجش لنسر 93 میتونه باشهنقل قول:
کمی بری بالا نزدیک 1 تومن هم بذاری روش سیلو 75 گیر میاد
گلف زمانی این قیمت تمیزش راحت پیدا میشد ولی الان کمتر از 7 تومن سخته
اگه واقعا ماشین میخوای به این قیمت و کمی اینور اونور لنسر هست
این سری ماشینایی که گفتم میشه روشن کار زیادی هم کرد
مثلا به شخصه لنسر GL 93 پیدا کرده بودم 5 تومن 5 تومن هم خرج میشد روش تا بیاد و یه ماشن در حد و اندازه یه evo iii بشه
اتفاقا من خودمم عاشق لنسرم. منتها اطلاعات درست و حسابی ازش ندارم. ماشین ژاپنیه پس حتما کم خرج هم باید باشه. قطعاتش بنظرت چجوریاست راحت گیر میاد و از نظر قیمت ؟نقل قول:
5.5 -6 تومن کم خرجش لنسر 93 میتونه باشه
سلام
من میخوام یه کمری بگیرم می خوام بدونم SE بهتره یا GLX؟
البته مشخصاتشون رو کاملا می دونم فقط می ترسم SE بگیرم چون سپرش پایینتره بگیره به سرعت گیرها یا مثلا از رمپ بالا و پایین بخوام برم گیر کنه!!!
کسی تا حالا SE داشته ؟ از نظر گیر کردن سپر یا اشکالای دیگه لطفا اطلاعات بدین.
سلام سلام سلام
آقا این سمند هم برا ما ماشین نشد.
بچه ها این X33 ها که اومده چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟
من بیشتر نظرم رو یه MAZDA 3 دست دو تمیزه . الان تو قیمت 20 الی 30 دست دو کدوم ماشین بهتره و ارزش خرید داره .
سلام دوستان پژو پارس صفر کیلومتر رو پیشنهاد می کنید یا زانتیا مدل 86 87 نظرتون چیه تو رنج قیمت 16 17 ملیون می خوام باشه
دوستام داشتن مشکلی نداشتن زیاد هم گرون نیستنقل قول:
متور استوک قطعات افتر مارکت همه چی پیدا میشه
سلام دوستان میخواستم بدونم ماشین خوب تو منطقه ازاد اروند چنده?مثلا اذرا
20 میلیون فک کنم بود...
اقا لطفا کمک کنید!هرکس بخواد اذرا بیاره از مناطقه ازاد تا تهران چقدر خرجشه؟اصلان میشه؟میشه کلا راهنمایی کنید کامل توضح بدید؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز SE یعنی Special Edition یعنی بالاترین مدل CAMRY .از نظر گیر کردن هم مشکلی نیست برو و لذت ببر.به طراحان ژاپنی تویوتا اطمینان داشته باش اما به کیفیت جاده های ایران نه!!!!!
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
نقل قول:
زانتیا مدل 86 یا 87 به 17 میلیون گیرت نمیاد.به نظر من صرفه به پژو پارس صفرکیلومتر هست.
زانتیا باید مدل 84 بگیری که الان رو خرجه مگه اینکه خونگی پیدا کنی.
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز برا جواب سوالات باید بری تو سایت گمرک کشور همه تعرفه هارو زده.
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
نقل قول:
اگه مصرف سوخت مهم نیست برات ماکسیما 86 بخر تا سقف 30 میلیون تومان.
یه موقع همچین اشتباهی نکنیا!!!نقل قول:
خودم الان یک ماه دنبال پرشیا سفیدم!صفرش 5ماهه 3 میلیون ازش میوفته!!!
2تا89 سفید پیدا کردم در حد صفر!20/000تا کار کرده بود لای زر ورق!یه دونه خط و خشم نداشت!
15می گفتند هیشکی نمی خرید!!!!اشک صاحاباش در امده بود!
دلال 13.5 می خرید!
بهترین گزینه یه 87 یا 88 دوگانه سوز در حد نو کم کار کرده!قیمتم12تا13
این جوری یه ماشین به قیمت رسیده با کمترین ضرر میخری!
پرشیا سفید دوگانه سوز در حد نو مورد نیاز است!
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
نه عزیزم نمیشه!نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه خاله نیست هر کی پاشه بره یه ماشین بیاره!!!
مجوز واردات خودرو فقط به خودروهای مورد تایید وزرات صنایع و بازرگانی اونم فقط صفر!!!!
نیسون چنده الان؟
دیزلی یا آزاد؟
با تشکر
کجای سایتش زده؟نقل قول:
اگه منظورت نیسان وانت است حدود10ملیونو500هزار تومانه.
سلام خسته نباشید قا ماشین کدوم رو پیشنهاد می دید از انوع پژو پارس ELX هم مد نظرمه آیا این ماشین خوبه یا فرقی نداره آنچنان با بقیش و اینکه دوگانه سوز پیشنهاد می دید یا بنزینی
در مورد زانیتا هم یه توضیح اگه کسی می دونه بگه امروز رفتم نمایندگی گفت دیگه تولید نمیشه قطعات تحریم هست
سلامنقل قول:
تجربه ثابت کرده که هر اتومبیلی که ایران تغییرات اساسی داده، اون اتومبیل چیز خوبی از آب در نیومده!و کم طرفدار بوده!
شورولت رویال
پیکان موتور پژویی
پژوی موتور پیکانی(آردی)
رنو5 موتور پرایدی(Pk)
پرایدای تغییر قیافه داده شده
زانتیا فیس لیفت
و...
که باز همون 405طراحی فرانسه از بقیه پژوها بهتره!
یه پیشنهاد دارم که خودمم همین فکرو دارم
یه پرشیا سفید دو گانه سوز در حد صفر افت قیمت کرده!87-88-89
اگر میگم دوگانه چون آدم اگر دوتا انتخاب سوخت داشته باشه بهتر از یکی!
آخه ما تو یه کشور حسین قلی خانی زندگی می کنیم!و معلوم نیست ساله دیگه هم بنزینی باشه؟نباشه؟لیتری 1500تومن باشه؟یا هیچکدام:31:
می خواستم بدونم اگه شورلت ایمپالا 1967 تو ایران گیر بیاد چنده؟
p.k نه پیکاپ...:5:نقل قول:
رنو5 موتور پرایدی(پیکاب)
کسی نمی دونه از کجا می تونم بپرسم؟نقل قول:
با تشکر
دوست من ماشینای قدیمی جزو از رده خاج محسوب میشه و قیمتش یک میلیون و نیم!نقل قول:
ولی اگر یه چیز تکی باشه توافقی حساب میشه!
ولی بیشتر از 3 تومن نمی ارزه!
این کار را نکن اولا با این قیمت بنزین بالا و ثانیا 45000000 تومان گرونه چند سال دیگه باید از رده خارج بشه و کسی نیست اون را ازت بخره ما یه پیکان 61 داریم که مونده رو دستمون و نمیدونیم چیکارش کنیم.