نقل قول:
با سلام خدمت شما:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=232[/HTML]
Printable View
نقل قول:
با سلام خدمت شما:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=232[/HTML]
شاید یکی پسوردتو میدونه! :31:نقل قول:
شایدم قبلا عضو شدی یادت نی!
وقتی یه تاپیک یا پست جدید اومد همون گزینش اپدیت میشه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
چطور بین این قسمت و قسمت پستهای جدید اختلاف هست این عکس رو از قسمت پستهای جدید گرفتم . اما هیچ اثری از پست یا تایپیکی که در تولبار به عنوان پست جدید بهش اشاره شده در این قسمت نمی بینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا برای من از دیروز این قسمت عناوین اکثر گزینه هاش شبیه به هم و انگار بدون تغییر بوده من دیروز هم همین عناوین رو داشتم
نقل قول:
با سلام
چطور بین این قسمت و قسمت پستهای جدید اختلاف هست این عکس رو از قسمت پستهای جدید گرفتم . اما هیچ اثری از پست یا تایپیکی که در تولبار به عنوان پست جدید بهش اشاره شده در این قسمت نمی بینم
شاید اون تاپیک یا پستا زود آپدیت شده و تو تولبار فرق میکنه. من که دقیق نمیدونم ادمین باید بجوابه.نقل قول:
ضمنا برای من از دیروز این قسمت عناوین اکثر گزینه هاش شبیه به هم و انگار بدون تغییر بوده من دیروز هم همین عناوین رو داشتم
در عکس دوم هم refresh هست که فکر کنم باید اینو بزنی تا آپدیت بشه.
ما که خیلی وقت پیش نصبیدیم به خاطر اینکه رو IE 8 وقتی باز میکردی رو گوگل یا هوم پیج خطا میداد واسه همین برداشتمش.
ببخشید چرا انعطاف در برابر تغییر نام کاربری، اینقدر از سوی کادر مدیریتی کمه؟
اینکه فقط نام کاربری برای یک بار در طول فعالیت تغییر کنه خواسته خیلی وقت گیر و زیادیه؟
من فقط گفتم لطفا عدد 4300 حذف بشه، میگین نمیشه !!!!!
علت این مخالفت رو نمیدونم کجا باید بپرسم، اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
شما بعد از اینهمه پست هنوز نمیدونید کجا باید پست ارسال کنید ؟
به دو دلیل:
تغییر نام فشار زیادی به سرور وارد میکنه. هر تغییر نامی مساویست با تغییر دیتابیس کلی انجمن در همه پست ها و گروه ها و پیام های پروفایل شما.
در عین حال تعداد درخواست ها بسیار بالاست. در صورتیکه بخایم پاسخ گوی مشکلات مثل مشکل شما باشیم باید 4 نفر استخدام بشن بشینن از صبح تا شب نام کاربری عوض کنن. محدودیت های موجود فقط به کسانی اجازه تغییر نام کاربری میده که واقعا مشکل مهمی با نام کاربریشون دارن.
بابک جان به طور متوسط چقد طول میکشه تا موافقت بشه؟نقل قول:
چطور بفهمیم که شما مثلا درخواست منو برای تغییر به ..:Mohammad:.. قبول کردین یا نه؟(دلیلام براتون موجه بوده یا نه؟)
---------------------------------------------------------------
یه سوال:
ادمین ها پیام های تایید نشده پروفایل هامون رو میتونن ببینن؟
ممنون
Yeahنقل قول:
یه سوال:
ادمین ها پیام های تایید نشده پروفایل هامون رو میتونن ببینن؟
ممنون
yes
متن ما کوتاه میگه D:
سلام
من حدود 6 تا یکسال طول کشید نام کربریم تعویض بشه
یه مشکل که من دارم اینه که میخوام یه تاپیکی بزنم مثلا تاپیک شعر و تو این تاپیک شاید 10 پست باید پشت سر هم بدم که هر کدومش تو یه پست باشه(حالا به دلیل نظم تاپیک،زیاد نشدن مطالب هر پست و...)ولی پی سی عزیز همشو تو یه پست قرار میده:13:
چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
باید چند دقیقه صبر کنید تا با پست قبلی ادغام نشه (فکر کنم حداقل 5 دقیقه) .
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کمتر از 5 دقیقه به این شکل با پست قبلی من ادغام شده .
نقل قول:
فکر کنم توی این نسخه ی جدید میشه ...
پ.ن: تعداد کاربران هم انگار به عدد واقعیش رسیده ! قبلا بیشتر بود نه ؟ :5:
سلام
در قسمت مديريت فايلها ، چطوري ميتونم فايلي رو حذف كنم ؟؟
اشتباهي چندتا عكس گذاشتم حالا موندم چطوري ميشه حذف كرد ، مربوط به هيچ پستي هم نيست !!!
تو قسمت تنظیمات باید باشه. "تنظیمات پیوست"نقل قول:
اونجا هم رفتم .نقل قول:
اون 5 تا عكس ترولي !!! توش نبود كه حذفش كنم .
تو نسخه قبلی فک کنم موقع ارسال پیام گزینه "Request a read receipt for this message" غیرفعال بود این یکی فعاله.
مثل اینکه گزینه ای براش نبود که همیشه غیرفعال باشه.
گزینه "ذخيره يک کپي از پيام در پوشه ارسال شده ها" قبلاً وقتی تنظیماتشو درس تیمکردی بازم خراب بود ولی تو این نسخه درست شده.
حالا میخواستم سوال اولی رو پیدا کنم کجا غیرفعال کنمش؟
بعدشم این متنای انگلیسی رو فارسی کنید اصلا حال نمیده واسه فروم!!
اگه حوصله ندارین بدین من انگلیسی ها رو فارسی کنم !! D:
آهان حالا شد یه انجمن شیک!!!
یه مشکل اینکه موقع لینک گذاشتن تو امضا تو IE قبلا وقتی آخر لینک اشاره گر رو میبردی و backspace میزدی و اشاره گر رو میبردی جای دیگه و یه بار ctrl + z میزدی لینک url غیرفعال میشد ولی الان هر کاری میکنی اشاره گر میاد جای اولی و متنا هم مثل قبل میشه یعنی یکم سخته url رو مثل قبل بردارم!!
چیکار کنیم؟
عجیبه الان درست شد. یه بار مشاهده زدم بعد همون کارو کردم درست شد D: !!
قبلن فکر کنم بالای 800kبود و الانم همونه ...فکر میکنم در تاپیک بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده هم چندتا از دوستان همین فکرو کرده بودن که آمار تعداد کاربران کم و زیاد شده که فکر میکنم علتش اینه که رقم تعداد تاپیکها در این ورژن آمده اول و با اون اشتباه میگریتش :نقل قول:
- انجمن های تخصصی پی سی ورلد آمار و ارقام سايت
تاپيک ها509,014-پست ها6,650,643-کاربران884,002
من در ورژن قبلی هم مشکل گم شدن پیوست و نیامدن در تنظیمات رو داشتم...حال در این باکس پیوست جدید چندتاشونو پیدا کردم، ولی تا اونجا که دیدم باز هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیامدن و فقط از مدیریت پیوست پستها قابل مشاهده اند..نقل قول:
نه اشتباه نمیگرفتند و شد حدود 540 هزار که به خاطر اپدیت و تنظیمات VB 4 بود البته تعداد واقعی کمتر از این حرفاست:31:
نمیدونم..من حدس زدم شباهت و جابجایی اون دو تا عدد باعث اشتباه گرفتنش شده..نقل قول:
اگر هم منظورتون کاربرای دایمیتره(اکتیوتر) فکر کنم 30-40 هزارتا باشه
الان امار داره کاربرای بن شده و کسانی که ایمیلشون را تایید نکردند را هم میشماره(این قسمت خیلی زیاده و اکثرا ربوت های اسمپر خارجی هستند اصولا تایید ایمیل و گذاشتن سوال امنیتی و کپچا برای تشخیص همین ربوتها هست)نقل قول:
و خیلی چیزهای دیگه که بیخیال :31:
ای بابا چرا هر دفعه یه مشکل جدید پیش میاد ؟
من تو امضام کد لینک یکی از تاپیک های همین انجن رو گذاشتم. با یوزر و پسوورد هم وارد شدم و در واقع لاگین شدم اما به جای لینک نوشته یا باید وارد شوید یا ثبت نام کنید.
با سلام.
تشکرهای داده شده یا گرفته شده را در کدام قسمت میشه مشاهده کرد؟
تو قسمت درباره من. پایین امار ارقامنقل قول:
منظورم تعداد کلی تشکرها نبود.نقل قول:
اینکه در کدام نوشته و توسط چه کسی انجام شده یا برعکس.
مثل ورژن قبلی که همه نوشته های تشکر شده یا تشکر کرده را داشت.
در این ورژن امکانش نیست.(مگر بعد از این اضافه بشه)نقل قول:
دوستان من یه سری عکس ها رو تو همین پی سی ورد آپلود کردم اما میخواستم بدونم چطوری میشه آدرس مستقیمشون رو بردارم و بذارم تو پستم؟
تو قسمت تنظیم های کاربر و پایین سمت راست زیر قسمت نویسنده قسمت پیوست ها لیست تمام اونهایی که آپلود کردی رو میاره و میتونی مشخصاتش رو برداری .نقل قول:
همین بود دیگه میخواستی . نه ؟ :46:
نه احمد منظورم اینه که چطوری میتونم آدرس مستقیم عکس هایی که تو پی سی آپلود کردم رو بردارم؟نقل قول:
میخوام تو پست هام عکس ها رو مستقیم از خود پی سی لود بشه
دوستان من یه سری مشکل با این ورژن جدید دارم اینه که :1_برای گزینه ی جواب دادن به این بحث صفحه ی پیشرفته ندارم 2_شکلک ها رو که انتخاب میکنم بیاد تو پستم نمیاد 3_دکمه اینتر رو که میزنم نوشته ام از سطر بعدی اغار بشه قبل از این که ارسال پست کنماین عمل انجام میشه ولی وقتی که پست رو ارسال می کنم همه ی نوشته ها پشته هم قرار میگیره 4_ موقع ویرایش پست وقتی که SAVE AS رو میزنم ذخیره نمیشه 5_قسمت پرش به تالار ها رو ندارم
ای بابا این تاپیک هرروز بالاستها حالا تا ما توش پست دادیم اف شده ... کسی از مشکل من سر در نمی اره؟
می خواستم بدونم از چه اپلودسنترهای عکسی میشه لینک عکس گذاشت توی پی سی ورلد؟ چون من توی چند جا عکس اپلود کردم ولی وقتی لینکشو میذاشتم تو انجمن عکس لود نمیشد و ادرس لینک به هم می خورد.
سلام.نقل قول:
پیشنهاد من این ها است :
picofile.com
بخوبی هم کار کردن همیشه.
بهترین آرزوها..
سلام
چطور میتونم بفهمم مثلا توی انجمن متفرقه یا ورزش یا... چند تا پست دادم؟
ممنون
دوستان میشه یه نفر نحوه درست استفاده از اسپویلر رو به من بگه ؟
تو فروم های دیگه متن رو انتخاب می کنیم و اسپویلر رو می زنیم که میشه اما اینجا یه جور دیگه است و اسپویلر رو که می زنم یه پنجره باز میشه.
مثلا می خوام چند تا لینک رو به صورت کد بذارم تو اسپویلر.
سلام دوستان یه سوال دارم. من در ویرایشگر پیشرفته متن p30world (نه پاسخ سریع) متن رو با پاراگراف می نویسم ولی بعد از ارسال همش میره تو یه پاراگراف. چطور این مشکل رو حل کنم؟
سلام، در تاپیک خاص میشه، ولی انجمن نه.نقل قول:
در اون پنجره که باز میشه یک عنوان به محتوای اسپویلتون میدید، بعد OK رو بزنید:نقل قول:
محتوای مخفی: عنوانِ اختیاری
این مشکل رو در این نسخه جدید vBulletin روی پی سی، بعضی از کاربرها با بعضی مرورگرها دارند ، تا حل احتمالیش با مرورگرهای دیگه امتحان کنید.نقل قول:
چجوری میشه تو پست هایی که میزنیم تو تاپیکهای مختلف عکس قرار بدیم ، قابلیت آپلود در سرور سایت که نیست ، لینک هم که میزاریم به ...... تغییر داده میشه
مثلا:
نقل قول:
سلام.
اول دکمه ی نقل و قول یا جواب دادن به این بحث رو میزنین --> دکمه ی سومی از آخر در ویرایشگر متن میشه دکمه ی انتخاب عکس لینک رو هم اونجا وارد کنید.
عکسهارو هم در این مکانها میتونید آپلود کنید :
یک تعداد از سایتها که میتونن داخل این فاروم سواستفاده ی تبلیغاتی داشته باشن لینکهاشون به طور خودکار پاک میشه ؛ با توجه یه سابقه ای که داشتن تابحال.
با آرزوی بهترینها..