نقل قول:
کسی جواب منو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
کسی جواب منو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
جدیداً وقتی کسی به من زنگ میزنه به جای نشون دادنه نامش شمارش نمایش داده میشه البته من جدیداً شماره هام رو روی سیم کارت کپی کردم اگر مشکل از اینه چطوری باید پاکشون کنم؟
سلام دوست عزيز
نه ربطي به اون نداره حتما توي خود گوشي چند بار ذخيره كردي
يه نگاه بهش بنداز
بادرودنقل قول:
احتمالا یک شماره را برای دو نفر یا بلعکس ذخیره کردی
سلام
دوستان cdaگوشی من cda 162022/1 r6e29هست
وحروف پ ژ گ چ رانداره .لطفا راهنمایی کنید.
توی کیبورد مجازی منظورتون هست؟
اگر آره که باید همون دکمه که فلش به بالا هست رو بزنید.
سلامنقل قول:
باتشکرازشما.ظاهراگوشی من عریی راساپورت می کنه
وزبان فارسی نداره.برای نصب زبان فارسی راهنمایی کنید.
از سايت سوني اريكسون دانلود كن
نقل قول:
سلام
باتشکر.اگه لطف کنید آدرس دقیق دانلودرابگذارید ممنون میشم.
سلام به همه دوستان p1 باز
چند مدت هست كه گوشي مندچار يك مشكل شده كه خيلي عذابم ميده از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد
يك برنامه نصب كردم و بعد از چند روز پاكش كردم . الان كه گوشي رو خاموش و بعد روشن مي كنم پيغام نصب همون برنامه رو ميده . خيلي گشتم ببينم مشكل از كجاست ولي نشد . راستي وقتي گوشي رو به كامپيوتر هم وصل مي كنم اين پيغام مياد ولي زماني كه رم از گوشي خارج مي كنم بعد كه روشن مي كنم درست ميشه
اگر كسي ميدونه كمك كنيد . مرسي
سلامنقل قول:
سلام به همه دوستان p1 باز
چند مدت هست كه گوشي مندچار يك مشكل شده كه خيلي عذابم ميده از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد
يك برنامه نصب كردم و بعد از چند روز پاكش كردم . الان كه گوشي رو خاموش و بعد روشن مي كنم پيغام نصب همون برنامه رو ميده . خيلي گشتم ببينم مشكل از كجاست ولي نشد . راستي وقتي گوشي رو به كامپيوتر هم وصل مي كنم اين پيغام مياد ولي زماني كه رم از گوشي خارج مي كنم بعد كه روشن مي كنم درست ميشه
اگر كسي ميدونه كمك كنيد . مرسي
شما اگه اکثرا برنامه ها و بازی هات رو روی حافظه گوشی (درایو C) نصب میکنی بزن فولدر private رو از حافظه مموری کارت پاک کن مشکلت حل میشه. اما اگه برنامه ها و بازی های دیگه رو هم رو مموری نصب کردی باید دنبالش بگردی تو فولدر private و دقیقا همون که میخوای رو پاک کنی.
موفق باشی.
مرسي دوست عزيز مشكلم حل شد.نقل قول:
آيا نرم افزاري هست كه بتونم از p1 بعنوان كنترل tv استفاده كنم ؟؟؟ يكي از همين برنامه كنترل tv دانلود كردم ولي نصب نمي شد؟؟
فکر نکنم چنین برنامه ای برای UIQ وجود داشته باشه.
براي جاوا چي ؟؟؟نقل قول:
متاسفانه نهنقل قول:
براي جاوا چي ؟؟؟
سایتی برای چک کردن آخرین فریمور p1i هست؟
بفرما:
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
ممنون آقا حامد.نقل قول:
1.فریمور من برای midell east هستش آیا میتونم به فریمور بالاتری که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه آپدیت کنم یا خیر؟
2.اطلاعاتی میخواستم درباره اینکه تو این فریمور چه باگ هایی رفع شده؟
اطلاعات گوشیم:
cda: r6f38
آره.میشه.
آموزشش توی بخش نرم افزارهای UIQ بود.ولی نتونستم پیداش کنم.خودت بگرد با دقت.
نوسندش هم rezasmoking بود.توی همین تاپیک زیاد پست داده.
خاورمیانه که فارسی داره.نیازی نداره.باز میشه به صورت جداگانه براش زبان فارسی رو گرفت.نقل قول:
1.فریمور من برای midell east هستش آیا میتونم به فریمور بالاتری که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه آپدیت کنم یا خیر؟
سلام
پی وان رو میشه از طریق وایرلس آپدیت کرد؟
با کامپیوتر باید آپدیت کرد. حالا اینترنت کامپیوتر میخواد از ای دی اس ال بیاد یا از وایرلس یا دایل آپ فرقی نمیکنه. با خود گوشی نمیشه. حتما باید کامپیوتر باشه.نقل قول:
پی وان رو میشه از طریق وایرلس آپدیت کرد؟
برای uiq3 نیست.نقل قول:
فکر نکنم چنین برنامه ای برای UIQ وجود داشته باشه.
گوشیم دچار اختلال شده!! خاموش کردم و بعد که روشنش کردم همه چیزش defult شده و اجازه ی ست کردن هیچی رو بهم نمیده
چی کارش کنم؟ با reset - format درست میشه؟ وقتی میخوام چیزی رو تغییر بدم این رو میده: reson code: KERN-EXE
شاید ویروسی شده!! چون از اینترنت وایرلس استفاده میکنم!
من همچین ارور و مشکلی رو ندیده بودم.
فقط اگر هک کردید فکر کنم نباید ریست کنید.
اگر بتونی آپدیت کنی یه حالی هم به گوشی دادی.
من میخواستم فون لاک گوشیمو فعال کنم که بعد از چند ثانیه صفحه قفل بشه و رمز بخواد. ولی موقعی که میخوام فعالش کنم ازم پسورد میخواد. توی فایل راهنماش نوشته پسوردش 0000 هستش ولی هرچی میزنم قبول نمیکنه.در ضمن تازه گوشیمو فلش کردم و تا حالا هم به این قسمت کاری نداشتم. باید چیکار کنم تا این قسمت فعال بشه؟12345 هم نبود.
سلام
دوستان گرامی گوشی من مدتیه باوجودی که روشنه ولی وقتی کسی بامن تماس می گیره
مثل اینه که گوشی خاموش بوده.بعدازروشن وخاموش کردن مشکل حل می شه برای حل این
مشکل به صورت دایمی لطفا اگه راهکاری میدونید ممنون میشم بگید.
سلام دوست عزیز اگه گوشیتون رو -- کردین eset نکنین ممکنه بالا نیاد، nternal format بکنیننقل قول:
موفق باشید
سلام
میشه بگید که چجوری میشه بک آپی رو که با برنامه ی PC Suite گرفتم از P1، رو ببینم کجا سیو شده؟؟؟
منون
سلام
میشه یکی از دوستان کمکم کنه برای آپدیت گوشی ؟
فایل Update Service رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن. فلش پلیر 8 به بالا هم رو کامپیوترت نصب باشه.
ترجیحا از ویندوز xp استفاده کن.
اینترنت پر سرعت و بدون قطع و وصل هم باید داشته باشی.
بقیش حله.... یعنی خود برنامه بهت میگه باید چی کار کنی...
موفق باشی.
فایل Update Service رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن. فلش پلیر 8 به بالا هم رو کامپیوترت نصب باشه.
ترجیحا از ویندوز xp استفاده کن.
اینترنت پر سرعت و بدون قطع و وصل هم باید داشته باشی.
بقیش حله.... یعنی خود برنامه بهت میگه باید چی کار کنی...
موفق باشی.
بابا برنامه داره میگه باید :
1-باتری کمتر از 50 % نداشته باشه این که حله
2-کابل USB رو به کامپیوتر وصل کن حله
3-گوشی رو خاموش کن حله
4-باتری رو یه بار دربیار و دوباره جا بزن حله
5-دکمه C رو نگه دار و کابل USB رو به گوشی وصل کن حل نیست : آخه این گوشی که دکمه C نداره ؟!؟! من که دکمه C روش نمیبینم.چیکار کنم ؟
دوست عزیز همون A B C D E ... منظور همونه :31:نقل قول:
Q W E R T Y U I O P
A S D F G H J K L
Z X C V B N M
گوشی هایی مثل K750 خودمون دکمه C که رو جداگانه روی صفحه کلیدشون دارن (به جز اون A B C اس ام اس)نقل قول:
دوست عزیز همون A B C D E ... منظور همونه
ولی این جوری که توی آموزشای خود برنامه میگه کلید 7 که زیرش c , x هست رو باید فشار بدیم :دی حق با شماست.
آره دوست عزیز منم این مشکل شما رو چند سال پیش که P990 داشتم بش برخوردم، پیگیرش نشدم تا حدوداً 6 7 ماه پیش دیگه تصمیم گرفتم P1 رو آپدیت کنم اونجا به این امر مهم پی بردم :31:نقل قول:
ببخشید قیمت متوسط قاب فابریک گوشی رو هم میدونید ؟
حول و حوش 20 الی 30 تومن باید باشه.
موفق باشید.
سلام.ببخشید من گوشیم p1 است.مثلا یه عکس رو از properties پنهان یا همون hidden می کنم.ولی بعدش نمیدونم چجوری دوباره از هیدن بودن دربیارم.
سوال بعدیمم اینه که وقتی گوشی رو silent میکنم دیگه کلا خفه میشه:31:خب این خوبه ولی وقتی alarm رو فعال می کنم و میذارم مثلا صبح زنگ بزنه دیگه زنگم نمیزنه.چیکار کنم silent بودنی زنگ بزنه و خواب نمونیم؟
بعد اینکه این ساعتش فقط رو صفحه ی LCDدیش هست.وقتی با کسی حرف میزنم و یا وارد فایل منجر میشه دیگه مثل K800 وK810 و...ساعت رو اون بالای LCD نمیبره تا حین استفاده هم بفهمم ساعت چنده.اینم چیکار کنم؟
و اینکه چجوری میتونم کاری کنم که لمسی نباشه حین استفاده؟
آخری هم اینکه بعد 1 دقیقه قفل میشه و پسوورد می خواد.نمیشه خودت بهش تایم بدی که مثلا بعد از 5 دقیقه قفل امنیتیش فعال بشه؟
مرسی_منتظرم:10:
پیشنهاد میکنم اگه میخوای hidden کنی نرم افزار x-plore رو نصب کن اون امنیتش بالاس. اون عکسی هم که نمیتونی از hidden در بیاری با اون میشه درست کرد.نقل قول:
یه عکس رو از properties پنهان یا همون hidden می کنم.ولی بعدش نمیدونم چجوری دوباره از هیدن بودن دربیارم.
اگه واسه این که زنگ نخوره silent میکنی پیشنهاد میکنم برو تو volume و ringtone رو تا آخر ببند، واسه message هم میتونی این کارو کنی.نقل قول:
سوال بعدیمم اینه که وقتی گوشی رو silent میکنم دیگه کلا خفه میشه.خب این خوبه ولی وقتی alarm رو فعال می کنم و میذارم مثلا صبح زنگ بزنه دیگه زنگم نمیزنه.چیکار کنم silent بودنی زنگ بزنه و خواب نمونیم؟
واسه اینم پیشنهاد میکنم نرمافزار قدرتمند swiss manager رو نصب کن که هم ازش استفاده کنی (واسه همون هیدن میتونی از اینم استفاده کنی). ایکون ش رو تنظیم کن رو fixed میره به جای ایکون باطری و ساعت رو نشون میدهنقل قول:
بعد اینکه این ساعتش فقط رو صفحه ی LCDدیش هست.وقتی با کسی حرف میزنم و یا وارد فایل منجر میشه دیگه مثل K800 وK810 و...ساعت رو اون بالای LCD نمیبره تا حین استفاده هم بفهمم ساعت چنده.اینم چیکار کنم؟
متوجه منظورت نشدمنقل قول:
و اینکه چجوری میتونم کاری کنم که لمسی نباشه حین استفاده؟
من با key lock کار نکردم آشنا نیستم، اگه دوستان دیگه کمک کنن ممنون میشم، password گوشیم یادم رفته وگرنه خودم بت میگفتمنقل قول:
آخری هم اینکه بعد 1 دقیقه قفل میشه و پسوورد می خواد.نمیشه خودت بهش تایم بدی که مثلا بعد از 5 دقیقه قفل امنیتیش فعال بشه؟
سلامنقل قول:
مرسی_منتظرم
شما از کنترل پنل برو و از قسمت تنظیمات امنیت قسمت قفل ها رو انتخاب کن.
تیک اتوماتیک کی لاک رو بردار یا اینکه مدت زمانش رو زیاد کن.
موفق باشی.