لطفا یه سری بازیهای استراتژیک معرفی کنید.ممنون.
Printable View
لطفا یه سری بازیهای استراتژیک معرفی کنید.ممنون.
سلام
میخواستم بازی Mount & Blade With Fire and Sword رو معرفی کنم
واقعا بازیه قشنگیه
اگه دوستان دیگه ای هم بازی میکنن بی زحمت تاپیکش رو بزنید تا در موردش بحث کنیمنقل قول:
Mount and Blade With Fire and Sword عنوان جدیدترین بازی منتشر شده در سبک نقش آفرینی آنلاین میباشد که توسط کمپانی taleworlds در تاریخ 3 می سال 2011 میلادی منتشر و ساخته شد.شرح بازی : با آتش و شمشیر است که عاقبت هیجان در این بازی به نمایش در می آید.شما میتوانید در نقش مزدوران باشید یا اینکه به جمع 5 جناح مبارز بپیوندید.در این بازی یا باید امپراتوری بسازید یا یک یا چند امپراتوری را در هم بکوبید.آنچه برای شروع احتیاج به یک برنامه ریزی قوی برای قسمت های مختلف دارید.این بازی ویژگی های به سزایی دارد که آنها را نام میبرم : معرفی جدیدترین سلاح های گرم و تخریب کننده ها -مکانیک پیشرفته بازی قابل تحصی میباشد - 7 نقشه فوق العاده زیبا در شهر های : مسکو , کرملین , نووگورود , سوئد , توتنی ,... - حالت های جدید و چند نفره -گیمر میتواند به عنوان هدایت کننده بازی و کاپیتان به طور همزمان 16 بازیکن و سرباز را فرمان دهد -برنده جایزه Sienkiewicz و ..
منبع : میهن دانلود
اینم چند تا عکس از این بازی
محتوای مخفی: نمایش عکس
سلام.میشه یه بازی ماشین بگید که هم پلیس داشته باشه و هم بتونیم آزادانه تو شهر رانندگی کنیم یه چیزی مثل NFS MOSTWANTED و NFS UNDERCOVER
بازی nfs carbon بعد از بازی most wanted اومده ودقیقا شبیه این دو تا بازی هست در حقیقت ادامه بازی nfs mostwanted میباشد:8:نقل قول:
stronghold 1,2,3,4نقل قول:
empire total war
napoleon total war
total war shogun
sid Meier's Civilization V
command & Conquer: Red Alert
age of empires 1,2,3,4
........:8:
نقل قول:
یکی هست که جدید اومده اسمش shogun 2 هست
من بر خلاف تعریفایی که ازش میکنند اصلا و ابدا خوشم نیومد ولی با سیویلیزشن شدید حال میکنم با جنرالنقل قول:
سلام .
یه بازی تو مثل Twisted Metal برای PC هست ؟
همون ماشین جنگی پلی استیشن .
Crasherنقل قول:
این جدیدترین بازی هست که تاحالا مثل Twisted Metalاومده
تاریخ انتشار
Jan 28, 2011
Death Track: Resurrection
این هم هست ولی واسه 2 سال پیشه
تاریخ انتشار
Mar 31, 2009
سلام به همه ی دوستان :20:
یه بازی شطرنج میخواستم البته مثل بازی شطرنجی که توی ویندوز 7 هست
(اگه امکان داره بازی شطرنجی که توی ویندوز 7 هست روبزارین) :46:
سلام اگه چن تا بازی شکار بهم معرفی کنین ممنون میشم.در درجه اول شکار حیوانات باشه بعدم هر چی شد ادم و هیولا و ...
ادرس تایپک رد الرت 2 کجاست هر چی میگردم نیست:40:
ممنون
تاپیک رد آلرت 2 :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=61671
دمت گرم بازی فوق العاده ای است
کسی الیس رو بازی کرده؟ارزش داره وقت و پول بزارم؟ hunted چی؟
لطفا سایت بازی هم معرفی کنید.ممنون:12:
آلیس رو بازی نکردم ولی بهش نمیخوره بازی جذابی باشه...........
hunted رو هم فقط یه RPG باز حرفه ای میتونه باهاش کنار بیاد و پیج و خم زیاد داره و خیلی هم بازیه سختی هستش..............
سلام دوستان میشه چند تا بازی دو نفره معرفی کنین اگه گرافیک بالا باشه که بهتر.....!!
با سلام من یه 4 -5 ماهی هست که از بازی های جدید خبر ندارم . اگه ممکنه یه چند تایی معرفی کنید
فقط لطفا گرافیکش بالا باشه . آخرین بازی که تموم کردم COD7 بود . با تشکر
دوستان میشه چند تا بازی که انلاینشون با نسخه های کرک شده هم قابل بازی باشه معرفی کنید؟
مثل Borderlands-Split Second
قدیمی هم بودن مهم نیست.
ممنون.
یه بازی بود که منچ و مارپله داشت و کالکشن بازی های آسیایی بود گویا . و تو اسمش Asian داشت و تعداد زیادی بازی او این کالکشن بود ؛ کسی میدونه اسم دقیقش چیه ؟
من رفتم سرچ کردم دیدم که نسخه 2010 این بازی (hoyle board and puzzle games) یک و نیم گیگابایت هست در حالی که نسخه 2011 ، 750 مگابایته !!!
کسی این دو بازی (2010 و 2011) رو بازی کرده و میدونه فرقشون چیه که 2010 (که یه سال قدیمی تره) 2 برابر 2011 حجم داره ؟
سلام بچه ها. يه بازي مي خوام تو ژانر وحشت. يعني خيلي وحشتا. هر چي ترسناك تر بهتر. اگه زياد تخيلي مخيلي هم نباشه بهتر تر. فضاها زياد تاريك ماريك هم نباشه ديگه عالي. ممنون
سلام،خسته نباشيد.
زماني كه بچه بودم يه بازي خيلي ترسناك ،جذاب و در كل باحال رو بازي مي كردم اما نتونستم تمومش كنم ،اسم بازي "killing time" محصول شركت "3do" .
هركي بتونه اين بازي رو واسم گير بياره خيلي ازش ممنون ميشم.لـــطــــفـــا !!
کسی نیست چن تا بازی خوب به سبک شکار حیوانات بهم معرفی کنه؟
میدونم قصد کمک دارین ولی فک نکنم اینجا جای دادن لینک دانلود باشه اینجوری بحث اصلی تایپک منحرف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا دقیقاً جای گذاشتن لینک دانلوده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک مطالعه بشهنقل قول:
اینجا دقیقاً جای گذاشتن لینک دانلوده.
اینجا درخواست معرفی بازیه و درخواست لینک دانلود بازی ها نیست و ما دیگه انجمن و تاپیکی برای دانلود بازی ها نداریم...
از همون لحظه که من این تاپیک رو دیدم لینک دانلود توش بود تا الان.نقل قول:
دوست عزیز تو میتونی بازی بد کمپانی2یا 3 رو بازی کنی که تو مایه های کال اف دی یو تی هست یا بازی modal of honder رو بازی کنی
چند روز پیش من همین جمله رو نوشتم ولی کسی جوابم رو نداد.لطفا چندتا سایت معرفی بازی معرفی کنید.نمیدونم این تقاضا رو اینجا باید بگم یا توی تاپیکای دیگه ؟!
اسم کامل لطفاً !!! :20:نقل قول:
سلام.میشه اسم چند تا از بازیهای سونیک رو واسه کامپیوتر بگید.ممنون میشم.
من sonic colors__sonic heroes__sonic unleashed رو دارم.بازی های دیگه ای هم هستن?
ببخشین لطفا یه بازی شبیه ASSASSINS CREED بهم معرفی کنین.
من همشونو تموم کردم.
آقا يعني اينجا يك كار بلد نبود واسه ما اين بازي "Killing time" محصول "3do" رو گير بياره؟؟؟؟؟؟
اگه ميشه اين بازي رو هم واسم گير بياريد.اسم بازي "superfrog" ،بازي قديمي هست اما به شدت جذاب و اعتياد آور!! تو مايه هاي همون قارچ خور خودمونه ولي انصافا خيلي باحاله!!
هركي واسم گير بياره دستش مرسي:11::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليست كامل:
کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=sonic+PC
سري Tomb Raider و Prince of Persia هم اكشن ادونچر هستند هم گيم پليشون تقريبا شبيه هم هست.نقل قول:
تو صفحه ی 480 پست 4796 ادرس بازی super frog رو
lovely_killer
گزاشته اینم ادرس اون صفحه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&highlight=frog&page=480
خُب ، قرار بود برم سعدی :31: میخوام چندتا بازیِ تُپُل بهم معرفی کنین کامل با توجه به سیستمِ مضخرفِ من :31:نقل قول:
سیستمِ بنده :
Ram : 1024
Vga : GeForce 7100 GS (256)
Cpu : Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.06GHz
دوستان لطفا دقت کنین اینجا فقط تاپیک معرفی بازی هست, تاپیک معرفی لینک دانلود بازی نیست!
قبلا یه انجمن برای دانلود بازی داشتیم که متاسفانه به خاطر موارد ف ی ل ت ر ی ن گ از انظار مخفی شد.
بنابراین لطفا درخواستی برای معرفی لینک دانلود بازی ها ندین.
ممنون!
دوستان کسی میتونه چند تا بازی که با نسخه های کرک شده هم بشه مولتی زد معرفی میکنه؟
مثله Split Second-Borderdlands
این بازیها رو میشه مولتی زد :31:
virtua tennis 2009 , 4
street fighter IV
سلام دوستان بازی تو سبک age of empire 3 اما به روز تر و گرافیکی تر که استراتژیک تمدن ساز تقریبا با همان کیفیت و سبک باشه به من معرفی کنید. ممنون میشم
Total war:Shogun 2 رو امتحان کن...............