دوستان ممنون
مشکل از تاریخ کامپیوتر بود
Printable View
دوستان ممنون
مشکل از تاریخ کامپیوتر بود
سلام دوستان.
من برنامه بار کد ریدر رو می خوام که بار کد رو به صورت دستی بهش وارد کنم و اون بگه بارکد ماله کجاست!!!
در ضمن یکی از دوستان یه سری گفتن یه قسمتی از سریال یا کدی روی گوشی هستش که مثلاً اگر 00 باشه ساخت و مونتاژ کارخانه در خوده فنلانده. اگر 01 یا 10 باشه ساخت فنلاند و ... هست!! میشه یه بار دیگه این کد رو بگین؟؟؟ در ضمن این کدها برای تمام محصولات نوکیا هست. چون یه 5610 هست، می خوام ته و توهش دربیارم.
پ.ن: کسی از دوستان اگه کدهای مخف نوکیا رو به صورت 100% کامل داره، لطفاً بزاره. :46:
سلاممن وقتی میخام با نرم افزار Theme Magic.v1.0 Beta1 تم گوشیم رو عوض کنم ( n95معمولی) تقریبا تمام صفحه توسط قسمتی که نام تم نوشته میشه گرفته شدس و نمیشه تم رو دیدتازه تم هایی که توی مموری کارت هست رو جزء اونهایی که عوض میکنه نیستاین اشکالات رو کاریش نمیشه کرد
آقا کسی لینک مستقیم ورژن 31 رو جایی سراغ نداره
چون میخام برم کافی نت و دانلود کنم مستقیم باشه با سرعت بیشتر میشه دانلود کرد
لطفاً حتماً کمکم کنید.نقل قول:
------------
اما یه مشکل جدید!!!
من یه عکس گرفتم، بعد ریختم روی کامپیوتر و ادیتش کردم! حالا که اون عکس رو دوباره میریزم روی گوشی و وارد گالری میشم میگه مموری فوله!!!!! نمی دونم منظورش چیه! چون هم مموری گوشی و هم مموری جانبی کلی خال هستن و این عکس رو من با هر ترفندی خواستم بچپونم توی گوشی نشد که نشد!!!! :13::41:
منظورا از ادیت چیه ..؟ با عکس چیکار کردی ...؟
.
من احتمال میدم گوشی برای باز کردن عکس رم کم میاره ...
سلام دوستان
گوشی من ان 95 عادی هستش ، یک ماه پیش اون رو اپدیت کردم و الان نسخه اون
31.0.0.17 میباشد و از اون جدید تر نداریم . یک مموری 4 گیگ توشیبا هم خریدم . از اون روز به بعد با مشکلات فراوانی مواجه شدم .
1- وقتی میخام فیلم بگیرم بریده بریده میگیره
2 – وقتی مسج میفرستم برای بعضی ها گزارش میاد که تحویل داده ، برای بعضی ها نمیاد
3 – تعداد 650 ترانه در گوشیم گذاشته بودم ، چند روز بعدش 726 تاش کردم . از اون روز دیگه نتونستم آهنگ گوشی و مسج رو از قسمت شخصی سازی عوض کنم و وقتی که میخام عوضش کنم میگه حافظه پر است و تعدادی از برنامه ها رو ببند . در حالی که هیچ برنامه ای باز نبود و بلافاصله تم گوشی رو عوض کرد . من اصلا تم گوشی عوض نمیکنم و روی همون پیش فرض هستش ، هیچ برنامه ای هم روی گوشیم نیست و فقط تعدادی کتاب و نرم افزار ساده توش ریختم و هک هم نیست . در ضمن چند روز پیش گوشیم رو بردم به یک مغازه ای و گفت که با فلش کردن درست میشه . ایشان گوشیم رو فلش نمودند و من هم مموری رو فرمت کردم ولی باز هم همان آش و همان کاسه ، دیروز خواستم دوباره آپدیت کنم ولی نرم افزار آپدیت کردن گفت که نیازی نیست
حالا من چی کار کنم ؟؟؟؟؟
از حافظه 4 گیگ گوشی هم فقط 273 مگ خالیه
برادر نه نیازی به فلش بوده نه فرمت .
میگن 4گیگ رو ساپورت میکنه اما 2 گیگ راحت تر کار میکنه.
و حداقل 1 گیگ رم رو خالی بزار.
در مورد مشکل شما فکر کنمنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا مشکل از مموری باشه پیشنهاد میکنم مموری رو روی یک گوشی دیگه امتحان کنید اگه مشکلی نداشت مموری رو فرمت کن با fat32تا سرعت بیشتری داشته باشه
و دست آخر اگه گوشی بدون مموری خوب کارنکرد و همچنان مشکل داشت خودت با فونیکس فلش کن لینکش تو امضا آقای امینی هست
فکر کنم کاملا شما از محیط گوشی باز ها بیرونید شاید هم اصلا گوشیتون رو نمیشناسیننقل قول:
در فریمور31 گوشی میتونه 32 گیگ ساپورت کنه مثله باقلوا میخورتش
در فریمور 30 گوشی تا 16 گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه(بیشترش رو نمیدونم باید از اساتید پرسید)
میتونید چند صفحه قبل رو بخونیدآقای امینی 16 گیگ خریدن و دارن استفاده میکنن گوشی به راحتی مموری رو میشناسه واستفاده میکنه
مموری با رم فرق فوکوله اینها دوتا مفهوم جدا گونه اندنقل قول:
ممموری کارت (میکرو اس دی) قابل برداشتن است و میتوانید آنرا با ظرفیت های بیشتر عوض کنید محفظه کوچیک سمت چپ گوشی رو باز کنید مموری رو یکم فشار بدید بیرون میاد حالا میتونید اون رو با مموری هایی با ظرفیت بیشتر عوض کنید
اما رم
دقیقا همان رم است در کامپیوتر شخصی شما با همان مفهوم
اگه پیدا کردی که همه کد ها روی این گوشی جواب بده مارو هم خبر کننقل قول:
تو اون سایت که نباید اسمش رو بیاریم(خودت میدونی)تو قسمت آموزش یه عالمه کد گذاشتن تو یه مقاله ولی نصفشون هم کار نمیکنه اگه میخوای بگو همین جا برات آپلود کنم اما کامل نیست و درست هم کار نمیکنه
درسته ممنون از یاد آوری اما اکثرا رم میگن و آره ما بیشتر تو ورزش و عکس هستیم تا گوشی بازی لازم شد برم بخونم اون بحث مموری و چون من الان 2 گیگ دارم و فکر می کردم بیشتر از این نمی کشه.نقل قول:
مرسی
اما رم اون چیزی که شما فکر میکنی نیست!رم این گوشی دقیقا 56 مگ هست.اون 159 مگ حافظه ی داخلی گوشیه.
نقل قول:نقل قول:یه لطفی بکنید و به سوالات من هم جواب بدینممنونم :11:
بفرمایید[html]http://rapidshare.com/files/185213697/N95_20MCU.PPM.UDA_2031.0.002_20by_20pars-hamrah.com.rar[/html]
توی تاپیک فونیکس بود
با تشکر از آقای امینی من فقط سرچ کردم
ممنونم :11:نقل قول:
ولی من خودم هم این لینک رو دارم چون من اکانت ندارم و free هم سرعتش پایین هست خاستم ببینم آیا بچه ها روی سرور دیگه ایی آپلود نکردن که سرعتش بیشتر باشه (مثل ورژن 30 که بچه های موبایلستان زحمتش رو کشیدن)
با سلام
دوستان n95 من دیگه جی پی اسش کار نمیکنه .
موقعی که ماهواره ها رو پیدا میکنه رنگ اون نوار ها سفید هستش البته تا ته هم پر میشه اما رنگ نوار سفید هستش
اول ریست کردم درست نشد بعد از ورژن 20 به 31 ابدیت کردم اما بازم درست نشد .
به نظر شما احتمال داره قطعه مربوط به جی پی اس مشکل پیدا کرده باشه
دوستان، تو رو خدا کمک کنید. باید سریع گوشی رو چک کنم!!!!!نقل قول:
Crespo
من توتاپیک 5610 هم بهت گفتم الان همه لیبل هستن ... به استثنای بعضی مدل ها ...در ضمن اینجا جای درخواست نرم افزار نیست ...
اونو که گفتم اوکی! اما من به برنامه کلاً احتیاج دارم. در ضمن اینجا کلوپ N95 هست! کجاش عیبه که همچین برنامه ای که روی N95 نصب میشه رو درخواست بدم؟؟؟؟؟!!!! (منظور من بار کد ریدر هست که بار کد رو به صورت دستی وارد کنیم نه با دوربین گوشی!! :13:)نقل قول:
سلام
میشه حالت منو رو در N95 تغییر داد؟
مثلا شبیه 6120 دایره ای بشه یا مثل FP2 ، سه بعدی بشه؟
چون همون طور که میدونید ، فقط دو حالت پایه برای منوی N95 تعبیه شده (Grid) و (List)
امید وارم این کار من برخلاف قوانین نباشهنقل قول:
[html]http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=60134[/html]
هم لینک ها هست هم میتونی درخواست اکانت رایگان رپید باز بدی (:10:)تا مشکل سرعت و یا ریزیوم از بین بره
ممنونم احسان جان
مگه اسم آوردن از یه سایت دیگه خلاف قوانین هست ( مگه میخاییم اسم دشمنمون رو بیاریم :31: ) حالا خوبه خیلی از آموزش هایی که در دو سایت واسه عموم گذاشته شده از هم دیگه غرض گرفته شده ( البته با ذکر منبع !! )لینک مستقیم ورژن 31 توی سایت pars-upload ( توی سایت موبایلستان دیدم)کد:http://www.pars-upload.com/Files/N95%20MCU.PPM.UDA%2031.0.002%20by%20pars-hamrah.com.rar
سلام
می خواستم ببینم که چه جوری میشه فهمید که N95 اصل هستش یا نه؟
و در صورت خرید نیاز به آپگرید هستش یا نه؟
مرسی
در مورد اصل یا فرع بودن گوشی دوستان خلی توضیحات دادن که شما باید برین و اونا یه بار دیگه مطالعه کنی ...
.
در مورد آپدیت فریمور اگه دیدین فریمور جدیدی برای گوشیتون عرضه شده حتماً آپدیت کنید ...
سلام دوست عزیز [Saman-tci
من وارد سایتشدمکد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
حالا در کدام قسمت میشه فهمید که اصل هستش یا نه؟
همینو بگی کلی ممنون میشم
کد گوشیم هم وارد کردم
*#06#
مرسی
این روش 100% عملی و نتیجه آن با اطلاعات کارخانه ای گوشی مطابقت دارد.(تست شده بر روی N96 و5800 و 5300)
ابتدا نرم افزار فونیکس را نصب کنید.
دانلود آخرین ورژن برنامه فونیکس 2009
سپس گوشی را در حالت Pc Suite به کامپیوتر وصل کنید.کد:http://rapidshare.com/files/23391002...12.7.38366.exe
سپس وارد نرم افزار فونیکس شوید.
از منوی File گزینه Scan Product را انتخاب کنید.(Ctrl+R)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کنید تا گوشی شما شناسایی شود.
سپس از منوی Tools گزینه Label Printing را انتخاب کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کنید تا لیبل گوشی شما شناسایی شود.
سپس بر روی Preview کلیک کنید.
در صفحه باز شده قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم کشور مونتاژ کننده گوشی و قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم نام شرکتی است که گوشی تحت لیسانس آن مونتاژ شده.
ذکر منبع: موبایلستان
من به هیچ عنوان قصد تبلیغ هیچ سایتی رو ندارم و صرفا این یک آموزش است همین
در ضمن این کار بر اساس پروداکت کد انجام میشه پس برای گوشی های آبدیت شده بدرد نمیخوره فقط برای مواقعی است که یه گوشی رو از جعبه بیرون میارید
وقتی من این کار رو می کنم گوشی ری استارت میشه!!!!!!
عزیز یه سری عکس به پست اضافه کردم ببین دقیقا همین اتفاق می افته یا نهنقل قول:
شاید مشکل از فونیکس شما باشه
آره بابا. من وقتی از منوی Tools گزینه لیبل پرینتینگ رو میزنم گوشی ری استارت میشه!!!!!!!
چند تا راه کار شاید مشکل حل بشه
1) گوشی رو خاموش و روشن کن
2) فونیکس رو حذف کن سیستم رو ری استارت کن دو باره فونیکس رو نصب کن
3)گوشی رو مستر ریست کن(فقط برای گوشی هایی که از کارتن در میارید)
4)حتی المقدور رم خالی باشه(گوشی و سیستم)
البته ممکنه به احتمال خیلی ضعیف گوشی شما پرینت نده
که البته توی گوشی های فنلاند این خیلی ضعیفه ولی تو چینی چرا این امکانش هست
امروز هر کاری کردم با Wlan به ایترنت وصل بشم ( تو فرودگاه ) نشد که نشد! شبکه
رو می شناخت و حتی Access Point Valid هم میزد ولی وقتی Start to web browsing رو
میزدی بعد 10 -12 ثانیه این پیغام رو میده :
No gateway reply
تو فرودگاه سه تا شهر هم امتحان کردم همین وضع بود! در حالیکه قبلاً خیلی راحت وصل میشد!
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟؟:18:
دوست من فکر کنم بخاطر مشکلات این چند روز اخیر هست ...
ولی من حدود 2 هفته پیش هم امتحان کرده بودم، وصل نشده بود!
سلام. من گوشی رو همون اوایل با برنامه هلو ... هک کردم و متعاقبش X-Plore هم نصب شده. اما من می خوام الان یه ورژن دیگه از X-Plore که نسخه 1.30 کرک شده هستش رو نصب کنم. ظاهرش خیلی خوشکلتره، زبون فارسی رو هم دره. اما ارور میده!!! من چجوری می تونم X-Plore قبلی رو پاکش کنم؟ چون اصلاً در قسمت Remove برنامه ها نیست و به طور کامل همراه با Dark... هستش!
سئوال دیگه هم این بود که چجوری میشه آیکون برنامه ای رو پاک کرد؟؟؟!!!
راه حل:نقل قول:
اول X-Plore 1.20 رو حذف کن متعاقبا helloو caps on و offهم حذف میشه نگران نباش
دوم X-Plore 1.22 رو نصب کن حالا مجدادا هلو کاربید رو نصب کن caps on و off ، مجددا نصب میشن hello دیگه به درد نمیخوره هم نصب میشه دستش نزن دیگه نیازی به هک مجدد نیست
سوم نصب پوسته فارسی ساز
در ضمن 1.30 هنوز هم هک نشده و سالم کار نمیکنه بعد از 10 20 بار استفاده دوباره مشکل پیدا میکنه
اگه با اون 3 ثانیه مشکل نداری 1.32 هم اومده از سایت خودش بگیر در ضمن این ورژن فقط مشکل 3 ثانیه اولش و آخرش رو داره که تو ورژن 30 مشکل از بین رفتن بعد از یکی دو هفته هم وجود داره سرعت 1.32 هم بالا تره
اگه درست متوجه شده باشم میخواهی یه آیکون رو از تو ی منو حذف کنی خوب اگه بازدن دکمه c اون نرم افزار همراه با آیکونش حذف نشه تو app.manمیتونی حذفش کنی در غیر این صورت یه فولدر هست توprivate هست که من یادم نیست (باید سرچ کنی )تو ترفند های سیمبین بود اون فولدر رو حذف کنیدنقل قول:
الان یه ورژن قدیمی ازر X_plore تغییر دادن خیلی خشکل شده ... من اینو نصب کردم ... همه چی مثل همونه ... ورژن 1.32 ..البته 1.32 خود Lonely_Cat_Games نیست ... بچه ها تغییرش دادند ...
سلام.
ورژنی که من میگم اینه:
در ضمن اون 3 ثانه که با رجستر کردن حل میشه!کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=35293&page=1
جالب بود من که دقیقا فهمیدم کدوم سایته امید وارم دفعه بعد که لینک میزاری یکم بیشتر راهنمایی کنینقل قول:
قبول که نباید از اسامی سایتهای ایرانی لینک گذاشت و تبلیغ هیچ سایتی مجاز نیست اما بالا خره بعضی چیزها (آموزشها)هم استثنا دارن
در ضمن ریجیستر تو خود لانگلی که نیاز به کردیت کارت داره در غیر این صورت هم با هر کیجینی فقط تا چهل مرتبه جواب میده
دقیقا دفعه چهل و یکمی از کار می افته
امید وارم این ورژن چهل دفعه رو چهل میلیون بار کرده باشه اگه کار کرد ما رو هم تو پیغام خصوصصی خبر کن(لینک گذاشتن که مجاز نیست)
من الان یک سال N95 دارم. از همون روز اول هم هکش ردم و با همون X-Plore کار می کنم. یه بار هم رجستر کردم و هنوزم گوش شیطون کر، مثل ساعت داره کار می کنه.