حالا مثل خودش باشه یا یهنوع دیگه فرق نمیکنه ولی مثل خودش قشنگ بره توی گوش و کیپ باشه و مثل N70 تو گوشاویزون نباشه .نقل قول:
حالا قیمتش چنده؟
Printable View
حالا مثل خودش باشه یا یهنوع دیگه فرق نمیکنه ولی مثل خودش قشنگ بره توی گوش و کیپ باشه و مثل N70 تو گوشاویزون نباشه .نقل قول:
حالا قیمتش چنده؟
نقل قول:
این مدلهای چکشی به راحتی توی گوش جا میشه...
البته من قیمت خ.د هنودزفری 5700 رو ندارم...
اما من پیشنها میکنم که یکی از این 2 تا هندزفری رو بگیری...
چون واقعا صدا و باس بیشتری از خود هندزفری اصلی 5700 دذارند...
1. هندزفری Creative با قیمت 14 تومن
2. هندزفری نوکیا 5610 ...قیمتشو نمیدونم...
3. هندزفری سونی اریکسون W950 اصلی با قیمت 20 تومن !!
سلامي دوباره خدمت دوستان.دوباره برگشتم.بر وبچ قديم كيا هستن؟به جزmr.k2 كه ارادت خدمتشون داريم
راستی
صدای بازی رو نمیشه تو بازی مثل سونی اریکسون کم و زیاد کرد ؟
بابا من الان داشتم پست های صفحات قبل مثل 127-128 رو می خوندم
چقدر مشکل واسشون پیش اومده !
مخصوصا amirsteve که گوشیش داغون شده !!!!!!!!!!!!!!!
چیکار کنم !
راستی mr.k2 جان
شما هم در همون صفحات می خواستی گوشی رو بخری
الان که خریدی اون مشکلات یا هر مشکل دیگه ای برات بوجود نیومده ؟؟
مرسی اگه کامل جواب بدی لطفا
نقل قول:
:11::11: قربان شما ..
نقل قول:
میشه قطع کرد اما کم و زیاد فکر نکنم بشه....
نقل قول:
برای چی چیکار کنید ؟؟
نقل قول:
من ز تابستون این گوشی رو دارم..
هنوز هم هیچ مشکلی باهاش پیدا نکردم که نتونم حلش کنم...
یعنی مشکل نبوده...
اين هندزفري creative كه ميگي مدل نداره ؟ اگه عكسي چيزي ازش داري ممنون ميشمنقل قول:
دمت گرم ولی اون پایین کلی مغازه هستش و بدبختی اینجاست دارن ولی نمیدونم چشونه نمیدن و میگن نداریم :13:شما تو طبقه پایین مغازه خاصی رو میشناسی که پلاستیک هندزفری رو بفروشه. :20:نقل قول:
ممنون میشم.
نقل قول:
ممنون دستت دردنکنه ولی قیمت ها خیلی بالاست خدا بدادمون برسه یه پلاستیک هندزفری گم کردیم . :41::18:
والا مدل داره...خودمم دارمشنقل قول:
اما الان مدتی هست که دست پسر خالم هست و نمیتونم ازش عکس بگیرم !!
mr.k2 جان حالا اون مشکل هایی که شما حل کردی چی ها بوده ؟؟
گفتم که مشکل نبوده...یعنی به علت کم اطلاعی خودم بعضی چیزا رو نمیدونستم...نقل قول:
کم کم یاد گرفتم...
منم دچار این مشکل شدم که هندز فری یه گوشیش اصلا صدا نمی یاد یا خیلی ضعیفه.باید برم یکی نو بخرم.
میگم کسی مدل سراغ نداره که ریموت هم داشته باشه و از اینا باشه که میره تو گوش باشه؟
(((1.نمیدونم ...ولی اگه کم حجمه لینکشو بزار برات تست کنم.)))نقل قول:
این جواب من در رابطه با n-gage هست. Okey:46:
اینم همون هندزفری معروف من...
حال کنید..
خدای صداست...باس..بلندی..کیفیت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال
اون دوتا پلاستیکیه خاکستری رو سیم هندسفری که تو هم چفت میشن برای چیه؟
نقل قول:عجب بابا......خودت میگی تو هم چفت میشن بعد میگی واسه چیه....ایــــــــــــــــــ ــــــــول:40:
[quote=Ship Storm;2124206]دمت گرم ولی اون پایین کلی مغازه هستش و بدبختی اینجاست دارن ولی نمیدونم چشونه نمیدن و میگن نداریم :13:شما تو طبقه پایین مغازه خاصی رو میشناسی که پلاستیک هندزفری رو بفروشه. :20:
ممنون میشم.
دقیق آدرسشو نمی دونم در اولین فرصت بهت میگم
[QUOTE=s_n;2126011]آقا دمت گرم سعی کن یادت بیاد وگرنه بیچاره ایم من هم عادت داشتم ای همش تو گوشم بود حالا که این پلاستیکه گم شده فقط یکیش تو گوشمه اعصابم خورد میشه وقتی 2 تاش تو گوش باشه یه حس باحالی داره دمت گرم من منتظرم فقط خواهشا اگه آدرس رو پیدا کردی اگه زحمتی نبود هم اینجا پست زدی یه پیغام خصوصی هم برای من بزار که بدونم ادرس رو پیدا کردینقل قول:
ممنون و با تشکر :11:
mr .K2 جان سلام.
بابا این هنزفری Creative Ep-630 پیدا نمیشه که. تو از کجا خریدی ؟ تورو خدا مارو راهنمایی کن .
مر30
منظورم اینه که چه استفاده ای داره ...چفت میشن که چی بشه؟ پرسیدن عیب نیست...نقل قول:
سلام بر همگی
Flash lite 3 هم اومد.
این هم فایل دانلود :
در این برنامه اشکالات سری های قبل رفع شده و تقریبا تمام فایل های swf رو اجرا می کنه.
یه خبر مهم هم برای اونایی که برنامه ir remote رو نصب کردن :
با این روش می تونید هر ریموتی که خواستید رو به برنامه اضافه کنید (اون مدل هایی که تو خود برنامه نیستن)
اگه خواستین بگین تا راه حل رو به شما بگم.
فقط به درخواستها جواب میدی دوست من ؟؟؟نقل قول:
خوب میگفتی دیگه ...
نقل قول:
اتفاقا sada هم امروز رفت بگیره...گیرش اومد...
البته یه کم گیرون شده...
18 تومن بهش قیمت داده بودند...
سلام
من
2 تا مشكل در اين گوشي ديدم: يكي اينكه جويسيكش بزرگه و كار باهاش سخته...البته اين مشكل بزرگي نيست...ولي يك ايرادي كه در گوشي خودم ديدم اينه كه، سرعتش خيلي پايينه. با اينكه روش برنامه زياد نصب نكردم ولي در هنگام پخش موزيك وقتي دكمه pause/play رو ميزنم با يك ثانيه تاخير اينكار رو انجام ميده...يا همچنين وقتي كه بازيهاي جاوا روش اجرا ميكنم، بعد از حدود 5-6 ثانيه تاخير مياد.
بعضي بازيها با فرمت sis هم اجرا نميشه. مثلا بازي aphalt urban gt 2 3d اجرا نميشه با اينكه مخصوص سيمبين 9.1 هست يعني يه ورژن پايينتر!
بعضي بازيها رو هم وقتي اجرا ميكني انگار اصلا اجرا نكردي
چرا ؟
نقل قول:
لطفا وقتی اطلاع نداری تو سر گوشی نزن !!
سرعت این گوشی پایینه !!؟؟
این سرعتش از همه گوشی های موجود بیشتره...
اون پلی و پاوز مدلش اینجوری هست که یکم طول میکشه !!!
در ضمن بازی هم که عکس نیست که سرعا باز بشه !!! شما رو کامپیوتر خودت وقتی بازی رو اجرا میکنی در کمتر از 5 - 6 ثانیه باز میشه ؟؟؟؟؟
در ضمن sis هم خو.دش چندیدن مدل داره...یعنی هر sis رو نمیتونی روی گوشیت بریزی !! 6600 هم فرمت sis میخونه !!!پس توقع داری که فایلهای sis 6600 که ورژن 7 سیمبین هست به 5700 که 9.2 هست بخوره ؟؟
در ضمن 9.1 هم همینطور که میگی یه مدل پایینتر از 9.2 هست ...پس قاون این نیست که چون یه ورژن پایینتر هست حتما باید اجرا بشه !!!
مثل اینکه خیلی هااااا منتظر این آموزش بودن !!!!!
این هم آموزش نصب مدل های دیگر بر روی برنامه ir remote :
می تونید به این سایت برید و مدل مورد نظر خودتون رو دانلود کنید (فایل ها دارای حجم بسیار کمی می باشد)
ابتدا فایل مورد نظر را دانلود کنید (از سایتی که معرفی شد) سپس اون رو در یک جایی مثل e:\remotes کپی کنید . فایل مربوطه ریموت خود را از بین فایل های IR مربوطه پیدا کرده و سپس با استفاده از برنامه X-plore او رو ادیت کنید ( menu-file-edit ) و اولین کاراکتر 89 را به 99 برگردانید و سپس فیل را Save کرده و خارج شوید ( در موقع خارج شدن از شما خواهد پرسید که میخواهید Save کنید یا نه ). سپس به File Manager خود گوشی رفته و بر روی همون فایل IR خودتون که ادیتش کردید کلیک کنید . اون ریموت برای شما اینستال میشود .
اگه مشکلی بود در خدمتم...
mr.k2 جان
حالا واسه چی ناراحت میشی ؟؟
بالاخره نمیشه که همش از خوبی هاش گفت
آحه بازی 100 کیلو بایتی جاوا چیه که 5-6 ثانیه طول میده تا بازش کنه ! پس این سی پی یو بوقه ؟
بازی های کامپیونر رو هم اصلا با گوشی مقایسه نکن
همش دوست داری که ازش تعریف کنیم ؟
هندزفریش هم که مفت نمی ارزه همه می دونن
من نمی گم که گوشی بده
خیلی هم خوبه
جویستیکش هم که همه می گن صفته
موفق باشی
حالا حالاها با هم کار داریم
خودتو خسته نکن
مشکل اولی و دومی رو باهات موافقم...:10:نقل قول:
این pause/play اعصاب منم خورد کرده . خوبه حالا xpress music هست !!!
در 3250 برنامه ها رو سریع تر از 5700 اجرا می کنه هم jar و هم sis
ولی در مشکل سوم با mr.k2 موافقم...:10:
چون این 9.2 هست اینطوریه.
شما می بینی که ویندوز ویستا هم با برنامه های قدیمی مشکل داره و بعضا نصب نمی کنه !!!
کاملا موافقم .:10:نقل قول:
نمی دونم چرا نوکیا دوست داره واسه هر گوشیش یه عیب بگذاره.
ولی با این حال من از خرید این گوشی خیلی راضیم.
کاش این اسم XpressMusic رو به 5700 اضافه نمی کرد .آخه مگه این چی داره که N82 یا N95 یا N81 یا ... نداره؟
نوکیا با این کارش اسم XperssMusic رو خراب کرد . دیگه نباید امکانات موزیک این گوشی رو روی هر گوشی غیر از XpressMusic می گذاشت .:41:
بجه ها حالا اگه xpress music نبود . . دیگه چی میشد !
واقعا سرعت 3250 تو باز کردن برنامه ها بیشتره ؟ چقدر ؟
ن73 چی؟
منتاژش هم به نطر من خوب نیست
چون هم جوی استیکش و هم قسمت چرخونش سرجاش لق می زنه
تازه آنتن گوشی هم پشت earphone گوشی هستش ! یعنی گوشی تو اگه طوری تو جیبت بزاری که
ال سی دیش به سمت بیرون باشه آنتن دهیش در حده بچه قمری میشه !! یا اینکه وقتی با گوشی صحبت
می کنی نباید انگشتت اونجا باشه چون دوباره آنتن دهیش قمری میشه ( اینو خوده نوکیا گفته )
" در ضمن بخاطر داره خودمونی میشه ممنون "
N73 رو نمی دونم .نقل قول:
ولی برادرم 3250 داره و برنامه های جاوا رو یه کم زودتر باز می کنه ولی برنامه های 9.1 رو که مجصوص خود گوشی هست (نه مخصوص 5700 با 9.2 )زودتر باز میکنه که طبیعی هست.
اگه برنامه های خود 5700 که ورژن 9.2 هست بیاد هیچ مشکلی نیست وسریع باز خواهد کرد.
در کل از خریدش پشیمون نمی شید .اینو از روی تعصب نمی گم.
قدرت CPU 5700 رو هم می تونید هنگام روشن کردن گوشی ببینید (سریع روشن می شه!!!)
و نیز هنگام روشن کردن دوربین و کار با آن و انتخاب Theme و و و و و ....
مرسی آروین جان
حالا کی این نرم افزارهای 9.2 میاد ؟؟
نه من هنوز از خریدش پشیمون نشدم چون از این بهتر پیدا نکردم ( البته تا رنج 300 تومن )
چون من یخ گوشی می خوام که حداقل 1 سال دستم باشه
برای همین چون این جدیدتره و 16 میلیونه ( صفحش ) - سی پی یوش قویه -
سیمبینش خوبه - برا همین می خوامش
راستی شما نرم افزارهای سیمبین 9.2 ( یا بازی ) روش نصب کردی ؟
اونارو چطور اجرا می کنه ؟
mer30
راستی هندزفریش در حده w700 سونی اریکسون هست ؟؟؟؟
به نظر من که قسمت چرخونش هیچ مشکلی نداره و اذیت نمیکنه و بعد از 10 سال هم خراب نمیشهنقل قول:
بالاخره نوکیاست !!!
اگه به 3250 هم نگاه کنی اون هم یه کمی لق هست ولی هیچ مشکلی باهاش نداری.
از لحاظ آنتن دهی هم هیچ مشکلی نداره و اون طوری که شما گفتی هم نیست .
و شما اگه دو دستی هم قسمت آنتنش رو بگیری آنتن دهی شما یه خط هم پایین نمی یاد .
گوشی 50000 تومنی که نخریدی .
برنامه هاش تو اینترنت هست.نقل قول:
الان هم اگه تو google بزنی برنامه های 9.2 می تونی پیدا کنی ولی زیاد نیست
(خیلی کمه) . باید یه مدتی بگذره چون گوشی های با این ورژن زیاد نیست و اگه دقت کنی تو گوشی های جدید نوکیا از 9.1 خبری نیست.
تو از این گوشی میتونی تا آخر عمرت استفاده کنی.
تا حالا برنامه 9.2 که به درد من بخوره پیدا نکردم که بخوام نصب کنم . خودت این کار رو میتونی انجام بدی البته اگه تونستی برنامه های 9.2 رو پیدا کنی!!!
چون اکثرا پولی هستن.
هندزفریش بد نیست ولی من با هندزفری های w810 پسر عموم امتحان کردم هیچ فرقی نداشت و w700 رو هم تا حالا امتحان نکردم.نقل قول:
شما فقط باید اکولایزرش رو تغییر بدی تا از کیفیت صداش کیف کنی.اگه خواستی بهم بگو تا یه اکولایزر توپ بهت بگم تا حال کنی.:8:
خوب شد گقتی . . .
ایول یه اکولایزر توپ بده
دمت گرم