هنگام اجرای بازی godfather این خطا ظاهر میشود چه کنم:
d3dx9-27.dll was not found re-installing the application:41:
Printable View
d3dx9-27.dll was not found re-installing the application:41:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل در نصب بازی godfather
d3dx9-27.dll was not found re-installing the application [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم.............................................. .ک ای بابا:10:
leadtek256 نصبشم مینوسهwin fast a340 vGa راستی امروز یکی از دوستان میگفت سیستمم واسش تو بازار گرافیک 512 نیست
ینی مادربرد من که gigaمدلk8nspقابل ارتقانیست میگه سیستمم هم رم دی دی ار وان فقط میخور
اگه اینجورباشه ینی سیستمی که 1ساله خریدم باید بندازم اون ور ای خدااااااااااااااااااااااا ااا
اراکلی جان بگو چه کنم هم جواب سوال قبل رو بگو هم سوال امروز بی زحمت
کما کان call of duty4 روبازی نکردم:41::41::19:
فایلd3dx9-27.dll رو پیدا نمیکنهنقل قول:
مشکل در نصب بازی godfather
d3dx9-27.dll was not found re-installing the application
کم.............................................. .ک ای بابا
باید دانلودش کنی
دوست عزیز! برو به آدرس زیر:نقل قول:
dll-files.com
فایل d3dx9-27.dll رو جستجو و دانلود کن. بعد در مسیر زیر کپی کن:
C:\Winows\System32
عزیزم شما بدتر داری ما رو گیج میکنی !نقل قول:
leadtek256 نصبشم مینوسهwin fast a340 vGa راستی امروز یکی از دوستان میگفت سیستمم واسش تو بازار گرافیک 512 نیست
ینی مادربرد من که gigaمدلk8nspقابل ارتقانیست میگه سیستمم هم رم دی دی ار وان فقط میخور
اگه اینجورباشه ینی سیستمی که 1ساله خریدم باید بندازم اون ور ای خدااااااااااااااااااااااا ااا
اراکلی جان بگو چه کنم هم جواب سوال قبل رو بگو هم سوال امروز بی زحمت
کما کان call of duty4 روبازی نکردم
عزیزم اگه کارت گرافیکت زیر 6600 هست بیخیالش بشو .
اگه هم بالای 6600 هست که اشکال از کرک بازی هست .
موفق باشید .
من بازی 18 wheels of steel رونصب کردم ولی موقع اجرا باز نمی شه خطای prims3d میده
ممنون میشم اگه کمک کنید
دوست من مدل کامل کارت گرافیک + سیستم رو بنویس .نقل قول:
من بازی 18 wheels of steel رونصب کردم ولی موقع اجرا باز نمی شه خطای prims3d میده
ممنون میشم اگه کمک کنید
دوستان من یه مشکل به تازگی با بازی stranglehold پیدا کردم اونم اینه که بعد از نصب بازی روی ایکونش که کلیک می کنم هیچ چیز نمی شه
سلام من بازی company of heroes opposing fronts را نصب کرده ام اما وقتی در منوء اول کد سی دی کی را وارد میکتم وارد بازی نمی شود ونوشته زیر می آیدpless insert company of heroesو وقتی سی دی را قرار می دهم نوشته زیر می آید :لطفا من را راهنمایی کنید.could nit verify media
عزیزم شما سیستمت رو بنویس . احتمال زیاد کارت گرافیکت نمیکشه .نقل قول:
دوستان من یه مشکل به تازگی با بازی stranglehold پیدا کردم اونم اینه که بعد از نصب بازی روی ایکونش که کلیک می کنم هیچ چیز نمی شه
دوست من شما کرک رو کپی نکردی .نقل قول:
سلام من بازی company of heroes opposing fronts را نصب کرده ام اما وقتی در منوء اول کد سی دی کی را وارد میکتم وارد بازی نمی شود ونوشته زیر می آیدpless insert company of heroesو وقتی سی دی را قرار می دهم نوشته زیر می آید :لطفا من را راهنمایی کنید.could nit verify media
برو داخل سیدی بازی ، یه پوشه هست به اسم Crack همه ی محتویاتش رو کپی کن اونجایی که بازی رو نصب کردی .
سلام
من تو بازی rainbow six vegas وارد بازی که میشم در قسمت تنظیمات که میرم صفحه تنظیمات محو میشه (نه صفحه بازی) دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد نه عقب نه جلو هیچ کاری مگر اینکه سیستم رو end task کنم.در ضمن اگر از همون اول وارد بازی بشم مشکلی نداره راحت وارد میشه حتی اگر از داخل بازی هم وارد تنظیمات بشم بازم همین طور میشه؟!!
مشخصات سیستم من:
E6750
2gig
8800GT
VISTA
شما کارت گرافیکتون updateکنید.اگه درست نشد.نقل قول:
ویندوزت راعوض کن چون ممکنه این بازی روی ویستا اجرا نشه
اگه بازم درست نشد بازیت خراب.
بابت ننوشتن سیستم پوزش می خوام یادم رفتشنقل قول:
8800 gtx
cpu:q6600
ram:4g
همه جوره دوستمون رو راهنمایی کردی ولی نگفتی Patch بازی رو بگیره!نقل قول:
این بازی 100% رو ویستا اجرا میشه.
این ایراد با نصب Tom Clancy's Rainbow Six Vegas v1.04 Patch بر طرف میشه. (من هم به این مشکل دچار شده بودم.)نقل قول:
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas v1.04 Patch - Size:102.3MB
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas v1.04 Patch Crack - Size:6.17MBکد:http://download2.gamespot.com/sd/JkrfvsVzzPTBU_0c-dkcDPO5GxA4sNGTWKh-z5wMm5JC3hlAiVZq17nUzfYIzNaH4h4YdwfjutPgHBA5P5Tjzy17YZyGLPha/d3/gsc/action/rainbowsixvegas/rainbow_six_vegas_1.04.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=RainbowSixVegasv1.04NoDVDFixedexeEng.rar
سلامنقل قول:
منم این مشکلو داشتم و حلش کردم
ببین شما باید تو dvd ببینی 2 تا سریال هست یا نه اگه هست بازی رو با اون یکی سریال از اول نصب کن
یکی از سریالها مال موقعی هست که شما بازی رو روی نسخه قبلی نصب میکنی و اون یکی مال موقعی که مستقیم نصب میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایراد فقط از ویندوزه. احتمالش هم 1% هست که کسی دچارش بشه. دلیلش اینه که ویندوز تو پیدا کردن مسیر اصلی بازی به مشکل برمیخوره!نقل قول:
بازی رو از محلی که نصب کردی اجرا کن نه از Shortcut بازی تو Desktop یا منوی Start
عزیزم! با این سیستم مگه میشه این بازی اجرا نشه!!!نقل قول:
اینهاقطعات سیستممهgraphic:letek256
geforc:5200
ram:1gig
cpu:2800+amd
هیج راه نداره واسه اجرای call of duty4
:41:
بابت سیستم که می دونستم میکشه ولی من چند بار ویندوز عوض کردم بازم درست نشد و هم از محل نصب بازی رو هم اجرا کردم بازم نشدنقل قول:
من بازی وارکرافت 3 نسخه فارسی دارینوس رو دارم اما دفترچش رو گم کردم و هر چی فکر می کنم سریال نامبرش یادم نمیاد لطفا سریال نامبر نصبش رو بهم بگین. ممنون
درخواست و معرفي Serial Number براي بازي هاي فارسي در این تاپیک:نقل قول:
موفق باشید.....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=111684
سلام
من بازی joint task force رو خریدم و به جز در درایو ویندوز در درایو دیگری نصب نمی شود
چطوری این حالت را از بین ببرم
ممنون
بعضی بازیهایی که Setup اونا دستکاری شده و امثال اونا, اجباری تو درایو C نصب میشن!نقل قول:
در صورتی که نمی تونی بازی رو عوض کنی پس درایو C رو کمی خالی کن.
نکته: ازاین به بعد سعی کن بازیهای Setup دستکاری نشده رو بگیری.
دوست من ،نقل قول:
اینهاقطعات سیستممهgraphic:letek256
geforc:5200
ram:1gig
cpu:2800+amd
هیج راه نداره واسه اجرای call of duty4
کارت گرافیک شما فوق العاده ضعیفه ! فکر این بازی و تمام بازی های روز رو از سرت بیرون کن ! ( البته با این کارت گرافیک )
دوست عزیز من احتمال میدم کرک بازی شما خراب باشه .نقل قول:
بابت ننوشتن سیستم پوزش می خوام یادم رفتش
8800 gtx
cpu:q6600
ram:4g
میخوای یه کرک دیگه تست کن .
سلام
من بازی jtf رو نصب میکنم و وقتی اجرا می کنم صفحه خیلی بزرگه
و چیزی دیده نمیشه چیکار کنم
ممنون
دوست من شما برو توی تنظیمات و یکمی Reseloution صفحه رو کم کن .
سلام
من بازی Commandos 2 Men of Courage رو دانلود
کردم مو قع نصب این پیغام رو میده چکار کنم؟
حمید جان مشکل از فایل دانلودی شما هست .
بابا چرا دانلود میکنی ؟ این بازی که 1 سیدی بیشتر نیست . 500 تومن .....
الکی این همه زحمت به خودت میدی و بعضی وقت ها بازی مثل این مشکل داره .
البته من احتمال میدم که کامل دانلود نشده باشه . چون بعضی وقت ها از این اتفاقات واسه منم افتاده .
به هر حال اشکال از بازی شما هست ......
اوراکل جان! اشتباه نکن! اونی که تو میگی 1 CD هست, Commandos: Beyond the Call of Duty هست.نقل قول:
Commandos 2: Men of Courage خودش 3 CD هست.
تایید میشه! بازی, بد دانلود شده.
آخه هوس جان انقدر ورژن های مختلف هست آدم گیج میشه !
سلام
من این سوال رو در پست 4905 مطرح کردم ولی کسی جواب نداد
بازی Commandos Strike Force رو نصب کردم اما وارد بازی نمی شه هیچ اروری هم نمی ده فقط یه صفحه سیاه میاد و می ره
آیا وقتی که صفحه سیاه میاد صدایی هم پخش میشه یانه؟نقل قول:
و این صفحه سیاه کاملا سیاه هست یا به زور یه چیزایی هم توش دیده میشه؟
مشخصه سیستمت رو کامل ذکر کن. (کارت گرافیک, رم,Cpu و ورژن درایور کارت گرافیک)
همچین ورژن بازی رو هم ذکر کن.
هوس عزیز که شما رو راهنمایی کردند .
بازی اول کارت گرافیک شما نمیکشه . چون یادمه گفتید geforce 5200 بود .
بازی دوم هم اشکال از کرک بازی هست . اگه یه کرک دیگه امتحان کردی و بازم مشکل داشت دیگه اشکال از بازی هست .
نقل قول:
سلام رفیق من دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم؟؟؟
خیلی راحت نصبش کن در مسیر بازینقل قول:
سلام.
من بعد از نصب gears of war با اين پيغام روبرو مي شم.
this application has failed to start because msidcr140.dll not found.Re install the application may fix this problem
بديهيه كه 10 بار نصب كردم ولي باز اين پيغامو مي ده
لطفا كمكم كنيد.
عکست لود نمیشه یه جا دیگه آپ کننقل قول:
اول باید فایل rainbow_six_vegas_1.04.exe رو نصب کنی.نقل قول:
دوم فایل RainbowSixVegasv1.04NoDVDFixedexeEng.rar رو با winrar یا winzip باز کن. و فایل اجرایی بازی رو در محل نصب بازی کپی کن.
موقع نصب بازيهاي تيواي كه بازيهاش بدون سريال و كرك هست سيستم من اين پيغام ميده و ديگه گير ميكنه و نصب ادامه پيدا نميكنه.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]