الان Add ميكنمت بيا برات بگم ...نقل قول:
الان Add ميكنمت بيا برات بگم ...نقل قول:
تو live میگی؟؟
به این تاپیک مراجعه کن..نقل قول:
دوست عزیز بیشتر توضیح میدی؟؟ چجوری میشه بازی رو از هارد اکسترنال (usb) اجرا کرد؟؟؟؟
ممنون
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=17702
عجب بد شانسی.. من تا حالا 30 تا بازی ازش گرفتم که تا حالا کوچکترین مشکلی نداشته.. کیفیت و قیمتشم حرف نداره..نقل قول:
دوستان واقعا از آقای مهدی که اینقدر تعریف میکنید توصیه میکنم نخرید!!! اولا یک هفته بعد از سفارش بسته دستم رسیده بعدشم 2 تاش از 6 تا خرابه !!! تازه لنز و این چیزا هم هیچ مشکلی نداره!!! واقعا آدم چی بگه!!!
بابا برای این دوتا بازی نمیخواد پوینت بخری خیلی گرون تموم میشه..نقل قول:
سلام
resident evil جان دمت گرم مرسی ...درست شد فقط یه سوال دارم
من شدیدا دنبال بازی آرکید exit 2 و BRAID هستم..یکی از چه ها گفت باید از live دانلود کنی من 2 تاشونم پیدا کردم ولی باید بازی رو بخری...که هر کدون 800 point میخواست..
من چطور باید point بدست بیارم؟ باید بخرم؟
جایی نیست که این بازی ها رو بفروشن؟ که این همه در دسر نداشته باشه؟
بدبختی اینجاست که برای اکثر بازی ها و چیزهای خفن دیگه باید حتماً پوینت داشته باشی که اصلا به صرفه نیست..
بعد از اینکه وارد لایو شدید و بعد هم وارد بازی تو اکثر بازیها باید از منو بازی دنبالLIVE یا NETWORK بگریدی و از اونجا یا میتونی با دوستانت بازی کنی یا میتونی بگزاری سرچ کنه و یک نفر رو برات پیدا کنه..نقل قول:
آره مرسی الان زنگیدم nextgen گفت ما میفروشیم ولی فعلا تمومیدن! چقدم گرونه!
مرسی.
راستی من چطور می تونم با کسی بازی کنم؟ مثلا با خودت؟
من هم برای اطلاع بقیه گفتم... آره تعویض هم میکنن ولی باید براش پست کنی تا یکی دیگه برات بفرسته.نقل قول:
حالا شما خودت کجا رو پیشنهاد میدی؟ خودت از کجا میخری؟
دوستان من رفتم يكي از اين مغازه هاي فروش كنسول فروشنده ميگفت دوستم يه ماه پيش جاسپر خريده الان سه چراغه شده !!!نميدونم والا
البته ميگفت كنسولاي من همش دبي كپي خور شده و هم pal رو اجرا ميكنه هم ntsc رو. فكر كنم آدم دغلي بود
نقل قول:
فروشنده ها برای اینکه کنسول های با برد فالکون رو آب کنن هر کاری انجام میدن !!!!!
ای بابا من حالا نصف شبی باتری از کجا پیدا کنم آخه!!!
سیو هم که نمیشه...
باتری هر چی ساعت و ... تو خونه بود ورداشتم ولی بازم کار نکرد...دی:
آقا این دسته سیمی ها چنده الان؟
یا اون رابطی که به این دسته بی سیما میزنن؟
عزيز من بپر بقالي سر كوچتون 2 جفت باتري شارژي بگير حله ...نقل قول:
با سلام
یکی از دوستانم هست که یه xbox360 cor رو خیلی وقت پیش خریده به یه ماه اکانت و دسته بی سیم و 20 هاردبا 20 تا بازی و فن که ریجنش j هست رو میده 230.000 هزار تومن.
میگه تا به حال 3 چراغ هم نشه.
به نظر شما بخرم یا برم یه نو پرمیموم 20 گیگ بخرم....راستی قیمتش چند هست دقیق؟
سلام.خواهش میکنم.من کنسولمو از بندر عباس گرفتم.همون جا که نوشته مجتمع تجاری ستاره شهر:11:نقل قول:
آقا حالا شما بگید من گفتم 120 گیگ بگیرم برای این که بازی رو هاردم بریزم.حالا هنوز نمیدونم چجوری بریزم رو هاردم.باید چیکار کنم؟من هنوز چیزی در مورد این کنسول نمیدونم.جوری توضیح بدید منم بفهمم:10:
نقل قول:
دوست عزیز من هنوز کنسول رو نخریدم ... (منتظرم تا آقا پیام تو بازی سنتر برد جاسپر بیاره)
این هم توضیحات:
فکر نکنم راحت تر از این توضیحی وجود داشته باشه !!!
نقل قول:
اصلا نخر خیلی ریسکش زیاده اولا که دیگه مدل core تولید نمیشه و فکر نمیکنم هیچ کدومشون فالکون باشه.نقل قول:
با سلام
یکی از دوستانم هست که یه xbox360 cor رو خیلی وقت پیش خریده به یه ماه اکانت و دسته بی سیم و 20 هاردبا 20 تا بازی و فن که ریجنش j هست رو میده 230.000 هزار تومن.
میگه تا به حال 3 چراغ هم نشه.
به نظر شما بخرم یا برم یه نو پرمیموم 20 گیگ بخرم....راستی قیمتش چند هست دقیق؟
نخری بهتره احتمالا سه چراغه میشی.تازه من یه چیزی یاد گرفتم اونم اینه که جنس دسته دوم نخرین چون
حتما یه عیبی داره که میخوان بفروشنش.
موفق باشید.
من که بازی هام رو از تهران و از NEXTGEN سفارش میدم با کیفیت AONE بازی 5000 تومان با پست6500
مشکلی هم نداره همشون هم Sealth هستن.(قصد تبلیغ ندارم توصیه هست.)
موفق باشید.
نقل قول:
واقعا خدا از این فروشنده ها نگذره چجوری اون دنیا جواب ملت بد بختو میدن؟؟؟؟؟اگه تو کل تاپیکای خارجی یا کل سایتای خارجی بگردی تا حالا یه دونه هم سه چراغه شدنه جاسپر دیده نشده اونوقت این فروشنذه های ..... .:41:
با سلام...
چند ماه-ی میشه که یه xbox 360 آرکید خریدم , و چونکه از عوض کردن باتری برای Nمین بار خسته شده بودم تصمیم گرفتم کنترلرو به آداپتور وصل کنم :mellow: :jealous: ...اما دو روز پیش که داشتم بازی میکردم , یکدفعه داخل باتریها تخلیه شد و دسته از کار افتاد...احتمالا سوخته...! اما واقعا نمیدونم چش شده ! :hmm:
بنظر شما راه چاره ای هست ؟ یا باید بره توی زباله ها ؟؟! :worried:
-مرسی. :)
همچین میگی انگار قرار نیست جاسپر 3 چراغ شه!!!نقل قول:
یه حرفی بزن که منطقی باشه. xbox هی داره کمتر 3 چراغه میشه ولی این که بیای بگی جاسپر دیگه تهشه، عمرا 3 چراغ شه و نخواهد شد، نه اینطوری نیست!!!!!! همین کامپیوتر هم شما باهاش کشتی بگیری 3 چراغ که سهله، 100 چراغ میده!!!
شما باید این داشبورد جدید رو روی کنسول بریزید (با فلش یا سی دی) بعد وقتی بازی رو داخل درایو گذاشتی از بازی بیا بیرون (تا بازی رو بذاری داخل میپره تو بازی) بعد روی (Y (Game Detail میزنی و بعدش هم install game .نقل قول:
من هم همينطور . خيلي كيفيتش عاليه . فقط تجربم و گفتم باز اگه از جاي ديگه خواستيد بخريد:10::11:نقل قول:
نقل قول:
خوب اینکه مشخصه من منظورم سه چراغ شدن به خاطر گرمای بیش از حد بود وقتی که حتی باهاش کم بازی میشد وگرنه خود ps3 هم 3 درصد امار خرابی داره
جدا ps3 هم آمار خرابي داره؟؟!نقل قول:
ps3 هم 3 درصد امار خرابی داره
مثل اين كه مشكل از سازنده چيپست ها هستش(IBM) و ماكروسافت و سوني كار زيادي نمي تونند بكنند!
من باتری duracell میگیرم جفتی 1200 توماننقل قول:
با حدودا روزی 5 تا 6 ساعت بازی 12 تا 13 روز کامل کار میکنه برام
نقل قول:هر دوتون گرون میخریننقل قول:
چون من میگیرم 2700 و پست هم واسه 3 تا بازی 1600 تومان
فكر كنم بدونم از كجا ميخري من از يه جا سفارش دادم با همين قيمت هنوز هم نيومده :11:
پدرام جان كيفيته بازي هاش چطوره ؟ قاب دارن يا نه ؟ يه توصيح ميدي؟:11:
نقل قول:
شما از کجا میگیری ؟
سلام خسته نباشد برای بازی کردن با مانیتور یک تبدیل hdmi to dvi میخواد حالا سوالم اینه حالا صدا رو چه جوری وصل کنم چون خود hdmi مگه صدا رو نمیده پس میشه از کابل خود 360 برای صدا استفاده کرد اگه میشه یک توضیحی بدید در ضمن اگه خدا بخواد فردا میخوام برم بخرم.........
دوستان نظر شما رو می خواستم.
می خوام یه xbox360 بگیرم.
تو مشهد این دو مدل رو دیدم به جز elite که یکم گرونه و لوازم اضافیش به دردم نمی خوره.
ارکید 295.000 کپی خور شده،ریجن J و مین فالکون.
پرمیوم 365.000 کپی خور،ریجن j و مین فالکن.
پرمیوم با یه هارد 60 گیگ میده...
نمیدونم کدم رو بگیرم.هارد فکر نکنم زیاد به دردم بخوره ایا فوایدی هم داره این هارد به جز ریختن بازی روش چون با خود سی دی هم میشه بازی کرد.راستی با هارد میشه مثلا سیو رو از اینترنت گرفت بعد ریخت روی هارد بعد بازی کرد؟
خلاصه لطف کنید کمک کنید کدوم یکی رو بگیرم واسه سیو هم یه مموری 256 که داره خود ارکید.
حلا شما نظر بدید...
به نظر من پریمیوم بگیر.ولی اگه میخوای بگیری با main board JASPER بگیر.
با این تفاسیری که گقتی و این که زیاد برات مساله افزایش چند ثانیه ای سرعت load بازی ها مهم نیستنقل قول:
شما همون arcade رو بگیر
قیمت هم با این که با ارزونترین جایی که من مشناسم 60 تومنی گرونتره ولی خوب اگه مقدوره برات بگیر
نه نمیشه save گرفت
نقل قول:
از کجا میخرین خب ؟ !!!
نقل قول:من از چند جای مختلف میگیرفتم و میگیرمنقل قول:
همشون بهترین کیفیت چاپ و قاب و کاور رو دارن
بهترین سرعت write رو هم دارن
همشون هم سالم و بدون تاخییر و بدون اشتباه در اسرع وقت حدودا 30 ساعته بهم میرسه
فکر کنم برای گرفتن صدا چون به monitor وصل میکنی باید یک کابل دو سر هم برای خروجی صدا به speaker وصل کنینقل قول:
ایشون arcade رو گرفتن که خوب اقا مجید دارن میدن 230 توماننقل قول:
پیام هم میده 255
من خودم premium ام رو تابستان از پیام گرفتم
پدرام جان داري ميپيچونيا !!!نقل قول:
بازي هارو از كجا ميگيري :27:
نه عزیز !!! بازی از کجا میخری؟ اونو که میدونم !نقل قول:
آقا بازی های پلی استیشن 2 و ایکس باکس قبلی روی 360 اجرا میشه ...
-----------------------------------------------------------------------------------------
منم بلاخره از مجید شامی یه 360 گرفتم (آرکید با برد جاسپر) که تا 3 شنبه به احتمال زیاد میاد دستم .
این سوالم پرسیدم که ببینم میتونم اویل 0 رو بازی کنم یا نه ؟
مباركه بالاخره گرفتي !!!نقل قول:
نه بابا ps2 چه ربطي به X360 داره !!!
ولي بعضي بازي هاي XBOX روش اجرا ميشه ...
سلامت باشی .نقل قول:
--------------------
حالا اویل 0 و outbreak واسه ایکس باکس قبلی بودن که بتونم بخرم و بازی کنم ؟
I Don't Know !!!نقل قول:
يه تكه پا بپر Gamespot ببين برا XBOX هم بوده يا نه !!!
حالا OutBreak زياد آش دهن سوزي نبودا !!!
فقط غول كشي بود ...
نه این نسخه ها واسه xbox نبودهنقل قول:
arcade بازی های xbox رو اجرا نمیکنه ولی premium و elite میکنن
xbox اصلا re نداشته
دو تا حالت که بیشتر نداره!!!نقل قول:
یا داره ناز میکنه یا خالی بسته میخواد صداش در نیاد!!!:27:
نقل قول:
:18::18::18:یعنی همه این مدت ما داشتیم گرون میخریدیم
نقل قول:
اره 3 درصد خرابی داره(تو امارای خود این فروم خووندم ولی واسه یه دستگاه الکتریکی 3 درصد تقریبا عادیه)
فكر كنم اين سايت و ميگن . چون قيمتش خيلي پايينه . يه سر بزينيد :11::11:
کد:http://www.hitakin.com/eshop/
من خودم هم يه بار سفارش دادم اما هنوز نياوردن . ديگه نيدونم . همون next ترجيح ميدم