مرسی از سریع جواب دادنت. خب الان من فارغ النحصیل شم به نظرت کی برم سربازی که هم بتونم درس بخونم به اندازه کافی هم یهو غیبت نخورم !!نقل قول:
مرسی از سریع جواب دادنت. خب الان من فارغ النحصیل شم به نظرت کی برم سربازی که هم بتونم درس بخونم به اندازه کافی هم یهو غیبت نخورم !!نقل قول:
چند روز قبل از اينكه فرصت معرفيت تموم ميشه بفرست (اين فرصت و دقيق نميدونم چي شد يك سال بعد از فارغ التحصيلي يا شش ماه بهتره دربارش تحقيق كني) شايد اعزامت بعد از كنكور سال بعد افتاد البته اگه فرصت يكساله باشهنقل قول:
البته اگه دوس نداري بري سربازي تا سال بعد شايد بتوني واحدم نگه داري و از معافيت تحصيلي هم استفاده كني البته مطمئن نيستم
فرصتش که الان شده یک سال... از یه نفر که اطلاعات داره پرسیدم می گفت چون یک بار واسه کارشناسی معافیت واست صادر کردن دیگه تا آخر سربازی نمیتونی از اول کنکور بدی اگرم بدی نمیزارن بری دانشگاه.غیر از اینکه کارشناسی ارشد قبول بشی که اونو میزارن! هر کی یه چیزی میگه به خدا دیگه روانی شدم. شما مطمئنی میشه؟نقل قول:
سلام به همگی...
بچه ها من دوره ی اموزشیم امروز تموم شد و قصد ادامه تحصیل در حین خدمت دارم
مدرکم هم دیپلم ردی رشته ی تجربی هست
2 تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمائی کنید
1... الان باید چیکار کنم و کجا برم؟
2... اگر بخوام رشته ی خودم رو عوض کنم چجوری میشه؟
ممنون از همگی
سلام دوستان
پسر عموی من یه بیماری مزمن پوستی به نام درماتیت سبوروئیک داره که تا به الان 7 سال ادامه داشته و به گفته پزشک معالجش بیماری مزمنی هست و مقاوم به درمان تا به اان هم درمان هیچ اثری نداشته چندین بار لیزر درمانی شده و چندین بار هم فتو تراپی که هنوز هم به فتو تراپی میره . از اونجایی هم که دانشجو هست موقع امتحانات به دلیل استرس بیماریش شدیدتر میشه به طوری که دفعات زیادی سر امتحان نرفته بری همین واحدهای زیادی رو پاس نکرده :41: و متاسفانه معافیت تحصیلیش هم داره تموم میشه البته مهر ماه سال آینده تموم میشه ( 92 ) .
بیماریش هم تو سطح وسیعی از پوست سرش به وضوح دیده میشه همراه با پوسته پوسته شدن و زخم و گاهی اوقات خونریزی . تو پوست صورتش هم جاهای زیادی وجود داره به همراه قرمزی و پوسته پوسته شدن . پشت گوش هاش . روی چونه و سیبیل . روی موهای سینه اش هم قرمزی و پوسته پوسته شدن هست و ... که به این ها خارش رو هم اضافه کنید :41:
آیا امکانش هست که بدون انصراف از دانشگاه برای معافیت پزشکی اقدام کنه چون اگر انصراف بده و معافیت قبول نشه اون وقت خیلی بد میشه البته من احتمال میدم معافیتش قبول بشه ولی خودش شک داره .
از پلیس +10 و نظام وظیفه شهر خودمون ( ارومیه ) هم پرسیدیم ولی اعلام بی اطلاعی میکنن ! خیلی جای تعجب داره اصلا طرف در مورد معافیت پزشکی چیزی نمیدونست !
خواهشا یکی این مورد رو از نظام وظیفه تهران جویا بشه ببینیم چیکار میشه کرد
ممنون :11:
نقل قول:
سلام
اگه در حین تحصیل ، معافیت قبول نشه بدتر میشه ،
در کل حین تحصیل نمیشه برای معافیت اقدام کرد( به جز معافیت کفالت )
باید بعد از اتمام تحصیل اقدام کنه
دوستان من دیروز رفتم نظام وظیفه که دیگه خیالم راحت بشه گفتن که هرکی از دانشگاه انصراف بده میتونه تو یه کنکور دیگه شرکت کنه و اگه قبول شد میتونه بره. ازشون پرسیدم که حتما باید کمتر از 4 ترم خونده باشیم گفتن نه اون قانون حذف شده و اصلا به اون دیگه ربطی نداره و در ضمن یه معافیت تحصیلی جدید صادر میشه که قبلا اینجا به غلط میگفتن معافیت تحصیلی جدید نمیدن و ادامه معافیت تحصیلی قبلیت حساب میشه که کاملا اشتباهه لطفا کسی که اطلاع نداره بیخودی ملتو گمراه نکنه. خلاصه بعد انصراف 1سال فرصت هست که کنکور بدیمو تو رشته جدید ادامه تحصیل بدیم.
دوست عزیز منم ارومیه هستم دیروز رفتم نظام وظیفه اتفاقا خیلی قشنگ راهنمایی میکنن شما باید میرفتی طبقه دوم اونجا 2نفر هستن خیلی واردن.همین سوال شمارو منم پرسیدم که گفتن حین تحصیل نمیشه واسه معافیت اقدام کرد بعد گفتم اگه انصراف بدم چی گفت اونوقت میشه ولی اصلا اینکارو نکن چون اگه معاف نشی بدبخت میشی دیگه نمیتونی برگردی و به تحصیلت ادامه بدب مگر اینکه از معاف بودنت مطمئن باشی اگه مطمئن نباشی ریسکهنقل قول:
ممنون فرشید خان بابت پاسخنقل قول:
این سربازی هم شده بلای جوون پسرا :41:
سلام همشهری :40:نقل قول:
نمیدونم خودش رفته بود شاید خودمم هم برم ببینم چیکار میشه کرد خدایی تو بد وضعی گیر کرده . هم برای کار پسر عموم میرم هم برای کار خودم به خاطر قانون دو برادری این قانون شامل من میشه ولی کلا گذاشتنمون سر کار :19: نه میگن کی اجرا میشه نه میگن کلا اجرا نمیشه تا راحت شیم ! یا میگه 10 سال بعد اجرا میشه ! آقا خلاصه این سربازی شده بلای جوون پسرا بدبختمون کرده الانم که شده 2 سال :13:منم واقعیاتش از رشته ام خوشم نمیاد تا الان هم نزدیک نصفش رو پاس کردم شاید منم از این قانون استفاده کردم رفتم یه رشته دیگه خوندم
یاشاسین :11:
برو از نظام وظيفه بپرس اونجا خوب راهنماييت ميكنننقل قول:
دوستان ۱کم تیر اعزام داریم
به کرمانشاه سپاه
اموزشی اونجا چطوریه؟انصرافی کارشناسی و کاردانی داره
رو برگش نوشتن ۱ام ساعت ۷تبریز باشه
خودش نمیتونه بره؟حتما بابا بره تبریز از اونجاخودشون اعزام میکنن؟
راهش خیلی دوره
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
باور می کنی رفتیم پرسیدیم هر کی یه چیز می گفت؟!! 4 تا سرباز نشوندن اونجا هیچیم حالیشون نیست ( تهران! ). به خدا موندم چیکار کنم.نقل قول:
سلام.میدونید که مهلت معافیت تحصیلی ۵ سال شده که با صلاحدید دانشگاه در موارد خاص میتونه تا ۶ سال اضافه بشه وبعد از فارغ التحصیلی یک سال مهلت هست که خودمون رو معرفی کنیم.حالا سوالم اینه که اگه کسی به هر دلیل تحصیلش رو در ۶ سال تموم کنه بعد از فارغ التحصیلی باید بلافاصله خودشو معرفی کنه یا اون هم ۱ سال مهلت داره؟
سلام
تاریخ اعزام من برج 11 امسال هستش. و امسال هم نتونستم برا کنکور آماده بشم .میخواستم ببینم میتونم امسال کنکور بدم و یه دانشگاه آزاد یا پیام نور برم و بعد از یک سال انصراف بدم و دوباره تو کنکور سراسری شرکت کنم.می خواستم اگه شرایط خاصی داره لطف کنید و منا راهنمایی کنید.:20:
سیلم آل
دوستان من دانشجو سال 3وم عمران هستم (همین امروز امتحانام شروع شد)
البته 1 سال شیمی کار بردی خوندم انصراف دادم
یه سوال داشتم اینکه من الان متولد 1مهر 69 هستم خواستم بدونم الان میتونم کنکور بدم (هر کنکوری دولتی پیام قوری آزاد)؟اگه میتونم کنکور بدم قبول شم میتونم انصراف بدم برم مثلا کامپیوتر ؟
دیپلم هم تجربی هست دی:
اگه قبلا انصراف داده باشین دیگه نمیتونین انصراف هرکسی از دیپلم تا دکترا فقط و فقط 1بار میتونه انصراف بدهنقل قول:
كساني كه معافيت پزشكي دارن نميتونن پزشكي بخونن؟
يه جا خوندم پزشكا نميتونن از معافيت پزشكي استفاده كنن
سلام دوستان
یه سوال
من متولد 4/9/1372هستم
امسال هم اولین کنکورمه آیا سال دیگه هم میتونم کنکور بدم یا باید برم خدمت؟
سلام. یک لطفا جواب این سوال رو حتما بده:
یکی از دوستام 2 انگشت هر دو پاش به هم چسبیده و دو دستش هم یه کم از آرنج بصورت خداداد کجه بهم میگفت نمیتونم زیاد فشار وزنه بندازم رو دستام چون آرنجم خیلی درد میگیره ! حالا سوالش این بود که معافیت پزشکی براش رد میشه یا نه ؟!
خیلی مهمه لطفا جواب بدید!:42:
با تشکر:11:
نه نمیتونندنقل قول:
يه جا خوندم پزشكا نميتونن از معافيت پزشكي استفاده كنن
سلام. چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
ممنون میشم جواب بدید:42:
احتمال زیاد رد نمیشه ، فوقش معافیت از رزم بهش میدن...نقل قول:
.
با سلام خدمت دوستان ...
من اعزامی سال 87 هستم در نیروی زمینی ارتش با مدرک فوق دیپلم مدت 7 ماه خدمت کردم.... و پس از قبولی دانشگاه الان با مدرک لیسانس اعزام مجدد شدم در مرکز آموزش 10 تهران هم کد خوردم.
میخواستم بدونم الان باید مجدد دوره آموزشی رو بگذرونم؟!
و آیا همون یگان قبلی میوفتم؟
الان که باید برم تهران چی در انتظارمه! تجهیزات قبلیمو ببرم یا دوباره میدن! واقعا بعد از 7 ماه خدمت باید دوباره آموزشی برم؟ :(
و آیا باید همون 17 ماه خدمت کنم یا طبق قانون جدید 21 ماه ؟!
ّبخشید سوالام زیاد شد ... با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
باید 20 روز بری آموزشی که البته به سختیه اولی نیست ، که خیلی هم راحت تره...
معلوم نیست همون یگان بیفتی یا نه ، ولی احتمالش بیشتره که همونجا بیفتی.
وسایلتو با خودت ببر به امیدی که اونجا بهت میدن ، نباش.
و اینکه باید طبق قانون جدید خدمت کنی.
موفق باشی
می خواستم بپرسم قانون 1 سال فرصت برای ارسال مدارک سربازی برای فارغ التحصیلان چه ماهی به بعد اجرا می شود ؟
و این قانون برای کسانی که پیش دانشگاهی را تمام کرده اند هم اجرا می شود ؟
سلام دوست خوبم.
کسی که متولد نیمه دوم 72 باشه و پیش دانشگاهیش رو خرداد امسال تموم کرده برای شرکت در کنکور 92 مشکلی نداره؟
اونوقت تاکی باید خودش رو معرفی کنه؟
زمان اعزام چقدر بعد از زمان معرفیه؟
اونوقت ممکنه زمان اعزام قبل از زمان اعلام نتایج کنکور باشه؟ اونوقت جی میشه؟
سلامنقل قول:
براساس قانون قبلی و چیزی که تا الان بوده شما باید دفترچه خدمت را در پلیس +10 ثبت کنی. دفترچه رو بگیری نوشته تا چه تاریخی وقت داری بفرستی(بر اساس ماه تولد) . طبق روال زمان اعزام رو عقب میندازن تا بعد کنکور.
نمیدونم توی قانون جدید هم فرستادن دفترچه لازمه یا نه.
از چند نفر دیگه هم بپرس.
سلام شنیدم قانون جدید به انصرافی ها اجازه یه بار دیگه شرکت تو کنکور میدن، صحت داره همچین چیزی؟
نقل قول:
کسی نیست جواب منا بده.:45:
شما کی خودت رو معرفی کردی؟نقل قول:
یکی بجوابه جون مانقل قول:
سلام به همه
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه غیر انتفاعی هستم. دو روز مونده به امتحاناتم . آیا میتونم در این زمان انصراف بدم؟
آیا دانشگاه در این زمان انصراف را قبول میکند؟ و اگه انصراف بدم تا قبل از کنکور دیگه لازم نیست دفترچه اعزام پست کنم؟
چون تو دفترچه ثبت نام کارشناسی نا پیوسته اومده که دانشجویان مشمولی که یک بار انصراف داده باشند و از تاریخ انصراف آنها
کمتر از یک سال گذشته باشد می توانند در کنکور شرکت کنند
خواهش میکنم جوابمو زود بدید:45:
خیلی تشکر
در صورتی که کمتر از یک سال از انصراف گذشته باشه ، میتونید در کنکور شرکت کنیدنقل قول:
هر موقع برید برای انصراف میتونید انصراف بدید...نقل قول:
یعنی من الان انصراف بدم مثلا میتونم فراگیر پیام نور شرکت کنم؟نقل قول:
اگه میشه لینک این قانون جدیدی که اعلام شده رو بزارید.هرچی گشتم پیدا نکردم.
ممنون
بله ...نقل قول:
نقل قول:
مشمولاني که از 22 ارديبهشت 1390به بعددر مقاطع دانشگاهي فارغ التحصيل شده اند از تاريخ فراغت از تحصيل يکسال مهلت دارند تا نسبت به معرفي خود اقدام نمايند و همچنين مشمولاني که از تاريخ 22 تير 1390 به بعد از تحصيل در مقاطع دانشگاهي انصراف داده يا ترک تحصيل نموده و يا اخراج شده اند از تاريخ وقوع ، يکسال مهلت دارند تا خود را براي رسيدگي به وضعيت مشموليت به يکي از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) ، معرفي کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال شماره 7
نقل قول:
من متولد نیمه دوم 71 هستم(برج 11) و یک سال کنکور دادم و امسال سال دومی هست که می خوام کنکور بدم.برج 9 بود که خودم را معرفی کردم.نقل قول:
ممنوننقل قول:
من کامل گیج شدم تو اینجا کاملا یه چیز دیگه نوشته با اون لینک شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- مشمولان فارغ التحصيل از مقطع متوسطه تا چه زمان مي توانند در دانشگاه پذيرفته وثبت نام نمايند؟
چنانچه حداكثرظرف مدت يكسال اززمان فارغ التحصيل شدن درمقطع ديپلم ياپيش دانشگاهي دردانشگاه پذيرفته شوندمجازبه تحصيل خواهند بود
ودر صورت سپري شدن بيش از يكسال حق تحصيل نخواهند داشت منظور از پذيرفته شدن دردانشگاه قبولي قطعي يا ثبت نام در دانشگاه مي باشد ،
بديهي است زمان شركت در آزمون هاي سراسري به منزله پذيرش تلقي نخواهد شد.
مثال: فارغ التحصيل1/4/91درمقطع متوسطه كه حداكثرتا 1/4/92 قبولي قطعي ياثبت نام در دانشگاه داشته باشند مي توانند ادامه تحصيل بدهند .
18-فارغ التحصيلان مقطع متوسطه درخردادسال90شرط ثبت نام ياقبولي دردانشگاه آياحق ادامه تحصيل از مهر 91 را دارند؟
بلي ، استثنا و صرفا براي سال 91 مي توانند ادامه تحصيل بدهند.
یعنی متولد 72 و 73 فقط یک بار میتونه کنکور بده؟!
اگر هم قبول بشه راش نمیدن؟
سلام
یه سوال
دوستان کسیکه الان دانشجو هست.میخاد انصراف بده.و دانشگاه جدید ثبت نام کنه
ایا نظام وظیفه موقع انتقال معافیت تحصیلی.با مدرک پیش دانشگاهی و .. کار داره؟یا فقط با مدارک دانشگاهت کار داره؟