در حالت فليپ بسته وقتي گذارش حساب ايرانسل رو ميزني scroll كار نميكنه بايد حتما فليپ رو باز كني تا صفحه بالا پايين بشه . نميشه كاري كرد كه تو فليپ بسته بشه بالا و پايين رفت
Printable View
در حالت فليپ بسته وقتي گذارش حساب ايرانسل رو ميزني scroll كار نميكنه بايد حتما فليپ رو باز كني تا صفحه بالا پايين بشه . نميشه كاري كرد كه تو فليپ بسته بشه بالا و پايين رفت
بچه ها اگه تكراريه ببخشيد ولي خوب اين جوري برا خودتون هم دوره مي شه مگه نه
چه جوري با p990 اس ام اس فارسي دريافت و ارسال كنم
سرم خيلي شلوغه نمي تونم روش وقت بزارم واسه همين مزاحم شما شدم
با فونت هايي كه از تو امضام دانلود ميكني ميتوني فارسي بخوني و با كيبورد مجازي كه يه نوعش تو امضام هست و يه نوع بهترش تو تاپيك هك UIQ اثر حسين خان:40: هست ميتوني فارسي هم بنويسي.آموزشش هم تو امضام هست.نقل قول:
بازم اگه مشكل داشتي بيا بپرس.
موفق باشي.:10:
نقل قول:
مرسي اقايي
مرسي امضا ديگه تو امضات چي داري عزيز
نقل قول:
سر بریده دارم. میخوای؟:31:
امضا به این مفیدی هر چی به این حسین جون میگم بزاره تو امضاش گوش نمیکنه که...:13:
نقل قول:نقل قول:باسلام
من میخوام تو قسمت مخاطبین گوشیم(p990i) اسامی رو فارسی بنویسم البته
میخوام که بتونم سرچ فارسی هم انجام بدم
آیا با برنامه ای که معرفی کردین میشه این کار رو کرد
بله با کیبورد P1 که توی اون تاپیک معرفی شده میشه این کار رو کرد.موقع سرچ آیکون کیبورد مجازی رو میزنی و اسم رو توش وارد میکنی.من الان دارم همین کارو میکنم.خیلی هم راحته.نقل قول:
آقا یه سوال فقط نخندی ها...نقل قول:
گزارش حساب ایرانسل رو چجوری میاری؟از تو اینترنت؟
نه مرسي فقط اگر توي اون امضاتون يه دختر خوبم بود به من معرفي كنيد لطفانقل قول:
نه اصلا ولش كن من دارم درس مي خونمااااااااااااااااااااا ااااااااااا
حسين اقا گوش بده ديگه بزارتوام تو امضات امضات مفيد شه
سلام بر همگی.
از دوستان کسی میدونه آخرین آپدیت برای p990i چیه؟
یا اصلا اومده یا نه؟
:31::31::31: دمت گرم بابا ؛ سر كار گذاشتي مارو ؟ #1*140* ماله همين كاره . حالا بگو چه جوري حلش كنيم اسكرولو ؟نقل قول:
مشخصات گوشیتو بنویس بهت بگم آپدیت هست یا نه...نقل قول:
شرمنده من سیم کارتم دائمیه. همش هم تو یه صفحه جا شد. نمیدونم.بازم شرمنده.:11:نقل قول:
مشخصات گوشيم اينه،البته قبلا اين نبود بعد از اين که دادم بيرون فلش زدن اينطورى نوشته!نقل قول:
phone:
CXC162037 R9E001
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
bluetooth:
CXC162058 R5A01
organizer:
CXC162090 R6D23
CXC162036 R4B03
CDA:
CDA 162007/6 R6D23
CDA 162007/1
با عرض پوزش باید بگم یارو ر..... تو گوشیت!نقل قول:
حتما برو آپدیت کن.
بعد از آپدیت CDA گوشیت باید این باشه:CDA162007/2 R6E28
صد بار هم آموزش آپدیت کردن تو همین تاپیک گفته شده.بگردی پیدا میکنی.دیگه حال ندارم توضیح بدم.:19:
موفق باشی.
آپديت كه ديگه خيلي ساده شده . همشو رو خود شكلاش توضيح دادهنقل قول:
فقط قسمت اولش يه ذره زمان بره كه برنامه ي up date service رو بايد بگيري ، بذاري اول اون خود برنامه آپديت بشه ، بعد آپديته گوشيو از اينترنت ميريزه تو pc بعد از pc به ميريزه رو گوشي . همين :27:
hmdfkr عزيز باز اگه مشكلي بود تو همين تاپيك بگو تا اساتيد كمك كنن
این برنامه core player رو نصب کردم ولی دیگه همه فایلها اعم از عکس موزیک فیلم میخوام باز کنم از طریق برنامه اجرا میکنه.
.
ولی من اینو نمیخوام از قسمت تنظیماتشم جیزی پیدا نکردم.
.
حال باید چه کرد.!؟
سلام . در مورد WLan اگه كسي لطف كنه يه توضيح به ما بده . رفتم يه جايي ديدم يارو براي مغازش يه access point گذاشته ، سرچ كردم پيدا كرد بعدش دكمه connect رو زدم connect شد ولي سايت رو كه وارد كردم باز نكرد . تنظيم خاصي داره ؟
اين مسير رو دنبال كن:نقل قول:
Tools>Performance>Select Page>File Assocations>Select None>Ok
مطمئنی اینترنت هم به اشتراک گذاشته (یا همون انتقال داده)؟شاید فقط یه شبکه برای انتقال فایل راه انداخته.نقل قول:
کنار اسمی که پیدا کرد قفل کشیده بود؟
من تازه پستتو دیدم اگر مشکلت حل نشده بگو راهنماییت کنمنقل قول:
در ضمن اون آچارو رو میتونی از این مغازه ها که ابزار میفروشن بخری چند جور داره
آره رفتم از خودش پرسيدم گفت براي اينترنته . در مورد قفل فكر نكنم يادم نيست . تنظيمات خاصي نمي خواد ؟ مثلا دادن ipنقل قول:
نه هنوز مشکل دارم.اگه ممکنه بکو از کجا بخرم.نقل قول:
ممنون.:11:
دوباره سلام.
من گوشیم بعضی وقتا (بعضی وقتا ها!) یهو میوفته رو ویبره قطع هم نمیشه!!
مثلا یکی زنگ میزنه ویبره هم میره ولی دیگه قطع نمیشه تا گوشی رو خاموش کنم یا باطری رو در بیارم!!
چرا ؟ شاید داره به پایان عمرش نزدیک میشه!
نه بابا خدا نكنه ؛ به همين زودي خسته شدي و آرزوي مرگشو ميكني ؟نقل قول:
ماله من هم همين جوري ميشد ، قاط ميزد كه اگه ولش مي كردي يه شبانه روز ويبره ميزد . من كه از موقعي كه آپديت كردم درست شده و ديگه مشكلي پيش نيومده
سلام..
به خدا دیگه خسته شدم بس که تو این تاپیک گشتم. ماشال.. تاپیک نست که، دیگه داره از رُمانم میگذره.. مطالب مفیدی پیدا کردم ولی هنوز نتونستم گوشیمو آپدیت کنم. منم مثله خیلیا P990i دارم. 8 ماهی هست که گرفتم. تازگیا خیلی هنگ میکرد، به توصیه ی بچه های این تاپیک تصمیم گرفتم آپدیتش کنم. Update_Service_Setup-2.8.5.12 رو دانلود کردم. نصبشم کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه. گفتم شاید ناقص دانلود شده باشه، دوباره دانلودش کردم. ولی بازم همون آشو همون کاسه.. 12 ساعتی میشه که دارم تو تاپیک دنبال مشکلم میگردم. آپدیت کردنو با آموزشهایی که بچه ها گذاشته بودن یاد گرفتم، ولی این برنامرو که دانلود کردم اجرا نشد. میخواستم بدونم از بین اعضا کسی هست که با این وژن، گوشیشو آپدیت کرده باشه ؟ اگه آره، به مشکله من بر نخورده ؟ خودم حدس میزنم از ویندوزم باشه، ولی گفتم اول مطرح کنم شاید نیازی به تعویض ویندوز نباشه. ممنون میشم کمکم کنید.. حقیقتش دیگه خسته شدم بس که گشتمو به نتیجه ای نرسیدم وگرنه مزاحمتون نمیشدم..
عزیزنقل قول:
به جای اینکه بشینی انشا بنویسی مینوشتی چه پیغام خطایی رو دریافت میکنی !!!!
آموزش فلش هم که هست ، تا اونجایی هم که خوندم هیچ چیز نگفته نداره .
اگه فلش پلیر رو نصب کردی و اکسپلورر رو نبندی و باز نکنی نصب نمیشه . همین .
بعد از اونم برنامه آپدیت سرویس خودش هم آپدیت میشه بعد از نصب .
سلام..
آخه دله پُری داشتم که انشا نوشتم..
مشکل اینجاست که اصلاً ارور نمیده. وقتی رو آیکنش کلیک میکنم انگار کلیک نکرده باشم، هیچ عکس العملی انجام نمیده.
amirkhan_20e20 جان، درست متوجه منظورت نشدم.. گفتی فلش پلیر باید نصب باشه که نصبه، قبل نصب باید اکسپلورر رو ببندم و بعد نصب باید اکسپلورر رو باز کنم ؟
اگه اینه که الآن امتحان میکنم.. میخواستم بدونم کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده ؟
من تا قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشتم. ولی بعد از اون یکم اذیتها شروع شده.
پیشنهاد میکنم تا وقتی مشکلی ندارین آپدیت نکنید.
سلام..
نخیر، این داستان همچنان ادامه داره.. فکر کنم باید برم ویندوزمو عوض کنم. ظاهراً هنوز کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده.. تا یکی دو ساعت دیگه برمیگردمو نتیجه رو میگم که با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده یا نه..
مشكل از ويندوزته . برنامه مشكلي نداره ؛ برنامه رو يه كامپيوتر ديگه نصب كن و امتحان كننقل قول:
رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
در ضمن از يکي از بچهها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
راستي گوشيه من اطلاعاتش ايناست:
Phone: CXC162037 R9G007
Bluetooth : CXC162058 R5A01
CDA : CDA162007/2 R6D23
راهنماييم کنيد اگه ممکنه!
ویندوزم عوض کردم جواب نداد. فکر کنم Update_Service_Setup-2.8.5.12 مشکل داشته باشه. اگه کسی این ورژنو نصب کرده و به مشکل نخورده لطفاً بگه، ممنون میشم..
ممنون H M R 0 0 7 جان. فکر کنم باید Update_Service_Setup-2.7.12.4 رو نصب کنم..ممنون که کدش رو واسم گذاشتی، آخه دنبال این نسخش بودم ولی پیداش نکرده بودم..
سلام..
نه ! اینم جواب نداد. این یکی ورژن نصب شد ولی موقعی که برنامه داره اجرا میشه، یعنی وقتی که آرم سونی اریکسون میاد (درست مثل وقتی که گوشیو روشن میکنیو آرم سونی اریکسون میاد) این ارور رو میده :
Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application
اینو دیگه کجای دلم بزارم..
ویندوز رو یک ساعت پیش عوض کردم.
از Update_Service_Setup-2.7.12.4 استفاده کردم.
اين ارور كه گفته برنامه رو دوباره نصب كن ولي در كل فكر نكنم مشكل از برنامه باشه چون وقتي رو برنامه كليك ميكني برنامه update اول دنبال جديدترين ورژن خودش مي گرده و خودشو آپديت مي كنه ؛ درست مي گم اساتيد ؟نقل قول:
منم كلي با اين برنامه مشكل داشتم ولي آخرش رو يه سيستم ديگه نصب كردم و خيلي راحت گوشيمو آپ كردم
من فکر کنم بدبخت شدم. من یه مموری 2 گیگ دارم که با اینکه ژاپنیه ولی خیلی اذیت میکنه و هنگ.
بیشتر از مموری 1 گیگ استفاده میکنم. امروز اومدم 2 گیگ رو فرمت کردم. و چی ریختم روش ولی یهو گوشی ریست شد و پشت سر هم ریست میشه. نه خاموش میشه نه چیز دیگه!!
وقتی مموری رو در میارم درست میشه میاد بالا. وقتی مموری رو دوباره میزارم سر جاش درست میشه ولی اگه خاموش روشن کنم واسه فونتش هی ریست میشه.
گوشی ام اولش به کامپیوتر وصل بود وقتی ریست شد.
به نظرتون مشکل از مموریه یا ویندوز یا گوشی ؟
قبلا هم بعضی وقتا میفتاد رو ویبره ول نمیکرد!
بستگي به شانست ذاره ولي تا اونجايي كه من مي دونم با آپديت مشكلات حل ميشه.نقل قول:
آپديت فقط يه روش داره اونم همونه كه اول ميريزه تو pc بعد ميريزه تو گوشي كه اونم دست خودشه و شما هيچ دخالتي نمي كنيد . با دايل آپ قيد آپديتو بزن چون ريسكش بالاست . برو جايي پيدا كن كه adsl داشته باشه مثل كافي نت يا دانشگاه
آخه بعضي از دوستاني که آپديت کردن يکي دوتا مشکل کوچولو براشون پيش اومده...نقل قول:
دانشگاهو خوب اومدي ولي مشکل ما با اين دانشگاه اينه که حسابي مميزي داره... کلاً اينقد دسترسي رو آوردن پايين که آدم نتونه يه گوشيو وصل کنه به کامپيوتر... اولاش هم سرعتش بالا بود هم اينکه دسترسيش بيشتر بود ولي الان چي...
راستي طبق اخبار جديد از گفتهي وزير ارتباطات : پهناي باند 56k براي دانشگاهها هم کافيست!
راستي دوستان نظري در مورد مشکل من ندارن؟
من وقتي ميرم تو پوشهي drafts تو قسمت مسيج تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... يني يه صداي ترکيدنه کوچولو مياد بعد ريستارت ميشه... اگه اين مشکلم حل بشه فعلاً گوشيو آپ نميکنم تا خودم برا ADSL آستين بالا بزنم...
اعصابم خورد داره ميشه... راستي قبلاً يه فونت فارسي ريخته بودم وقتي از تو کيبورد شارهي 3 (دقيقاً يادم نيست) رو ميزدم همين اتفاق ميفتاد! ولي اونو پاکش کردم درست شد...
سلام..نقل قول:
برنامه رو بشتر از 20 بار پاک کردم دوباره نصب کردم، ولی فایده نداشت.. یعنی هیچکس این اروری که من گفتمو ندیده ؟
Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application
باشه، خودم یه کاریش میکنم. رو یه سیستم دیگه هم امتحانش میکنم ببینم اونجا چی میشه.. ولی آخه چرا رو سیستم من جواب نمیده ؟!