فقط از دوستان و يا مديران خواهش ميكنم كه اينجور Patch و يا Crack ها را و چيزهاي مهم را در امضاي خود قرار بدهند تا دسترسي راحت باشه . مرسي
Printable View
فقط از دوستان و يا مديران خواهش ميكنم كه اينجور Patch و يا Crack ها را و چيزهاي مهم را در امضاي خود قرار بدهند تا دسترسي راحت باشه . مرسي
خواهش مي كنم.در ضمن لطفا پستهاي پشت سر هم نديد.نقل قول:
منم دنبال اون كرك 7 مگي بودم دستت درد نكنه چون حوصله نداشتم اينهمه تاپيك را بگردم
در ضمن كرك 70 مگي را دانلود كردم ولي موقع اجرا ارور داد : installation destination is not found
ديگه روشو نزدم.
ممنون.
بچه ها می بینم که خیلی هاتون میگید کرک 7 مگابایتی کار پچ 70 مگابایتی رو میکنه ؟ اگه این طور بود مرض داشتن این همه وقت صرف ساختن این پچکنن؟؟؟؟
در ضمن من هم اون کرک 7 مگی رو اجرا کردم هم اون پچ 70 مگابایتی و تفاوتی که دیدم اینهاست:
1- کرک بازی فقط رنگ های زمینه و پس زمینه رو تغییر میده مثلا موی لیون بدون کرک 7 مگی تقریبا رن قهوه ای خاکی ولی با کرک رنگ بلوند ( تقریبا از لحاظ انعکاس نور ) پیدا میکنه
2- ولی با نصب پچ 70 مگی کلا گرافیک زیرو رو میشه یعنی افکتهایی مثل مه و نور هایی که از پنجره ها وارد اتاقها میشن خیلی طبیعی و جذاب میشن تا حدی که تو جاهای تاریک وقتی شما به نور پنجره ای نگاه کنید ذرات گرد و غبار معلق تو هوا رو هم میتونید ببینید که این نهایت گرافیک بازی رو میرسونه
نصب پچ 70 مگی قلق داره چون این پچ برای نسخه اروپایی بازی ریلیز شده و روی نسخه آسیایی همین طوری کار نمیکنه و باید یه کارایی بکنی تا اجرا بشه اگه خواستی بگو تا راهنماییت کنم.:10:نقل قول:
بالاخره ورژن ubi چی شد؟
کسی خبر نداره؟؟
نقل قول:
golmohammadi جان مثل اینکه شما RPL رو آزاد کردین. درسته؟
من پروفشنال رو به خاطر اینکه اون دموی آخر که لیون داره با اون زنه حرف می زنه نمی تونم رد کنم و بازی میاد بیرون.
می خواستم اگه میشه سیوت (اگه RPL) رو آزاد کردی برام آپ کنی.
در عوضش نه تنها به شما بلکه به همه بچه ها قول می دم که بعد از اتمام Mercenaries با همه کاراکترها در همه نقشه ها با پنج ستاره رو که توی این هفته تمومش می کنم آپ کنم.
فکر نمی کنم افراد زیادی این حرکت بالا رو انجام داده باشن و Secret Code رو گرفته باشن؟!!
اگه کسی هست اعلام وجود کنه!!!:11: :40:
بابا داستانو بگو چرا سوال ميپرسي؟:13:نقل قول:
بابا يكي داستانو بگو كه تا اخرش چي ميشه؟
از راهنمایی که به بروبچ کردید ممنون. یه نکته اینه که شاید اکثریت گرافیکی که توان اجرای این پچ رو داشته باشه نداشته باشن ، پس جای اشتباه وجود داره!!!نقل قول:
این برای شما.نقل قول:
من Save كامل رو دارم البته بدون اون Secret Code. اين كد رمزي هم چيزي نيست جز اسلحهي Hand cannon كه وقتي اونو از فروشنده تقاضا ميكنين، ازتون ميپرسه: "اينو براي چي لازم داري؟ ميخواي بري شكار فيل!؟" :31: اسلحه رايگانه اما TuneUp هاش واقعا پرخرجه، در مجموع تقريبا 700 تا 800 هزار. قدرت اول اسلحه 20 هست و ظرفيتش 2 يا 3. اما بعد از كامل كردن TuneUp ها و دريافت TuneUp ويژه يا Exclusive ظرفيتش بينهايت ميشه و قدرت اسلحه ميرسه به 99.9 (اوه!!!!!) يه جورايي ميشه RPG. اسمش هم از همين نظر گرفته شده. (معناي Hand cannon ميشه "توپ (جنگي) دستي")نقل قول: