آقا منم 2 یا 3 صفحه ی قبل همین رو گفتم ولی این ملت (بلا نسبت بعضی ها) عادت به مفت خوری دارن . نزدیک 45 روزه که دارن مفت استفاده میکنن باز هم طمع دارن !!!!!! تازه 20 روز دیگه جا برای ام ام اس هست !!!!!:11:نقل قول:
آقا منم 2 یا 3 صفحه ی قبل همین رو گفتم ولی این ملت (بلا نسبت بعضی ها) عادت به مفت خوری دارن . نزدیک 45 روزه که دارن مفت استفاده میکنن باز هم طمع دارن !!!!!! تازه 20 روز دیگه جا برای ام ام اس هست !!!!!:11:نقل قول:
تازه بعد 15 فروردین سرعتش فوق العاده شده
البته اگه همون 76 تومن رو هم بذاره میشه با اون سرویس Family And Friends به قیمت قبلی حساب کرد!
برای دوستانی که در مورد تنظیمات دستی می پرسند و با عرض معذرت از دوستانی که بارها این مساله رو توضیح دادهاند:
برای مشاهدهی نحوه تنظیم دستی گوشی موبایل خود به صفحه تنظیمات در سایت ایرانسل مراجعه بفرمایید.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: :angry: :angry: .ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره:angry: :angry:
من تا دیروز واسش تبلیغات می کردم اما الان در اولین فرصت می فروشمش.
اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
راستی یه سوال؟؟ *130# هم پول می ندازه؟؟
ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
ایرانسل دزززززززززززززززززززززززز زززززد
ددددددددددددددزدددددددددد دددد.
دیگه واقعا شاکی شده رفیقمون که میگه ایرانسل دزد است
دوست عزیز این کار رو 100 مرتبه کردم و لی چیزی نیومد . بعد تازه من سرچ کردم برای موبایل نوکیا ولی همش جاهایی میگفت که تو n70 وجود نداشت لطفا کمکم کنید از اتون خواش میکنم الان سه روز که دنبال این کارم ولی پیدا نکردم.نقل قول:
لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
سلام دوست من . شما مي توانيد به سايت خود ايرانسل مراجعه کنيد و تنظيمات ام ام اس و اينترنت رو از اونجا دريافت کنيد . در غير اينصورت مي تونيد با 130 تماس بگيريد . اگر کارهايي رو که 130 بصورت ضبط شده به شما مي گه انجام بديد هم ام ام اس و هم اينترنت شما فعال مي شهنقل قول:
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيشنهاد افزايش 50 درصدي شركت ايرانسل را براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه رد كرد.
محمود خسروي گفت:شركت ايرانسل در نامه اي براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه پيشنهاد كرده است قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت دائمي از 499 ريال به 760 ريال و قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت اعتباري از 620 ريال به 890 ريال افزليش يابد.
خسروي افزود:پسشنهاد شركت ايرانسل براي نرخ گذاري مكالمات بر مبناي دقيقه فاقد وجاهت قانوني است.
رييس سازمان مقررات و ارتباطات راديويي در تاريخ 20 /1/86 به شركت ايرانسل براي محاسبه مكالمات اين شركت از دقيقه به ثانيه 48 ساعت مهلت داد و اعلام كرد اگر اين كار اجرا نشود از توسعه شبكه اپراتور دوم در ساير شهرها جلوگيري خواهد شد.
منبع:شبكه پيام نما
قراره تا 8 امشب ثانيه اي بشه ولي زهي خيال باطل