ببخشيد مشکل از من بود لينک درسته
Printable View
ببخشيد مشکل از من بود لينک درسته
میل کوچولو جان ممنون از توضيحاتت استفاده كرديم :)نقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
به نظر من لينوكس همين جوريش هم بدون انتي ويروس قويه
باز ممنون
اقايون كسي سريال واسه نورتون انتي ويروس 2006 غير از اوني كه اقا مهدي داد نداره ؟
این ها رو امتحان بکنید البته من سریال اقا مهدی رو ندیدم ممکنه اونم بین اینها باشه:نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
B4X3P-JGFGC-C4C3P-JRQPP-QW3WG
B26WG-4VJRW-HP9XV-3WQCV-FP8B3
654456456546456546
1000-0000-0000-0000
kilka-isthe-best-because-has-dobro-picko-NT
BK8PDG9VBRXYR2VPYRXMH3RD3
اینا رو من از یک سایتی گرفتم شاید بعضی هاش برای شما عجیب باشه
.................................................. ..................................
BPS Spyware & Adware Remover 9.2.0.9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ورژن جديد انتي ويروس كاسپرسكي را آپلود نكنيد چون اگر آپلود كنيد علاوه بر كم شدن بسيار زياد اينترنت شما اگر از فرمان netstat -n استفاده كنيد متوجه مي شويد هك شده ايد.باور نمي كنيد امتحان كنيد
جان؟؟؟!!!!!!!!!!111 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
از کی تا حالا با دستور فوق میشه فهمید ادم هک شده؟؟در ضمن با نصب کاسپر اتومات ادم هک میشه؟نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:puke: اگر كمي با هك آشنايي داشته باشي متوجه مي شوي
خب این هم از کاسپر اسکای .در ضمن خبر آسیب پذیریش جدیدا در سایتها ی خبری منتشر شده.
من یک هفته ای هست از بیت دفندر 9 استفاده میکنم ولی موقع استارت. سرعت خیلی پائین میآد. البته این موضوع در نسخه 8 وجود نداشت.
به نظر شما این مشکل نسخه 9(pro ) قابل حل هست؟
من با نظر شما موافقم من پس از آپلود كردن کاسپر اسکای وقتي دوباره به اينترنت متصل شدم متوجه شدم هك شده ام ان هم چه هك شدني حتي وجود فايروال هم تاثيري نداردنقل قول:
نوشته شده توسط mobin
به نظر من فقط مكافي
براي آپلود آن هم از ------ استفاده كنيد البته قبلا بايد در سايت مكافي ثبت نام كنيد يا به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد