ممکنه در برد مانیتور یک خازن نشتی یا در ترانزیستور یا فت باشهنقل قول:
علت بعدی ترانس های افزاینده
Printable View
ممکنه در برد مانیتور یک خازن نشتی یا در ترانزیستور یا فت باشهنقل قول:
علت بعدی ترانس های افزاینده
سلام دوستان من مانیتورم از قسمت بک لایت مشکل پیدا کرده تعمیر کار بردم میگه چوک یا همون ترانس برد بک لایت سوخته البته با سیم پیچی یه کم نور بهش داده و لی الان خیلی تاریکه .شهرستان نتونستم پیدا کنم ممنون میشم یه ادرسی یا شماره یا لینکی بدین بتونم تهیه کنم.
مدل samsung syncmaster 1932gw
ممنون
سلام
مانیتور samsung syncmaster p22500 دارم چند وقته مانیتور خودش خاموش میشه هنگام کار (انگار که دکمه خاموش رو زده باشی نه اینکه مثل استند بای و چشمک زن بشه) باید دکمه لمسی مانیتور رو بزنم تا روشن بشه! مشکل کجاست؟
یا پنل مانیتور ایراد داره یالامپ های فلورسنت ایراد داره یا ترانس افزاینده یا مدار تغذیه مانیتور باید برای تعمیر نشون بدیدنقل قول:
البته به شرطی که کابل برق و دیتا مانیتور سالم باشه
سلام
من یک مانیتور FLATRON W2052S LG LCD دارم ! با این که هیچ کاری باهش نکرده بودم یک دفعه رنگ های صفحه کم رنگ شد و بعد دوباره تصویر اومد ولی الان مانیتور من نصف بالایه صفحه تصویر داره و درست نشون میده ولی نصف پایین صفحه پر پر میزنه و تصویرش کاملا نا معلومه ولی یک تصویر هایی داره و تصویر نیمه بالایی مانیتور رو منعکس می کنه به پایین و پایینش کمرنگ مایل به سفید شده و پر پر میزنه !!!
لطفا کمک کنید چی شده ؟! اگر چیزی سوخته یا ... آیا قابل تعمیره یا نه ؟! و این که هزینش چقدر درمیاد ؟ و آیا بعدش هم ممکنه دوباره خراب بشه یا نه ؟ که اگر اره برم به نظرتون یک مانیتور دیگه بگیرم به صرفه است ؟
ممنون .
ببخشید اسپم میدم ولی خیلی مهمه برام ...نقل قول:
کسی نیست ؟
سلام من وقتي كامپيوترم رو روشن ميكنم صفحه مانيتور به صورت خط خط هاي رنگي ميشه. هركاري هم ميكنم درست بشو نيست به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟ و چجوري ميشه درستش كرد؟ لطفا راهنماييم كنيد چون خيلي برام حياتيه...
اينم عكس از صفحه مانيتورم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون به خاطر اين تاپيك خوبتون
سلام دوستان امروز مانیتور ال ای دی سامسونگ خریدم وصل کردم به پی سی هیچ تصویری نشون نمیده فقط این جمله رو مانیتور میاد. هیچ دکمه مانیتورم کار نمیکنه سی دی نصبشم نمیاد.لطفا راهنماییم کنید؟
not optimum mode recommended mode 1360x768
با سلام
و احترام به همه اعضاء
من لپ تاب سونی سری f11 دارم که دیروز برای مشکل قاپی که براش پیش امده بود مجبور شدم
led رو در بیارم حالا که بستم در کنار بخشی از صفحه انگار آب رفته توش مثل بخشی از یه کاغذ خیس میمونه که جای آبش زیرد شده
تو اون بخش همه چی نشان داده میشه اما رنگش پر نور تر از بقیه جاهاست
چیکار میشه کرد ؟
نقل قول:
با سلام و تشکر
مشکل مانیتور ُSamsung NW 1932 من این هست که از کلیدهای مانیتور نمیتونم Brightness رو کم کنم و روی 100 هستش و زیرش نوشته Not Available و نور مانیتور زیاد هست و باعث اذیت چشم میشه.
درایور کارت گرافیک و مانیتور هم نصب کردم اما فایده ای نداشت
آیا کسی میتونه من رو راهنمایی کنه