دوست عزیز به نظر شما اگه من مودمم کار نکنه چطور کرنل رو میتونم آپدیت کنم.نقل قول:
:31:سایتی برای لینوکس معرفی کنید که برای آپدیت کرنل به مودم احتیاجی نداشته باشه(شوخی):31:
Printable View
دوست عزیز به نظر شما اگه من مودمم کار نکنه چطور کرنل رو میتونم آپدیت کنم.نقل قول:
:31:سایتی برای لینوکس معرفی کنید که برای آپدیت کرنل به مودم احتیاجی نداشته باشه(شوخی):31:
خیلی واضح هست شما با هر وسیله ای که در حال حاضر به اینترنت متصلید کرنل جدید رو از سایت مخازن فدورا دریافت کنید و بعد در سیستمی که فدورا روش هست اون رو کامپایل کنید.نقل قول:
ولی در کل پیشنهاد می کنم بجای اینکار از آخرین نگارش منتشر شده استفاده کنید.
سلام دوست عکزیز با این حال پس من باید از اول شروع کنمنقل قول:
اگه نگارش کرنل عوض بشه(جدید تر بشه)درایور هم باید عوض بشه؟
من با دستور suدوباره درایور رو اجرا کردم اینبار اینطور شد:
:18:[armintirand@localhost ~]$ su
Password:
[root@localhost armintirand]# rpm -Uvh hsfmodem-7.68.00.14full_k2.6.23.1_42.fc8-1fdr.i686.rpm
warning: hsfmodem-7.68.00.14full_k2.6.23.1_42.fc8-1fdr.i686.rpm: Header V3 DSA signature: NOKEY, key ID 5dfbf7dc
Preparing... ########################################### [100%]
package hsfmodem-7.68.00.14full_k2.6.23.1_42.fc8-1fdr is already installed
[root@localhost armintirand]#:18:
بله اگر کرنل بالاتر داشته باشی باید درایور رو نیز متناسب با کرنل بگیری..نقل قول:
در مورد اینکه الان تونستی نصب کنی هم من صفحه قبل دیدم شما برای نصب دفعه اول با کاربر معمولی ( $ ) میخواستی نصب کنی... ولی اینبار شما با کاربر ریشه وارد شدی که موفق شدی...
همیشه موقع نصب از روی rpm با کاربر ریشه وارد شو... البته برای نصب از روی سورس این حالت لزوما وجود نداره...
دوست عزیز من شاید تو ظاهر چیزی رو نصب کردم ولی این نرمافزار selinux شروع به ایراد گیری کردنقل قول:
من قبلاً تو تاپیک دیگه ای گفتم که تو این موارد از رو نمیرم باید لینوکسی بشم لابته با لطف وکمک دوستان به امید روزی که رو سیستمم فقط لینوکس باشه
:31:لطفاً لینوکس:31:
دوستان ما امروز دوستمون رو لینوکسی کردیم!!! :دی
منتها ایشون از خطوط adsl استفاده میکنه... مدل مودم ایشون که مثل اینکه کار تشبکه بهش وصله و پورت lan داره این هست :
Adsl router - sy800c Symphony
با اینکه گفتم توزیع فدور ابرای شروع کارت خوب نیست و زوده هی میگفت چون یه بار قبلا redhat رو نصب کرده بازم دوست داره از این خانواده استفاده کنه..
من بهش راهنمایی کردم بره در برنامه Kppp ولی مودم شناسایی نشد ظاهرا... اصلا به نظرم درست نمیاد در kppp دنبالش باشه چون ابزار dial up هست... درسته؟
باید چیکار کنه ؟؟
مرسی
شرمنده من دقیقا در جریان کار شما نیستم ولی این ارور نشون می ده که این بسته چه درست یا چه غلط قبلا نصب شده و شما سعی داری دوباره رو همون نصب کنینقل قول:
package hsfmodem-7.68.00.14full_k2.6.23.1_42.fc8-1fdr is already installed
اول قبلی رو پاک کن و دوباره نصب کن
ساده ترین حالتش اینه که تنظیمات رو روی خود مودم قرار بده و توی لینوکس فقط آی پی ها رو ست کنه همیننقل قول:
دوستان ما امروز دوستمون رو لینوکسی کردیم!!!
منتها ایشون از خطوط adsl استفاده میکنه... مدل مودم ایشون که مثل اینکه کار تشبکه بهش وصله و پورت lan داره این هست :
Adsl router - sy800c Symphony
با اینکه گفتم توزیع فدور ابرای شروع کارت خوب نیست و زوده هی میگفت چون یه بار قبلا redhat رو نصب کرده بازم دوست داره از این خانواده استفاده کنه..
من بهش راهنمایی کردم بره در برنامه Kppp ولی مودم شناسایی نشد ظاهرا... اصلا به نظرم درست نمیاد در kppp دنبالش باشه چون ابزار dial up هست... درسته؟
باید چیکار کنه ؟؟
مرسی
برای این کار باید اول آی پی ای تو رنج آی پی مودم برای کارت شبکه ست کنید و بعد در مرورگر آدرس آی پی مودم رو بزنید تا وارد تنظیماتش بشید
اگر توی تنظیم کردنش مشکل داشتید زنگ بزنید بخش پشتیبانی آی اس پی بهتون کمک می کنه
اگرم می خوایید اکانت pppoe رو روی کامپیوتر ایجاد کنید با برنامه هایی مثل pppoeconf یا rp-pppoe باید این کارو بکنید
دوستتون فدورا ۱۰ با میزکار KDE4 نصب کردن ؟ اگر اینطوره , میتونه از طریق ابزار network manager که در system tray اجرا میشه , راحت به مودم ADSL وصل بشه !
kppp برای dialup هست ...
چطوری ای پی رو تو رنج ای پی برای کارت شبکه ست کنه؟نقل قول:
تنظیماتش اسونه چطوری هست ؟
ممنون حسین جان.نقل قول:
بله هم kde داره هم gnome.
خب چطوری با network manager کار کنه؟؟
اونجا مودم یعنی نشون داده شده و فقط میمونه active کردنش ؟؟
ممنون میشم دقیقا بگی چطوری...
( چون من خودم winmodem نصب کردم ، نحوه نصب مودم های adsl رو نمیدونم )